ben canım eczacı arkadasım aldı
buyuk bisey hortum gibi
oluruz canım alt tarafı emzik kutusu
belki bebeklerimiz emzik istemeyecek
ben zaten ben bi uyutmak için kullanmayı
dusunuyorum bakalım
hoşgeldin bendis
nerede yasıosun
bebegin kız mı erkek mi
istanbulda yaşıyorum. bebeğim kız...
slm kızlar ben oğleden sonra daha kotu
oldum bebek hiç hareket etmedi ve odemim
arttı dr.a gittim idrar testinde albumin baktılar
nst ye bağladılar biraz sancı cıktı ama cok
sukur tahlil temiz cıktı dinleneceksin dedi
allahdan bugun izne cıkıyorum tam zamanı yani
allah bagıslasın canım
ismi belli mi
hoşgeldin canım Allah vakitlice kavuştursun
günaydın kızlar
sabahın olmadık saatinde uyandık yine hanım kızımla berabermiğdemiz yanıyooooo:84:
günaydın herkesee
h.sonu olunca malum herkes uyuo
biz alıştık artık h.içi-h.sonu ayaktayız
güsel bi h.sonu diliorum hepinize
güzel haberlerle gel canım insallah
minik kızında hayırlı bir vakitte gelsin
hersyin hazırdır senin
benmde hazır canım her an gelebilir diye
gerci dr umuzu gun verdi ama
illa o gun gelecek diye bişey yok
seni mrakla bekliycez
günaydın hepinize bizde erkenciyiz yine.
Birazdan kahvaltımızı yapıp 10:30 daki dr. randevumuza gideceğiz. Acaba kızım 3 kilo falan olmuşmudur? çok merak ediyorum. Benim için zaman azaldı artık beklenen doğum tarihimiz 1 Temmuz ama kızım önden gidiyor biraz diye 25-29 Haziranda doğar diyor dr.umuz hatta heran gelmek isteyebilirmiş artık gelişimi tamam diyor ama bakalım bugün ne diyecek
günaydın hepinize bizde erkenciyiz yine.
Birazdan kahvaltımızı yapıp 10:30 daki dr. randevumuza gideceğiz. Acaba kızım 3 kilo falan olmuşmudur? çok merak ediyorum. Benim için zaman azaldı artık beklenen doğum tarihimiz 1 Temmuz ama kızım önden gidiyor biraz diye 25-29 Haziranda doğar diyor dr.umuz hatta heran gelmek isteyebilirmiş artık gelişimi tamam diyor ama bakalım bugün ne diyecek
ornek raporu sorun olmazsa bana gonderebilirmmisin? ya da en azindan cumleyi tam yazabilir misin, resmi bir dil kullanmis olurum.
burada ben senin 5 hafta calisabilecegini nereden bilebilirim ki, boyle bir rapor veremem ama calismanda sorun varsa o zaman raporum verebilirim diyorlaraslinda haklilar nereden bilebilir ki sorun cikmayacagini, sorun cikinca tekrar rapor alacagim diyorum ama anlatamiyorum tabii. calisamayacak durumda isen o zaman rapor verebilirim dediler.
bu arada ben cok az nefes alabiliyorum ve korkmaya basladim, arada agliyorum ve daha kotu oluyorum...
Bu arada, herkese merhaba kızlar. Birkaç aydır forumu takip ediyorum ama ekim hamişleri başlığından takip ediyordum, bu konuyu yeni farkettim
Bu grup daha kalabalık ve yeni katılanlara daha kucak açıcı gibi
32+3'te kız annesi adayıyım, öğretmenim, miniğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum
Bu arada, kızım hala dönmedi. Başı sol göğsümün altına dayalı imiş, arada çarpıntı yapıyor ama razıyım herşeye, yeter ki, o iyi olsun. Döner değil mi? Hala dönmeyen var mı benim gibi acaba? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?