2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr...

ayy bu sağlık ocağının ısrarı beni şaşırtıyo 2 kere aradılar niye gelmiyosun diye gideyim bari öğleden sonra hatırları kalmasın

yaaa kızlar ben temizliğimi yaptırıp yola çıkıcam, bir yanım sivasa döndükten sonra mı temizlik yapılsa diyor ama o zaman da bebekle nasıl olur ki, gitmeden de yapsam ev durdugu yerde kirlenecek, balkonlar camlar kapılar??

yaaa maşallah bu saate kadar uyuyabilmişsin, ben evde de olsam 8 diyince uyanıyorum
canım idrar deildi evet de sonrası da gelmedi yine de gitsem mi ki:26:

canım bence gelince yaptır.. yada ne kadar kalıcan gittiğin yerde

serbulocum aramızda bır gun varmışş,bakalım kım önce dogum yapcak

canım sen normal düşünüyosan benden sonraya kalırsın kesin benim 20 temmuz bi aksilik olmazsa

günaydın kızlarr...

ayy bu sağlık ocağının ısrarı beni şaşırtıyo 2 kere aradılar niye gelmiyosun diye gideyim bari öğleden sonra hatırları kalmasın

günaydın fıstık

kaçarsın maçarsın , bulmuşlar senin gibi güzel hamişi kaçırmak istemiyolar

sen gitmedn yaptır fıstık dönünce bir toz alırsın daha kolay olur

Merhabalar güzel annişler :79::79::79:bir kaçgündür giremiyordum.nasılsınız bakalım umarım herkesin kendide bebikleride iyidirbende dr dan geldim biraz önce bebişimin boyu 45cm kilosu 2118 olmuş.biraz canım sıkıldı bu arada dün idarar tetkiki yapılmıştı protein pozitif görünüyor dr testi tekrarlamamızı istedi bakalım sonucum öğleden sonra çıkacak.inşallah yanlış bakılmıştırda negatif çıkar bugün.benden haberler böyle işte.

hoşgeldin tatlımm... sağlığımız iyi çok şükür günden güne ağırlaşan totomuzu kaldırıp hiç bişey yapasımız yokinşallah protein tekrar çıkmaz tatlım haber ver mutlaka

canım bence gelince yaptır.. yada ne kadar kalıcan gittiğin yerde

canım sen normal düşünüyosan benden sonraya kalırsın kesin benim 20 temmuz bi aksilik olmazsa
serbulocum bebekle ne zaman yola cıkarsak o zaman gelebilicez...

günaydın fıstık

kaçarsın maçarsın , bulmuşlar senin gibi güzel hamişi kaçırmak istemiyolar

sen gitmedn yaptır fıstık dönünce bir toz alırsın daha kolay olur
öyle mi diyosun? bebek varken de perde falan yıkayamam ki tozar, rahatsız olur de mi çocuk

bence gitmeden yaptır, geldiğinde 1-2 saate toparlarsın bebekle zor olur genel temizlik

yaaa maşallah bu saate kadar uyuyabilmişsin, ben evde de olsam 8 diyince uyanıyorum
canım idrar deildi evet de sonrası da gelmedi yine de gitsem mi ki:26:

bilmiyorum ki canım kafan karışsın diye söylemedim istersen bi doktoru ara gitmeden.

maşaAllah bebeğine canımmm... sıkma canını yanlıştır inş.

serbulocum bebekle ne zaman yola cıkarsak o zaman gelebilicez...

öyle mi diyosun? bebek varken de perde falan yıkayamam ki tozar, rahatsız olur de mi çocuk

hımmm o zaman uzun bi süre olabilir....tülleri perdeleri felan gitmeden yıkat halıları felanda gelince azcık toz olur onuda halledersin şeker

elifcim maşallah kuzuna, kilosu da boyu da yerinde inşallah sonucunda negatif cıkar

kızlar biz de yemege cıkıyoruz, ben nereme yiyorum anlamadım ki benim kızçem 1800 grdı 32+0 da, çalık bir kara kuru kız mı olur ki bebeğim

hoşgeldin tatlımm... sağlığımız iyi çok şükür günden güne ağırlaşan totomuzu kaldırıp hiç bişey yapasımız yokinşallah protein tekrar çıkmaz tatlım haber ver mutlaka

hoşbulduk canım.bu totolar daha ne kadar ağırlaşacak merakla bekliyoruz.eşim beni kaldırmaya çalışırken ben onu çekiyorum kendimetamam canım haber veririm mutlaka

seninki çıtı pıtı olacak herhalde benimkide bana benzeyecek totosunu büyütüyor..bugün dr ultrasonda bakerken sürekli ağzını açıp kapatıyordu kuzucuk annesi gibi yemek arıyor dedim

günaydın kızlarr...

oh ne güzel işte öle olmaları lazım..beni de hiç aramadılar tetanoz aşısını bile anca yaptırıyorum düşün artık..:44nlar aramayınca ben aradım artık..bu pzt aşım var yine bakalım arıcaklar mı ben gitmeden:94:

pearlcım o kadar soda çok dııl mı,ben ılk zamanlar gunde 2 tane ıçıyordum da suçluluk hıssedıyordum asıtlı dıe:),magnezyum mu var soda da?soda mı maden suyu mu

sade soda mı içiosun? ben meyveli soda içiorum ama onun da çok etkisi yok diolar..sade soda içemiorum bi türlü yaa :44:

sade soda mı içiosun? ben meyveli soda içiorum ama onun da çok etkisi yok diolar..sade soda içemiorum bi türlü yaa :44:

kızlar bende içemiyorum sade, doktorum meyve suyu ile karıştır iç dedi size de fikir olabilir. annemde vişne hoşafı vardı onunla karıştırıp içebildim. ya da limon ve nane ekleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…