2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr öncelikle regaip kandiliniz mübarek olsun bol bol dualaşalım bugn..

lady cim nerdeydn anam..sennn..???

zor olmuş ama ablasını kıskanan bi miniğin var gercekten ya dunyaya gelince neleer yapar kimbilir allah bağışlasın ikisinide sana canım

tahmina tebrik ederim Allah sağ salim kavuşmak nasip etsin kiosu yerinde maşallah sen gittikce sev sadece dokunamasanda o hisseder tez zamanda kavuş inş.

kızlar limango yada kids ten bişey almak isteyeniniz varsa kargo parası için 7 tl lik indirimim var gönderebilirim isteyene bugun kullanılabilir

canım geçmiş olsun öncelikle...Rabbim inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eyler ve en kısa zamanda sağlıkla seni yavruna kavuşturur...Allahım kimseye acı hüzün yaşatmasın inşallah...dualarımız seninle ve bebeğinle tahminacım...

Arkadaşlar il içi öğretmen yer değiştirme atamasında tercihte bulunmuştum inşallah bugün açıklayacaklar sonuçları. İlk iki tercihimden birine atanmış olmak istiyorum. Kadromun bulunduğu okulda norm fazlasıyım iki yıldır başka okullarda sürünüyorum. Gerçi bu sene ücretsiz izin alacağım. nerde olduğum önemli değil ama bir sonraki sene sürünmek istemiyorum.
İnşallah bu mübarek günde dualarım kabul olur.

kızlar hastane çantanızda neler var...biriniz liste halinde yazabilirse çok sevinecem..haftaya hastane çantamı hazırlayacam da...bana fikir olsun...

hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlarım. bütün hamişler birbirleri için dua etsin bugün. çocuğu olmayanlara Allah sabırlar versin tez zamanda onlara da annelik duygusunu nasip etsin rabbim. unutmayalım ki “En çok kabul edilen dua, din kardeşin gıyabında yapılan duadır” öptüm sizi

kızlar hastane çantanızda neler var...biriniz liste halinde yazabilirse çok sevinecem..haftaya hastane çantamı hazırlayacam da...bana fikir olsun...

canım benim çantam içinde bebek için
1 hastane çıkış seti (12 parçalı)
5 li zıbın seti (doğumdan hemen sonra giydirmeleri için çünkü bebekten kan bulaşıyor hemen değiştiriyoruz)
bebek bezi
ıslak pamuk
ıslak mendil
çorap ve yedek eldiven
Hastane çıkışındaki battaniyeye ilaveten hava durumunu bilemediğimizden birde örme battaniye koydum.

2. bir hastene çıkışımız daha var ama onu koymadım hastane ev arası 5 dakika mesafede lazım olursa eşim getirir.

kendim için
2 gecelik (1. si hemen kan oluyor çünkü)
1 pijama takımı (hastaneden çıkarken giymek için)
5 adet alt çamaşır
1 adet emzirme sütyeni
1 adet emzirme atleti
3 adet atlet
3 adet çorap
göğüs pedi
hasta bezi
hijyenik ped
terlik
makyaj malzemesi :)) (Ziyarete gelenler solgun yüzle görmesin değil mi)

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
günaydın kızlar...kandiliniz mübarek olsun...Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...
tahmina öncelikle geçmiş olsun. gözün aydın...haftasına göre kilosu çok iyi bence..bebişinde herhangi bi sağlık problemi olmasın da küvezden çabucak çıkar çok çabuk toparlar kendini...dualarımız senin ve prensesinin yanında....en kısa sürede kucağına alıp o cennet kokusunu içine çekeceksin...içini ferah tut....kendine iyi bak....

hastane çantama;
doğum esnasında ebelere verilmek üzere 5 li zıbın takımı, pazen battaniye, bebek bezi koydum..
doğumda giyeceğim gecelik ve çorap
doğum sonrası bebğe giydireceğim 5li zıbın takımı, kendi giyeceğim pijama takımımı, iç çamaşırı (5 tane), atlet (doğum sonrası çok terlendiği için 4 tane), ped (gece olanlarından, kalın), bebek bezi, ıslak mendil, ağız mendili, biberon, kendim için kaşık, çatal, bardak, kağıt havlu, havlu, çorap, emzirme sütyeni, göğüs pedi, göğüs kremi, bebeğe hastane çıkışı ben iki tane koydum biri kısa kollu biri uzun havaya göre, battaniye (pazen ve polar), minnacık çorapları, kendim için terlik, tarak,toka...
şimdilik aklıma gelenler bunlar....

ayy çok çalıştım yeter bu kadar

canım 2 çanta hazırlamak var kafamda gerçi kızımınki hazır onlarda şunlar:

bebek çantası

2 hastane çıkışı (7li ve 10'lu)
2 takım çorap
2 ağız bezi
1 paket pamuk
1 paket unibaby
1 popo kurulama bezi ( annem dikti pamuklu kumaştan)
Kullan-at alt değiştirme bezi
5 bebek bezi (hala almadım)
annemin ördüğü cicili battaniyesi

yanımızada ana kucağını alıcaz

Gerçi benim hastane çok yakın evime listem kısa o yüzden

Anne için

1 Sabahlıklı Gecelik
1 Pijama Takımı
10 gr Göğüs Kremi (Lansinoh)
Göğüs Kalkanı
bir kaç tane Göğüs Pedi (Bebedor)
1 Emzirme Atleti
1 Emzirme Sütyeni
2 Hamile Kilot
3 annanne kilodu
1 çift Terlik
1 çift Çorap
Kırmızı taç
Büyük boy Orkid
1-2 tane hasta bezi

canım tesk bu liste için cok yardımcı oldu eşim artık hazırla diyip duruyo ama benim fırsatım olmadı artık sayende bi çırpıda koyarım hepsini çantaya bide biberon koymak gerekir mi

canım tesk bu liste için cok yardımcı oldu eşim artık hazırla diyip duruyo ama benim fırsatım olmadı artık sayende bi çırpıda koyarım hepsini çantaya bide biberon koymak gerekir mi

canım ben ilk bebeğimde 5 aylık olana kadar biberon kullanmadım ek gıdaya geçtiğimizde emziremediğim ortamlarda kullanıyordum biberonu.
şimdi de almadım. Lazım olunca alırım diye düşünüyorum.
Lazım olmaz diye düşünüyorum. Ama sütün gelmez yada sağmak zorunda olursan belki lazım olabilir. Çünkü onların biberonları biz olacağız aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…