2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkeslere gunaydın bu arada oooof evin temizligi
hala bitmedi aynı kadro yine bizde
8 aydır ne yaptıysam eve cıkamıyorlar

günaydın kızlar

HEPİMİZİN REGAİB KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM BU GECE EDECEĞİMİZ TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞ.
hastaneye nst ye gidicem birasdan ordan da anneme geçicem
gece geç gelirim o yüzden kandilinizi kutlayayım istedim

gunaydın canım
saol seninde kandilin mubarek olsun
bana ne zaman cekilecek acaba
nst ya 37 de tuse mua.var ama
nst demedi:44: annene slm soyle bizden

ay dun eve gitti annemle kayınvalidem
evde anneme burda olanları anlatıyorum
arada dogum yapanları falan dun kayınvalideme
anlatmıs kayınvalidem dio ki temmuz annelerin
varmıs dogum yapmıs nerden buldun onları

günaydın arkadaşlar
17 mayıs tarihinden deri Konya Meram Tıp Fakültesinde yatıyordum. Bebeğimin suyu azaldığı için tedavi görüyordum .29 mayıs tarihinde 32 hafta 3 günlükken ,acil bir kararla suyumun çok azalması sonucunda akşam 18:30 sıralarında ameliyata alındım.2000 gr ağırlığında bir kızım oldu çok küçük olduğu için şuan küvezde .herkesten çok çok dua bekliyorum.kızım için.ben dün taburcu oldum.şuan evdeyim fakat bebeğim yanımda değil ,zor bir durum .İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda bende kucağıma alıp sevebilirim .
bugün regaib kandili herkesten bol bol dua bekliyorum .İnşallah sizler vaktinde ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz .

Günaydın Herkese

bugün tükkanımızın açılışını ben yapimm günaydın şekerlerr

Nerdesin Kıs sen vala çok merak ettik

günaydın kızlar :)

geçmişe bakamadım henüz. doğuran falan yok değil mi?

ben görmedim daha

herkeslere gunaydın bu arada oooof evin temizligi
hala bitmedi aynı kadro yine bizde
8 aydır ne yaptıysam eve cıkamıyorlar

iyi anlaşıyolarsa işi ağırdan alıyolardır fıstık

saol canım seninde kandilin mübarek olsun

ay canım allah analı babalı buyutsun inş.
maşallah 32.haftana gore gayet ii sakın
korkma artık erken dogumlar cok normal
ve en yakın zamanda inş.evinde olacak
kızın alllah bugun butun dualarını kabul
etsin inş.ederiz tabii
ama sakın korkma sağlıklı bi sekilde alacaksın
kızını kucagına 32.haftanı doldırmusun cok
sukur

Günaydın Herkese

ben görmedim daha

yok kız ne agırdan alması ben ceyiz yerlesirken
bile boyle detaya girildigini hatırlamıyorum
salonda mutfakda yıkanmadık sey bırakmamıslar
cıldırmıs gibiler eşim akşam geldi tasınıyoruz mu
pelin bu evin hali ne diyo yatak bile odanın ortasındaydı
evde multeci gibi yattık dun sabah cıkarken anne dedim
aksam 9 a kadar size muhdet veriyoruz evimizi eskisi
gibi gorucez gelince dedim

Öncelikle hem geçmiş olsu dileklerimi iletmek ve sana sabırlar dilemek istiyorum. Bebeğinin haftasıı ve kilosu iyiymiş aslında. Bir an önce bebeğini kollarına alacağına eminim. Onun kokusunu içine doya doya çekeceğin ünler gelecek emin ol. Herhangi bir sağlık problemi yoktur umarım. Dualarımız bebişinle canım

günaydın kızlar...Regaib kandiliniz mübarek olsun canlar...

dün bahsetmiştim ya akşam kızımın yıl sonu gösterisi ve ödül töreni vardı.
O kadar heyecanlı ve güzeldiki anlatamam. Eşimi çok korjuttum dün akşam minik kızımla beraber. Ablasının gösterisi başlamadan bizimki içerden deli gibi tepinmeye başladı bana sancılar girdi. Ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum karnımın işçine bıçaklar saplıyorlardı sanki. Ben böyle cebelleşirken gösteri de başladı. Büyük kızımı izlerken küçüğün içerdeki yaramazlıklarını sancıları unuttum. Sahneden inip diğer çocuklar çıkınca tekrar unuttuğum sancılar gündeme geldi. Saat 6 dan 9:30 a kadar ara ara kıvranarak izledim programı. Yazık eşimde kızı alıp doktoramı gitsek yoksa kulise gideyim öğretmenine söyleyeyim biz hastaneye gidelim kıza birşey belli etmesin biz hastaneye gidelim. Program biterse evine götürsün kızımızı gibi bir çok öneri sürdü (öğretmeni üst katımızda oturuyor da) ama daha şimdiden küçük gelince beni umursamıyorlar demesin diye hiç birini kabul etmedim. program bitti benim sancılar da bitti. Sanırım içerdeki şimdiden kıskançlığa başladı.

catlattın bizi merakdan nerdesin sen
bide bayrak sallıyor

Günaydın Herkese

ben görmedim daha

tahliller sonuçlar derken 2 gündür ancak toparlandım aklımda hep burdaydı dün akşam iidim baya eşimde bak iileşti hemen tünedi yine pc başına dedi bende kızlara yazacam dedim temmuz annelerimi diyor oda

günaydınnn sekerlerrr

herkesin regaib kandili mübarek olsun canlarım allahım tüm dualarınızı kabul etsin inşşş

canlarımmm günaydın hepimizin kandili Mübarek olsun! İnşallah üç ayların içinde dünyaya gelecek bebişlerimiz, TNT de Taylan Kümeli sütün gelmesi için tavsiyeler veriyor ben evdeyim de:)) ısırgan otu rezene ve anason için bol sıvı tüketin ve 40 gün evde kalmayın hareketi artırın temiz havaya çıkın moralinizi sağlam tutun diyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…