2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

layydy cim çok geçmiş olsun canım şimdi geçmişe bakarken gördüm... neyse ki atlatmışsın Allah yaşatmasın bir daha....

bu arada herkessin kandili mübarek olsun bugün yapılan dualar kabul olurmuş Rabbim hepimize hayırlı kolaycacık bir doğum nasip etsin gününde sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah....

bende 34.haftada gittim nst filan demedi.ben sordum son haftalarda mı giricem didim evet dedi.çatı muayenemde 2 hafta sora..37 de bakıcakmışş..nst den deil dee çatı muayenesinden tırsıyorum ne yalan söliiimmm :18:

bende 34.haftada gittim nst filan demedi.ben sordum son haftalarda mı giricem didim evet dedi.çatı muayenemde 2 hafta sora..37 de bakıcakmışş..nst den deil dee çatı muayenesinden tırsıyorum ne yalan söliiimmm :18:

bende tırsıyorum ama başa gelen cekilir napalım... kendimizi kasmıcaz o zman acımıyomuş...

,elanurkr,**garfield**,tugcal,byd,superisi2006,mirabelle,pearl_pearl+,rainofapril,Katreee+,senemcim,guzidearzu,holi,sibelae,

günaydın kızlar

hepinizi kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah

senin de kandilin mübarek olsun canım..

bende tırsıyorum ama başa gelen cekilir napalım... kendimizi kasmıcaz o zman acımıyomuş...
valla ben de çook korkuyorum
bi de çatı muayeneden sonra doğum yapanlar oluyomuş
İnşallah o zamana kadar tamamen iyileşip eksiklerimi, çantamı tamamlayıp giderim..

kızlar biz çatı muayenesinden korkudan falan bahsediyoruz.
Öyle insanlar varki doğuruyor ve bebeğini 6 parçaya bölüp kum doldurduğu koliye koyup evinde saklıyor. Ne korkusuz Allah korkusu vicdan acısı tanımayan insanlar var. Haberi sizinle paylaştım ama sayfanın sonunda kaldı görmediniz herhalde 4946. sayfada.

Okuduğumdan beri hala sinirden titriyorum o yavrucağa nasıl kıydı diye

teşekkür ederim canım

mrb arkidişler....
nasılsınız...biraz geçmişe baktım şu erkeklerin bebek bakması gerçekten çok komik olmuş...koptum valla...bi arkadaşım vardı bendede biraz oturduk şimdi gitti...
konyalı bi arkadaş gördüm sanki...bende konyadayım..inş görür..tıp fakültesinde yaptırdım bütün testlerimi..bilirim oraları...

okudum canım..böyle şeyleri okumayı sevmiyorum gerçi..artık haber bile izlemiyorum. bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insandır..Allah ıslah etsin tüm insanlığı..

Layyd'cim geçmiş olsun şimdi gördüm...

sağol canım yok Allaha şükür öyle bişey değil, heralde varislerden filan dolayı oluyor

korkma ya nasılsa olcak bitcek diye düşün

evet canım yaa gerçi geç yapmak iyi değil ama olsun keyifli en azından

canım dr bana nst ile ilgili bişey demedi... 16 haziranda çatı muayenem var o zaman nst isticek mi bilmiyorum.... :26:

tahminen isteyebilir canım bazı doktorlar hareketleri nasıl filan diyip son haftada alıyolarmış nstye ama bizimki her hafta sokcak sanırım artık.

Saol canım hepimizin Kandili Mübarek Olsun...
Benim doktorum Nst lafı etmedi ama randevular 2 haftada bire indi bu cumartesi gidicem
Şaka Maka Anne olucaz acaba nasıl anne olucaz

oo ne güzelll valla anne oluyoruz artık hamilelik sürecindeki acıları da artık ben ona yoruyorum... alıştırıyor bünyemizi sıpalar

,elanurkr,**garfield**,tugcal,byd,superisi2006,mirabelle,pearl_pearl+,rainofapril,Katreee+,senemcim,guzidearzu,holi,sibelae,

günaydın kızlar

hepinizi kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah

merhaba canımmm herkesin inş...

Merhabalar, kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin. Nasılsınız, biz kıpır kıpırız. Bizim oglanın adını Kıpırcan mı koysam Ne zaman durulacak bu sıpa yauu

ben de celdüüüüm

nasılsınız kızlar? laydycim hoşgeldin canım, herşey yolundadır inşallah? geçmişi okumadım ama..

biz önce aile hekimligine ordan da sivastaki doktoruma gittik, aile hekiminden rapor alıp alamayacagımı sordum, 37. haftada başlayacak dogum iznimden önceki 10 gün yani 24 haziranda yola cıkmak üzere rapor verip veremeyecegini sordum, sorun yok veririz dedi, yani 1 temmuzda dogum iznim başlayacak ama ben 24 haziranda 36. haftamın sonunda yola cıkıcam allah kısmet ederse...ve burdaki satıcı doktorum da yola cıkmadan nstye sokalım seni, öyle git dedi. çok şükür herşey yolunda gidiyor, bir tek işyerimdeki amirle konusmak kaldı, çünkü sağlık raporlarından sonra bir gün de olsa iş başı yapmak şartı var, beni o gün idare etmeleri gerekecek:26:

slm arkadaslar iyi kandiller,herkesin ne duası varsa kabul etsın rabbım ınşş.
SERBULOCUM senı bulmusken sorıım ,sizin arabaları aldıınız imre bebenın internet satıs sıtesını buldum aradım,ben seninki gibi ikili set almak istiyorum ,ikili set yok tam takım var 650lira diyor,ikili set kısa bı sure ıçın kapmpanyadaydı bıttı,gelırse 500diil fiyatı diyor.söylenen dogru mu böyle bır kampanya mı vardı sız alırken??

ayy kızlar demin nerdeyse kaza yapiyirdim arabaylan bizim evin önünde böyle acayip yamuk bir kavşak var hep korkarım zaten ordan kaç kez kaza oldu neyse bir anlık dalgınlık sonucu sağa bakmadım gelen arabayla kafa kafaya çarpışıyorduk nerdeyse adam son dakkada durdu hemen el hareketiyle özür diledim hatalıydım sonuçta kavşaktan sonra da eczane var hemen kendimi orya attım nolur ne olmaz diye tansiyonumu falan ölçtürdüm bir su içtim oturdum biraz aslında doğum yapacağım hastanede orda ama şimdi gitsem dr nst falan ister belki dedim bişey de olmadı sonuçta biraz heyecanlandım o kadar... eşime sölemiyim ama walla arabayı bırakmaz bir daha...

aman allah korusun ama tedbirli olmak lazım tabi ne olur ne olmaz dimi ama...:18:

evet kasmamak lazımmış kasınca çok acıyomuşş:18: ama istem dışı napim kasarım ben yaaaa:18:

ben daha önce çok alttan muayene yaptırdım alışkınım aslında insallah acımaz başa gelen çekilcek napalım....

okudum canım..böyle şeyleri okumayı sevmiyorum gerçi..artık haber bile izlemiyorum. bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insandır..Allah ıslah etsin tüm insanlığı..

walla ben de kötü haberleri hiç dinlemiyorum okumuyorum hatta ana haberleri bile izlemiyorum sinirlerim bozulmasın diye... :44:

Abbooww dikkat et canım ya, allah muhafaza heyecanla doguruverirsin mazallah. Eşine söylede sana arabayı bırakmasın bundan sonra

Abbooww dikkat et canım ya, allah muhafaza heyecanla doguruverirsin mazallah. Eşine söylede sana arabayı bırakmasın bundan sonra

aynen söylersem bırakmaz walla ne diceni de biliyorum aynen söyle dicektir
"ehhh be karıcım kör müsün ya bişey olsaydı cık cık cık tamam bundan sonra araba sürmek bitmiştir doğurana kadar yanında ben olmadan evden çıkmak da yok akşamları beraber gideriz nereye gidilcekse bütün gün sana endişelenip duramam benim de işim gücüm var"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…