günaydın kızlarr öncelikle regaip kandiliniz mübarek olsun bol bol dualaşalım bugn..
lady cim nerdeydn anam..sennn..???
dün bahsetmiştim ya akşam kızımın yıl sonu gösterisi ve ödül töreni vardı.
O kadar heyecanlı ve güzeldiki anlatamam. Eşimi çok korjuttum dün akşam minik kızımla beraber. Ablasının gösterisi başlamadan bizimki içerden deli gibi tepinmeye başladı bana sancılar girdi. Ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum karnımın işçine bıçaklar saplıyorlardı sanki. Ben böyle cebelleşirken gösteri de başladı. Büyük kızımı izlerken küçüğün içerdeki yaramazlıklarını sancıları unuttum. Sahneden inip diğer çocuklar çıkınca tekrar unuttuğum sancılar gündeme geldi. Saat 6 dan 9:30 a kadar ara ara kıvranarak izledim programı. Yazık eşimde kızı alıp doktoramı gitsek yoksa kulise gideyim öğretmenine söyleyeyim biz hastaneye gidelim kıza birşey belli etmesin biz hastaneye gidelim. Program biterse evine götürsün kızımızı gibi bir çok öneri sürdü (öğretmeni üst katımızda oturuyor da) ama daha şimdiden küçük gelince beni umursamıyorlar demesin diye hiç birini kabul etmedim. program bitti benim sancılar da bitti. Sanırım içerdeki şimdiden kıskançlığa başladı.
günaydın kızlarr öncelikle regaip kandiliniz mübarek olsun bol bol dualaşalım bugn..
lady cim nerdeydn anam..sennn..???
canım geçmiş olsun öncelikle...Rabbim inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eyler ve en kısa zamanda sağlıkla seni yavruna kavuşturur...Allahım kimseye acı hüzün yaşatmasın inşallah...dualarımız seninle ve bebeğinle tahminacım...günaydın arkadaşlar
17 mayıs tarihinden deri Konya Meram Tıp Fakültesinde yatıyordum. Bebeğimin suyu azaldığı için tedavi görüyordum .29 mayıs tarihinde 32 hafta 3 günlükken ,acil bir kararla suyumun çok azalması sonucunda akşam 18:30 sıralarında ameliyata alındım.2000 gr ağırlığında bir kızım oldu çok küçük olduğu için şuan küvezde .herkesten çok çok dua bekliyorum.kızım için.ben dün taburcu oldum.şuan evdeyim fakat bebeğim yanımda değil ,zor bir durum .İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda bende kucağıma alıp sevebilirim .
bugün regaib kandili herkesten bol bol dua bekliyorum .İnşallah sizler vaktinde ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz .
herkeslere gunaydın bu arada oooof evin temizligi
hala bitmedi aynı kadro yine bizde
8 aydır ne yaptıysam eve cıkamıyorlar
kızlar hastane çantanızda neler var...biriniz liste halinde yazabilirse çok sevinecem..haftaya hastane çantamı hazırlayacam da...bana fikir olsun...
tahmina öncelikle geçmiş olsun. gözün aydın...haftasına göre kilosu çok iyi bence..bebişinde herhangi bi sağlık problemi olmasın da küvezden çabucak çıkar çok çabuk toparlar kendini...dualarımız senin ve prensesinin yanında....en kısa sürede kucağına alıp o cennet kokusunu içine çekeceksin...içini ferah tut....kendine iyi bak....günaydın arkadaşlar
17 mayıs tarihinden deri Konya Meram Tıp Fakültesinde yatıyordum. Bebeğimin suyu azaldığı için tedavi görüyordum .29 mayıs tarihinde 32 hafta 3 günlükken ,acil bir kararla suyumun çok azalması sonucunda akşam 18:30 sıralarında ameliyata alındım.2000 gr ağırlığında bir kızım oldu çok küçük olduğu için şuan küvezde .herkesten çok çok dua bekliyorum.kızım için.ben dün taburcu oldum.şuan evdeyim fakat bebeğim yanımda değil ,zor bir durum .İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda bende kucağıma alıp sevebilirim .
bugün regaib kandili herkesten bol bol dua bekliyorum .İnşallah sizler vaktinde ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz .
kızlar hastane çantanızda neler var...biriniz liste halinde yazabilirse çok sevinecem..haftaya hastane çantamı hazırlayacam da...bana fikir olsun...
canım benim çantam içinde bebek için
1 hastane çıkış seti (12 parçalı)
5 li zıbın seti (doğumdan hemen sonra giydirmeleri için çünkü bebekten kan bulaşıyor hemen değiştiriyoruz)
bebek bezi
ıslak pamuk
ıslak mendil
çorap ve yedek eldiven
Hastane çıkışındaki battaniyeye ilaveten hava durumunu bilemediğimizden birde örme battaniye koydum.
2. bir hastene çıkışımız daha var ama onu koymadım hastane ev arası 5 dakika mesafede lazım olursa eşim getirir.
kendim için
2 gecelik (1. si hemen kan oluyor çünkü)
1 pijama takımı (hastaneden çıkarken giymek için)
5 adet alt çamaşır
1 adet emzirme sütyeni
1 adet emzirme atleti
3 adet atlet
3 adet çorap
göğüs pedi
hasta bezi
hijyenik ped
terlik
makyaj malzemesi :)) (Ziyarete gelenler solgun yüzle görmesin değil mi)
Umarım yardımcı olabilmişimdir
canım tesk bu liste için cok yardımcı oldu eşim artık hazırla diyip duruyo ama benim fırsatım olmadı artık sayende bi çırpıda koyarım hepsini çantayabide biberon koymak gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?