Geçmiş olsun canım
Hayırdır ne oldu sol bacağına aman sen de sakatladım deme..
nst için benim doktor da 32. haftada gittiğimde 2 hafta sonra gel nst'ye dedi. Ondan sonra haftada bir bakılacak gibi bişeyler söyledi sanırım..37. haftada da çatı muayanesi dedi..
Ay ben bunları düşündükçe korkuyorum ya..:18:
merhaba canım 17 haftalıksın ama:26:
bende 34.haftada gittim nst filan demedi.ben sordum son haftalarda mı giricem didim evet dedi.çatı muayenemde 2 hafta sora..37 de bakıcakmışş..nst den deil dee çatı muayenesinden tırsıyorum ne yalan söliiimmm :18:
,elanurkr,**garfield**,tugcal,byd,superisi2006,mirabelle,pearl_pearl+,rainofapril,Katreee+,senemcim,guzidearzu,holi,sibelae,
günaydın kızlar
hepinizi kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah
valla ben de çook korkuyorumbende tırsıyorum ama başa gelen cekilir napalım... kendimizi kasmıcaz o zman acımıyomuş...
bende tırsıyorum ama başa gelen cekilir napalım... kendimizi kasmıcaz o zman acımıyomuş...
layydy cim çok geçmiş olsun canım şimdi geçmişe bakarken gördüm... neyse ki atlatmışsın Allah yaşatmasın bir daha....
bu arada herkessin kandili mübarek olsun bugün yapılan dualar kabul olurmuş Rabbim hepimize hayırlı kolaycacık bir doğum nasip etsin gününde sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah....
okudum canım..böyle şeyleri okumayı sevmiyorum gerçi..artık haber bile izlemiyorum. bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insandır..Allah ıslah etsin tüm insanlığı..kızlar biz çatı muayenesinden korkudan falan bahsediyoruz.
Öyle insanlar varki doğuruyor ve bebeğini 6 parçaya bölüp kum doldurduğu koliye koyup evinde saklıyor. Ne korkusuz Allah korkusu vicdan acısı tanımayan insanlar var. Haberi sizinle paylaştım ama sayfanın sonunda kaldı görmediniz herhalde 4946. sayfada.
Okuduğumdan beri hala sinirden titriyorum o yavrucağa nasıl kıydı diye
Geçmiş olsun canım
Hayırdır ne oldu sol bacağına aman sen de sakatladım deme..
nst için benim doktor da 32. haftada gittiğimde 2 hafta sonra gel nst'ye dedi. Ondan sonra haftada bir bakılacak gibi bişeyler söyledi sanırım..37. haftada da çatı muayanesi dedi..
Ay ben bunları düşündükçe korkuyorum ya..:18:
canım seninde mubarek olsun evede olunca böyle gecccc kahvaltılar olur tebi süper ne diyem biz öğleye cıkcaz şimdi
beni 35 haftamda cağırdı nst ye doktoruna göre değişiyo sanırım bide benim bebiş bir hafta geriden geliyomuş o yüzden belkide bilmiyom tam
canım dr bana nst ile ilgili bişey demedi... 16 haziranda çatı muayenem var o zaman nst isticek mi bilmiyorum.... :26:
Saol canım hepimizin Kandili Mübarek Olsun...
Benim doktorum Nst lafı etmedi ama randevular 2 haftada bire indi bu cumartesi gidicem
Şaka Maka Anne olucaz acaba nasıl anne olucaz
,elanurkr,**garfield**,tugcal,byd,superisi2006,mirabelle,pearl_pearl+,rainofapril,Katreee+,senemcim,guzidearzu,holi,sibelae,
günaydın kızlar
hepinizi kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah
senin de kandilin mübarek olsun canım..
valla ben de çook korkuyorum
bi de çatı muayeneden sonra doğum yapanlar oluyomuş
İnşallah o zamana kadar tamamen iyileşip eksiklerimi, çantamı tamamlayıp giderim..
evet kasmamak lazımmışkasınca çok acıyomuşş:18: ama istem dışı napim kasarım ben yaaaa:18:
okudum canım..böyle şeyleri okumayı sevmiyorum gerçi..artık haber bile izlemiyorum. bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insandır..Allah ıslah etsin tüm insanlığı..
ayy kızlar demin nerdeyse kaza yapiyirdim arabaylan bizim evin önünde böyle acayip yamuk bir kavşak var hep korkarım zaten ordan kaç kez kaza oldu neyse bir anlık dalgınlık sonucu sağa bakmadım gelen arabayla kafa kafaya çarpışıyorduk nerdeyse adam son dakkada durdu hemen el hareketiyle özür diledim hatalıydım sonuçta kavşaktan sonra da eczane var hemen kendimi orya attım nolur ne olmaz diye tansiyonumu falan ölçtürdüm bir su içtim oturdum biraz aslında doğum yapacağım hastanede orda ama şimdi gitsem dr nst falan ister belki dedim bişey de olmadı sonuçta biraz heyecanlandım o kadar... eşime sölemiyim ama walla arabayı bırakmaz bir daha...
Abbooww dikkat et canım ya, allah muhafaza heyecanla doguruverirsin mazallah. Eşine söylede sana arabayı bırakmasın bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?