bu arada ben bu saatlerde cok acıkıyorum yaaaa, hemen acık cay ve yanına kurabiye bisküvi falan atıstıyorum. durabilsem 5 bucukta evdeyim de hemen yemek de hazır olmuyor ki... öglenleri de yemeklerimi yarıya düşürdüm çoooook açım çok
Kızlar süt arttırıcı çay olarak tercihinizi humana mı milupa mı olarak kullandınız? Ne yapayım?
ay canım ya, çok gülüyorum ben senin bu yorumlarına..Merhabalar, kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin. Nasılsınız, biz kıpır kıpırız. Bizim oglanın adını Kıpırcan mı koysamNe zaman durulacak bu sıpa yauu
Geçmiş olsun canım, aman dikkat et..ayy kızlar demin nerdeyse kaza yapiyirdim arabaylan bizim evin önünde böyle acayip yamuk bir kavşak var hep korkarım zaten ordan kaç kez kaza oldu neyse bir anlık dalgınlık sonucu sağa bakmadım gelen arabayla kafa kafaya çarpışıyorduk nerdeyse adam son dakkada durdu hemen el hareketiyle özür diledim hatalıydım sonuçta kavşaktan sonra da eczane var hemen kendimi orya attım nolur ne olmaz diye tansiyonumu falan ölçtürdüm bir su içtim oturdum biraz aslında doğum yapacağım hastanede orda ama şimdi gitsem dr nst falan ister belki dedim bişey de olmadı sonuçta biraz heyecanlandım o kadar... eşime sölemiyim ama walla arabayı bırakmaz bir daha...
öncelikle maşallah kızına, evet biraz tombik gibi:)dün dr.'a gttik.32. haftayım maşallah kızişkom 2100 gr. olmuş...accık şişkomu nedir.
Benim yediklerim hep kızıma yarıyor ,sadece 1 kilo almışım 3 hafta,kendimlen guru duydummiki hafta sonra tekrar gidiciiz...bu arada haftaya da izne ayrılıyorum artıh yiter çoh çalıştık..azcık yalnızlığın tadını çıkarayımm bol bol uyuyayımmm diyorum
birde aile hekimi taktı bana başvurmnan lazım sağlık ocağına yoksa ceza alırsın filan diye kızlar varmı gerçekten böle bişi dün sonunda gidip kayıt yaptırdım ama internetten baktığım kadarıyla ceza yok sadee sağlık ocağındakiler hamile ,bebek ve mahkumlardan 3 kat daha fazla para kazanıyorlarrmışşş
ana kucağımız
iki hastane çıkış seti (tam set, şapkalı, eldivenli, body li)
penye battaniye
yelek
önlük
biberon, ıslak pamuk mendil, bebek bezi ( 2-5 kilo prima yeni bebek)
2 gecelik bir sabahlık,çorap (ayaklar çok üşüyormuş)
alt açma, 5-6 adet ağız bezi, ekstra çorap eldiven
taç
göğüs pedi, göğüs ucu krem, 2 adet emzirme sütyeni
Hijyenik kadın pedi,
5-6 tane iç çamaşırı,
Kirli çamaşırlar için bir torba,
Fotoğraf makinası ve kamera,
Deodorant, pudra, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, kağıt peçete ve havlu, nemlendirici ruj, temizleme mendilleri, kişisel temizlik malzemeleriniz.
Sizi dinlendirip rahatlatmak için kitap, müzik vs..
Diş fırçası, diş macunu, fırça, deodorant
Makyaj malzemesi
Kolonya
Amin canım. senin de kandilin mübarek olsun. ne güzel bir dua yazmışsın böyle..kizlar hapinizin kandili mübarek olsun.... bu gece edilen bütün dualar kabul oluyor, dularimizi secerken bile cok dikkatli olalim, isim isim sevdiklerimize dua edelim cünkü isim olarak dua edersek onlarin melekleride o kisinin haberi bile olmasa ona dua ettigimizden, onun icin yaoptigimiz duaya onun melekleri sahit olurmus, o yüzden isimle dua edince karda olan yine biz oluyoruz :)))) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, tüm evlat sahibi olmak isteyen evladini güzel yetistirmek isteyen yillardir evlat hasreti ceken, hastalarina sifa bekleyen derdine derman arayan el acip yokmu bir yardim eden diyip yalvarana tüm insanlara daha aklima gelmeyen zor durumda olan tümm müslümanlarin Rabbim dualarini kabul etsin...... bizlerede rahmet etsin..... en kisa zamanda saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..... selametle
ay canım ya, çok gülüyorum ben senin bu yorumlarına..
bu arada senin de kandilin mübarek olsun..
canım ben 2 çift pijama alıcam sanırım..sezeryanda pijama(lastik dikiş üzerine gelmemek şartıyla) daha rahat diyenler de var..Sen pijama almıycak mısın. Gerçi benim de gecelik 1 tane, bi tane daha istiyodum ama almaya çıkamadım ki..Bir de benim hastane çıkışım 1 tane, bir de 5li ucuz bişey alacaktım onu da alamadım daha..
Canım, kışın fuardan çok ucuza bir tane pijama takımı aldım ama hastaneye götürmem diye düşünüyorum çünkü kiminle konuştuysam geceliğin daha kolay ve kullanışlı olduğunu söyledi.
Benim hastane çıkışımda 2 tane yarım kollu body, 2 uzun kollu üst, bir tane patikli alt, bir tane patiksiz alt, battaniye, önlük, eldiven, bere var. Dışarıdan ekstra önlük, eldiven ve bere de götüreceğim. Aslında daha önceden aklımda bir tane set götürmek vardı. Ama evde varken götürmezsem ve lazım olursa diye endişe ettiğim için götüreceğim. Eğer denk gelirse ucuzundan 5li set alabilirsin. İlla ki ilk 40 gün kullanışlı olur :)))
Düşünmüyorum valla canım bi anda geliyolar banaNaber nasılsın canım
Kızlar bu arada süt arttırıcı caylardan konusulmus ben tavsiye üzerine şunu almayı düsünüyorum, henuz almadım
evet canım iyileşip çıkabilirsem alıcam inşallah..
Alçı çıktı canımEvet canım yaaa.(( Nasılsın? Daha ne kadar alçıyla dolaşacaksın?
İyiyim Büşra'cım, sağol, sen nasılsın?
Sana kızıyoduk temizliğe verdin kendini,dikkat et diye ama
Şimdi evin misler gibi rahat rahat oturuyosundur dimi
Ben de ondan alayım diyorum. Önümüzdeki hafta alırım herhalde
Alçı çıktı canım
şimdi bandajlıyım ama yine de basmıyorum
Ama bu gidişle de sağ bacak tüm yükü taşımaktan ne hale gelir bilmiyorum..
Canım kullananlr cok memnunmuş bunu, alcam bende haftasonu falan. Bitane milupa yollamıştı onu attım çantama zaten. Milupaya üye olunca bi deneme paketi yolluyolar onun icinde vardı.
Kızlar ben kalkiym, sevgili saçlarıma bi fön çekiym. İki makyaj yapayım bi güzel olmaya calısayım. Bu şişko halimle nasıl olacaksam
Yemge anneme gidicez, hepinizi öptüm. İyi kandiller herkese, allah ettiginiz tüm duaları kabul etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?