2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sedacım hoşgeldin canım, işlerin mi yogun, görünmüyosun bu aralar
canım hiç bişey yapmk istemiyor desem tam tamına yeridir...canımm..sıcaklardan bunalıyorum...kilo almamam geekiyo çok takıyorum onuda aksine daha fazla yiyorummm
günaydın güzel hatunlarrrr

dün yorulmuşum baya bugün kolumu kaldıracak halim yok ama çokda işim varsizler napıyosunuz

benimde işim var valla işten sonra eve gidicem ütü yapıcam perdelerimi...salonumun vitrininin boşaltmam gerek

KIZLAR BU ARADA DÜN TEYZEM ARADI YEŞİK HİÇ EKLEMEYELİM SADEC BEYAZ OLSUN MU DEDİ...ODAYI OYUNCAKLAR HALISIYLA FARKLI ŞEYLERLE SÜSLERSİN DEDİ BENDE KARARSIZ KALDIM:26::26:

kızlar dün ben mutfak masasından kalktım ve altım ıslaktı biliyormusunuz? böyle akıntı da deildi, renk de koku da yoktu, bildiğin su, gri eşofman vardı onun ağ kısmı ıslanmıstı, korktuk internette baktık, ama doktora da gitmedik acıkcası:26:

canım geçen benden de gelmişti doktoruma söyledim kanlı akıntı olmadığı sürece korkma dedi..altıma mı işedim ya diyorum eşim de gülüyo

canım geçen benden de gelmişti doktoruma söyledim kanlı akıntı olmadığı sürece korkma dedi..altıma mı işedim ya diyorum eşim de gülüyo

ya ayakta hapsırıp öksürdüğümde ben de kacırıyorum yalan deil ammaa yemekten kalkınca yusufladık hani

canım aynısı bende de olmuştu,baya ıslanmıştım doktorum idrardır o dedıdedım ya kurulandım cıktım ne ıdrarı,ama bebegın suyuna da baktı bişi yok dedi,bendegülünce,hapşurunca kaçırıyorum,

bu arada herkeseee günaydınnn,ben son 3 gecedir kramplarla boğuşuyorum sanırım 1 magnezyum benı kesmiyor kızlar

[ı]ya ayakta hapsırıp öksürdüğümde ben de kacırıyorum Yalan deil Ammaa yemekten kalkınca yusufladık hani[/ı]
Ayy bunlar doğana kadar napcazz akşam namaz kılamadım oturarak kılayım dedim..ayaklarımın şişinden oturamadım bileee

canım günde 2 defa al ben hiç atmıyorum ama doktorum fena kızdı gece yarısı beni arama dedi..bende bugn sabah kadar sancılandımm

ayy ben hiç içmedim magnezyum hala duruyor cekmecemde:26: geçmiş olsun canım, doktoruna sor da 2 doza yükselt bari

ya idrar kaçırdıysam oturdugum yerde farketmeden işim yaş valla

uyyy başlasam mı ki ben de magnezyuma:26:

benimbirde güneşe alerjim var hapsırma tutuyor o zaman çok kötü yusufları sayıyorum

ben magvital ve günde 3-4 soda içiyorum sırf magnezyum için

hapşırık geldiği anda oturmak lazım yaa, ayaktayken ortalık batabilir:78: ben soda içerim günde 1 tane de olsa da kramp da 2 kez girdi, bu yüzden de hep erteliyorum aslında magvitali

pearlcım o kadar soda çok dııl mı,ben ılk zamanlar gunde 2 tane ıçıyordum da suçluluk hıssedıyordum asıtlı dıe:),magnezyum mu var soda da?soda mı maden suyu mu

magvital benmde var ama midem bulanıyo içemiyorum..başlasam ii ama meyveli sodalarda da varmı

sade soda içiyorum kızlar
yengemde bütün hamileliğinde içti , doktorda bir zararı olmadığını söyledi
bir şişe sodada 113 mg magnezyum var potasyumda var
megavitalde yanlış hatırlamıyosam 345 mg magenezyum var

Meyvalılarda bildiğin gazoz içinde magnezyum felan yok

şunada bi bakın derim
hamilelikte soda imek

günaydın kızlar yarın temizliğim var k.valdemle görümcem gelcek çok stres yapıyorum bitseydi bi an önce diye ,, iki gün kalacaklar anca temizlenir benim ev halıları da yıkamaya vericem ama hala bulamadım bi firma denenmiş olsun istiyorum bakalım bulurum heralde birini neyse temizlik öncesi azcık hazırlık yapiim arkamdan konuşmasınlar sonra pasaklı gelin diye

Merhaba canım banada pazara kadın geliyo tabi kaynanada gelicek ben yavaş yavaş yaptım perdelerimi ütülüycem bugn..yarında salonumla mutfak dolaplarını ayarlıycam...pazara bişey kalmasın sonra doyaa doyaa oturcam ev bi temizlensinde

aa desene aynı zmanlarda temizlencez ben gardrobuma azcık el atiim hiç sevmem karıştırılmasını özellikle kaynananın dün gardrobunu da toplarız der gibi oldu oo ben hallettim onu dedim bayılır benim gardrobuma

ben pazrdan hallettim bilee..dedim sordu kaputunelerini yıkadım sildim yerleştirdim hatta bütün yazlıklarını ütüledim dedim...meraklılar nolcakk

Günaydınnn güzel anneler, nasılsınız bakiim?

bi uyumuşum ki sormayın aralıklı da olsa baya uyudum. bi daha bu kadar uyumam ama... saçma saçma insanlar girdi rüyama kızımın kısıtlı hareketleri dünden beri şaha kalkmış durumda özlemişim onun bu kıpır kıpır halini. karnımı şekilsiz hale getirdiği halde mutlu oluyorum

geçmişe şöyle bi baktım bi kaç kişinin son iş günüymüş. hadi kızlar gözünüz aydın çetrefilli su gibi bişeyden bahsetmişsin. benim doktorum idrar dışında su gelirse hemen gel dedi canım....

alıntı yapmaya üşendim güya herkesi aklımda tutarım diyodum neyse hepinizi seviyorum göbişlerinizden öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…