2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sende hoşgeldin canım ya akşam hemen
cıkmak zorunda kaldım cvp acele verdim
kusura bakma seker

olsun canım önemli değil... jinemed felan demiştin sanki bi ara öle hatırlıyorum...ohh ne güzel hafiflemişsindir kafan rahatlamıştır tatile girince.. hazırlıklarını yavaş yavaş halledersin

Malzemeler

Kurabiye için

250 gr. oda sicakliginda küp küp doğranmis margarin
1 su bardağı pudra şekeri
250 gr. mısır nişastası
1 adet orta boy oda sıcaklığında yumurta
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un

Süslemek için

Pembe ve beyaz şeker hamuru

Yapılışı

Bir kabın içinde margarin, yumurta, vanilya ve kabartma tozunu karistirin. Daha sonra pudra sekeri, nişasta ve unu eleyerek ekleyin. Yapışmayan, pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Bir süre buzdolabinda dinlendikten sonra merdaneyle açarak, şekili kalıplarla kesin ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. önceden iısıtılmış 175 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Soğuyan kurabiyelerinizin üzerini seker hamuru ile fotoğraftaki gibi kaplayarak süsleyin.

biz geldikk nasılsınız bakalım?

akşamdan beri sancım var düzensiz bi şekilde. belimden kalçama ve kasıklarıma vuruyordu. Allaha şükür şimdi geçti. kayınvalidem geldi bugün onla evdeydik biraz yürüdük sonra şimdi de tabikii maç açık bi vaziyette uzanmaktayım siz neler yapıyosunuz?

(bari izlediğimize değsin Türkiye gol attı 1-1 oldu )

Son düzenleme:

hoşgeldin canım anammmmm doğurma sakın tut içinde

ay ne güzel yaa çok az kalmış canım..darısı başımıza işala..günler yaklaştıkça zaman geçmio sankimmm

Bazen geçmiyor gibi geliyor ama zamanın az kaldığını düşünüce zaman ne kadar hızlı geçti diyorum

cok sevindim canım bende bugun ayrıldım
1 hafta yıllık izin aldım onumuzdeki hafta
raporumu kapatıcam

ohhh ne güzel bende ufak ufak ev temizliycem zaten kızımın odası eşyaları çantamız herşeyimiz hazır. Kadın bulsak evi öyle temizleteceğiz ama bulamadık. bende kendimi yormadan 2 günde yada 3 günde 1 odayı temizleyerek bitiririm diyorum artık 10-15 gün sürer benim temizlik herhalde.

olsun canım önemli değil... jinemed felan demiştin sanki bi ara öle hatırlıyorum...ohh ne güzel hafiflemişsindir kafan rahatlamıştır tatile girince.. hazırlıklarını yavaş yavaş halledersin

canım valla bugun bebiş biraz korkuttu ya yine
aynı hareketleri az acaba normal mi ben mi
panik yapıyorum anlamıyorum cunku haftam ilerledi
artık allah kısmet ederse evde bi guzel dinlenip
hazırlıklarımı yapmak istiyorum hera nın jinemed
canım ben florence nıghtıngale de yapıcam canım

bende bununla ilgili araştırma yapıyordum. kurabiyeleri pişirip buzluğa atsam da diyorum doğumda buzluktan çıkarıp üzerini süslesek olur mu acaba? Tadı bozulur ya da gevrekliği gidermi ki

ay benim cok sukur temizlik işim dun bitti
bi bebegin camasırların yıkanması ve cantamın
hazırlıgı kaldı artık zaman az kaldı cok heyecanlıyım
bide dun arkadasımın mua.sine gittim 37 haftalık
tuse mua.yapıldı bana da 2 hafta sonra dedi
cok tırstım :18:

ayy eşim başımda bekliyor çalışması lazımmış.
İzne ayrıldın artık bütün gün temmuz annelerinle doya doya konuşursun ama nolur bana da müsade et artık diyor.
Kıramıycam beyimizi. Kurabiye konusundaki fikirlerinizi iletin siz artık ben fırsat bulursam akşam yada yarın okurum
İyi muhabbetler ağrısız geceler size

bende bununla ilgili araştırma yapıyordum. kurabiyeleri pişirip buzluğa atsam da diyorum doğumda buzluktan çıkarıp üzerini süslesek olur mu acaba? Tadı bozulur ya da gevrekliği gidermi ki

canım valla nette gordum yolladım ben bu sekil
yapmayacagım işine yarayan olursa die paylaş
mak istedim bence buzluga girdikden sonra tadı
degisir sen bilirsin tabi

canım kaan kocatepede okumuştum bebek büyüdükçe hareket azalır diye...yani bence kanlı akıntı yada sancı olmadığı sürece korkma tatlım... hımm pek güzelbi hastanedir mutlaka.. şifada 2 gece kalınıyormuş keşke biraz daha kalsak yaa şöle 1 hafta olsa süper olur mesela... benimde evde bakacak insan sorunsalım var

hehehe memnun oluruz heraldee ii kullanışlı bişeye benziyo

oluruz canım alt tarafı emzik kutusu
belki bebeklerimiz emzik istemeyecek
ben zaten ben bi uyutmak için kullanmayı
dusunuyorum bakalım

oyle mi canım ii o zaman suan cok sukur akıntı
yok bende gerci oyle dusundum yerleri daralıyor
kadıköy şifa dimi canım ataşehirde de var orası
mı? benimde normal 1 sezar.2 gece aman yeter
ya evde daha rahat oluruz boşver anlamadım
canım evde yardım edecek kimse yok mu:44:

canım hoşgeldin aynen maç olunca bende
buraya geldim benimde bi garip sancılar
sanırım artık doguma kadar alışıcaz bu agrılara

hoşgeldin canım anammmmm doğurma sakın tut içinde

hb canım, ay bende kızıma diyorum sıkı tutun bebemm diye

canım artık yerleri daraldı

oh ne güzel benim daha çoook işim var... seçimler geçsin o haftaiçi annem gelcek halletcek herşeyi.

canım bence taze olsa daha iyi olur buzluktan çıkınca çok hoş olmayabilir.
iyi geceler

[

evet canım kadıköy şifa inşallah.ya evde annem ve kayınvalidem olacak Allah sağlık versin ikisinede tabi ama vıt vıt yiyecekler beni... keşke imkanlar geniş olsada şöle parasını verip bi yardımcı tutulabilse
4-5 aylığınahımm demekki heryerde aynı yatış süresi

halolur canım senin daha var ben p.tesi
37 ye giricem o yuzden bence gec bile
kaldım

benimde canım annem olacak yanımda kayınvalidemle
de aynı sitedeyiz o da gelir artık hepimiz yaşayacagız
bunları torun onlarada hak vermek lazım

slm arkadaslar,otri bebenin burun aspiratorune baktım bugun eczanede o ne öyle yaa var mı aranızda gören ,garip geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…