Merhabalar, kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin. Nasılsınız, biz kıpır kıpırız. Bizim oglanın adını Kıpırcan mı koysamNe zaman durulacak bu sıpa yauu
aynen söylersem bırakmaz walla ne diceni de biliyorum aynen söyle dicektir
"ehhh be karıcım kör müsün ya bişey olsaydı cık cık cık tamam bundan sonra araba sürmek bitmiştir doğurana kadar yanında ben olmadan evden çıkmak da yok akşamları beraber gideriz nereye gidilcekse bütün gün sana endişelenip duramam benim de işim gücüm var"
haha kıpırdak da koyabilürsünnnbizim oğlanın ne zaman naaptığı belli olmuyoo ama geceleri sabah kadar ayakta onu biliorum bii sanırsam ki uykusuz geceler bizi bekliooo zaten kim görse bol bol uyu dinlen uyku depola dioo ya diorum benim uykuyla aram zaten ii değil ama sanırsam ki o zaman uyku çok tatlı gelicek bizee
cık cık cık olayı bizimkindede var, çok güzel kınar hemencik
Ama bu konuda eniştemizin yanındayım, sen çıkacaksanda yürüyerek çık canım. Araba tehlikeli bu dönemden sonra allah muhafaza son zaman başına iş açarsın. Adamcagızda düşünmesin yazık
yalnız tuğcal arkadaşım seni tebrik ederim ben bu göbekle arabaya binemiyorum sen bi de kullanıyo musun.
yaw buarada kıslar bişi sorcemm:44:;ben eleviti bıraktım bu ay kullanmadım hiçç..ve sadece 2 kilo almışım bi kilosu bebişe gitti zateen..normalde 3-4 kilo alıyodum bi ayda ve de kabızlık yapıodu elevit..şimdi kullanmıyorum çook rahatım ama ben başka vitamin filan da kullanmıyorum doktor virmedi bana gerek yok diye:44: elevit kullan sadece diyo hala.. ben kullanmıyorum yaa bebişimin gelişmesinde bişi olmaz dimi ya son bi aydaasütümü peynirimi filan yiyorum ama dikkat ediyorum yediklerimee bebiş de 2.5 kilo.. doktor dediki 3.5 kilo kadar doğar dedi..yani bi kilo da rahat alır heralde :97:
selam kızlar hatta iyi geceler ve belki de tatlı rüyalar
benim uyku kactı
bugun hem turk kahvesi hem de neskafe içtim
bayadır içmiordum neskafe acısı cıktı :))
zeytin ne zaman gittin dr a son havadisler neler sekerim
bugüne kadar klullanıyordum canım ama sanırım bundan sonra bir süreliğine ara vercem gibime geliyor... saka maka korktum doğuruvercem diye....
çalışan kızlar bir fikir verin lütfen, özellikle dogum öncesi 5 haftalık izni dogum sonrasına atanlar;
37. haftada izne ayrılabilir raporu almamız gerekecek mi doktordan?çünkü amirim kabul etti, 1 temmuz cuma günü hem sağlık raporu bitmiş göreve başlamıstır yazısı yazacaklar hem de dogum iznine ayrıldı yazısı. ama doktordan 37. haftada izne ayrıldı raporu isterlerse işim yaş:26:
çalışan kızlar bir fikir verin lütfen, özellikle dogum öncesi 5 haftalık izni dogum sonrasına atanlar;
37. haftada izne ayrılabilir raporu almamız gerekecek mi doktordan?çünkü amirim kabul etti, 1 temmuz cuma günü hem sağlık raporu bitmiş göreve başlamıstır yazısı yazacaklar hem de dogum iznine ayrıldı yazısı. ama doktordan 37. haftada izne ayrıldı raporu isterlerse işim yaş:26:
ayy kızlar demin nerdeyse kaza yapiyirdim arabaylan bizim evin önünde böyle acayip yamuk bir kavşak var hep korkarım zaten ordan kaç kez kaza oldu neyse bir anlık dalgınlık sonucu sağa bakmadım gelen arabayla kafa kafaya çarpışıyorduk nerdeyse adam son dakkada durdu hemen el hareketiyle özür diledim hatalıydım sonuçta kavşaktan sonra da eczane var hemen kendimi orya attım nolur ne olmaz diye tansiyonumu falan ölçtürdüm bir su içtim oturdum biraz aslında doğum yapacağım hastanede orda ama şimdi gitsem dr nst falan ister belki dedim bişey de olmadı sonuçta biraz heyecanlandım o kadar... eşime sölemiyim ama walla arabayı bırakmaz bir daha...
aman allah korusun ama tedbirli olmak lazım tabi ne olur ne olmaz dimi ama...:18:
ben daha önce çok alttan muayene yaptırdım alışkınım aslında insallah acımaz başa gelen çekilcek napalım....
walla ben de kötü haberleri hiç dinlemiyorum okumuyorum hatta ana haberleri bile izlemiyorum sinirlerim bozulmasın diye... :44:
evet canım alacaksın, 32. haftada çalışabilir raporu aldığın gibi dr a söyleyip yazdıracaksın. 36 da ayrılmak istesen bile 36.haftada gidip almalısın
arkadaslar 32de alınan raporun çalısabılır veya çalısamaz olmasının farkı dogum ızın süresinin uzaması mı,ben aile şirketindeyim de yani dogum sonrası izin sorun olmıcak yarın 32raporu yazdırmak ıçın gıdıcem çalısabılır mı çalısamaz mı almam mantıklı bılgılendırırsenız sevınırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?