2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

alla alla öyle şey mi ayol son güne kadar aş erebiliriz yaneeee... hakkımız söke söke alırız...
aynen canım bence de öyle..

Bence çok derin düşünme canım bunları..zaman zaman hepimiz korkuyoruz, düşünüyoruz böyle şeyler..Onu kucağına alacağın, koynunda yatıracağın güzel günleri düşün..

Elçin, Elif, Elvan

Bugünün hormonunu yarına bırakma.. Literatüre yeni bir atasözü kazandırdın canım..

bende de vardı aynı düşünceler..bizim hemen bebeğimiz oldu hazırlıksız yakaladın yani..daha geçen ekimde evlendik ve bu ekimde de bebişimizle brb olucaz işala..çok düşündüğüm kabullenemediğim anlar oldu benim de..hem evliliğim çok yeni hem de yaşım çok küçük ne olduğunu anlayamamıştım..ama minnoşumun doğmasını bırak nu her ultrasonda görüşümde iyiki varsın diyorum ve bu olumsuz düşüncelerin hesini unutup ne kadar saçma olduğunu düşünüyorum..bebişimizi kucağımıza alınca zaten olumsuz hiç bi düşünce olmıcak emin ol...

gözünaydın canım, görmüşsün bebeğini. maaşallah büyümüşte fıstık.
evet canım ya yürüyüş önemli de ben bu zamana kadar düzenli bir şekilde yürüyemedim, hatta boşverdim. ama 3 gündür yürüyorum en az yarım saat günde. 3 günde de faydasını gördüm.inşallah devam ederim.

yaa kızlar bu velet benim göbek deliğimden itibaren karnımı baştan başa yırtacak o olacak yane... bir bebek hep mi anasının göbek deliğine çalışır adı üstünde delik yaneee

yaa kızlar bu velet benim göbek deliğimden itibaren karnımı baştan başa yırtacak o olacak yane... bir bebek hep mi anasının göbek deliğine çalışır adı üstünde delik yaneee
Bazen benimki de dönerken filan çok acıtıyo..
zaten benim tam o göbek deliğinin olduğu yer baya inceldi sanırım gerilmekten..
İnşallah eski haline döner, güzeldi benim göbeğim ya..

Son düzenleme:

bizimki benim kaburgaları delicek az kaldı
bazen oturup yalvarıyorum ne olur yapma diye

Bazen benimki de dönerken filan çok acıtıyo..
zaten benim tam o göbek deliğinin olduğu yer baya inceldi sanırım gerilmekten..
İnşallah eski haline döner, güzeldi benim göbeğim ya..

benim güzeldi walla yalan değil hani ama hatırlayamadığım kadar uzun bir süre önce heralde 8-9 ay falan olmuştur şimdi ise bakıyorum da wahh halime diyorum

youngmom **garfield** tugcal birtutambaharat rainofapril pearl_pearl gamse80 senemcim semenya TubiornatTubi Japones

Merhabalar kızlar, nasılsınız?
Biz iyiyiz, kuaföre gittik, saçımızı kestirdik, geldik :)))
Ayaklarım dabul gibi :)))

bizimki benim kaburgaları delicek az kaldı
bazen oturup yalvarıyorum ne olur yapma diye

yok bacım anlamıyorlar ben de çok yalvardım ama inadına arttırıyor sanki.... bazen "oğlum acık yavaş yaa" diye acık yüksek sesle söyleniyorum içerden babası hemen "bağırma oğluma vur oğlum anana" diye söyleniyor.. bunlar baba-oğul beni delirtcekler

güle güle uzat canım... sıhhatler olsun...
bugun erken çıkıcakmışız
herkese iyi akşamlar...
iyi bakın göbüşlere

hadi iyisin iyi akşamlar cicim

kızlar dayanamıyorum yaaa oturunca fena kalçam terliyo oda kaşıntı yapıyo off napcamm....geçermii:84::84::84:
sedacım benımde oluyor hatta pişik gibi oldu popom böle mınık sıvılcemsıı uff kılodan sanırım :2:

bunu bende yazacaktım valla sen yazmıssın bende bazen oyle bı sahıplenıyorumm kıı,bazende hala ınanamıyorum o benım mı ben evlendım mı hamılemıyımm noluyor dıyorum daha dun gece yatarkennn hala ınanamıyorum dedım,göyaa cooookk coook ıstıyordumm hep hazırdım,bıde hazırım demesemm nolurdu acaba:26:korkuyorum galıba annelıkten buyumekten ve ben anne olursam sankı kendı anneme uzaklaşacakmısım gıbı gelıyorr mınıklık bıttı galıbaa ha bıde benım esım de yanımda degıl ve dogumdan sorada askere gıtcek agustosta o da bana cok koyuyor daha evlı oldugumu anlamadım kıı umarım dogunca gecer ve bebeişş bana güç verirr

**garfield** pelcel Japones Nachtigall caseyeraa pearl_pearl tugcal Katreee+

Selaaaaam kızlar, nasılsınız iyisiniz insallah. Biz cok sükür iyiyiz, rahatsızlıgıda atlattım allaha sükür iyiyim.

Yanlız hastalıkta fazla beslenmiş olucam ki 72 kilo oldum
Veririz dimi yaa:26:

selam Çağlacım:79:
saçlarını güle güle kullan
ben de kestircektim güya ama kısmet değilmiş..

Neyse ayaklarım benim de geçen felaket şişmişlerdi balon gibi
Ama tuzu kesip, bol su içince bi de ayakta fazla kalmayınca indiler..

Gule gule kullan canim. Kendi adima fena sayilmam bugun ama kasilmalarim giderek artiyor.

Bugun yine annemle disari ciktik, dukkanin birinde kadinin teki sinirimi bozdu. Once karnima bakti, kiz mi bu dedi. Bildin dedim. Doguma 3 ay mi var dedi, yoo dedim 2-3 haftaya. Ama karnin kucuk, yemek yemiyor musun, bebek kucuk kalmis dedi Ay nasil sinirim bozuldu anlatamam. Zaten haftalardir gormuyorum doktor ultrasona almadigi icin, simdi de taktim, hakkaten karnim kucuk diye. Oglumda koccaman bir sey olmustu karnim, simdi top kadar gorunuyor. Annemse bosver disarda buyur bisey olmaz kucukse de diyor. Gel haftaya carsamba gel :97:

Selam canim. Verirsin hic uzulme. ben de doguma 72-73 ile gitmistim, 42 bedendim, eve dondugumde 36 beden pantoluna giriyordum ama tabii fiskirarak Sonra zaten gidiyor kilolar, sadece gobek sorun oluyor. Onun da caresi var, ben duzelticem sizin karinlarinizi tavsiyelerimle

Hoşgeldin canım :80:
Veririz canım Allah'ın izniyle,
bebekler emerken de çok kilo veriliyomuş..

Hoşgeldin canım. Daha iyi olmana çok sevindim. Vereceğiz bu kiloları canım. Sıkma canını. Şu anda her işin başı senin ve bebeğinin sağlığı :)))))

GArfieldcım, günde 2 litreden fazla su içiyorum. Tuzu neredeyse hiç kullanmıyorum ama ayaktayım. Herhalde böyle gidecek canım yaaa. Belki izin aldığımda daha az ayakta durursam azalır
Sen nasılsın canım?

Senin yakınlaşıyor, hazırlayıcı kasılmalar da artmıştır tabi :))) Ne güzel
Sen o kadını boşver. Doktor muymuş da hemen anlamış. Bir çok insan fındık gibi karınla 4 kiloluk bebek doğuruyor. Ne kadınlar var, karınları devasa oluyor 2.5 kilo bebek doğuruyor. Hiç canını sıkma :))))

Korse almalı mıyız canım? Nasıl bir korse almalıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…