kızlar bende içemiyorum sade, doktorum meyve suyu ile karıştır iç dedi size de fikir olabilir. annemde vişne hoşafı vardı onunla karıştırıp içebildim. ya da limon ve nane ekleyebilirsiniz
evde kendime bi uğraş bulmamız lazım çünkü hem sabırsızlığımz artacak,hem havalar ısınacak,yazın tvde de bişey olmaz,dışarıda çıkılmaz eşlerimizi dört gözle bekliycez artık
evet canim baya uzun sürdü sonra biraz krem sürdüm agri kremi alt kismina sonra sbah kalktim gecmis..... tabi dün bide toktum simdi acim belki o yüzden hissemiyorum kahvalti yaptiktan sonrada uzun sürerse doktora gidicem, zaten bugün kontrolüm var suanda acayip bir basagrim var sadece deli gibi....asudem,o sertleşme ben de hep var,sankı karnıma sığmıyomuş çıkcakmış gıbı bır gergınlık ve agrı,gecen ay doktorum sertleşme uzun surerse gel erken dogum olabılır demıstı,ama şukur uzun surelı dııl,benımkı yorulunca daha çok oluyor onu farkettım.ınş senınkı de geçıcı bışıdır
sanada hayirli cumalar leylosummmmm özledim kizzz nasilsin canim bende pek ugryamiyorum ama yinede aklimdasin....günaydın kızlar..hepinize hayırlı cumalar...
canım geçen benden de gelmişti doktoruma söyledim kanlı akıntı olmadığı sürece korkma dedi..altıma mı işedim ya diyorumeşim de gülüyo
Valla canım nazarım değmesin sana..Becerikli kızsın vesselam, silersin sen..Ağrın da geçer inşallah..Valla ev işi bitmez ki canım, ben bikere daha camımı silerim şöyle bi haziran ortasında. Ardına doğuruveririm :d Giriş kattayım tozlanıyo rahat edemiyorum anacım
Canım bende iyiyim aksam anneme gidicezde yemeğe, bi kendimi hazırlayasım gelmiyo. Oturuyorum geniş geniş valla. Hiç halim yok yaKuyruk sokumum cok agriyi nedense
Evet valla o da sancılanmaya başladı diğerini kıskanıp..Ah canım, mümkün olduğunca otur. Dediğin gibi sağ bacağını çok yormamak lazım.
Bazen ben de uzun süre hissetmiyorum ama sonra bişey kıvrılır gibi oluyo..evet canım 1 hafta yıllık izin alıcam o sekilde
37+1 oluyorum ama bugun zor geldim cok
şişim ya moralim bozuldu bebeginde hareketlerini
hissetmiyorum sabahdan beri
İyiyim hamdolsun diyeyim..günaydın güzel anneler nasılsınız
Ben hiç uyuyamadım bu gece sanki birisi boğazıma sarılmış gibi nefes almakta zorlandım.
Sizler nasılsınız
Ayy sorma canım ya.. Şu tv'de hiç bişey mi olmazevde kendime bi uğraş bulmamız lazım çünkü hem sabırsızlığımz artacak,hem havalar ısınacak,yazın tvde de bişey olmaz,dışarıda çıkılmaz eşlerimizi dört gözle bekliycez artık
hmm merak ettim canım listendeki kitapları ?vala 1 yıldır iş yüzünden alıpta okuyamadığım , kafamda olupta alamadığım kitapların listesini yaptım canım planım kitap okumak
kızımın odasınada çok güzel bir sandalye aldım orda oturur okurum artık vakit geçer diye düşünüyorum
hayırdır canım,günaydın güzel hatunlarrrr
dün yorulmuşum baya bugün kolumu kaldıracak halim yokama çokda işim varsizler napıyosunuz
ben olsam giderdim herhalde canım..:26:kızlar dün ben mutfak masasından kalktım ve altım ıslaktı biliyormusunuz? böyle akıntı da deildi, renk de koku da yoktu, bildiğin su, gri eşofman vardı onun ağ kısmı ıslanmıstı, korktuk internette baktık, ama doktora da gitmedik acıkcası:26:
benim ev aldı başını gidiyo..günaydın kızlaryarın temizliğim var k.valdemle görümcem gelcek çok stres yapıyorum bitseydi bi an önce diye ,, iki gün kalacaklar anca temizlenir benim ev halıları da yıkamaya vericem ama hala bulamadım bi firma denenmiş olsun istiyorum bakalım bulurum heralde birini neyse temizlik öncesi azcık hazırlık yapiim arkamdan konuşmasınlar sonra pasaklı gelin diye
biz de seni öptük..Günaydınnn güzel anneler, nasılsınız bakiim?
bi uyumuşum ki sormayın aralıklı da olsa baya uyudum. bi daha bu kadar uyumam ama... saçma saçma insanlar girdi rüyamakızımın kısıtlı hareketleri dünden beri şaha kalkmış durumda özlemişim onun bu kıpır kıpır halini. karnımı şekilsiz hale getirdiği halde mutlu oluyorum
geçmişe şöyle bi baktım bi kaç kişinin son iş günüymüş. hadi kızlar gözünüz aydınçetrefilli su gibi bişeyden bahsetmişsin. benim doktorum idrar dışında su gelirse hemen gel dedi canım....
alıntı yapmaya üşendim güya herkesi aklımda tutarım diyodumneyse hepinizi seviyorum göbişlerinizden öpüyorum
geçmiş olsun canım inşallah iyi olur herşey..Merhabalar güzel annişler :79::79::79:bir kaçgündür giremiyordum.nasılsınız bakalım umarım herkesin kendide bebikleride iyidirbende dr dan geldim biraz önce bebişimin boyu 45cm kilosu 2118 olmuş.biraz canım sıkıldı bu arada dün idarar tetkiki yapılmıştı protein pozitif görünüyor dr testi tekrarlamamızı istedi bakalım sonucum öğleden sonra çıkacak.inşallah yanlış bakılmıştırda negatif çıkar bugün.benden haberler böyle işte.
beim bildiğim çalışacaksan 32. haftada rapor almana gerek yok..çünkü dr bana şu tarihe kadar çalışabilir diuye bir rapor vermei ne zaman izne ayrılmak istiyorsan ozman rapor vericem dedi.
inşallah canım çok tşkrlr.Valla canım nazarım değmesin sana..Becerikli kızsın vesselam, silersin sen..Ağrın da geçer inşallah..
Evet valla o da sancılanmaya başladı diğerini kıskanıp..
Allah'ım ben ne çürükmüşüm böyle ya..
Zaten büyüktü totom otura otura iyice büyüyecek..
Bazen ben de uzun süre hissetmiyorum ama sonra bişey kıvrılır gibi oluyo..
Uyuyodur belki canım
Bi de yeri daraldı ya, naapsın garibim, eskisi gibi olmaz hareketleri..
İyiyim hamdolsun diyeyim..
Geçmiş olsun canım ya, fazla mı yemek yeyip yattın ki, niye öyle oldu?
Ayy sorma canım ya.. Şu tv'de hiç bişey mi olmaz
Benim de kitaplarım bitti
Geçen bana herşey yakışır izliyodum sıkıntıdan
eşim gelmiş ne anlıyosun şunlardan haber izle diyo
Haberler çok iyi de sanki
zaten içim sıkıldı eve kapanıp kaldım..
hmm merak ettim canım listendeki kitapları ?
Son 3 aldığım kitap hüsrana uğrattı beni, güya nobel ödüllü filanmış ama berbatlardı
eşimin aldığı polisiyeleri okudum ben de..
hayırdır canım,
ne iş yaptın öyle?
ben olsam giderdim herhalde canım..:26:
yada telf et..
benim ev aldı başını gidiyo..
biz de seni öptük..
geçmiş olsun canım inşallah iyi olur herşey..
arkadaslar bışı sorcamchıcconun makas seklınde tırnak makasını aldım da iki elle de kullanılabılıyomu acaba ben solagım da,kullanılmıyosa açmadan deıstırıım,bir de dr browns un kaç ml bıberonunu almak gerek bılemedım?
240 ml aldım ben canım dr brorwns..en kullanışlısı o gibime geldii bi de tawsiye üzerine aldım kullananlardan...ben de makas şeklinde olan tırnak makası aldım.mothercare den aldım ama..iki elle de kullanılabiliyo benimki..seninki nasıl bilmiorum tam olarak..:44:saç fırçası aldınız mı,aldıysanız ne aldınız?kıl fırça alın dio doktorlar genelde..onlar daha sağlıklıymış..:97:
240ml kaç ay için uygunki,chicconun aldım tarak ve fırçası 15lira canım,bir de yenidogan için uni baby mendıl mı alıyoruz?
kizlar yaaa simdi okudum da cahilligime verin, bebeklerin saci taraniyor mu?240 ml aldım ben canım dr brorwns..en kullanışlısı o gibime geldii bi de tawsiye üzerine aldım kullananlardan...ben de makas şeklinde olan tırnak makası aldım.mothercare den aldım ama..iki elle de kullanılabiliyo benimki..seninki nasıl bilmiorum tam olarak..:44:saç fırçası aldınız mı,aldıysanız ne aldınız?kıl fırça alın dio doktorlar genelde..onlar daha sağlıklıymış..:97:
arkadaslar bışı sorcamchıcconun makas seklınde tırnak makasını aldım da iki elle de kullanılabılıyomu acaba ben solagım da,kullanılmıyosa açmadan deıstırıım,bir de dr browns un kaç ml bıberonunu almak gerek bılemedım?
kızlarr dogurucam galiba :18: kaç gündür devam eden adet agrısına benzer agrılarımdan korktugum için dr gittim oda 10 15 gün kala bu agrılar başlar dedi dogum temmuz 13 gibiydi ama ogluşum erken gelicek galiba aslında bende onu görmek için sabırsızlanıyorum artıkbugün ultrasonda o tontiş yanaklarını görmek delirtti beni öle merak ediyorumki sizdede bu tip agrılar başladımı acaba
kizlar merhaba,
ben aslinda agustos annesiyim. ama yardiminiza ihtiyacim var. su an yurtdisindayim ve dogumda burada olacak. 32+0 da, calismama engel yokmus gibi bir belge almam gerekiyormus ama burada veremeyiz dediler. ben yine de almam gereken raporun tercumesini goturup bir kez daha sormak ve sansimi denemk istiyorum. icinizde bu rapordan aalanlar varsa bana ornek gonderebilir mi acaba? isim,hastane adi, doktor ismi gibi kisimlari silebilrisiniz. bu raporu daha once hic gormedigim icin, buradaki doktorlardan da istedigimde belki beni anlamamislardir diye dusundum.
bana yardim edebilecek olaniniz varsa,ozelden mesaj atabilirse cok mutlu olurum, buraya yazilan mesajlar belki gozumden kacabilir.
umarim halledebilirim, simdiden cok sagolun.
(not:memurum bu arada, arastirma gorevlisiyim. calistigimiz kuruma gore degisiyordur belki diye yazayim dedim)
bir sey daha sormak istiyorum, sag gogsumun altinda kaburga batmasi gibi, nefes alisverisime engel olan bir agri var, bu agri gececek mi? bunu yasayaniniz oldu mu? usuttugum icin mi oldu sizce? bizden tecrubelisiniz ya,bunu da sorayim dedim, giderek daha kisa kisa nefes almam gerekiyormus gibi hissediyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?