kızlar şimdi sizle birşey paylaşıcam. çok değil birkaç ay sonraki hallerimiz belki de
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...karken-esinizin-sinir-oldugunuz-hareketi.html
günaydın kızlar...kandiliniz mübarek olsun...Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...
tahmina öncelikle geçmiş olsun. gözün aydın...haftasına göre kilosu çok iyi bence..bebişinde herhangi bi sağlık problemi olmasın da küvezden çabucak çıkar çok çabuk toparlar kendini...dualarımız senin ve prensesinin yanında....en kısa sürede kucağına alıp o cennet kokusunu içine çekeceksin...içini ferah tut....kendine iyi bak....
hastane çantama;
doğum esnasında ebelere verilmek üzere 5 li zıbın takımı, pazen battaniye, bebek bezi koydum..
doğumda giyeceğim gecelik ve çorap
doğum sonrası bebğe giydireceğim 5li zıbın takımı, kendi giyeceğim pijama takımımı, iç çamaşırı (5 tane), atlet (doğum sonrası çok terlendiği için 4 tane), ped (gece olanlarından, kalın), bebek bezi, ıslak mendil, ağız mendili, biberon, kendim için kaşık, çatal, bardak, kağıt havlu, havlu, çorap, emzirme sütyeni, göğüs pedi, göğüs kremi, bebeğe hastane çıkışı ben iki tane koydum biri kısa kollu biri uzun havaya göre, battaniye (pazen ve polar), minnacık çorapları, kendim için terlik, tarak,toka...
şimdilik aklıma gelenler bunlar....
kızlar hepinize teşekkür ederim...emin olun çok yardımcı oldunuz...öpüyorum sizleri...ayy çok çalıştım yeter bu kadar
canım 2 çanta hazırlamak var kafamda gerçi kızımınki hazır onlarda şunlar:
bebek çantası
2 hastane çıkışı (7li ve 10'lu)
2 takım çorap
2 ağız bezi
1 paket pamuk
1 paket unibaby
1 popo kurulama bezi ( annem dikti pamuklu kumaştan)
Kullan-at alt değiştirme bezi
5 bebek bezi (hala almadım)
annemin ördüğü cicili battaniyesi
yanımızada ana kucağını alıcaz
Gerçi benim hastane çok yakın evime listem kısa o yüzden
Anne için
1 Sabahlıklı Gecelik
1 Pijama Takımı
10 gr Göğüs Kremi (Lansinoh)
Göğüs Kalkanı
bir kaç tane Göğüs Pedi (Bebedor)
1 Emzirme Atleti
1 Emzirme Sütyeni
2 Hamile Kilot
3 annanne kilodu
1 çift Terlik
1 çift Çorap
Kırmızı taç
Büyük boy Orkid
1-2 tane hasta bezi
canım sanada teşekkür ederim...senin yazınıda seçmiştim çıkmadı...çok öpüyorum...canım benim çantam içinde bebek için
1 hastane çıkış seti (12 parçalı)
5 li zıbın seti (doğumdan hemen sonra giydirmeleri için çünkü bebekten kan bulaşıyor hemen değiştiriyoruz)
bebek bezi
ıslak pamuk
ıslak mendil
çorap ve yedek eldiven
Hastane çıkışındaki battaniyeye ilaveten hava durumunu bilemediğimizden birde örme battaniye koydum.
2. bir hastene çıkışımız daha var ama onu koymadım hastane ev arası 5 dakika mesafede lazım olursa eşim getirir.
kendim için
2 gecelik (1. si hemen kan oluyor çünkü)
1 pijama takımı (hastaneden çıkarken giymek için)
5 adet alt çamaşır
1 adet emzirme sütyeni
1 adet emzirme atleti
3 adet atlet
3 adet çorap
göğüs pedi
hasta bezi
hijyenik ped
terlik
makyaj malzemesi :)) (Ziyarete gelenler solgun yüzle görmesin değil mi)
Umarım yardımcı olabilmişimdir
vala kovacaklar beni
Koptum urda müdürde yanımda çok kötü oldu çok
senin de kandilin mübarek olsun canım..günaydın kızlar
HEPİMİZİN REGAİB KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM BU GECE EDECEĞİMİZ TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞ.
hastaneye nst ye gidicem birasdan ordan da anneme geçicem
gece geç gelirim o yüzden kandilinizi kutlayayım istedim
Allah bağışlasın canım, inşallah en kısa zamanda çıkar küvözden..dualarım seninle..günaydın arkadaşlar
17 mayıs tarihinden deri Konya Meram Tıp Fakültesinde yatıyordum. Bebeğimin suyu azaldığı için tedavi görüyordum .29 mayıs tarihinde 32 hafta 3 günlükken ,acil bir kararla suyumun çok azalması sonucunda akşam 18:30 sıralarında ameliyata alındım.2000 gr ağırlığında bir kızım oldu çok küçük olduğu için şuan küvezde .herkesten çok çok dua bekliyorum.kızım için.ben dün taburcu oldum.şuan evdeyim fakat bebeğim yanımda değil ,zor bir durum .İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda bende kucağıma alıp sevebilirim .
bugün regaib kandili herkesten bol bol dua bekliyorum .İnşallah sizler vaktinde ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz .
gerçekten ilginç olmuş..dün bahsetmiştim ya akşam kızımın yıl sonu gösterisi ve ödül töreni vardı.
O kadar heyecanlı ve güzeldiki anlatamam. Eşimi çok korjuttum dün akşam minik kızımla beraber. Ablasının gösterisi başlamadan bizimki içerden deli gibi tepinmeye başladı bana sancılar girdi. Ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum karnımın işçine bıçaklar saplıyorlardı sanki. Ben böyle cebelleşirken gösteri de başladı. Büyük kızımı izlerken küçüğün içerdeki yaramazlıklarını sancıları unuttum. Sahneden inip diğer çocuklar çıkınca tekrar unuttuğum sancılar gündeme geldi. Saat 6 dan 9:30 a kadar ara ara kıvranarak izledim programı. Yazık eşimde kızı alıp doktoramı gitsek yoksa kulise gideyim öğretmenine söyleyeyim biz hastaneye gidelim kıza birşey belli etmesin biz hastaneye gidelim. Program biterse evine götürsün kızımızı gibi bir çok öneri sürdü (öğretmeni üst katımızda oturuyor da) ama daha şimdiden küçük gelince beni umursamıyorlar demesin diye hiç birini kabul etmedim. program bitti benim sancılar da bitti. Sanırım içerdeki şimdiden kıskançlığa başladı.
slm kızlar herkesin kandili mübarek olsun bende temmuz annesi olcam inş
slm kızlar herkesin kandili mübarek olsun bende temmuz annesi olcam inş
Geçmiş olsun canımHayırlı günler kızlar, kandilimiz mübarek olsun. Bebişleriniz ve sizler dualarımda olacaksınız
çok zor bi geceydi sol bacağımın üzerine basamadım. eşimin yardımıyla yürüdüm biraz. gece tuvalete kalkmak tam bi işgenceydi... Allaha şükürler olsun şimdi iyiyim. komşum kahvaltı hazırladı ona çıkmadan bi bakayım dedim.
Bişey sorcam, nst için doktorunuz ne zaman çağırdı yani kaçıncı haftanıza denk geliyor? benim doktorum 20 gün sonra gel dedi (ondan sonrada haftada bi gel dedi kızımı daha sık görcekmişim) o zaman da 36. haftamın başında olcam. Tam kan tahlili olacak aç gelmene de gerek yok dedi... Çatı muayenesini sormadım ama onu da yapar heralde ayyyy doğurcaz şaka maka... hala inanamıyorum
kendi kendimi nasılda galeyana getiriyorum ama
canım seninde mubarek olsun evede olunca böyle gecccc kahvaltılar olur tebi süper ne diyem biz öğleye cıkcaz şimdiHayırlı günler kızlar, kandilimiz mübarek olsun. Bebişleriniz ve sizler dualarımda olacaksınız
çok zor bi geceydi sol bacağımın üzerine basamadım. eşimin yardımıyla yürüdüm biraz. gece tuvalete kalkmak tam bi işgenceydi... Allaha şükürler olsun şimdi iyiyim. komşum kahvaltı hazırladı ona çıkmadan bi bakayım dedim.
Bişey sorcam, nst için doktorunuz ne zaman çağırdı yani kaçıncı haftanıza denk geliyor? benim doktorum 20 gün sonra gel dedi (ondan sonrada haftada bi gel dedi kızımı daha sık görcekmişim) o zaman da 36. haftamın başında olcam. Tam kan tahlili olacak aç gelmene de gerek yok dedi... Çatı muayenesini sormadım ama onu da yapar heralde ayyyy doğurcaz şaka maka... hala inanamıyorum
günaydın arkadaşlar
17 mayıs tarihinden deri Konya Meram Tıp Fakültesinde yatıyordum. Bebeğimin suyu azaldığı için tedavi görüyordum .29 mayıs tarihinde 32 hafta 3 günlükken ,acil bir kararla suyumun çok azalması sonucunda akşam 18:30 sıralarında ameliyata alındım.2000 gr ağırlığında bir kızım oldu çok küçük olduğu için şuan küvezde .herkesten çok çok dua bekliyorum.kızım için.ben dün taburcu oldum.şuan evdeyim fakat bebeğim yanımda değil ,zor bir durum .İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda bende kucağıma alıp sevebilirim .
bugün regaib kandili herkesten bol bol dua bekliyorum .İnşallah sizler vaktinde ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz .
Hayırlı günler kızlar, kandilimiz mübarek olsun. Bebişleriniz ve sizler dualarımda olacaksınız
Hayırlı günler kızlar, kandilimiz mübarek olsun. Bebişleriniz ve sizler dualarımda olacaksınız
kızlar günaydın hepinize... ayy koptum şu erkeklerin bebek baKMASI TOPİĞİNE walla... bizdemi böle olcaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?