saol seker inş. biz aslında yakın oturuyoruz
galiba canım ben ataşehirdeyim sende
oralardasın gibi gelsene yarın yogaya uzak mı
oluyor:44:
geçmiş olsun pelcel,yoga nerde ben de ümranıyedeyım:)
geçmiş olsun pelcel,yoga nerde ben de ümranıyedeyım:)
canım aslında seni tanımayı çok isterdim ama o çekmeköyden o tarafa gelmek biraz sıkıntılı... yarında misafirim olcak zaten ... konuyla ilgili değil ama sen hastaneye karar vardinmi pelin
canım ataşehir memorial hast.sinde
biz 2 aydır hera arkadas var burda
onla gidiyoruzgelebilirsen sabah
10 ile 11 arası
nerden buldun kız evet onun mavisini aldım
canım ben aldım o raporu sana yardımcı olmak için tarayıcıdan tarayıp göndermeyi çok isterdim ama ayağım kırık olduğu için evden çıkamıyorum..ben unicersiteye teslim edecegim icin yurtdisindan da alsam kabul edilebilir diye dusunuyorum cunku beni universitem yurtdisinda gorevlendirdi. hastaneden aldigim bir belgeyi de muhtemelen kabul edecekler. ama benim o raporun resmi bir kopyasina ihtiyacim var ki benzerini alabileyim, yoksa soylediklerin zaten nette yazan seyler. yine de cok tesekkur ederim.
elinde 32. haftada aldigi calisabilir raporu olan ve bir ornegini bana gonderebilecek birileri varsa cok ama cok sevinirim. ozel bilgilerinizi silebilirsiniz. gercekten cok arstirdim ve bir ornek rapora ulasamadim. agustos annelerinde henuz bu rapordan alan kimse yok, o yuzden bana yardimci olamiyorlar. yardimci olabilirseniz gercekten cok sevinirim.
(pamuksel)Selime arkadaşımız doğum yapmıştı, herşey yolunda demişti ama bi daha girmedi sanırım topice. İnşallah o da bebişi de iyilerdir..merhaba temmuz anneleri ben ağustos annelerindenim sizin topikte doğum yapan bir arkadaş daha varmış durumu nasıl bebekte iyimi merak ettikte bilgi verirmisiniz bana
kızlar dün ben mutfak masasından kalktım ve altım ıslaktı biliyormusunuz? böyle akıntı da deildi, renk de koku da yoktu, bildiğin su, gri eşofman vardı onun ağ kısmı ıslanmıstı, korktuk internette baktık, ama doktora da gitmedik acıkcası:26:
iyi akşamlar kızlar.
Bugün doktor hesabıyla 37. haftamızın son günüydü.
işte de son günümdü izne ayrıldım artık.
Yarın kızımı da görücem dr. kontrolümüz var.
Beklenen doğum tarihimiz 1 Temmuz
bakalım dr.umuzun dediği gibi haziranda mı gelmek isteyecek yoksa temmuzu mu bekleyecek.
netten bakıodum da ben de bunu beğendimm..mavisinden alcem bendee
tşkkürler,erkenmış ya ben sabahları çok kötu oluyorum düzelemdım hala,ayşe önerın semineri de memorıaldeydı dımı,hisar hastanesınde mayıs 15 de oldu kaçırdım,bir daha var mı aacaba gitmek ıstıyorum.konuylA alakasız oldu ama:))
iyi akşamlar kızlar.
Bugün doktor hesabıyla 37. haftamızın son günüydü.
işte de son günümdü izne ayrıldım artık.
Yarın kızımı da görücem dr. kontrolümüz var.
Beklenen doğum tarihimiz 1 Temmuz
bakalım dr.umuzun dediği gibi haziranda mı gelmek isteyecek yoksa temmuzu mu bekleyecek.
hoşgelldin canım bende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?