GÜNAYDIN KIZLAR
bizde bugün erken kalktık kızım yaramazlık yapmadı dün gece sabaha kadar deliksiz uyudum 11 den sonrada su içmemiştim kalkmadımda ooohhhh
alşkın olunca kalkıyor insan yine aynı saatte...
kıyamam canm ya yol mahveder insanı.ayrıl tabi en doğal hakkın.bebişe hazırlık yaparsın hem biraz dinlenmek lazım artık.koştur koştur nereye kadar.
iyiyim pelinim yaaa sadece haftasonunu bekliyorum:)
bravo valla canım yürüyüşe kalkabiliyorsan, aslında ben de yemeklerden sonra hadi gidelim diyorum ama koltuga uzandım mı bitiyor benim işim, daha mümkün deil kalkamıyorum:26:
hemmeeen çikolatalı ekmeeeek veya şekerli açık çay, voltran gücünde yiyeceksin sonra tekmeleriben tuzu falan kesemedim valla, sabahları deil de aksam ödem olmaya başladı, sen de tuza devam mı?
günaydın minecim, ben de 3 haftayı sayıyorum vallahi, hayırlısıyla bir geçseydi zaman, evde yanımda biri olsa sıkılmam da tek başıma ben de duramam gibin geliyor
günaydınlar.ne güzel herkes teker teker izne ayrılıyor.daha benim 3 haftam var.gerçi izne ayrılınca ben evde oturmaktan da sıkılrımçünkü ne bi komşum ne bi akrabam var burda.evde vakit geçiririm artık.hele bebişim olsunda o zaman vakit hemen geçer onla oynar dururum
gunaydın canım afiyet olsun aay evet ya
artık gitmek istiyorum dun işlerimi bitirmek
için yordum kendimi sanırım bebegimin
hareketlerini hissedemiyorum sabahdan beri
cok moralim bozuldu
size artık evden bağlanıcam
GÜNAYDIN KIZLAR
bizde bugün erken kalktık kızım yaramazlık yapmadı dün gece sabaha kadar deliksiz uyudum 11 den sonrada su içmemiştim kalkmadımda ooohhhh
alşkın olunca kalkıyor insan yine aynı saatte...
bravo valla canım yürüyüşe kalkabiliyorsan, aslında ben de yemeklerden sonra hadi gidelim diyorum ama koltuga uzandım mı bitiyor benim işim, daha mümkün deil kalkamıyorum:26:
günaydın canım
biz senle aynı zamanda ayrılcaz anlaşılan izine
bende evde otursaydım canım sıkılırdı , annemler felanda yok en azından burda hem sizle hem işle meşgulken zaman çabuk geçiyor...
panik yapma fıstık uyuyodur mert içeride artık yeride pek dar
sen şöyle çikolatalı bişey ye....
günaydın canım
ne güzel vala iyi uyumuşsun
benim kızımda nazar değmesin bu bir haftadır uykusunu bölmedi annesinin
Akşamları yürüyüş yapıyoruz ondan herhalde diyorum ben :44:
sorma ayşecim
eşim işte arkadaşlarıyla konuşuyolar onlardan taktik alıyor
yürüyüş doğumu kolaylaştırır demişler 1 haftadır zorlada olsa kaldırıyor beni
Yarında kontrolum var yine kesin hastaneye kadar yürütücek beni
günaydın güzel anneler nasılsınız
Ben hiç uyuyamadım bu gece sanki birisi boğazıma sarılmış gibi nefes almakta zorlandım.
Sizler nasılsınız
evde kendime bi uğraş bulmamız lazım çünkü hem sabırsızlığımz artacak,hem havalar ısınacak,yazın tvde de bişey olmaz,dışarıda çıkılmaz eşlerimizi dört gözle bekliycez artık
inşallah canım ya hepimize ağrısız ödemsiz günler diliyorumohh bir temiz uyku çekmişsin işte, gün kolay gecer sana, günaydın canım
günaydın canım
bende dün çok kur'an okudum namaz kıldım içim ferahladı..gündüzde yasin gününe gitmiştim güzel bi gün geçirdim akşamda huzurla uyudum..
Ben hiç uyuyamadım bu gece sanki birisi boğazıma sarılmış gibi nefes almakta zorlandım.
Sizler nasılsınız
canım günaydın yastığını yükselt ben artk çift yastık yatoyorum yoksa tıkanıcakmış gibi oluyorum.
günaydın canım
artık iyice şiştik bende boğaz ağrısıyla uyanıyorum sabahları...
vala 1 yıldır iş yüzünden alıpta okuyamadığım , kafamda olupta alamadığım kitapların listesini yaptım canım planım kitap okumak
kızımın odasınada çok güzel bir sandalye aldım orda oturur okurum artık vakit geçer diye düşünüyorum
günaydın canım
bende dün çok kur'an okudum namaz kıldım içim ferahladı..gündüzde yasin gününe gitmiştim güzel bi gün geçirdim akşamda huzurla uyudum..
canım günaydın yastığını yükselt ben artk çift yastık yatoyorum yoksa tıkanıcakmış gibi oluyorum.
ablam diyordu son haftalar oturduğun yerde uyuklıcan diye...amanıınnn...
biz kızımla kahvaltı edip gelelim...
ablam diyordu son haftalar oturduğun yerde uyuklıcan diye...amanıınnn...
biz kızımla kahvaltı edip gelelim...
günaydın canım
biz senle aynı zamanda ayrılcaz anlaşılan izine
bende evde otursaydım canım sıkılırdı , annemler felanda yok en azından burda hem sizle hem işle meşgulken zaman çabuk geçiyor...
panik yapma fıstık uyuyodur mert içeride artık yeride pek dar
sen şöyle çikolatalı bişey ye....
günaydın canım
sorma ayşecim
eşim işte arkadaşlarıyla konuşuyolar onlardan taktik alıyor
yürüyüş doğumu kolaylaştırır demişler 1 haftadır zorlada olsa kaldırıyor beni
Yarında kontrolum var yine kesin hastaneye kadar yürütücek beni
hoşgeldin zeytincimgünaydın güzel hatunlarrrr
dün yorulmuşum baya bugün kolumu kaldıracak halim yokama çokda işim varsizler napıyosunuz
oyy ikinize de kolay gele, ben amirimin oğlunun ödevlerini yaptım, rahat ederim artık akşama kadarööff kızlar okuldan aradılar bugün gel diye en son notları girecekmişiz kurtulamadım bi..bitireyimde üstümden yük kalsın kahvaltım boğazıma dizildi sabah sabah..görüşürüz
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese...
Sizler nasılsınız
günaydın güzel hatunlarrrr
dün yorulmuşum baya bugün kolumu kaldıracak halim yokama çokda işim varsizler napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?