2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben bu saatlerde cok acıkıyorum yaaaa, hemen acık cay ve yanına kurabiye bisküvi falan atıstıyorum. durabilsem 5 bucukta evdeyim de hemen yemek de hazır olmuyor ki... öglenleri de yemeklerimi yarıya düşürdüm çoooook açım çok

Son düzenleme:

Ben de öyle oluyorum canım. Süt çok güzel tok tutuyor. Tavsiye ederim

Merhabalar, kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin. Nasılsınız, biz kıpır kıpırız. Bizim oglanın adını Kıpırcan mı koysam Ne zaman durulacak bu sıpa yauu
ay canım ya, çok gülüyorum ben senin bu yorumlarına..
bu arada senin de kandilin mübarek olsun..

Geçmiş olsun canım, aman dikkat et..

öncelikle maşallah kızına, evet biraz tombik gibi:)
Bu arada bu 3kat fazla para olayını bilmiyodum
demek ondan bu kadar önemsiyolar..

canım ben 2 çift pijama alıcam sanırım..sezeryanda pijama(lastik dikiş üzerine gelmemek şartıyla) daha rahat diyenler de var..Sen pijama almıycak mısın. Gerçi benim de gecelik 1 tane, bi tane daha istiyodum ama almaya çıkamadım ki..Bir de benim hastane çıkışım 1 tane, bir de 5li ucuz bişey alacaktım onu da alamadım daha..

Amin canım. senin de kandilin mübarek olsun. ne güzel bir dua yazmışsın böyle..

ay canım ya, çok gülüyorum ben senin bu yorumlarına..
bu arada senin de kandilin mübarek olsun..

Düşünmüyorum valla canım bi anda geliyolar bana Naber nasılsın canım

Kızlar bu arada süt arttırıcı caylardan konusulmus ben tavsiye üzerine şunu almayı düsünüyorum, henuz almadım

Canım, kışın fuardan çok ucuza bir tane pijama takımı aldım ama hastaneye götürmem diye düşünüyorum çünkü kiminle konuştuysam geceliğin daha kolay ve kullanışlı olduğunu söyledi.
Benim hastane çıkışımda 2 tane yarım kollu body, 2 uzun kollu üst, bir tane patikli alt, bir tane patiksiz alt, battaniye, önlük, eldiven, bere var. Dışarıdan ekstra önlük, eldiven ve bere de götüreceğim. Aslında daha önceden aklımda bir tane set götürmek vardı. Ama evde varken götürmezsem ve lazım olursa diye endişe ettiğim için götüreceğim. Eğer denk gelirse ucuzundan 5li set alabilirsin. İlla ki ilk 40 gün kullanışlı olur :)))

İyiyim Büşra'cım, sağol, sen nasılsın?
Sana kızıyoduk temizliğe verdin kendini,dikkat et diye ama
Şimdi evin misler gibi rahat rahat oturuyosundur dimi

evet canım iyileşip çıkabilirsem alıcam inşallah..

İyiyim Büşra'cım, sağol, sen nasılsın?
Sana kızıyoduk temizliğe verdin kendini,dikkat et diye ama
Şimdi evin misler gibi rahat rahat oturuyosundur dimi

Valla ev işi bitmez ki canım, ben bikere daha camımı silerim şöyle bi haziran ortasında. Ardına doğuruveririm :d Giriş kattayım tozlanıyo rahat edemiyorum anacım
Canım bende iyiyim aksam anneme gidicezde yemeğe, bi kendimi hazırlayasım gelmiyo. Oturuyorum geniş geniş valla. Hiç halim yok ya Kuyruk sokumum cok agriyi nedense

Ben de ondan alayım diyorum. Önümüzdeki hafta alırım herhalde

Canım kullananlr cok memnunmuş bunu, alcam bende haftasonu falan. Bitane milupa yollamıştı onu attım çantama zaten. Milupaya üye olunca bi deneme paketi yolluyolar onun icinde vardı.

Kızlar ben kalkiym, sevgili saçlarıma bi fön çekiym. İki makyaj yapayım bi güzel olmaya calısayım. Bu şişko halimle nasıl olacaksam

Yemge anneme gidicez, hepinizi öptüm. İyi kandiller herkese, allah ettiginiz tüm duaları kabul etsin insallah.

Canım kullananlr cok memnunmuş bunu, alcam bende haftasonu falan. Bitane milupa yollamıştı onu attım çantama zaten. Milupaya üye olunca bi deneme paketi yolluyolar onun icinde vardı.

Ondan bana da gelmişti. Zaten ben de oradan biliyorum :))))

Bi güzel süslen canım. Sen hamileliğin ile güzelliğine güzellik katmışsındır, hiç öyle düşünme :)))

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:
SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…