2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben normal çıt çıt eden bebek makaslarından aldım...ama biberonunda bi küçük bi büyük aldım nasıl olsa lazım olacak... biraz büyüyünce süt hoşaf vb.. doldururum diye..

saç fırçasını doğal kıl olanını aldım chiccodan

şuanda 2 kilo 460 gr maşallah gelişimi çok güzel inş hepsi zamanında hayırlısıyla gelir alah herkeze o anı yaşatsın

ornek raporu sorun olmazsa bana gonderebilirmmisin? ya da en azindan cumleyi tam yazabilir misin, resmi bir dil kullanmis olurum.

burada ben senin 5 hafta calisabilecegini nereden bilebilirim ki, boyle bir rapor veremem ama calismanda sorun varsa o zaman raporum verebilirim diyorlar aslinda haklilar nereden bilebilir ki sorun cikmayacagini, sorun cikinca tekrar rapor alacagim diyorum ama anlatamiyorum tabii. calisamayacak durumda isen o zaman rapor verebilirim dediler.

bu arada ben cok az nefes alabiliyorum ve korkmaya basladim, arada agliyorum ve daha kotu oluyorum...

kizlar yaaa simdi okudum da cahilligime verin, bebeklerin saci taraniyor mu?

saçları az da olsa taramak lazımmış..saç derisine masaj yapmak amaçlı..bebeklerde konak olabiliyomuş onun için bol bol yıkayıp saçlarını hafif taramak lazımmış..

canım sen raporu alsanda sgk onu kabul edicekmi merak ettim, önemli olan bu raporda işyerinin değil sgk nın kabul etmesi
benim raporum yanımda değil sana cümlesi cümlesine yazamam kusura bakma
ayrıca Türkiyede 32+0 da ya 5 hafta daha çalışabillir yada 32+0 da iş görmezlik raporu alman şartı var
diyelimki sen 5 hafta daha çalışabillir raporu aldın ama 3. haftada çalışamaz haldesin doktorun hemen sana
şu kadar çalışmıştır şu tarihte iş görmezlik raporu düzenlendi diye kağıt veriyo olay bitiyor....

slm kızlar ben oğleden sonra daha kotu
oldum bebek hiç hareket etmedi ve odemim
arttı dr.a gittim idrar testinde albumin baktılar
nst ye bağladılar biraz sancı cıktı ama cok
sukur tahlil temiz cıktı dinleneceksin dedi
allahdan bugun izne cıkıyorum tam zamanı yani

geçmiş olsun canımm...gözün de aydın artık evde dinlenirsin bol bol :97:ağrıların da geçer işala ödemin de hafifler biraz..bacakları uzatıp dinlenirsin bol bol

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
iyi oldu izne çıktığın....

ben unicersiteye teslim edecegim icin yurtdisindan da alsam kabul edilebilir diye dusunuyorum cunku beni universitem yurtdisinda gorevlendirdi. hastaneden aldigim bir belgeyi de muhtemelen kabul edecekler. ama benim o raporun resmi bir kopyasina ihtiyacim var ki benzerini alabileyim, yoksa soylediklerin zaten nette yazan seyler. yine de cok tesekkur ederim.

elinde 32. haftada aldigi calisabilir raporu olan ve bir ornegini bana gonderebilecek birileri varsa cok ama cok sevinirim. ozel bilgilerinizi silebilirsiniz. gercekten cok arstirdim ve bir ornek rapora ulasamadim. agustos annelerinde henuz bu rapordan alan kimse yok, o yuzden bana yardimci olamiyorlar. yardimci olabilirseniz gercekten cok sevinirim.

geçmiş olsun canımm...gözün de aydın artık evde dinlenirsin bol bol :97:ağrıların da geçer işala ödemin de hafifler biraz..bacakları uzatıp dinlenirsin bol bol

ay evet canım cok mutluyum minik
korkuttu annesini bugun evimde
olacagım ve dinlenecegim

emzik kutusunu ben wee den aldım
yuvarlar bisey askısı var işte

canımmm çok geçmiş olsun... izne çıkmanda çok güzel olmuş... ayaklarını bol bol uzatır dinlenirsin ödem felan kalmaz inşallah

canım valla o kaburga agrısı hala devam ediyor
bende sanırım poposu var orda senin kafası
ne tarafda bilemem ama geceleri bayagı sıkıntı
veriyor

canımmm çok geçmiş olsun... izne çıkmanda çok güzel olmuş... ayaklarını bol bol uzatır dinlenirsin ödem felan kalmaz inşallah

saol seker inş. biz aslında yakın oturuyoruz
galiba canım ben ataşehirdeyim sende
oralardasın gibi gelsene yarın yogaya uzak mı
oluyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…