2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saol seker inş. biz aslında yakın oturuyoruz
galiba canım ben ataşehirdeyim sende
oralardasın gibi gelsene yarın yogaya uzak mı
oluyor:44:

canım aslında seni tanımayı çok isterdim ama o çekmeköyden o tarafa gelmek biraz sıkıntılı... yarında misafirim olcak zaten ... konuyla ilgili değil ama sen hastaneye karar vardinmi pelin

canım aslında seni tanımayı çok isterdim ama o çekmeköyden o tarafa gelmek biraz sıkıntılı... yarında misafirim olcak zaten ... konuyla ilgili değil ama sen hastaneye karar vardinmi pelin

oof cekmekoy uzak canım evet bide
sabah olunca seni daha da zorlar
evet canım benim karsıda dr.um
onu hastanesinde yapıcam

canım ataşehir memorial hast.sinde
biz 2 aydır hera arkadas var burda
onla gidiyoruz gelebilirsen sabah
10 ile 11 arası

tşkkürler,erkenmış ya ben sabahları çok kötu oluyorum düzelemdım hala,ayşe önerın semineri de memorıaldeydı dımı,hisar hastanesınde mayıs 15 de oldu kaçırdım ,bir daha var mı aacaba gitmek ıstıyorum.konuylA alakasız oldu ama:))

Herkese iyi akşamlar , iyi tatiller...
Haftasonu büyük ihtimal giremem , sakın miadından once doğurmayın
Göbüşlere iyi bakın

merhaba temmuz anneleri ben ağustos annelerindenim sizin topikte doğum yapan bir arkadaş daha varmış durumu nasıl bebekte iyimi merak ettikte bilgi verirmisiniz bana

kızlar yaa büyüyen beşik alıpta içine yatak bakan yokmu bebek yatağını nasıl seçmeliyimmm

ortapedik ama yarımı full ortapedikmii

uff her marka farklı bişi söylüyoo bilinçli olanlar yazavilirmii:93:

canım ben aldım o raporu sana yardımcı olmak için tarayıcıdan tarayıp göndermeyi çok isterdim ama ayağım kırık olduğu için evden çıkamıyorum.. Ama eminim burdan sana yardım edecek arkadaşlar çıkar diye düşünüyorum..:26:

merhaba temmuz anneleri ben ağustos annelerindenim sizin topikte doğum yapan bir arkadaş daha varmış durumu nasıl bebekte iyimi merak ettikte bilgi verirmisiniz bana
(pamuksel)Selime arkadaşımız doğum yapmıştı, herşey yolunda demişti ama bi daha girmedi sanırım topice. İnşallah o da bebişi de iyilerdir..

iyi akşamlar kızlar.

Bugün doktor hesabıyla 37. haftamızın son günüydü.
işte de son günümdü izne ayrıldım artık.
Yarın kızımı da görücem dr. kontrolümüz var.
Beklenen doğum tarihimiz 1 Temmuz
bakalım dr.umuzun dediği gibi haziranda mı gelmek isteyecek yoksa temmuzu mu bekleyecek.

suyun gelmeye başlamış demekki...Doktora bi git derim

ay ne güzel yaa çok az kalmış canım..darısı başımıza işala..günler yaklaştıkça zaman geçmio sankimmm

canım ben gecen hafta kozzy alışveriş
merkezinde vardı ona gittim digerleri
nerde bilmiyorum valla

cok sevindim canım bende bugun ayrıldım
1 hafta yıllık izin aldım onumuzdeki hafta
raporumu kapatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…