bugün tükkanımızın açılışını ben yapimm günaydın şekerlerr
günaydın kızlar
HEPİMİZİN REGAİB KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM BU GECE EDECEĞİMİZ TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞ.
hastaneye nst ye gidicem birasdan ordan da anneme geçicem
gece geç gelirim o yüzden kandilinizi kutlayayım istedim
bugün tükkanımızın açılışını ben yapimm günaydın şekerlerr
günaydın kızlar :)
geçmişe bakamadım henüz. doğuran falan yok değil mi?
herkeslere gunaydın bu arada oooof evin temizligi
hala bitmedi aynı kadro yine bizde
8 aydır ne yaptıysam eve cıkamıyorlar
günaydın kızlar
HEPİMİZİN REGAİB KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM BU GECE EDECEĞİMİZ TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞ.
hastaneye nst ye gidicem birasdan ordan da anneme geçicem
gece geç gelirim o yüzden kandilinizi kutlayayım istedim
günaydın arkadaşlar
17 mayıs tarihinden deri Konya Meram Tıp Fakültesinde yatıyordum. Bebeğimin suyu azaldığı için tedavi görüyordum .29 mayıs tarihinde 32 hafta 3 günlükken ,acil bir kararla suyumun çok azalması sonucunda akşam 18:30 sıralarında ameliyata alındım.2000 gr ağırlığında bir kızım oldu çok küçük olduğu için şuan küvezde .herkesten çok çok dua bekliyorum.kızım için.ben dün taburcu oldum.şuan evdeyim fakat bebeğim yanımda değil ,zor bir durum .İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda bende kucağıma alıp sevebilirim .
bugün regaib kandili herkesten bol bol dua bekliyorum .İnşallah sizler vaktinde ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz .
Günaydın Herkese
Nerdesin Kıs sen vala çok merak ettik
ben görmedim daha
iyi anlaşıyolarsa işi ağırdan alıyolardır fıstık
saol canım seninde kandilin mübarek olsun
günaydın arkadaşlar
17 mayıs tarihinden deri Konya Meram Tıp Fakültesinde yatıyordum. Bebeğimin suyu azaldığı için tedavi görüyordum .29 mayıs tarihinde 32 hafta 3 günlükken ,acil bir kararla suyumun çok azalması sonucunda akşam 18:30 sıralarında ameliyata alındım.2000 gr ağırlığında bir kızım oldu çok küçük olduğu için şuan küvezde .herkesten çok çok dua bekliyorum.kızım için.ben dün taburcu oldum.şuan evdeyim fakat bebeğim yanımda değil ,zor bir durum .İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda bende kucağıma alıp sevebilirim .
bugün regaib kandili herkesten bol bol dua bekliyorum .İnşallah sizler vaktinde ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz .
pearl_pearl,
pelcel,
yasmin_07,
jasmine_e,
elanurkr,
zazez,
sevil01,
senemcim
günaydın hepinize fıstıklar
catlattın bizi merakdan nerdesin sen
bide bayrak sallıyor
Günaydın Herkese
Nerdesin Kıs sen vala çok merak ettik
ben görmedim daha
iyi anlaşıyolarsa işi ağırdan alıyolardır fıstık
saol canım seninde kandilin mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?