2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

beim bildiğim çalışacaksan 32. haftada rapor almana gerek yok..çünkü dr bana şu tarihe kadar çalışabilir diuye bir rapor vermei ne zaman izne ayrılmak istiyorsan ozman rapor vericem dedi.

Maşallah canım Kızına
Aile hekime kayıt yapılmadığında ceza alındığını ilk defa duyuyorum :26:

beim bildiğim çalışacaksan 32. haftada rapor almana gerek yok..çünkü dr bana şu tarihe kadar çalışabilir diuye bir rapor vermei ne zaman izne ayrılmak istiyorsan ozman rapor vericem dedi.

senin doktor sana kıyak geçmiş canım
özelde yada devlette çalışıyosan 32. haftanda ya 5 hafta daha çalışabillir raporu alman yada 32. haftada işgörmezlik raporu alman lazım
Ha şu var 3-5 gün oynamayı doktorlar ayarlayabiliyo

filizcim doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 haftalık izinlerimiz var ya. doğumdan önceki 5 haftalık iznin doğumdan sonra kullanılabilmesi için 32. haftada 5 hafta daha çalışabilir raporu alman gerekiyor. senin için sorun olmayacaksa her ikisi de olur farkeden bişey yok

merhaba canım
Bizde iyiyiz kaburga parçalıyoz kızım o içten ben dıştan
Kolay gelsin...

Hiç sorma canım, bizde de durum aynı :)))) Kıpır kıpır bebişim maşallah :))))
Canım, bi şey rica etsem? Ben hastane çantamı hazırlamakta sanırım geç kaldım. Sizler mutlaka çantanıza neler koyacağınızı konuşmuşsunuzdur. Ben de listemi yazsam bi göz atar mısın?
Çok sağol :))))

merhaba güzel bayanlar biz bugün sabah doktorumuza gittik bebeğim çok şükür iyi şuan 2600gr biraz suyu eksilmiş doktorum bol su içmemi söyledi ve doğum için 1 temmuz günü saat 07:45 te sezeryan tarihi verdi doktorumuz. anestezi uzmanımızlada görüştük ve epidural anestezide kararlaştırdık.bizden haberler bukadar kızlar

• ana kucağımız
• iki hastane çıkış seti (tam set, şapkalı, eldivenli, body li)
• penye battaniye
• yelek
• önlük
• biberon, ıslak pamuk mendil, bebek bezi ( 2-5 kilo prima yeni bebek)
• 2 gecelik bir sabahlık,çorap (ayaklar çok üşüyormuş)
• alt açma, 5-6 adet ağız bezi, ekstra çorap eldiven
• taç
• göğüs pedi, göğüs ucu krem, 2 adet emzirme sütyeni
• Hijyenik kadın pedi,
• 5-6 tane iç çamaşırı,
• Kirli çamaşırlar için bir torba,
• Fotoğraf makinası ve kamera,
• Deodorant, pudra, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, kağıt peçete ve havlu, nemlendirici ruj, temizleme mendilleri, kişisel temizlik malzemeleriniz.
• Sizi dinlendirip rahatlatmak için kitap, müzik vs..
• Diş fırçası, diş macunu, fırça, deodorant
• Makyaj malzemesi
• Kolonya
•

çok teşekkr ederim,bir de bu rapor için ücret ödeniyor mu hastaneye ve muhasebeden vizite falan gereklı mı,bazıları viziteye gerek yok ,doktor yazıcak sana raporu dıyor

Çok sevindim canım, hayırlı olsun. Buluşma tarihiniz de kesinleşmiş :))))

herşey tamam gibi görünüyor,hıı terlik eksik bir tekk:))

canım senin serpile sorduğun soruyu okudum sonra imre bebenin sitesine bakıpta benim aldığım setinin 65 olduğunu görünce sinir oldum çünki bize 700 e sattılar bir gram indirim yapmadılar
serpil 500 aldı çünki hem pazarlık yapmış hemde peşin para ile almış kampayadan felan bahsedilmedi anlıycan
Ben imre bebedekilere arkadaşım 2 liyi 500 almış peşin para ile dedim bana o paraya getirsin biz alalım dediler., kime güveneyim ben?
Bu imre bebedekiler anladığım kadarıyla kime nasıl satarsak hesabındalar , bekleyelim 2 gün sonra ben ikili seti 400 e aldım diyende çıkıcak gibime geliyo benim
Durum bu vaziyetteyken canım bende sana kesin bişey diyemiyorum anlıcan , kimse zan altında kalmak istemez
İlla beğendim alıcam dersende , artık imre bebeye git gör al demiyorum çeşitli alış-veriş sitellerin stok kontrolunu telefonla yapabillirsin, hiçte piyasa ölmez

sabah leyla sormuştu canım bir kaç kişi listemizi yazdık seninkinede memnuniyetle bakarız

terlik eksik bir tek
benim listede de yelek eksik

çok teşekkr ederim,bir de bu rapor için ücret ödeniyor mu hastaneye ve muhasebeden vizite falan gereklı mı,bazıları viziteye gerek yok ,doktor yazıcak sana raporu dıyor

muhasebeden vizite kağıdı alınıyor herhangi bir ücret ödemiyosun canım

maşallah canım kuzuna
tombalak yanaklının gelmesine az kalmış

Selam fistiklar Nasilsiniz? Bebisleri okudum, tekmeler tam gaz devam ediyor baktim da Benim sipacik da habire gerinmeye basladi, basi sag kaburgami itiyor, ayni anda sol kasigimdan da itiliyorum. Azicik ikibuklum durayim basiyor ittirmeyi Bazen omzunu hissediyorum yumusak yumusak sag tarafimda, icim cizzz ediyor mutluluktan. Nasil bir duygu yarabbim, herkese nasip etsin insallah. Bu arada kandilinizi de kutlamayi unutmayayim
Sabahtan oglumu baska bir okula yazdirmaya gittim. Simdiki okulunun birinci sinifi yok, o nedenle anasinifini baska yerde okuyup devam etmesine karar verdik. O yuk de uzerimden kalkti, annemin temel ihtiyaclarinin hepsini bitirdik, yarin da vizesini uzatacagiz. Cumartesi gunku dugunumuzu de atlattik mi artik bebis gelebilir Birazdan bebek sekerlerini hazirlayip lokumlarini dolduracagiz annemle. Ne tatli heyecanlar bunlar degil mi?

pearlcim gerilmene gerek yok ,netteki peşin fiyatı taksitli olursa aynı fıyata verceklerını sanmıyorum.baknelervar com die izmirden satıs yapan bı sıte var ordan haber beklıyorum sıyahı gelınce haber verıcekler inş,seninki nasıl unısex mı ,unısex olsun dıe taktım sıyaha,seninkinin rengi çok hoşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…