arkadaslar bışı sorcamchıcconun makas seklınde tırnak makasını aldım da iki elle de kullanılabılıyomu acaba ben solagım da,kullanılmıyosa açmadan deıstırıım,bir de dr browns un kaç ml bıberonunu almak gerek bılemedım?
240 ml aldım ben canım dr brorwns..en kullanışlısı o gibime geldii bi de tawsiye üzerine aldım kullananlardan...ben de makas şeklinde olan tırnak makası aldım.mothercare den aldım ama..iki elle de kullanılabiliyo benimki..seninki nasıl bilmiorum tam olarak..:44:saç fırçası aldınız mı,aldıysanız ne aldınız?kıl fırça alın dio doktorlar genelde..onlar daha sağlıklıymış..:97:
ben agustos annesi olacagim ama kasilmalarim vardi, doktora gidince adet agrisina benzer agrin var mi diye sormuslardi. dogumun baslamasiylamilgili olabilir yani:) bence sen olabildigince yat, ne kadar gec gelirse o kadar daha buyur bebegin, normal dogum zamanina da az kalmis zaten, zamaninda ve hayirlisiyla gelir insallah...
ornek raporu sorun olmazsa bana gonderebilirmmisin? ya da en azindan cumleyi tam yazabilir misin, resmi bir dil kullanmis olurum.hangi sigorta kurumuna bağlıysan o kuruma bağlı hastanelerden alman gerekiyor raporu...
mesela ben ssklıyım gittiğim hastane ssk anlaşmalı olduğu için adımı soy adım tarih yazıldı doğuma 8 haftası kalmıştır 5 hafta daha çalışabillir yazıldı hem baş hekim hemde kendi doktorum imzayıp bana verdi bende işyerine verdim
ama sen yurtdışındaymışsın yurtdışındaki hastanelerin türkiyedeki ssk veya emekli sandığına bağlı olması gibi bir durum yoktur büyük ihtimalle
2 aydan fazladır sağ kaburga ağrım var kızım içerde sağ kaburgama kafasını sokmuş oyle duruyo bayadır dönmesini bekliyorum
dönünce en azından daha az ağrı oluyormuş
magnezyum verdi doktorum ağrılarım için ama pek faydasını görmedim
şuanda 2 kilo 460 gr maşallah gelişimi çok güzel inş hepsi zamanında hayırlısıyla gelir alah herkeze o anı yaşatsın
kizlar yaaa simdi okudum da cahilligime verin, bebeklerin saci taraniyor mu?
şuanda 2 kilo 460 gr maşallah gelişimi çok güzel inş hepsi zamanında hayırlısıyla gelir alah herkeze o anı yaşatsın
ornek raporu sorun olmazsa bana gonderebilirmmisin? ya da en azindan cumleyi tam yazabilir misin, resmi bir dil kullanmis olurum.
burada ben senin 5 hafta calisabilecegini nereden bilebilirim ki, boyle bir rapor veremem ama calismanda sorun varsa o zaman raporum verebilirim diyorlaraslinda haklilar nereden bilebilir ki sorun cikmayacagini, sorun cikinca tekrar rapor alacagim diyorum ama anlatamiyorum tabii. calisamayacak durumda isen o zaman rapor verebilirim dediler.
bu arada ben cok az nefes alabiliyorum ve korkmaya basladim, arada agliyorum ve daha kotu oluyorum...
slm kızlar ben oğleden sonra daha kotu
oldum bebek hiç hareket etmedi ve odemim
arttı dr.a gittim idrar testinde albumin baktılar
nst ye bağladılar biraz sancı cıktı ama cok
sukur tahlil temiz cıktı dinleneceksin dedi
allahdan bugun izne cıkıyorum tam zamanı yani
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
iyi oldu izne çıktığın....
canım sen raporu alsanda sgk onu kabul edicekmi merak ettim, önemli olan bu raporda işyerinin değil sgk nın kabul etmesi
benim raporum yanımda değil sana cümlesi cümlesine yazamam kusura bakma
ayrıca Türkiyede 32+0 da ya 5 hafta daha çalışabillir yada 32+0 da iş görmezlik raporu alman şartı var
diyelimki sen 5 hafta daha çalışabillir raporu aldın ama 3. haftada çalışamaz haldesin doktorun hemen sana
şu kadar çalışmıştır şu tarihte iş görmezlik raporu düzenlendi diye kağıt veriyo olay bitiyor....
geçmiş olsun canımm...gözün de aydın artık evde dinlenirsin bol bol :97:ağrıların da geçer işala ödemin de hafifler biraz..bacakları uzatıp dinlenirsin bol bol
bir sey daha sormak istiyorum, sag gogsumun altinda kaburga batmasi gibi, nefes alisverisime engel olan bir agri var, bu agri gececek mi? bunu yasayaniniz oldu mu? usuttugum icin mi oldu sizce? bizden tecrubelisiniz ya,bunu da sorayim dedim, giderek daha kisa kisa nefes almam gerekiyormus gibi hissediyorum da...
canımmm çok geçmiş olsun... izne çıkmanda çok güzel olmuş... ayaklarını bol bol uzatır dinlenirsin ödem felan kalmaz inşallah
saol seker inş. biz aslında yakın oturuyoruz
galiba canım ben ataşehirdeyim sende
oralardasın gibi gelsene yarın yogaya uzak mı
oluyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?