- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
aynen canım bence de öyle..alla alla öyle şey mi ayol son güne kadar aş erebiliriz yaneeee... hakkımız söke söke alırız...
Bence çok derin düşünme canım bunları..zaman zaman hepimiz korkuyoruz, düşünüyoruz böyle şeyler..Onu kucağına alacağın, koynunda yatıracağın güzel günleri düşün..merhaba arkadaşlar
31. haftasında bir gebe olarak samimiyetinize ve de annelik içgüdülerinize sığınarak sizlerle birşey paylaşmak danışmak dertleşimek istiyorum: şöyle ki aslında 26 yaşındayım ve 11 aylık evliyim ama nedense bebek için erken miydi acaba yeterince hazırmıyım gibi sorular peşimi bırakmıyor. acaba yeterince mutlu değil miyim diye düşünmeden edemiyorum. mesela "kızımla kahvaltı yaptık oğlumla gezmeye gittik" diye yazan arkadaşlara cok imreniyorum. bende sanki hala bir kabullenememe durumu var. evet tabi ki onunla yasıyorum, artık tüm hareketlerini hissediyorum ama bu durumdan ne kadar mutluyum bunu kestiremiyorum. tecrübeli olanlara sorayım sizce doğunca gecer mi? ve diğer arkadaşlar böyle hisseden ve nasıl aşabileceğim konusunda fikir verebilecek olan var mı?
cevaplarınız benim ve beebeğim için çok önem taşıyor emin olun
Elçin, Elif, ElvanBütün anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum ve bu muhteşem duyguyu yaşamaktan kocamaaaan zevk alarak aranıza yeni katıldığımı belirtmek istiyorum25 temmuz gibi bekliyorum bende bebişimi şuan 32.haftamızdayız ancak ben hala isimde kararsız 28 yaşında bi anne adayıyım.şimdilik tek bildiğim babası ile isminin e ile başlamasını istediğimiz.isimlerimiz e ile başladığı için kızımızında öyle olsun istiyoruz yorum ve önerilerinizi bekliyorum kızlar,nolur hep birlikte meleğimin ismini bulalım ha bu arada elvin düşünüyoum kafamdaki tek isim bu belki 2 isimli de olabilir o e ile başlamasada olur ama ilk ismi kesin e ile başlamalı :) hepinizi seviyorum,
Bugünün hormonunu yarına bırakma.. Literatüre yeni bir atasözü kazandırdın canım..öyle bi yedimkiii sinir minir kalmadışimdi enerji fazlalığı geldi ben bi kalkıp bu hızla evi süpürüp sileyim yarın yapcaktım ama bugünün hormonunu yarına bırakmıycaksın hamişlikte
öptüm sizii işlerim bitince gelirim yine
merhaba arkadaşlar
31. haftasında bir gebe olarak samimiyetinize ve de annelik içgüdülerinize sığınarak sizlerle birşey paylaşmak danışmak dertleşimek istiyorum: şöyle ki aslında 26 yaşındayım ve 11 aylık evliyim ama nedense bebek için erken miydi acaba yeterince hazırmıyım gibi sorular peşimi bırakmıyor. acaba yeterince mutlu değil miyim diye düşünmeden edemiyorum. mesela "kızımla kahvaltı yaptık oğlumla gezmeye gittik" diye yazan arkadaşlara cok imreniyorum. bende sanki hala bir kabullenememe durumu var. evet tabi ki onunla yasıyorum, artık tüm hareketlerini hissediyorum ama bu durumdan ne kadar mutluyum bunu kestiremiyorum. tecrübeli olanlara sorayım sizce doğunca gecer mi? ve diğer arkadaşlar böyle hisseden ve nasıl aşabileceğim konusunda fikir verebilecek olan var mı?
Ben geldim kızlar ne var ne yok?
Kızımı gördüm geldim. Mutluydum aslında ama eşime sinir oldum gerçi onunda yapcağı bişey yok ama neyse...
Kızımdan haberleri vereyim önce, miniğim 2.320 kg olmuş. Tahmini doğum 18 temmuz gibi ama biraz daha erken olabilir dedi doktorum. kızımın kafası 2 hafta öndeydi, diğerleri haftasında çıktı. maşaAllah annesinin kuzusuna2 kilo almışım bu ay. doktorum yürüyüş yap hergün dedi bende bi gün yapıp bi gün yapmadığımdan gerçi 1 kilosunu kızım almış ama olsun :)
eşimle gezecektik zaten haftasonları da gezemiyoruzkumpir yeriz demiştik. işe gitmem gerek dedi başlıycam artık işine sinir oluyorum Sinirden kendimi makarna yemeye vercem şimdi. neden sinirlendiğimi bilsem bi de....
Bazen benimki de dönerken filan çok acıtıyo..yaa kızlar bu velet benim göbek deliğimden itibaren karnımı baştan başa yırtacak o olacak yane... bir bebek hep mi anasının göbek deliğine çalışır adı üstünde delik yaneee
yaa kızlar bu velet benim göbek deliğimden itibaren karnımı baştan başa yırtacak o olacak yane... bir bebek hep mi anasının göbek deliğine çalışır adı üstünde delik yaneee
Bazen benimki de dönerken filan çok acıtıyo..
zaten benim tam o göbek deliğinin olduğu yer baya inceldi sanırım gerilmekten..
İnşallah eski haline döner, güzeldi benim göbeğim ya..
bizimki benim kaburgaları delicek az kaldı
bazen oturup yalvarıyorum ne olur yapma diye
youngmom **garfield** tugcal birtutambaharat rainofapril pearl_pearl gamse80 senemcim semenya TubiornatTubi Japones
Merhabalar kızlar, nasılsınız?
Biz iyiyiz, kuaföre gittik, saçımızı kestirdik, geldik :)))
Ayaklarım dabul gibi :)))
bugun erken çıkıcakmışız
herkese iyi akşamlar...
iyi bakın göbüşlere
sedacım benımde oluyor hatta pişik gibi oldu popom böle mınık sıvılcemsıı uff kılodan sanırım :2:kızlar dayanamıyorum yaaa oturunca fena kalçam terliyo oda kaşıntı yapıyo off napcamm....geçermii:84::84::84:
merhaba arkadaşlar
bugun erken çıkıcakmışız
herkese iyi akşamlar...
iyi bakın göbüşlere
güle güle uzat canım... sıhhatler olsun...
hadi iyisin iyi akşamlar cicim
youngmom **garfield** tugcal birtutambaharat rainofapril pearl_pearl gamse80 senemcim semenya TubiornatTubi Japones
Gule gule kullan canim. Kendi adima fena sayilmam bugun ama kasilmalarim giderek artiyor.youngmom **garfield** tugcal birtutambaharat rainofapril pearl_pearl gamse80 senemcim semenya TubiornatTubi Japones
Selam canim. Verirsin hic uzulme. ben de doguma 72-73 ile gitmistim, 42 bedendim, eve dondugumde 36 beden pantoluna giriyordum ama tabii fiskirarak**garfield** pelcel Japones Nachtigall caseyeraa pearl_pearl tugcal Katreee+
Selaaaaam kızlar, nasılsınız iyisiniz insallah. Biz cok sükür iyiyiz, rahatsızlıgıda atlattım allaha sükür iyiyim.
Yanlız hastalıkta fazla beslenmiş olucam ki 72 kilo oldum
Veririz dimi yaa:26:
Hoşgeldin canım :80:**garfield** pelcel Japones Nachtigall caseyeraa pearl_pearl tugcal Katreee+
Selaaaaam kızlar, nasılsınız iyisiniz insallah. Biz cok sükür iyiyiz, rahatsızlıgıda atlattım allaha sükür iyiyim.
Hoşgeldin canım. Daha iyi olmana çok sevindim. Vereceğiz bu kiloları canım. Sıkma canını. Şu anda her işin başı senin ve bebeğinin sağlığı :)))))**garfield** pelcel Japones Nachtigall caseyeraa pearl_pearl tugcal Katreee+
selam Çağlacım:79:
saçlarını güle güle kullan
ben de kestircektim güya ama kısmet değilmiş..
Neyse ayaklarım benim de geçen felaket şişmişlerdi balon gibi
Ama tuzu kesip, bol su içince bi de ayakta fazla kalmayınca indiler..
Senin yakınlaşıyor, hazırlayıcı kasılmalar da artmıştır tabi :))) Ne güzelGule gule kullan canim. Kendi adima fena sayilmam bugun ama kasilmalarim giderek artiyor.
Bugun yine annemle disari ciktik, dukkanin birinde kadinin teki sinirimi bozdu. Once karnima bakti, kiz mi bu dedi. Bildin dedim. Doguma 3 ay mi var dedi, yoo dedim 2-3 haftaya. Ama karnin kucuk, yemek yemiyor musun, bebek kucuk kalmis dediAy nasil sinirim bozuldu anlatamam. Zaten haftalardir gormuyorum doktor ultrasona almadigi icin, simdi de taktim, hakkaten karnim kucuk diye. Oglumda koccaman bir sey olmustu karnim, simdi top kadar gorunuyor. Annemse bosver disarda buyur bisey olmaz kucukse de diyor. Gel haftaya carsamba gel :97:
Selam canim. Verirsin hic uzulme. ben de doguma 72-73 ile gitmistim, 42 bedendim, eve dondugumde 36 beden pantoluna giriyordum ama tabii fiskirarakSonra zaten gidiyor kilolar, sadece gobek sorun oluyor. Onun da caresi var, ben duzelticem sizin karinlarinizi tavsiyelerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?