Cok tatlisin canim yaa, tesekkur ederim iltifatlarin icin. Bakma feci de sakarimdir benCanım sen küccücük bile olsa bakarsın valla becerikli hatunsun sen. Onunda altından kalkarsın, ben bebeginin kücük oldugunuda hiç zannetmiyorum canım. Boşver sen o çinliyi, cinli işte
Teşekkürler cnm tavsiyeler için, ben günde yarım litre süt, mutlaka 3 4 litre su içiyorum. Rezene cayınıda kullanırım dogumdan sonra da ısırgan otu çayını hiç düşünemiyorum
Operim kizlar sizi. Cok uykum geldi. saat neredeyse 12 oldu burada. Sancisiz, huzurlu geceler diliyorum
Bence çooook şanslısın maşallah , 25 yaşımda evlendim ve bebek hiç düşünmüyodum 1 yıl en azından ama düşünmeye başladığım an gelcek sanıyordum 3.5 yıl tedaviler ameliyatlar vs vs psikolojik açıdan çok yıprandım saçıma ak düştü çok şükür rabbime sonunda mucizem geldi emin ol hamile kalmak değil kalamamak insanı bitiriyor öyle böyle bir acıda değil televizyonda bebek görmeye dahi dayanamaz olduydum hemen ağlıyordum inş sağlıklı şekilde yavruma kavuşurum, bence sende şükret gerçekten çok şanslısınmerhaba arkadaşlar
31. haftasında bir gebe olarak samimiyetinize ve de annelik içgüdülerinize sığınarak sizlerle birşey paylaşmak danışmak dertleşimek istiyorum: şöyle ki aslında 26 yaşındayım ve 11 aylık evliyim ama nedense bebek için erken miydi acaba yeterince hazırmıyım gibi sorular peşimi bırakmıyor. acaba yeterince mutlu değil miyim diye düşünmeden edemiyorum. mesela "kızımla kahvaltı yaptık oğlumla gezmeye gittik" diye yazan arkadaşlara cok imreniyorum. bende sanki hala bir kabullenememe durumu var. evet tabi ki onunla yasıyorum, artık tüm hareketlerini hissediyorum ama bu durumdan ne kadar mutluyum bunu kestiremiyorum. tecrübeli olanlara sorayım sizce doğunca gecer mi? ve diğer arkadaşlar böyle hisseden ve nasıl aşabileceğim konusunda fikir verebilecek olan var mı?
cevaplarınız benim ve beebeğim için çok önem taşıyor emin olun
Bize şimdi hoş geliyor :))))) Komşumun kızı 15 aylık ve iyice hareketli oldu, komşum çok yoruluyor, bildiğin gibi değil :))))) Böyle büyüyecekler :)))
Cok tatlisin canim yaa, tesekkur ederim iltifatlarin icin. Bakma feci de sakarimdir benoglumu 8 aylikken masadan dusurdumdu. Baslarda da aglaya zirlaya baktimdi. Her uyuttugumda hayretten dehsete duserdim, bu cocugu nasil uyutabildim diye. Oglum ne zaman 3,5 yasina geldi ben ancak bakabiliyorum galiba dedim. Ohoo anlatsam var ya..
isirgan otunun kurusu var aktarlarda falan. Ondan biraz biraz demler icerdim. Ama hakkaten tadi super degil. Olsun alternatif cok. Ona o kadar gerek yok bol su ictikten sonra
sağolun kızlar ya..
bu aralar her anım ne yesem diye düşünmekle geçiyor üstelik böyle düşününce canım bişey yemek istemiyor,aslında az kilo almadım ama genetik midir nedir anlamadım,cuma kontrolüm var bakalım büyümüş mü cadım..
bir de size birşey sormak istiyorum,uzanıp bir süre sabit kaldığımda pozisyon değiştirirken afedersiniz aşağı tarafımda ağrı oluyor annem çatın genişliyor diyor ama bilemiyorum,size de oluyor mu?
sağolun kızlar ya..
bu aralar her anım ne yesem diye düşünmekle geçiyor üstelik böyle düşününce canım bişey yemek istemiyor,aslında az kilo almadım ama genetik midir nedir anlamadım,cuma kontrolüm var bakalım büyümüş mü cadım..
bir de size birşey sormak istiyorum,uzanıp bir süre sabit kaldığımda pozisyon değiştirirken afedersiniz aşağı tarafımda ağrı oluyor annem çatın genişliyor diyor ama bilemiyorum,size de oluyor mu?
Kızlar eşim bebeği tuzlayacağını söyledi bunun aslı astarı varmı dalga mı geçti benle ilk banyoda tuzla yıkanınca buyuyunce ter kokmazmış annesi onu oyle yapmış...O bebek haşlanmazmı ya tuzla...Olmaz dedim sen uyurken ben kaşla göz arası tuzlarım dedi...Kafamı buldu ciddi ciddi doğru mu çözemedim
slm kızlar en son ağrılarım vardı sölemiştim pazartesi sabah idrar kan tahlili verdim öğleden sonraya çıkarlar dediler şekerim serumdan dolayı yüksek çıkmış fitille antibiyotik verdi sorun yok çok şükür ama o gün hemşireler müşaade altınamı alalım şöle böle yarında böle çıkarsa yatış olur muhakkak diye öle bir korkuttularki beni o gün boyunca oturdum sürekli ağladım o günü içimdeki kuşkuyu allah bi daha yaşatmasın allahım kimseyi çaresiz bırakmasın geçmişede bakmadım ama herkes iidir inşallah bi sıkıntı yoktur
evet canım yenidoga bebekler tuzlarlar bizm ordada terli olmasın die
Yaaa doğruluk payı var demek ki eşim aslen bolu lu
Kızlar eşim bebeği tuzlayacağını söyledi bunun aslı astarı varmı dalga mı geçti benle ilk banyoda tuzla yıkanınca buyuyunce ter kokmazmış annesi onu oyle yapmış...O bebek haşlanmazmı ya tuzla...Olmaz dedim sen uyurken ben kaşla göz arası tuzlarım dedi...Kafamı buldu ciddi ciddi doğru mu çözemedim
Bildiğimiz sofra tuzuylamı yoksa deniz tuzu kaya tuzu gibi bir şey mi yakmasın bu tuzlar kabarmasın her yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?