2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindiim şeker olayının tekrarlayan bi durum olmamasına ... Allah bi daha böyle korku yaşatmasın hiç

geçmiş olsun minnoş Allah bi daha yaşatmasın..ne kadar strese girdiğini tahmin edebiliyorumm:26:

kızlar bebek odası alanlarr

nasıl yataklar tercih ettinizz bebeğinizee

yarı ortapedikmi fullmu latekxmi

araştırıyorum ama bebek yatağı nasıl olmalı konusunda detaylı bişiy öğrenemedim hermarkaa

satmak için bişiler sallıyorrr

Kızlar 34+6 dayız ve oğlum hala ters duruyor..Dönmeyecek sanırım ben normal doğum istiyorum gerçi hayırlısı.bu haftadan sonra dönme ihtimali var mı

Canım çok sevindim iyi olmana. Merak etmiştik seni haber alamayınca..Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler..Çok çok geçmiş olsun..

Bu konuyu daha önce de tartışmıştık. bence hurafe..Örnek ben..Annem tuzlamış beni ama felaket terlerim ben..

Arkadaşlar geçmişi okuyayım dedim ama sanırım ömrüm yetmeyecek:) Bir kısmını okuyabildim.

Canım Allaha emanet ol yolun açık olsun. Doğum için mi gidiyosun temelli mi ? Hayırlı yolculuklar dikkat et yeğenimize ve kendine
Teşekkür ederim. Şu an Antalyada yım çok şükür. Mardinde doğurursam diye çok korkuyordum. Yarın dr la randevum var hemde hastanemi gezeceğim. İnş memnun kalırım. Bu arada uçakta yanımda kadın doğumcu bayan dr vardı. Ankarada hacettepede çalışıyormuş ama urfa daki hastası için Urfa ya gitmiş Ankara ya geri dönüyormuş. Çok tatlı bir bayandı sizler için adını sordum güner aygün müş. Tatlı dilli konuşkan biri hacettepedede doktorasını falan yapıyor herhalde denenebilir.
Ayaklarım tanınmaz halde çok fena şişti. oğlumda 3 gündür çoooook hareketli. Sancılarda var hafif hafif. hayırlısı bakalım

Canım senin adına çok mutlu oldum.Kızını tebrik ediyorum. Allah daha çok birinciliklerini göstersin size...

bebek tuzlama konusunda....
aman arkadaşlar çok dikkat edin bazen bebeklerin koltuk altlarına falan tuz sürüp bırakıyorlar sakın öyle birşeye müsaade etmeyin tuz yüksek oranda sodyum içerir ve bebeklerin cildi bunu çok kısa sürede emebilir kan dengesi alt üst olur aman dikkat...ciddi sorunlar yaratabilir..suya temsili olarak biraz atın ama temesa izin vermeyin....

selam kızlar hatta iyi geceler ve belki de tatlı rüyalar
benim uyku kactı
bugun hem turk kahvesi hem de neskafe içtim
bayadır içmiordum neskafe acısı cıktı :))

zeytin ne zaman gittin dr a son havadisler neler sekerim

iyi geceler bayanlarr

inş doğuran yoktur

biz bugün çantamızı hazırladıkk şerbet bardaklarımızı süsledikk çok güzel oldular geriye kurabiye ve şekerlerimiz kaldı tabii bide epilasyon uff bi bunuda halletsem çok rahatlıyacağımm
kurabiyeleride doğum tarihime göre hazırlıyacağım çok zevkli işler bebişlerimizde sağlıklı olsun inş...yarında testlerim var onları yaptıracağım sabah erkenden oraya gidicem..bizden böylee

bu ay daha gitmedim cnm önümüzdeki hafta randevumm bakalım ne diyecek...yarın testlerim var onları yaptırıcam hepsini toplayıp gideceğim bakalım ne diyecek bende heyecanla bekliyorum...önceki randevuda 20sinden sonra alırız demişti ama her gören daha vaktin var diyor bilemiyorum bakalım ne diyecek

iyi geceler tatlım. Maaşallah baya hazırlık yapmışsın.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

iyi geceler sanada. benimde uykum kaçtı,kahvede içmedim bugün ama.uyku tutmadıııııı..

geçmiş olsun minnoş Allah bi daha yaşatmasın..ne kadar strese girdiğini tahmin edebiliyorumm:26:

çokgeçmiş olsun arkadaşım ...allah bir daha sıkıntı yaşatmasın...çaresiz kalmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim ....

teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…