2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN KIZLAR
bizde bugün erken kalktık kızım yaramazlık yapmadı dün gece sabaha kadar deliksiz uyudum 11 den sonrada su içmemiştim kalkmadımda ooohhhh
alşkın olunca kalkıyor insan yine aynı saatte...

ohh bir temiz uyku çekmişsin işte, gün kolay gecer sana, günaydın canım

kıyamam canm ya yol mahveder insanı.ayrıl tabi en doğal hakkın.bebişe hazırlık yaparsın hem biraz dinlenmek lazım artık.koştur koştur nereye kadar.

valla ben mi kurtarıcam sanki dunyayı
evimde temizlendi annem oğlumun odasınıda
sermis bi guzel olmus ben izne cıkınca yıkama
işleri kaldı onları kendim yıkayıp utuleyip
yerleştirmek istedim
annem pijama geceligimi yıkayıp ütülemis bi
benim vucut temizligim kaldı artık istedigi
zaman gelebilir

geldi canım h.sonu hadi yine iyisin
canım ben zaten fazla tuz yemem dun
burda bana veda partisi yaptılar hamur
işini fazla kacırdım ondan mı acaba ya
bende sabah ayrı akşam daha bi ayrı
odem yaşıyorum

günaydın canım
biz senle aynı zamanda ayrılcaz anlaşılan izine
bende evde otursaydım canım sıkılırdı , annemler felanda yok en azından burda hem sizle hem işle meşgulken zaman çabuk geçiyor...

gunaydın canım afiyet olsun aay evet ya
artık gitmek istiyorum dun işlerimi bitirmek
için yordum kendimi sanırım bebegimin
hareketlerini hissedemiyorum sabahdan beri
cok moralim bozuldu
size artık evden bağlanıcam

panik yapma fıstık uyuyodur mert içeride artık yeride pek dar
sen şöyle çikolatalı bişey ye....

GÜNAYDIN KIZLAR
bizde bugün erken kalktık kızım yaramazlık yapmadı dün gece sabaha kadar deliksiz uyudum 11 den sonrada su içmemiştim kalkmadımda ooohhhh
alşkın olunca kalkıyor insan yine aynı saatte...

günaydın canım
ne güzel vala iyi uyumuşsun
benim kızımda nazar değmesin bu bir haftadır uykusunu bölmedi annesinin
Akşamları yürüyüş yapıyoruz ondan herhalde diyorum ben :44:

bravo valla canım yürüyüşe kalkabiliyorsan, aslında ben de yemeklerden sonra hadi gidelim diyorum ama koltuga uzandım mı bitiyor benim işim, daha mümkün deil kalkamıyorum:26:

sorma ayşecim
eşim işte arkadaşlarıyla konuşuyolar onlardan taktik alıyor
yürüyüş doğumu kolaylaştırır demişler 1 haftadır zorlada olsa kaldırıyor beni
Yarında kontrolum var yine kesin hastaneye kadar yürütücek beni

günaydın güzel anneler nasılsınız

Ben hiç uyuyamadım bu gece sanki birisi boğazıma sarılmış gibi nefes almakta zorlandım.
Sizler nasılsınız

evde kendime bi uğraş bulmamız lazım çünkü hem sabırsızlığımz artacak,hem havalar ısınacak,yazın tvde de bişey olmaz,dışarıda çıkılmaz eşlerimizi dört gözle bekliycez artık

Ben hiç uyuyamadım bu gece sanki birisi boğazıma sarılmış gibi nefes almakta zorlandım.
Sizler nasılsınız

günaydın canım
artık iyice şiştik bende boğaz ağrısıyla uyanıyorum sabahları...

evde kendime bi uğraş bulmamız lazım çünkü hem sabırsızlığımz artacak,hem havalar ısınacak,yazın tvde de bişey olmaz,dışarıda çıkılmaz eşlerimizi dört gözle bekliycez artık

vala 1 yıldır iş yüzünden alıpta okuyamadığım , kafamda olupta alamadığım kitapların listesini yaptım canım planım kitap okumak
kızımın odasınada çok güzel bir sandalye aldım orda oturur okurum artık vakit geçer diye düşünüyorum

ohh bir temiz uyku çekmişsin işte, gün kolay gecer sana, günaydın canım
inşallah canım ya hepimize ağrısız ödemsiz günler diliyorum

Bugün benim de işte son günüm
Artık zor olmaya başlamıştı işe gidip gelmek.
Yarın 37 haftayı dolduruyorum doktorumun hesabıyla. Erken döllenme dediği için son adete göre hesaplamıyor doktorum yoksa son adete göre 36 dolmuş olmalı.
Bugün izne ayrılıyorum yarın kızımı göreceğim acaba 3 kilo olmuşmudur ya da yaklaş mıdır merak ediyorum.

Haklısın benimde doğuma size göre daha az kaldı galiba. Gün geçtikçe şikayetler artıyor. İlk hamileliğim çok rahattı arada 5 sene var yaşlanmışım sanırım

çift yastık ta yetmiyor bana bu gidişle oturarak uyuyacağım herhalde

Son düzenleme:

ay başladı canım hareket olarak efe gibi
geriliyor tam hareket de degil agır abi mi
olacak ne

ööff kızlar okuldan aradılar bugün gel diye en son notları girecekmişiz kurtulamadım bi..bitireyimde üstümden yük kalsın kahvaltım boğazıma dizildi sabah sabah..görüşürüz

günaydın güzel hatunlarrrr

dün yorulmuşum baya bugün kolumu kaldıracak halim yok ama çokda işim varsizler napıyosunuz
hoşgeldin zeytincim

ööff kızlar okuldan aradılar bugün gel diye en son notları girecekmişiz kurtulamadım bi..bitireyimde üstümden yük kalsın kahvaltım boğazıma dizildi sabah sabah..görüşürüz
oyy ikinize de kolay gele, ben amirimin oğlunun ödevlerini yaptım, rahat ederim artık akşama kadar

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese...

Sizler nasılsınız

günaydın güzel hatunlarrrr

dün yorulmuşum baya bugün kolumu kaldıracak halim yok ama çokda işim varsizler napıyosunuz

gunaydın guzel anneler hoşgeldiniz
uykusuzluk artık kronikleşti ben alışmaya
calısıyorum sanırım bebek için hazırlık bu
uykusuzluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…