2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize teşekkür ederim...emin olun çok yardımcı oldunuz...öpüyorum sizleri...

canım sanada teşekkür ederim...senin yazınıda seçmiştim çıkmadı...çok öpüyorum...

annecikler bebek 6 aydan kucukken yıkamak gercekten de zor oluyor 2 aylık bir bebek annesi olarak bunu soyluyorum. unnadoda da bugun cok kullanıslı bır urun satısta. PUJ (Padç diye okunuyor) Puj Tub, özellikle 0-6 Ay aralığındaki çocukları yıkarken en büyük sıkıntı olan elden kayma, tutulamama sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik tasarlanmış bir ürün. Hemen hemen tüm lavabolara uymakta ve bebeğin rahat yıkanmasını sağlamakta.. Çok yumuşak ve kaymayan bir materyalden üretilmiş. benim bebeğim 3. ayını dolduramk uzere ben gec kesfettım ne yazıkkı bu urunu 6. ayın sonuna kadar kullanılabiliyormus. barı sız faydalanın. bir göz atın unnado sıtesone. hala uye olmayan varsa ozelden email adresını bırakırsa davetıye yollayabilirim... ayrıca lansinoh ürünleri indirimi için de bugun son gunmus..

senin de kandilin mübarek olsun canım..

Allah bağışlasın canım, inşallah en kısa zamanda çıkar küvözden..dualarım seninle..

gerçekten ilginç olmuş..

Hayırlı günler kızlar, kandilimiz mübarek olsun. Bebişleriniz ve sizler dualarımda olacaksınız

çok zor bi geceydi sol bacağımın üzerine basamadım. eşimin yardımıyla yürüdüm biraz. gece tuvalete kalkmak tam bi işgenceydi... Allaha şükürler olsun şimdi iyiyim. komşum kahvaltı hazırladı ona çıkmadan bi bakayım dedim.

Bişey sorcam, nst için doktorunuz ne zaman çağırdı yani kaçıncı haftanıza denk geliyor? benim doktorum 20 gün sonra gel dedi (ondan sonrada haftada bi gel dedi kızımı daha sık görcekmişim ) o zaman da 36. haftamın başında olcam. Tam kan tahlili olacak aç gelmene de gerek yok dedi... Çatı muayenesini sormadım ama onu da yapar heralde ayyyy doğurcaz şaka maka... hala inanamıyorum
kendi kendimi nasılda galeyana getiriyorum ama

kızlar günaydın hepinize... ayy koptum şu erkeklerin bebek baKMASI TOPİĞİNE walla... bizdemi böle olcaz yaaa

Geçmiş olsun canım
Hayırdır ne oldu sol bacağına aman sen de sakatladım deme..
nst için benim doktor da 32. haftada gittiğimde 2 hafta sonra gel nst'ye dedi. Ondan sonra haftada bir bakılacak gibi bişeyler söyledi sanırım..37. haftada da çatı muayanesi dedi..
Ay ben bunları düşündükçe korkuyorum ya..:18:

Son düzenleme:
canım seninde mubarek olsun evede olunca böyle gecccc kahvaltılar olur tebi süper ne diyem biz öğleye cıkcaz şimdi
beni 35 haftamda cağırdı nst ye doktoruna göre değişiyo sanırım bide benim bebiş bir hafta geriden geliyomuş o yüzden belkide bilmiyom tam

canım öncelikle tebrik ederim seni biraz erken olsa da anne olmuşsun maşallah kızına... kilosu düşük değil allahtan insallah biran önce kendini toparlayıp evinde olsun minik kızın....

Bu arada günaydın kızlar hepinize
Kandiliniz mübarek olsun..
Beni ve bebeğimi de dualarınıza eklerseniz sevinirim..:80:

canım dr bana nst ile ilgili bişey demedi... 16 haziranda çatı muayenem var o zaman nst isticek mi bilmiyorum.... :26:

Saol canım hepimizin Kandili Mübarek Olsun...
Benim doktorum Nst lafı etmedi ama randevular 2 haftada bire indi bu cumartesi gidicem
Şaka Maka Anne olucaz acaba nasıl anne olucaz

,elanurkr,**garfield**,tugcal,byd,superisi2006,mirabelle,pearl_pearl+,rainofapril,Katreee+,senemcim,guzidearzu,holi,sibelae,

günaydın kızlar

hepinizi kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah

Biz hayırlısı ile doğuralım derken bu haber canımı sıktı insanlıktan çıkmış bunlar

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde 40 yaşındaki Meral Bostan, gayri meşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği bebeğini öldürdükten sonra parçalara bölerek evindeki toprak doldurduğu kolide sakladı.

Olay, doğum yapan anneleri ziyaret eden sağlık ekibinin şüphesi üzerine polise başvurmasıyla ortaya çıkarıldı ve canavar anne sorgusunda suçunu itiraf etti.

Korkunç olay Bandırma’nın 17 Eylül Mahallesi 32’inci Sokak’ta meydana geldi. Bir süre önce eşinden ayrılan 2 çocuk annesi Meral Bostan, Bandırma Devlet Hastanesi’nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bostan, daha sonra bebeğiyle birlikte hastaneden taburcu edildi. Doğum yapan anne ve bebeklerini evlerinde ziyaret eden sağlık ekibi 3 gün önce Bostan’ın evine gelerek, yeni dünyaya getirdiği bebeği sordu. Hastane kayıtlarında bulunmasına rağmen Bostan ekibe, “Ben doğum yapmadım” dedi.

Sağlık ekibi durumu polise bildirince soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Meral Bostan, Emniyet'e götürülerek ifadesi alındı. Sorgulama sırasında Bostan, gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği bebeğini öldürdüğünü itiraf etti.

Bostan’ın ifadesi doğrultusunda evde arama yapan polis ekipleri, 6 parçaya bölümünmüş bebek cesedini içine toprak doldurulmuş kolide buldu. Bebek parçaları bir poşete konularak emniyete götürüldü. Meral Bostan, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Canavar annenin parçalayarak öldürdüğü cesedin yarın İzmir Adlı Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…