2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar, kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin. Nasılsınız, biz kıpır kıpırız. Bizim oglanın adını Kıpırcan mı koysam Ne zaman durulacak bu sıpa yauu

haha kıpırdak da koyabilürsünnn bizim oğlanın ne zaman naaptığı belli olmuyoo ama geceleri sabah kadar ayakta onu biliorum bii sanırsam ki uykusuz geceler bizi bekliooo zaten kim görse bol bol uyu dinlen uyku depola dioo ya diorum benim uykuyla aram zaten ii değil ama sanırsam ki o zaman uyku çok tatlı gelicek bizee

cık cık cık olayı bizimkindede var, çok güzel kınar hemencik
Ama bu konuda eniştemizin yanındayım, sen çıkacaksanda yürüyerek çık canım. Araba tehlikeli bu dönemden sonra allah muhafaza son zaman başına iş açarsın. Adamcagızda düşünmesin yazık

Kıpırdak Kıpırcan ikisinide koyak gitsin
Bizimkiside ne su içmeye, wcye kalksam uyanıyo. Çok hafif uykusu var galiba, buda ayvayı yedim demek oluyo galiba

Ben uykuyu coooook severim yaaa, lütfen oglum anasına çeksin:26:

doğru diyosun sekerim zaten bugünkü heyecan beni uzun süre idare eder en güzeli yürümek ama totomu aldırmak zor geliyor işte

yaw buarada kıslar bişi sorcemm:44:;ben eleviti bıraktım bu ay kullanmadım hiçç..ve sadece 2 kilo almışım bi kilosu bebişe gitti zateen..normalde 3-4 kilo alıyodum bi ayda ve de kabızlık yapıodu elevit..şimdi kullanmıyorum çook rahatım ama ben başka vitamin filan da kullanmıyorum doktor virmedi bana gerek yok diye:44: elevit kullan sadece diyo hala.. ben kullanmıyorum yaa bebişimin gelişmesinde bişi olmaz dimi ya son bi aydaa sütümü peynirimi filan yiyorum ama dikkat ediyorum yediklerimee bebiş de 2.5 kilo.. doktor dediki 3.5 kilo kadar doğar dedi..yani bi kilo da rahat alır heralde :97:

yalnız tuğcal arkadaşım seni tebrik ederim ben bu göbekle arabaya binemiyorum sen bi de kullanıyo musun.

bugüne kadar klullanıyordum canım ama sanırım bundan sonra bir süreliğine ara vercem gibime geliyor... saka maka korktum doğuruvercem diye....

canım walla benim dr doğurduktan sonra emzirirken de kullanacaksın dediği için ben hiç bırakmadım... warsın kilo yapsın valla...:18:

Yavru ne yaptın? Kendini kafeine vurmuşun... Valla Yasemin sana çok kızdı... Oğlanda da kendinde de çarpıntı olacak diyor... Bize kızıyordun ne olduuu??? Son düzlükteyim diye rahatlama...

Kızdık ama gene de seni çok sevdiğimizden biliyorsun...
Kendine de oğlumuza da iyi bak şekerim...

Son düzenleme:
çalışan kızlar bir fikir verin lütfen, özellikle dogum öncesi 5 haftalık izni dogum sonrasına atanlar;

37. haftada izne ayrılabilir raporu almamız gerekecek mi doktordan?çünkü amirim kabul etti, 1 temmuz cuma günü hem sağlık raporu bitmiş göreve başlamıstır yazısı yazacaklar hem de dogum iznine ayrıldı yazısı. ama doktordan 37. haftada izne ayrıldı raporu isterlerse işim yaş:26:

bugüne kadar klullanıyordum canım ama sanırım bundan sonra bir süreliğine ara vercem gibime geliyor... saka maka korktum doğuruvercem diye....

Allah korusun deme öyle, ani hareketlerden kaçınmak lazım. kullanma bence. araba sevdalısı biri olarak sırf trafikte kasmayayım kendimi diye direksiyona geçmedim. doğumdan sonrayı bekliyorum.

bence dr dan rapor alman gerekir.Dün dr daydım bende 32. haftamdayım rapor yazalım dedi bende yazın haftaya çıkmak istiyorum dedim ama onu ogün yazmam lazım dedi,yani haftaya rapor almak için tekrar gideceğim.Bence senin de alman gerekir ama dr un ile konuşsana o söyler

evet canım alacaksın, 32. haftada çalışabilir raporu aldığın gibi dr a söyleyip yazdıracaksın. 36 da ayrılmak istesen bile 36.haftada gidip almalısın

geçmıs olsun tugcal.
arkadaslar geçen bırı dalan roxy deterjanı nerde bulabıleceını sormustu,ben migrostan aldım fakat hakmar da da varmıs hem de mıgrostakınden daha bıle uygun 2kusurdu fiyatı:) bilgi veriim dedim

geçmiş olsun canım
görmemişim yazını kusura bakma
Ve dikkat et kendine

37. haftada iş görmezlik raporu alman lazım hastaneden...

evet canım alacaksın, 32. haftada çalışabilir raporu aldığın gibi dr a söyleyip yazdıracaksın. 36 da ayrılmak istesen bile 36.haftada gidip almalısın

arkadaslar 32de alınan raporun çalısabılır veya çalısamaz olmasının farkı dogum ızın süresinin uzaması mı,ben aile şirketindeyim de yani dogum sonrası izin sorun olmıcak yarın 32raporu yazdırmak ıçın gıdıcem çalısabılır mı çalısamaz mı almam mantıklı bılgılendırırsenız sevınırım..

dün dr.'a gttik.32. haftayım maşallah kızişkom 2100 gr. olmuş...accık şişkomu nedir.
Benim yediklerim hep kızıma yarıyor ,sadece 1 kilo almışım 3 hafta,kendimlen guru duydumm iki hafta sonra tekrar gidiciiz...bu arada haftaya da izne ayrılıyorum artıh yiter çoh çalıştık..azcık yalnızlığın tadını çıkarayımm bol bol uyuyayımmm diyorum
birde aile hekimi taktı bana başvurmnan lazım sağlık ocağına yoksa ceza alırsın filan diye kızlar varmı gerçekten böle bişi dün sonunda gidip kayıt yaptırdım ama internetten baktığım kadarıyla ceza yok sadee sağlık ocağındakiler hamile ,bebek ve mahkumlardan 3 kat daha fazla para kazanıyorlarrmışşş

pearl_pearl byd flzayk cetrefilli encirey hard_disc robroy tugcal sibelae

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Biz iyiyiz. Çamaşır yıkıyorum, iş güç işte

Son düzenleme:

Aile şirketiyse çalışamaz raporunu al evde dinlen canım nasılsa izin sorunun yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…