çok teşekkr ederim,bir de bu rapor için ücret ödeniyor mu hastaneye ve muhasebeden vizite falan gereklı mı,bazıları viziteye gerek yok ,doktor yazıcak sana raporu dıyor
canım yazdığını görmemişim kusura bakma ben bende değilim bugün hiç... öle bi kampanya bence yok atmış yanii... taffy baby diye bi mağaza var ordada var bu arabanın aynısından istersen oraya bi bak netten arar sorarsın[/QU
kusur ne demek,teşekkür ederim,bir de oraya bakıım.altı üstü bi araba alıcam seferberlik ilan edicem nerdeyse:)))
sabah leyla sormuştu canım bir kaç kişi listemizi yazdık seninkinede memnuniyetle bakarız
terlik eksik bir tek
benim listede de yelek eksik
muhasebeden vizite kağıdı alınıyor herhangi bir ücret ödemiyosun canım
Selam fistiklarNasilsiniz? Bebisleri okudum, tekmeler tam gaz devam ediyor baktim da Benim sipacik da habire gerinmeye basladi, basi sag kaburgami itiyor, ayni anda sol kasigimdan da itiliyorum. Azicik ikibuklum durayim basiyor ittirmeyi Bazen omzunu hissediyorum yumusak yumusak sag tarafimda, icim cizzz ediyor mutluluktan. Nasil bir duygu yarabbim, herkese nasip etsin insallah. Bu arada kandilinizi de kutlamayi unutmayayim
Sabahtan oglumu baska bir okula yazdirmaya gittim. Simdiki okulunun birinci sinifi yok, o nedenle anasinifini baska yerde okuyup devam etmesine karar verdik. O yuk de uzerimden kalkti, annemin temel ihtiyaclarinin hepsini bitirdik, yarin da vizesini uzatacagiz. Cumartesi gunku dugunumuzu de atlattik mi artik bebis gelebilirBirazdan bebek sekerlerini hazirlayip lokumlarini dolduracagiz annemle. Ne tatli heyecanlar bunlar degil mi?
pearlcim gerilmene gerek yok ,netteki peşin fiyatı taksitli olursa aynı fıyata verceklerını sanmıyorum.baknelervar com die izmirden satıs yapan bı sıte var ordan haber beklıyorum sıyahı gelınce haber verıcekler inş,seninki nasıl unısex mı ,unısex olsun dıe taktım sıyaha,seninkinin rengi çok hoşş
Selam fistiklarNasilsiniz? Bebisleri okudum, tekmeler tam gaz devam ediyor baktim da Benim sipacik da habire gerinmeye basladi, basi sag kaburgami itiyor, ayni anda sol kasigimdan da itiliyorum. Azicik ikibuklum durayim basiyor ittirmeyi Bazen omzunu hissediyorum yumusak yumusak sag tarafimda, icim cizzz ediyor mutluluktan. Nasil bir duygu yarabbim, herkese nasip etsin insallah. Bu arada kandilinizi de kutlamayi unutmayayim
Sabahtan oglumu baska bir okula yazdirmaya gittim. Simdiki okulunun birinci sinifi yok, o nedenle anasinifini baska yerde okuyup devam etmesine karar verdik. O yuk de uzerimden kalkti, annemin temel ihtiyaclarinin hepsini bitirdik, yarin da vizesini uzatacagiz. Cumartesi gunku dugunumuzu de atlattik mi artik bebis gelebilirBirazdan bebek sekerlerini hazirlayip lokumlarini dolduracagiz annemle. Ne tatli heyecanlar bunlar degil mi?
sakın yanlış anlama fıstık benim kızgınlığım imre bebedekilere hatta o alt geçitteki bütün satıcılara...
Neyse...
benimki resimdeki gibi tam değil rengi daha çok bordo ama çok beğenerek bayılarak aldık canım
biz bordosununda unisex olduğunu düşünüyoruz
Eşim mesela bir dünya bordo tişörtü vardır...
Ama zevk yine senin tabiki
canım ne kadar üç kağıtçı bunlar tam çakal esnafbide utanmadan 500 e getirsin biz alalım demiş lafa bak yaa.. neyse artık olan oldu...
sakın yanlış anlama fıstık benim kızgınlığım imre bebedekilere hatta o alt geçitteki bütün satıcılara...
Neyse...
benimki resimdeki gibi tam değil rengi daha çok bordo ama çok beğenerek bayılarak aldık canım
biz bordosununda unisex olduğunu düşünüyoruz
Eşim mesela bir dünya bordo tişörtü vardır...
Ama zevk yine senin tabiki[/QUOT
yok canım gayet ii anladım seni,ben de böyle alşveriş yapmadan kırk dereden su getirir araştırma yaparım aklımca sonra da gidip kazıklanırım huyum kurusun:)) haklısın aslında bordo tişört konusunda:),geçen eşimle arabanın videosunu izledik netten ana kucagını takmak için arabanın kılıfını tamamen çıkaartması eşimi rahatsız etti,chiccoda direkt arabanın üzerine takılıyodu ana kucagı bunda eziyet diilmi alttakı kılıfı çıkartıp anakucagını takmak dedi,beni rahatsız etmedı ama,siz böyle bişi düşündünüz mü?
yok canım gayet ii anladım seni,ben de böyle alşveriş yapmadan kırk dereden su getirir araştırma yaparım aklımca sonra da gidip kazıklanırım huyum kurusun:)) haklısın aslında bordo tişört konusunda:),geçen eşimle arabanın videosunu izledik netten ana kucagını takmak için arabanın kılıfını tamamen çıkaartması eşimi rahatsız etti,chiccoda direkt arabanın üzerine takılıyodu ana kucagı bunda eziyet diilmi alttakı kılıfı çıkartıp anakucagını takmak dedi,beni rahatsız etmedı ama,siz böyle bişi düşündünüz mü?
Sorma canım yaa
Hamile kadın yalan mı söyliycek bana dedim satıcıya bana ne dese beğenirsin araın arkadaşınızı konuşalım dediler
Telefonun bende olsa kesin arıyacaktım
Hepsine sinir oldum hepsine ordaki satıcıların...
eşimde baktı ortam geriliyo uzatmadı lafı çektirdi karttan
nachticall canım ben dogum cantama anne sütü artırıcı humana da aldım koydum, bir de göğüs pompası...
valla verdikleri fiş bile duruyo 500 yani... işte tutturabildiklerine satıyolar...canım senin evinde net varmı bırakma bizi... herkeze cevap yetiştir böle hep
nachticall canım ben dogum cantama anne sütü artırıcı humana da aldım koydum, bir de göğüs pompası...
acaba bu bizim topicteki ziyaretçiler ordaki satıcılardan mı? ben şüphelenmeye başladım :26:
Canım evde internet-eşim-kaynana üçgeni sorunsalı var çözüm aranıyo bakalım ne olucak bende meraktayım olmadı bulucam bir yol
ben pompayıda unuttum :26:
merak ediyorum daha ne çıkıcak unuttuğum
Bitmez ihtiyaç :)))))
Humana süt arttırıcı çay mı? Milupanın da var. Aralarında bi fark var mı, biliyo musun?
Göğüs pompasını ben de düşünüyorum. Ama gerek olacak mı, ondan emin olamadım. Gerekirse kesin alacağım tabi. Benim aklımda elektrikli madela almak vardı. Sen ne aldın?
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)))
benim cantamda da terlikle bebek bezi yok, bezi paketiyle alırım diyodum hep, ankaraya da paket tasımam heralde:) biberon koydum cantaya, bu yüzden pompa da aldım valla, emmezse sağar biberona koyarız artık.acaba bu bizim topicteki ziyaretçiler ordaki satıcılardan mı? ben şüphelenmeye başladım :26:
Canım evde internet-eşim-kaynana üçgeni sorunsalı var çözüm aranıyo bakalım ne olucak bende meraktayım olmadı bulucam bir yol
ben pompayıda unuttum :26:
merak ediyorum daha ne çıkıcak unuttuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?