2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar merhabalar nasilsiniz iyimisiniz.....
benim birhaftadan beri adet sancilarim var, karnima belime agrilar giriyo ama hafif, uzaninca geciyo. dünden beride karnimin alt kismi cokkk agriyo yürüyünce sanki karnimin alti kopacak gibi agriyor, sizdede varmi böyle bir agri hatta bugün karnim sanki asagi inmis gibime geldi yada ben yaniliyorum..... bilmiyorum sizlerde durumlar nasil ??

iyi akşamlar kızlar, yine bi kurtlar vadisi günü kimsecikler yok mu ya biz kızımla sıkıldık...

geçmiş olsun canım. olmuyor bende öyle bi ağrı. kendini iyi hissetmiyosan doktara git ihmal etme kuzum

Kimse yok madem bende okuduğum bi yazıyı paylaşayım;

geçmiş olsun canım. olmuyor bende öyle bi ağrı. kendini iyi hissetmiyosan doktara git ihmal etme kuzum

yarin kontrolüm var zaten, ama cok ilginc bi agri ya erkenmi gelicek kuzum acaba ?? birde acayip bi sertlik var karnimda gün boyunca hep sertti hala dokunamiyorum böyle cok su icersin hani patlayacak gibi olur ya o sekilde hem agri hem bu sertlik birde ikisi birden ayni gün olunca hareketlerimi kisitladi, bebek oynuyor allahtan yoksa hemen hastaneye giderdim.... garippp bi durum

asudem,o sertleşme ben de hep var,sankı karnıma sığmıyomuş çıkcakmış gıbı bır gergınlık ve agrı,gecen ay doktorum sertleşme uzun surerse gel erken dogum olabılır demıstı,ama şukur uzun surelı dııl,benımkı yorulunca daha çok oluyor onu farkettım.ınş senınkı de geçıcı bışıdır

Arkadaşlar geçmişi okuyamadım. Bugün yeni dr umla tanıştım. tuayenederken herşey süperdi. dr umu çok sevdim.detaylı bir şekilde bilgilendirdi beni. Bu kadar fark olabileceğini düşünememiştim.bebeğimin mide gazından idrar torbasına kadar gösterdi ve neden önemli olduğunu anlattı. Nihayet boyunuda öğm 34. haftamda:) bebeğim 50 cm 3020 gr. 17 Haziran a da gün verdi. Sebepde iri bebek olacağı için dikişlerimi açabilirmiş,riskli falan dedi. 36. haftamda akciğerleri gelişmiş olurmuş bebeğin fazla kilo almadan alalım dedi. Bende içime sinmiyor en azından 27 sine kadar bekleyelim dedim. gün belirlemedik sürekli takip edicek. perşembeye randevu verdi. en ufak bir şikayette hemen gel dedi. demesine gerek yok zaten giderim. vitamini kesti. kanım normal olmasna rağmen günde 1 tane yazzzdı.
nst de yine hiç sancım çıkmadı. Ama bende adet sancısı gibi sancı var dedm. sertleşme yok o doğum habercisi olan sancı değil dedi.benden 2 hafta geride bir bayan vardı onda sancı çıktı.
Odaları gezdim deniz manzaralı falan çok beğendim. 1500 e anca çıkarız ordan.
bu arada mothercare den arabalı badilerden aldım. göğüs kalkanı aldım.huggies bez aldım.marks &spencer ı bulamadım dinleneyim ordanda sütyen ve atlet bakacağım.
şişlikler için doktorum beyaz ekmek ve pirinç yeme,tuzuda azalt dedi. bilginize.şişliklerden yürüyemiyorum ayaklarım acıyor

Umarım sizler iyisinizdir. Ben çok yorgunum. Kendinize dikkat edin...bye:79:

Son düzenleme:
herkese gunaydın kızlar bugun iş yerinde son gunum
dun deli gibi etrafımı toplayıp işlerimi devrediyorum bi
sabah giremedim bi dahada bakamadım size

buarada bugun anlamsız bi odemim var her zamankinden
daha fazla sağ elimi yumruk yapamıyorum o derece

canımmmm ayh hadi hayırlı olsun:) bitti haaa, bir hafta da yıllık izin alıyorsun değil mi? izne ayrıldıkca vaktin yaklastıgı nasıl da belli ediyo kendini

Herkese Günaydın
Ben yine iyi uyudum , akşamları eşimle yürüyüş yapıyoruz acaba ondan mı bu benim güzel uykularım :44:
Sizler nasılsınız?

sabah kahvaltı yaparken aklıma geldin , pelinin bugun son günü diye , senin adına çok sevindim canım
benimde 3 haftam kaldı

canımmmm ayh hadi hayırlı olsun:) bitti haaa, bir hafta da yıllık izin alıyorsun değil mi? izne ayrıldıkca vaktin yaklastıgı nasıl da belli ediyo kendini

evet canım 1 hafta yıllık izin alıcam o sekilde
37+1 oluyorum ama bugun zor geldim cok
şişim ya moralim bozuldu bebeginde hareketlerini
hissetmiyorum sabahdan beri

günaydınlar.ne güzel herkes teker teker izne ayrılıyor.daha benim 3 haftam var.gerçi izne ayrılınca ben evde oturmaktan da sıkılrım çünkü ne bi komşum ne bi akrabam var burda.evde vakit geçiririm artık.hele bebişim olsunda o zaman vakit hemen geçer onla oynar dururum

gunaydın canım afiyet olsun aay evet ya
artık gitmek istiyorum dun işlerimi bitirmek
için yordum kendimi sanırım bebegimin
hareketlerini hissedemiyorum sabahdan beri
cok moralim bozuldu
size artık evden bağlanıcam

GÜNAYDIN KIZLAR
bizde bugün erken kalktık kızım yaramazlık yapmadı dün gece sabaha kadar deliksiz uyudum 11 den sonrada su içmemiştim kalkmadımda ooohhhh
alşkın olunca kalkıyor insan yine aynı saatte...

gunaydın canım cok yoruldum artık ben hergun
sabah 1 saat akşam 1,5 saat yol gidip geliyorum
artık dayanacak gucum kalmadı bide ofis 11.katta
yurus yapmak için asaga iniyorum 11 kat asansorde
insanların abuk sabuk yorumlarından bıktım artık
evimde gitmek totomu biraz daha buyutmek istiyorum

kıyamam canm ya yol mahveder insanı.ayrıl tabi en doğal hakkın.bebişe hazırlık yaparsın hem biraz dinlenmek lazım artık.koştur koştur nereye kadar.

gunaydın canım nasılsın?
iyiyim pelinim yaaa sadece haftasonunu bekliyorum:)
bravo valla canım yürüyüşe kalkabiliyorsan, aslında ben de yemeklerden sonra hadi gidelim diyorum ama koltuga uzandım mı bitiyor benim işim, daha mümkün deil kalkamıyorum:26:

evet canım 1 hafta yıllık izin alıcam o sekilde
37+1 oluyorum ama bugun zor geldim cok
şişim ya moralim bozuldu bebeginde hareketlerini
hissetmiyorum sabahdan beri
hemmeeen çikolatalı ekmeeeek veya şekerli açık çay, voltran gücünde yiyeceksin sonra tekmeleri ben tuzu falan kesemedim valla, sabahları deil de aksam ödem olmaya başladı, sen de tuza devam mı?

günaydın minecim, ben de 3 haftayı sayıyorum vallahi, hayırlısıyla bir geçseydi zaman, evde yanımda biri olsa sıkılmam da tek başıma ben de duramam gibin geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…