canım hiç bişey yapmk istemiyor desem tam tamına yeridir...canımm..sıcaklardan bunalıyorum...kilo almamam geekiyo çok takıyorum onuda aksine daha fazla yiyorummmsedacım hoşgeldin canım, işlerin mi yogun, görünmüyosun bu aralar
günaydın güzel hatunlarrrr
dün yorulmuşum baya bugün kolumu kaldıracak halim yokama çokda işim varsizler napıyosunuz
kızlar dün ben mutfak masasından kalktım ve altım ıslaktı biliyormusunuz? böyle akıntı da deildi, renk de koku da yoktu, bildiğin su, gri eşofman vardı onun ağ kısmı ıslanmıstı, korktuk internette baktık, ama doktora da gitmedik acıkcası:26:
canım geçen benden de gelmişti doktoruma söyledim kanlı akıntı olmadığı sürece korkma dedi..altıma mı işedim ya diyorumeşim de gülüyo
kızlar dün ben mutfak masasından kalktım ve altım ıslaktı biliyormusunuz? böyle akıntı da deildi, renk de koku da yoktu, bildiğin su, gri eşofman vardı onun ağ kısmı ıslanmıstı, korktuk internette baktık, ama doktora da gitmedik acıkcası:26:
[ı]ya ayakta hapsırıp öksürdüğümde ben de kacırıyorumYalan deil Ammaa yemekten kalkınca yusufladık hani [/ı]
canım aynısı bende de olmuştu,baya ıslanmıştım doktorum idrardır o dedıdedım ya kurulandım cıktım ne ıdrarı,ama bebegın suyuna da baktı bişi yok dedi,bendegülünce,hapşurunca kaçırıyorum,
bu arada herkeseee günaydınnn,ben son 3 gecedir kramplarla boğuşuyorum sanırım 1 magnezyum benı kesmiyor kızlar
ya ayakta hapsırıp öksürdüğümde ben de kacırıyorumyalan deil ammaa yemekten kalkınca yusufladık hani
ayy ben hiç içmedim magnezyum hala duruyor cekmecemde:26: geçmiş olsun canım, doktoruna sor da 2 doza yükselt baricanım aynısı bende de olmuştu,baya ıslanmıştım doktorum idrardır o dedıdedım ya kurulandım cıktım ne ıdrarı,ama bebegın suyuna da baktı bişi yok dedi,bendegülünce,hapşurunca kaçırıyorum,
bu arada herkeseee günaydınnn,ben son 3 gecedir kramplarla boğuşuyorum sanırım 1 magnezyum benı kesmiyor kızlar
uyyy başlasam mı ki ben de magnezyuma:26:Ayy bunlar doğana kadar napcazz akşam namaz kılamadım oturarak kılayım dedim..ayaklarımın şişinden oturamadım bileee
canım günde 2 defa al ben hiç atmıyorum ama doktorum fena kızdı gece yarısı beni arama dedi..bende bugn sabah kadar sancılandımm
benimbirde güneşe alerjim var hapsırma tutuyor o zaman çok kötü yusufları sayıyorum
ben magvital ve günde 3-4 soda içiyorum sırf magnezyum için
pearlcım o kadar soda çok dııl mı,ben ılk zamanlar gunde 2 tane ıçıyordum da suçluluk hıssedıyordum asıtlı dıe:),magnezyum mu var soda da?soda mı maden suyu mu
magvital benmde var ama midem bulanıyo içemiyorum..başlasam ii ama meyveli sodalarda da varmı
günaydın kızlarYarın temizliğim var k.valdemle görümcem gelcek çok stres yapıyorum bitseydi bi an önce diye ,, iki gün kalacaklar anca temizlenir benim ev Halıları da yıkamaya vericem ama hala bulamadım bi firma denenmiş olsun istiyorum bakalım bulurum heralde birini neyse temizlik öncesi azcık hazırlık yapiim arkamdan konuşmasınlar sonra pasaklı gelin diye
Merhaba canım banada pazara kadın geliyo tabi kaynanada gelicek ben yavaş yavaş yaptım perdelerimi ütülüycem bugn..yarında salonumla mutfak dolaplarını ayarlıycam...pazara bişey kalmasın sonra doyaa doyaa oturcam ev bi temizlensinde
aa desene aynı zmanlarda temizlencezben gardrobuma azcık el atiim hiç sevmem karıştırılmasını özellikle kaynananın dün gardrobunu da toplarız der gibi oldu oo ben hallettim onu dedim bayılır benim gardrobuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?