2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oluruz canım alt tarafı emzik kutusu
belki bebeklerimiz emzik istemeyecek
ben zaten ben bi uyutmak için kullanmayı
dusunuyorum bakalım

evet çok alıştırmamak lazım..hastaneye de götürcem bi tane ama..listede istiyolar emzik biberon..

canim gecmis olsun,bundan sonra olucak sanirim bu agrilar bende dün öyleydim bugün sadece basim agriyo ara ara tansiyonum yükseliyo hastaneye gitsem yine yatirirlar korkusuyla gitmiyorum, tabi tansiyonum daha yükselirse giderim tehlikeye atmam suanda sinirda 159/95 en yüksek haliydi, digerleri 138/90 felan oluyo ama bulanik görüyorum heryeri ve bir aydir gitmeyen bir bas agrisi var.... acaba migrenim felanmi var benim yaaa

günaydın herkesee
h.sonu olunca malum herkes uyuo
biz alıştık artık h.içi-h.sonu ayaktayız
güsel bi h.sonu diliorum hepinize

günaydın kızlar

sabahın olmadık saatinde uyandık yine hanım kızımla berabermiğdemiz yanıyooooo:84:

günaydın herkesee
h.sonu olunca malum herkes uyuo
biz alıştık artık h.içi-h.sonu ayaktayız
güsel bi h.sonu diliorum hepinize

günaydın hepinize bizde erkenciyiz yine.
Birazdan kahvaltımızı yapıp 10:30 daki dr. randevumuza gideceğiz. Acaba kızım 3 kilo falan olmuşmudur? çok merak ediyorum. Benim için zaman azaldı artık beklenen doğum tarihimiz 1 Temmuz ama kızım önden gidiyor biraz diye 25-29 Haziranda doğar diyor dr.umuz hatta heran gelmek isteyebilirmiş artık gelişimi tamam diyor ama bakalım bugün ne diyecek

Son düzenleme:
güzel haberlerle gel canım insallah
minik kızında hayırlı bir vakitte gelsin
hersyin hazırdır senin
benmde hazır canım her an gelebilir diye
gerci dr umuzu gun verdi ama
illa o gun gelecek diye bişey yok
seni mrakla bekliycez

sağol canım inşallah haberler güzel olur. Haklısın ne zaman gelecekleri belli olmaz miniklerin. evet herşeyim hazır şükür

hayırlı haberlerle gel inş. cannımm
tickerında 37 haftalık yazıo
ona bakarsan sanki daa erken gelicek gibi
hatta sezeryan olsaydın 10 güne alırdı bile
ii haberlerini bekliyors canım

sedahayri27
zazez
sincap_
superisi2006
gamse80

günaydın kızlar, nasılsınız.. 2 gündür giremiyorum foruma..çok halsizlik vardı üzerimde.tansiyonum düşüyordu arada. ama şimdi iyiyim şükür.

inşallah güzel haberler verirsin bize canım.

günydın kızlarr....fena sıcaklar başladıı akşam temizlik yaptım ayaklarım tutmuyorrr bugn gene gidicem eve temizlik yarın kadın gelicek bi bitseydi temizliğim rahat rahat oturucam evimde işallahh

Merhaba Senerd, bu raporu 32+0. haftaya girdiğinde, ultrason sonuçlarına ve durumuna bakarak vereceklerdir. Ben çarşamba günü aldım, emekli sandığına bağlıyım. Eşim şuan yok ama geldiğinde rapor örneklerini tarattırıp, eklerim. Yalnız KK kartım olmadığı için belki eklenti de yapamam, bilmiyorum ama mailine vb. de gönderebilirim istersen ?

Resmi cümle de şu şekilde:

.................................................................................................................................................................................................

Tc.
Sağlık Bakanlığı
Özel Medikal Park Hastanesi

Tarih: 31/05/2011 Protokol:356874126

..............Tc numaralı hasta ...................
Gebeliği NORMAL gebeliktir.
32 haftalık gebelik, doğumuna 8 hafta kalmıştır.
Doğum öncesi 5 hafta çalışması uygundur.

Uzman Hekim
....... İmza/mühür

Baştabip
Sicil No ( İmza/mühür )

..................................................................................................................................................................

Bir de İş görmezlik belgesi verdiler. Bu belge örneği muhakkak hastanede vardır. Orada da 32/37 hafta arası tarihler belirtilip, çalışması uygundur yazıldı. Doktorum işi garantiye almak için 2 belge verdi sanırım

Bu arada, ben öğretmenim, 40dk. yol gidip geliyorum, ona rağmen devam ediyorum. Senin ve bebeğin için de sakıncalı bi durum yoksa mutlaka vereceklerdir.

Böyle şeyleri sıkıntı yapma lütfen, ağrıların da sırf bu yüzden olabilir. Allah kolaylık versin :79:

Son düzenleme:
Bu arada, herkese merhaba kızlar. Birkaç aydır forumu takip ediyorum ama ekim hamişleri başlığından takip ediyordum, bu konuyu yeni farkettim

Bu grup daha kalabalık ve yeni katılanlara daha kucak açıcı gibi

32+3'te kız annesi adayıyım, öğretmenim, miniğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum

Bu arada, kızım hala dönmedi. Başı sol göğsümün altına dayalı imiş, arada çarpıntı yapıyor ama razıyım herşeye, yeter ki, o iyi olsun. Döner değil mi? Hala dönmeyen var mı benim gibi acaba? :18:

merhabalar canım topik olarak fena sıcak kanlıyızdırr heaaa ayrıca bebeğin dönüp dönmemesini pek sorun etme kendine son gün dönen bebeler varmış dotkroum sorun bile etme herşey olacağına varır dedi..çarpıntı içinde yediklerine dikakt et tatlım bende de çok oluyordu bol boll su iç tek çaresi bu hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…