2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkr ederim,bir de bu rapor için ücret ödeniyor mu hastaneye ve muhasebeden vizite falan gereklı mı,bazıları viziteye gerek yok ,doktor yazıcak sana raporu dıyor

canım ben özel hastaneye gidiyorum. dr a kayıt yaptırmak gerekiyor onun için de parasını ödüyoruz muhakkak. ve vizite her iki durumda da şart. bizim hastane mecbur tuttu. gerek yok diyenler varsa sen bir de hastanene sor derim.

Sağol canım benim :))) ellerine, gözlerine sağlık :))))) Terliği de listeme ekledim hemen :)))

Japonescim, senin program yoğunmuş :))) Neyse ki herşeyini yoluna koymuşsun :))))
Gerçekten ne mutlu bi telaş :))) Bütün telaşlarımız hep mutlulukla olsun :))))))

sakın yanlış anlama fıstık benim kızgınlığım imre bebedekilere hatta o alt geçitteki bütün satıcılara...
Neyse...
benimki resimdeki gibi tam değil rengi daha çok bordo ama çok beğenerek bayılarak aldık canım
biz bordosununda unisex olduğunu düşünüyoruz
Eşim mesela bir dünya bordo tişörtü vardır...
Ama zevk yine senin tabiki

sağ sol durumlarımız aynı canım
İnşallah dönerler bu fıstıklar
Buarada senin programı okumak bile insanı yoruyor bu ne enerjidir bu ne full time lılıktır canım
Bitir işlerinide otur artık

canım ne kadar üç kağıtçı bunlar tam çakal esnaf bide utanmadan 500 e getirsin biz alalım demiş lafa bak yaa.. neyse artık olan oldu...

canım ne kadar üç kağıtçı bunlar tam çakal esnaf bide utanmadan 500 e getirsin biz alalım demiş lafa bak yaa.. neyse artık olan oldu...

Sorma canım yaa
Hamile kadın yalan mı söyliycek bana dedim satıcıya bana ne dese beğenirsin araın arkadaşınızı konuşalım dediler
Telefonun bende olsa kesin arıyacaktım
Hepsine sinir oldum hepsine ordaki satıcıların...
eşimde baktı ortam geriliyo uzatmadı lafı çektirdi karttan

Ayy kendimi tebrik etmek istiyorum
Hiç boş bırakılmaya gelmiyorum , herkese laf yetiştirdim topicte

ana kucağınını kullanmayı bitirene kadar puset kullanılmıyo canım ikisi bir arada çok ağır oluyor
Böyle tek ana kucağını taşımak mantıklı ayrıca puset takılıykende takılıyo ana kucağı benim bildiğim

Ha birde chiccoyu kötülemek değil niyetim ama ağbim ocakta aldı senin bahsettiğin modeli honda crv arabası var bagajına lastiklerini çıkartıp sokabiliyo arabayı

kizlar hapinizin kandili mübarek olsun.... bu gece edilen bütün dualar kabul oluyor, dularimizi secerken bile cok dikkatli olalim, isim isim sevdiklerimize dua edelim cünkü isim olarak dua edersek onlarin melekleride o kisinin haberi bile olmasa ona dua ettigimizden, onun icin yaoptigimiz duaya onun melekleri sahit olurmus, o yüzden isimle dua edince karda olan yine biz oluyoruz :)))) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, tüm evlat sahibi olmak isteyen evladini güzel yetistirmek isteyen yillardir evlat hasreti ceken, hastalarina sifa bekleyen derdine derman arayan el acip yokmu bir yardim eden diyip yalvarana tüm insanlara daha aklima gelmeyen zor durumda olan tümm müslümanlarin Rabbim dualarini kabul etsin...... bizlerede rahmet etsin..... en kisa zamanda saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..... selametle

valla verdikleri fiş bile duruyo 500 yani... işte tutturabildiklerine satıyolar...canım senin evinde net varmı bırakma bizi... herkeze cevap yetiştir böle hep

nachticall canım ben dogum cantama anne sütü artırıcı humana da aldım koydum, bir de göğüs pompası...

nachticall canım ben dogum cantama anne sütü artırıcı humana da aldım koydum, bir de göğüs pompası...

Humana süt arttırıcı çay mı? Milupanın da var. Aralarında bi fark var mı, biliyo musun?
Göğüs pompasını ben de düşünüyorum. Ama gerek olacak mı, ondan emin olamadım. Gerekirse kesin alacağım tabi. Benim aklımda elektrikli madela almak vardı. Sen ne aldın?
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)))

valla verdikleri fiş bile duruyo 500 yani... işte tutturabildiklerine satıyolar...canım senin evinde net varmı bırakma bizi... herkeze cevap yetiştir böle hep

acaba bu bizim topicteki ziyaretçiler ordaki satıcılardan mı? ben şüphelenmeye başladım :26:

Canım evde internet-eşim-kaynana üçgeni sorunsalı var çözüm aranıyo bakalım ne olucak bende meraktayım olmadı bulucam bir yol

ben pompayıda unuttum :26:

merak ediyorum daha ne çıkıcak unuttuğum

Bitmez ihtiyaç :)))))

:
canım benim aldıgım yerde milupa poset cay vardı still tea, ben humana aldım, ikisini de öneren cok. pompa da medela aldım, valla ben il dısına gidecegim için her halükarda yanıma alacagım da daha parcalarını steril etmedim pompanın. rica ederim canım ne demek

benim cantamda da terlikle bebek bezi yok, bezi paketiyle alırım diyodum hep, ankaraya da paket tasımam heralde:) biberon koydum cantaya, bu yüzden pompa da aldım valla, emmezse sağar biberona koyarız artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…