arkadaslar 32de alınan raporun çalısabılır veya çalısamaz olmasının farkı dogum ızın süresinin uzaması mı,ben aile şirketindeyim de yani dogum sonrası izin sorun olmıcak yarın 32raporu yazdırmak ıçın gıdıcem çalısabılır mı çalısamaz mı almam mantıklı bılgılendırırsenız sevınırım..
dün dr.'a gttik.32. haftayım maşallah kızişkom 2100 gr. olmuş...accık şişkomu nedir.
Benim yediklerim hep kızıma yarıyor ,sadece 1 kilo almışım 3 hafta,kendimlen guru duydummiki hafta sonra tekrar gidiciiz...bu arada haftaya da izne ayrılıyorum artıh yiter çoh çalıştık..azcık yalnızlığın tadını çıkarayımm bol bol uyuyayımmm diyorum
birde aile hekimi taktı bana başvurmnan lazım sağlık ocağına yoksa ceza alırsın filan diye kızlar varmı gerçekten böle bişi dün sonunda gidip kayıt yaptırdım ama internetten baktığım kadarıyla ceza yok sadee sağlık ocağındakiler hamile ,bebek ve mahkumlardan 3 kat daha fazla para kazanıyorlarrmışşş
beim bildiğim çalışacaksan 32. haftada rapor almana gerek yok..çünkü dr bana şu tarihe kadar çalışabilir diuye bir rapor vermei ne zaman izne ayrılmak istiyorsan ozman rapor vericem dedi.
pearl_pearl byd flzayk cetrefilli encirey hard_disc robroy tugcal sibelae
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Biz iyiyiz. Çamaşır yıkıyorum, iş güç işte
arkadaslar 32de alınan raporun çalısabılır veya çalısamaz olmasının farkı dogum ızın süresinin uzaması mı,ben aile şirketindeyim de yani dogum sonrası izin sorun olmıcak yarın 32raporu yazdırmak ıçın gıdıcem çalısabılır mı çalısamaz mı almam mantıklı bılgılendırırsenız sevınırım..
senin doktor sana kıyak geçmiş canım
özelde yada devlette çalışıyosan 32. haftanda ya 5 hafta daha çalışabillir raporu alman yada 32. haftada işgörmezlik raporu alman lazım
Ha şu var 3-5 gün oynamayı doktorlar ayarlayabiliyo[/QUO
aile hekımlıgıne kayıt yaptırmanın bı gerekçesı de sağlıklı,engellı,ölü bebek oranından haberdar olmak istemesiymiş sağlık bakanlıgının.
pearlcim bilgin için teşekkürler,biraz önce serbuloya arabayla ilgili bişi sormustum ama çıktı sanırım okumadan,okuduysan sen cevaplayıver bı zahmet:) imre bebenin net satıs sıtesini aradım da ikili setlerde kampanya oldugu için 500dü kampanya bitti dedi,takım halınde olanlar var şimdi elimizde dedi,böyle bir kampanya sözkonusumuydu,başka internet sitelerinde buldum ürünü ancak siyahı yok,imre bebedeki elemanda o siteler o renk yok deyip oyalıyorlar guvenılır diil falan dedi,piyasayı öldürmek için kurulmus o siteler:))
merhaba canım
Bizde iyiyiz kaburga parçalıyoz kızım o içten ben dıştan
Kolay gelsin...
özelde yada devlette çalışıyosan 32. haftanda ya 5 hafta daha çalışabillir raporu alman yada 32. haftada işgörmezlik raporu alman lazım
Ha şu var 3-5 gün oynamayı doktorlar ayarlayabiliyo
filizcim doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 haftalık izinlerimiz var ya. doğumdan önceki 5 haftalık iznin doğumdan sonra kullanılabilmesi için 32. haftada 5 hafta daha çalışabilir raporu alman gerekiyor. senin için sorun olmayacaksa her ikisi de olur farkeden bişey yok
merhaba güzel bayanlar biz bugün sabah doktorumuza gittik bebeğim çok şükür iyi şuan 2600gr biraz suyu eksilmiş doktorum bol su içmemi söyledi ve doğum için 1 temmuz günü saat 07:45 te sezeryan tarihi verdi doktorumuz. anestezi uzmanımızlada görüştük ve epidural anestezide kararlaştırdık.bizden haberler bukadar kızlar
ana kucağımız
iki hastane çıkış seti (tam set, şapkalı, eldivenli, body li)
penye battaniye
yelek
önlük
biberon, ıslak pamuk mendil, bebek bezi ( 2-5 kilo prima yeni bebek)
2 gecelik bir sabahlık,çorap (ayaklar çok üşüyormuş)
alt açma, 5-6 adet ağız bezi, ekstra çorap eldiven
taç
göğüs pedi, göğüs ucu krem, 2 adet emzirme sütyeni
Hijyenik kadın pedi,
5-6 tane iç çamaşırı,
Kirli çamaşırlar için bir torba,
Fotoğraf makinası ve kamera,
Deodorant, pudra, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, kağıt peçete ve havlu, nemlendirici ruj, temizleme mendilleri, kişisel temizlik malzemeleriniz.
Sizi dinlendirip rahatlatmak için kitap, müzik vs..
Diş fırçası, diş macunu, fırça, deodorant
Makyaj malzemesi
Kolonya
Çok sevindim canım, hayırlı olsun. Buluşma tarihiniz de kesinleşmiş :))))
herşey tamam gibi görünüyor,hıı terlik eksik bir tekk:))
aile hekımlıgıne kayıt yaptırmanın bı gerekçesı de sağlıklı,engellı,ölü bebek oranından haberdar olmak istemesiymiş sağlık bakanlıgının.
pearlcim bilgin için teşekkürler,biraz önce serbuloya arabayla ilgili bişi sormustum ama çıktı sanırım okumadan,okuduysan sen cevaplayıver bı zahmet:) imre bebenin net satıs sıtesini aradım da ikili setlerde kampanya oldugu için 500dü kampanya bitti dedi,takım halınde olanlar var şimdi elimizde dedi,böyle bir kampanya sözkonusumuydu,başka internet sitelerinde buldum ürünü ancak siyahı yok,imre bebedeki elemanda o siteler o renk yok deyip oyalıyorlar guvenılır diil falan dedi,piyasayı öldürmek için kurulmus o siteler:))
Hiç sorma canım, bizde de durum aynı :)))) Kıpır kıpır bebişim maşallah :))))
Canım, bi şey rica etsem? Ben hastane çantamı hazırlamakta sanırım geç kaldım. Sizler mutlaka çantanıza neler koyacağınızı konuşmuşsunuzdur. Ben de listemi yazsam bi göz atar mısın?
Çok sağol :))))
ana kucağımız
iki hastane çıkış seti (tam set, şapkalı, eldivenli, body li)
penye battaniye
yelek
önlük
biberon, ıslak pamuk mendil, bebek bezi ( 2-5 kilo prima yeni bebek)
2 gecelik bir sabahlık,çorap (ayaklar çok üşüyormuş)
alt açma, 5-6 adet ağız bezi, ekstra çorap eldiven
taç
göğüs pedi, göğüs ucu krem, 2 adet emzirme sütyeni
Hijyenik kadın pedi,
5-6 tane iç çamaşırı,
Kirli çamaşırlar için bir torba,
Fotoğraf makinası ve kamera,
Deodorant, pudra, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, kağıt peçete ve havlu, nemlendirici ruj, temizleme mendilleri, kişisel temizlik malzemeleriniz.
Sizi dinlendirip rahatlatmak için kitap, müzik vs..
Diş fırçası, diş macunu, fırça, deodorant
Makyaj malzemesi
Kolonya
çok teşekkr ederim,bir de bu rapor için ücret ödeniyor mu hastaneye ve muhasebeden vizite falan gereklı mı,bazıları viziteye gerek yok ,doktor yazıcak sana raporu dıyor
merhaba güzel bayanlar biz bugün sabah doktorumuza gittik bebeğim çok şükür iyi şuan 2600gr biraz suyu eksilmiş doktorum bol su içmemi söyledi ve doğum için 1 temmuz günü saat 07:45 te sezeryan tarihi verdi doktorumuz. anestezi uzmanımızlada görüştük ve epidural anestezide kararlaştırdık.bizden haberler bukadar kızlar
Ha şu var 3-5 gün oynamayı doktorlar ayarlayabiliyo[/QUO
canım yazdığını görmemişim kusura bakma ben bende değilim bugün hiç... öle bi kampanya bence yok atmış yanii... taffy baby diye bi mağaza var ordada var bu arabanın aynısından istersen oraya bi bak netten arar sorarsın
canım senin serpile sorduğun soruyu okudum sonra imre bebenin sitesine bakıpta benim aldığım setinin 65 olduğunu görünce sinir oldumçünki bize 700 e sattılar bir gram indirim yapmadılar
serpil 500 aldı çünki hem pazarlık yapmış hemde peşin para ile almış kampayadan felan bahsedilmedi anlıycan
Ben imre bebedekilere arkadaşım 2 liyi 500 almış peşin para ile dedim bana o paraya getirsin biz alalım dediler., kime güveneyim ben?
Bu imre bebedekiler anladığım kadarıyla kime nasıl satarsak hesabındalar , bekleyelim 2 gün sonra ben ikili seti 400 e aldım diyende çıkıcak gibime geliyo benim
Durum bu vaziyetteyken canım bende sana kesin bişey diyemiyorum anlıcan , kimse zan altında kalmak istemez
İlla beğendim alıcam dersende , artık imre bebeye git gör al demiyorumçeşitli alış-veriş sitellerin stok kontrolunu telefonla yapabillirsin, hiçte piyasa ölmez
sabah leyla sormuştu canım bir kaç kişi listemizi yazdık seninkinede memnuniyetle bakarız
terlik eksik bir tek
benim listede de yelek eksik
muhasebeden vizite kağıdı alınıyor herhangi bir ücret ödemiyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?