günaydın kızlarr...
ayy bu sağlık ocağının ısrarı beni şaşırtıyo 2 kere aradılar niye gelmiyosun diyegideyim bari öğleden sonra hatırları kalmasın
yaaa maşallah bu saate kadar uyuyabilmişsin, ben evde de olsam 8 diyince uyanıyorumGünaydınnn güzel anneler, nasılsınız bakiim?
bi uyumuşum ki sormayın aralıklı da olsa baya uyudum. bi daha bu kadar uyumam ama... saçma saçma insanlar girdi rüyamakızımın kısıtlı hareketleri dünden beri şaha kalkmış durumda özlemişim onun bu kıpır kıpır halini. karnımı şekilsiz hale getirdiği halde mutlu oluyorum
geçmişe şöyle bi baktım bi kaç kişinin son iş günüymüş. hadi kızlar gözünüz aydınçetrefilli su gibi bişeyden bahsetmişsin. benim doktorum idrar dışında su gelirse hemen gel dedi canım....
alıntı yapmaya üşendim güya herkesi aklımda tutarım diyodumneyse hepinizi seviyorum göbişlerinizden öpüyorum
yaaa kızlar ben temizliğimi yaptırıp yola çıkıcam, bir yanım sivasa döndükten sonra mı temizlik yapılsa diyor ama o zaman da bebekle nasıl olur ki, gitmeden de yapsam ev durdugu yerde kirlenecek, balkonlar camlar kapılar??
serbulocum aramızda bır gun varmışş,bakalım kım önce dogum yapcak
günaydın kızlarr...
ayy bu sağlık ocağının ısrarı beni şaşırtıyo 2 kere aradılar niye gelmiyosun diyegideyim bari öğleden sonra hatırları kalmasın
yaaa kızlar ben temizliğimi yaptırıp yola çıkıcam, bir yanım sivasa döndükten sonra mı temizlik yapılsa diyor ama o zaman da bebekle nasıl olur ki, gitmeden de yapsam ev durdugu yerde kirlenecek, balkonlar camlar kapılar??
günaydın fıstık
kaçarsın maçarsın , bulmuşlar senin gibi güzel hamişi kaçırmak istemiyolar
Merhabalar güzel annişler :79::79::79:bir kaçgündür giremiyordum.nasılsınız bakalım umarım herkesin kendide bebikleride iyidirbende dr dan geldim biraz önce bebişimin boyu 45cm kilosu 2118 olmuş.biraz canım sıkıldı bu arada dün idarar tetkiki yapılmıştı protein pozitif görünüyor dr testi tekrarlamamızı istedi bakalım sonucum öğleden sonra çıkacak.inşallah yanlış bakılmıştırda negatif çıkar bugün.benden haberler böyle işte.
serbulocum bebekle ne zaman yola cıkarsak o zaman gelebilicez...canım bence gelince yaptır.. yada ne kadar kalıcan gittiğin yerde
canım sen normal düşünüyosan benden sonraya kalırsın kesinbenim 20 temmuz bi aksilik olmazsa
öyle mi diyosun? bebek varken de perde falan yıkayamam ki tozar, rahatsız olur de mi çocukgünaydın fıstık
kaçarsın maçarsın , bulmuşlar senin gibi güzel hamişi kaçırmak istemiyolar
sen gitmedn yaptır fıstık dönünce bir toz alırsın daha kolay olur
yaaa maşallah bu saate kadar uyuyabilmişsin, ben evde de olsam 8 diyince uyanıyorum
canım idrar deildi evet de sonrası da gelmedi yine de gitsem mi ki:26:
Merhabalar güzel annişler :79::79::79:bir kaçgündür giremiyordum.nasılsınız bakalım umarım herkesin kendide bebikleride iyidirbende dr dan geldim biraz önce bebişimin boyu 45cm kilosu 2118 olmuş.biraz canım sıkıldı bu arada dün idarar tetkiki yapılmıştı protein pozitif görünüyor dr testi tekrarlamamızı istedi bakalım sonucum öğleden sonra çıkacak.inşallah yanlış bakılmıştırda negatif çıkar bugün.benden haberler böyle işte.
serbulocum bebekle ne zaman yola cıkarsak o zaman gelebilicez...
öyle mi diyosun? bebek varken de perde falan yıkayamam ki tozar, rahatsız olur de mi çocuk
hoşgeldin tatlımm... sağlığımız iyi çok şükür günden güne ağırlaşan totomuzu kaldırıp hiç bişey yapasımız yokinşallah protein tekrar çıkmaz tatlım haber ver mutlaka
bence gitmeden yaptır, geldiğinde 1-2 saate toparlarsın bebekle zor olur genel temizlik
bilmiyorum ki canım kafan karışsın diye söylemedimistersen bi doktoru ara gitmeden.
maşaAllah bebeğine canımmm... sıkma canını yanlıştır inş.
elifcim maşallah kuzuna, kilosu da boyu da yerindeinşallah sonucunda negatif cıkar
kızlar biz de yemege cıkıyoruz, ben nereme yiyorum anlamadım ki benim kızçem 1800 grdı 32+0 da, çalık bir kara kuru kız mı olur ki bebeğim
günaydın kızlarr...
pearlcım o kadar soda çok dııl mı,ben ılk zamanlar gunde 2 tane ıçıyordum da suçluluk hıssedıyordum asıtlı dıe:),magnezyum mu var soda da?soda mı maden suyu mu
magvital benmde var ama midem bulanıyo içemiyorum..başlasam ii ama meyveli sodalarda da varmı
sade soda mı içiosun? ben meyveli soda içiorum ama onun da çok etkisi yok diolar..sade soda içemiorum bi türlü yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?