slm kızlar en son ağrılarım vardı sölemiştim pazartesi sabah idrar kan tahlili verdim öğleden sonraya çıkarlar dediler şekerim serumdan dolayı yüksek çıkmış fitille antibiyotik verdi sorun yok çok şükür ama o gün hemşireler müşaade altınamı alalım şöle böle yarında böle çıkarsa yatış olur muhakkak diye öle bir korkuttularki beni o gün boyunca oturdum sürekli ağladım o günü içimdeki kuşkuyu allah bi daha yaşatmasın allahım kimseyi çaresiz bırakmasın geçmişede bakmadım ama herkes iidir inşallah bi sıkıntı yoktur
çok gecmiş olsun canımmm rabbim korusun sizi bebişinle inşş hersey yolunda devam eder
canım çok sevindiim şeker olayının tekrarlayan bi durum olmamasına ... Allah bi daha böyle korku yaşatmasın hiç
slm kızlar en son ağrılarım vardı sölemiştim pazartesi sabah idrar kan tahlili verdim öğleden sonraya çıkarlar dediler şekerim serumdan dolayı yüksek çıkmış fitille antibiyotik verdi sorun yok çok şükür ama o gün hemşireler müşaade altınamı alalım şöle böle yarında böle çıkarsa yatış olur muhakkak diye öle bir korkuttularki beni o gün boyunca oturdum sürekli ağladım o günü içimdeki kuşkuyu allah bi daha yaşatmasın allahım kimseyi çaresiz bırakmasın geçmişede bakmadım ama herkes iidir inşallah bi sıkıntı yoktur
teşekkür ederim kızlar amin hiç birimize yaşatmasın inşallah
Canım çok sevindim iyi olmana. Merak etmiştik seni haber alamayınca..Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler..Çok çok geçmiş olsun..slm kızlar en son ağrılarım vardı sölemiştim pazartesi sabah idrar kan tahlili verdim öğleden sonraya çıkarlar dediler şekerim serumdan dolayı yüksek çıkmış fitille antibiyotik verdi sorun yok çok şükür ama o gün hemşireler müşaade altınamı alalım şöle böle yarında böle çıkarsa yatış olur muhakkak diye öle bir korkuttularki beni o gün boyunca oturdum sürekli ağladım o günü içimdeki kuşkuyu allah bi daha yaşatmasın allahım kimseyi çaresiz bırakmasın geçmişede bakmadım ama herkes iidir inşallah bi sıkıntı yoktur
Bu konuyu daha önce de tartışmıştık. bence hurafe..Örnek ben..Annem tuzlamış beni ama felaket terlerim ben..Kızlar eşim bebeği tuzlayacağını söyledi bunun aslı astarı varmı dalga mı geçti benle ilk banyoda tuzla yıkanınca buyuyunce ter kokmazmış annesi onu oyle yapmış...O bebek haşlanmazmı ya tuzla...Olmaz dedim sen uyurken ben kaşla göz arası tuzlarım dedi...Kafamı buldu ciddi ciddi doğru mu çözemedim
Teşekkür ederim. Şu an Antalyada yım çok şükür. Mardinde doğurursam diye çok korkuyordum. Yarın dr la randevum var hemde hastanemi gezeceğim. İnş memnun kalırım. Bu arada uçakta yanımda kadın doğumcu bayan dr vardı. Ankarada hacettepede çalışıyormuş ama urfa daki hastası için Urfa ya gitmiş Ankara ya geri dönüyormuş. Çok tatlı bir bayandı sizler için adını sordum güner aygün müş. Tatlı dilli konuşkan biri hacettepedede doktorasını falan yapıyor herhalde denenebilir.Canım Allaha emanet ol yolun açık olsun. Doğum için mi gidiyosun temelli mi ? Hayırlı yolculuklar dikkat et yeğenimize ve kendine
herkese günaydınlaaar
sevilcim nasıl da azaltmıssın günü, hadi hayırlısı olsun hepimiz için:)
pelinim yaaa ne kadar şanslısın, kolay gelsin sizinkilere, darısı da benim basıma olsun
diomand yola cıkacak sanırım bugün, güle güle gitsin, allah yardımcısı olsun daha antalyada doktorunu ayarlayacaktı o...
ben gece 12de yattım, şimdi leylayım, sivasta da hava pek bi kapalı, acayip mutlu oldum, çünkü sıcaga hiç gelemiyorum bu aralar, bir 10 gün daha böyle serin devam etse değmeyin keyfime
Herkese Günaydın
Benim Kızım 2 gündür çok hareketli yaa kollar tekmeler karnımdan fırlıycak gibi
Sizler nasılsınız? Uykusuz geçirilmiş geceler? Ben maşallah diyeyim bu akşamda rahat uyudum
Benimkide 3 gündür öyle. Hayırlısı...
Pelincim Layydi Facede yok
Canım senin adına çok mutlu oldum.Kızını tebrik ediyorum.Ne güzel benim işte son 3 günüm Bugünde izin alıp biraz erken çıkacağım. Kızımın yıl sonu gösterisi var saçları yaptırılacak giydirilecek. Heyecanlı bir gün yani bizim için.
Birde ödül alacak kızım 5-6 yaş grubu için bilgi ve boyama yarışması vardı 906 kişi içinde kendii yaş grubunda 1. olmuş kızım. Bugün madalya verecekler kızıma birde bisiklet.
Darısı ikinci çocuğuma ve hepimizin çocuklarına olsun inşallah insan çok gururlanıyor anne baba olarak
teşekkür ederim kızlar amin hiç birimize yaşatmasın inşallah
canım tuzlamayı bende yapıcam öle hayal ettiğin gibi değil banyo suyuna sadece bir fiske atılıyor tuz o kadarcık korkma yani...
tuzlu suyla banyo yaptırılıyomus canım yani biraz suya tuz atıyomuşsun kuzumm
selam kızlar hatta iyi geceler ve belki de tatlı rüyalar
benim uyku kactı
bugun hem turk kahvesi hem de neskafe içtim
bayadır içmiordum neskafe acısı cıktı :))
zeytin ne zaman gittin dr a son havadisler neler sekerim
iyi geceler bayanlarr
inş doğuran yoktur
biz bugün çantamızı hazırladıkkşerbet bardaklarımızı süsledikk çok güzel oldular geriye kurabiye ve şekerlerimiz kaldı tabii bide epilasyon uff bi bunuda halletsem çok rahatlıyacağımm
kurabiyeleride doğum tarihime göre hazırlıyacağımçok zevkli işler bebişlerimizde sağlıklı olsun inş...yarında testlerim var onları yaptıracağım sabah erkenden oraya gidicem..bizden böylee
selam kızlar hatta iyi geceler ve belki de tatlı rüyalar
benim uyku kactı
bugun hem turk kahvesi hem de neskafe içtim
bayadır içmiordum neskafe acısı cıktı :))
zeytin ne zaman gittin dr a son havadisler neler sekerim
iyi geceler tatlım. Maaşallah baya hazırlık yapmışsın.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
iyi geceler sanada. benimde uykum kaçtı,kahvede içmedim bugün ama.uyku tutmadıııııı..
geçmiş olsun minnoşAllah bi daha yaşatmasın..ne kadar strese girdiğini tahmin edebiliyorumm:26:
Canım çok sevindim iyi olmana. Merak etmiştik seni haber alamayınca..Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler..Çok çok geçmiş olsun..
Bu konuyu daha önce de tartışmıştık. bence hurafe..Örnek ben..Annem tuzlamış beni ama felaket terlerim ben..
çokgeçmiş olsun arkadaşım ...allah bir daha sıkıntı yaşatmasın...çaresiz kalmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?