2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebeğin kilosu ve boyu haftasına göre normalse sorun yok ama sen ultrasona giremediğin için bunları bilmiyosun sanırım di mi?..
Ama bence fotolardan gördüğüm kadarıyla çok da küçük değil sanki karnın normal gibi
Benim de çok büyük değil mesela,
Geçen benimle aynı haftalarda hamile bi arkadaş gördüm, benden baya büyüktü karnı
Doktor da karnımın haftama göre küçük olduğunu söyledi ama bebek normalmiş
inşallah sen de ultrasonda görür de rahatlarsın canım..

Göbek olayımız var bide dimi, zaten harita gibi oldum çatlaklardan. Bide pörtlek bi göbek kalırsa hobaaaa
Kilolarımızıda veririz ya insallah, insallah yani. Bu arada yukardaki yazını yeni gördüm, canım kücük falan degildir ilk dogumdan sonra iç hazne daha geniş oluyormuş diye bişey duymuştum. Öyle bişeydir hiiç umursama, zaten agzı olanda konusuyo anacım. Yorum yapmayı çok seviyoruz her halt hakkında.
Hoşgeldin canım :80:
Veririz canım Allah'ın izniyle,
bebekler emerken de çok kilo veriliyomuş..

İnsallah emer bebişlerimizde emziririz canım.Bu arada sen nasılsın?

Canim benim sagol yaa, icimi rahatlattin. Yasli her yerde yasli iste. Bunu diyen yaslica bir Cinli kadindi. Insan korkuyor muneccim gibiler valla.

Hoşgeldin canım. Daha iyi olmana çok sevindim. Vereceğiz bu kiloları canım. Sıkma canını. Şu anda her işin başı senin ve bebeğinin sağlığı :)))))

Hoşbuldum canım sagolasııın, vericez azimliyim vercem
Evet haklısın önemlisi onun saglıgı, ben doğurdumda kilolar kaldı sanki

GArfieldcım, günde 2 litreden fazla su içiyorum. Tuzu neredeyse hiç kullanmıyorum ama ayaktayım. Herhalde böyle gidecek canım yaaa. Belki izin aldığımda daha az ayakta durursam azalır
Sen nasılsın canım?:

sağol canım
nasıl olayım bi 10 gün daha rapor aldım evdeyim şimdi
İyileşmeyi bekliyorum dört gözle..
eşimle kör topal idare edicez artık..
İnşallah sen de bir an önce alırsın iznini canım..

Canim benim sagol yaa, icimi rahatlattin. Yasli her yerde yasli iste. Bunu diyen yaslica bir Cinli kadindi. Insan korkuyor muneccim gibiler valla.

Tarifinden bir kadın hayal ettim, tipinden ben de korktum valla. Sen boşver onları :))) Ağzı olan yorum yapıyor

Hoşbuldum canım sagolasııın, vericez azimliyim vercem
Evet haklısın önemlisi onun saglıgı, ben doğurdumda kilolar kaldı sanki

Doğumla zaten biraz kilo gidecek, garfield ın da dediği gibi emzirince (inşallah çok güzel emzireceğiz) kilolarımızın daha fazlası da gidecek. SOnra miniklerimiz ayaklanacak, peşlerinden koşarken daha da kilo vereceğiz cnaımmm. Ben de öyle umuyorum :))))

Tez zamanda iyileşeceksin inşallah canım. Benim iznim 2 temmuzda başlıyor. Yani tam 1 ayım var

Baslarda her kontrolde bakildi. 31 haftalik civari baktilar kiloya en son, haftasiyla uyumluydu. Simdi hic bir fikrim olmadigi icin ister istemez merak ediyorum. Aslinda bazi kiyafetlerde bayagi buyuk gorunuyor ama bugun dar giymistim, sanirim gercek boyutu anca ortaya cikiyor oyle giyinince. Sagol canim icimi rahatlattigin icin.

Sagol tatlim yaa. Aslinda onemli olan saglikli olmasi ama dogum sonrasi kilo veriyor ya bebekler, benim oglum da 300 gr kadar kaybetmisti, aklim hep o streste. Bir de 3.620 dogan bebegi bile elime alip altini acamamistim ben. Daha da kucuk olursa nasil bakarim korkum o yuzden. Vallahi tecrube mecbure ise yaramiyor. Her hamilelik yeni bir heyecan

Kizlar coook once de yazmistim, hatirlatma olsun; bol sut icin oncelikli kuralimiz, "benim cok sutum var" demek. Inansaniz da inanmasaniz da sadece her akliniza gelince bu cumleyi dusunun, mirildanin, aklinizdan gecirin vs.. Ikinci kural bol su. yardimci elementler ise: Malt icecegi, rezene cayi, isirgan otu cayi. Humana still tea'yi bilmiyorum kullanmamistim hic. Benim deli sutum olurdu, bunlari not alin, o kadar iddialiyim yani Haa bir de sIk sIk emzirmek

ay sorma benim de karnım küçük sanki bir de kayınvalidem beni başkalarıyla kıyaslıyıp karnın küçük diyince daha bir takar oldum üstüne üstlük ona söylemedim ama bebeğim de 2hafta geriden geliyormuş zayıfmış,bazen ağlıyorum bakamıyorum benim yüzümden zayıf kaldı diye ama ben de doğduğumda zayıfmışım büyümüşüm işte :)

Sen ne güzel tavsiyelerde bulundun canımm. Aklımda tutacağım.

Gece gece cenem dustu ama bir sey daha soyleyecektim. Gecmisi okurken baktim dogum yontemleri konusulmus. Ben kendi adima sezaryen sonrasi normal dogumu denemeyi sectim. Eger becerebilirsem ve bebegim sizlerden once gelirse size kiyas yapar anlatirim. Ama kendi adima sezaryenim cok basarili, sancisiz olmasina ragmen, narkozdan ayilma, aglama devreleri, sutun biraz daha gec gelmesi, sezaryen kesisinin 1 yil hissiz kalmasi ama bir yerlere dokununca da aciyip sizlamasi gibi durumlar nedeniyle illa ki normali deneyecegim. Bir de egzersizlere olabildigince erken baslayabilmem icin.

Ayy kaynanalar yorum yapmasa olur sanki Sakin aglama, bakamamak diye bir sey yok canim. Ac gezmiyoruz ki? Napalim Allah nasil veriyorsa iste. Onemli olan saglikli dogmasi. Sen bakma bana. Hem karnim doysun hem ekmegim butun kalsin diyenlerdenim ben. Allah affetsin :26:

Normal doğumun normal şartlar altında sezeryana göre artıları fazla tabi. İnşallah istediğin gibi olur canım. Sezeryan sonrası normal doğuma zor derler ama senin için hiç bi sıkıntı olmayacak diye düşünüyorum

ne güzel anlattın çağla doğurasım geldi valla insallah dogumda 7 8 kilo veririz, sonrası kolay insallah. Aaaaaaaaay bebeklerimiz ayaklanacak dimiiiii, düşünmesi bile çok güzel:97:

Canım sen küccücük bile olsa bakarsın valla becerikli hatunsun sen. Onunda altından kalkarsın, ben bebeginin kücük oldugunuda hiç zannetmiyorum canım. Boşver sen o çinliyi, cinli işte

İnşallah canım, inşallah bol sütümüz olur ve emerler..
Allah'a şükür iyiyim evde oturuyorum
Mecbur kalmadıkça kalkmamaya çalışarak..:26:

Maşallah canım allah daha iyi etsin. Kalkma canım son zaman bi sakatlık daha cıkar allah muhafaza. Şurda 9 güncük kaldı

Teşekkürler cnm tavsiyeler için, ben günde yarım litre süt, mutlaka 3 4 litre su içiyorum. Rezene cayınıda kullanırım dogumdan sonra da ısırgan otu çayını hiç düşünemiyorum

O kayınvalideler yok mu...... Ben de zayıf doğmuşum ama şimdi sağlığım yerinde. Sende öyleymişsin. Bazı şeyler genetik oluyor canım. Üstelik, hiç belli olmaz bazen bebekler son 2 haftalarında bir atak yapıyor bir anda kilo alıyorlar. Bakamıyorum gibi düşüncelerle kendini de bebeğini de üzme canım. Bu zamanın tadını çıkar :))

Sagol canim, insallah. Bakiyorum da, Turkiye'de doktorlar korkularindan yanasmiyorlar sezaryen sonrasi normal doguma. Ama burada benim doktorum bunu cok yaptiklarini soyledi. Elbette riski var dedi ama hic rahatsiz edici bir yorumda bulunmadi. Deneriz, olmazsa ameliyathaneye aliriz dedi. Ben agri esigime guveniyorum. Oglumda 3 dakikada bir sancim gelmesine ragmen normal dogurtmadi benim doktorum. Hic zorlanmamistim halbuki. Adet sancisinin siddetlisi gibiydi o kadar.

Ayy bu kıyas olayı deli ediyo beni..
sakın bunun için üzme canım kendini..
bak kaç gramlık bebekler yaşadı, Allah'ın izniyle her şey güzel olacak inşallah..

ne güzel anlattın çağla doğurasım geldi valla insallah dogumda 7 8 kilo veririz, sonrası kolay insallah. Aaaaaaaaay bebeklerimiz ayaklanacak dimiiiii, düşünmesi bile çok güzel:97:

Bize şimdi hoş geliyor :))))) Komşumun kızı 15 aylık ve iyice hareketli oldu, komşum çok yoruluyor, bildiğin gibi değil :))))) Böyle büyüyecekler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…