selam kızlaar !!
h.sonu olduğu için herkes gezmelerde yine..biz de tatil kawramı olmadığı içinn gezmemiz de olmuyo malsef...gurbetçi arkadaşlar sizleri bebişlerle brb bekliyoruz gelin tatilee..ben bodrumda yaşıyorum buranın en güzel zamanı eylül ekim..deniz sıcacıkk hava da harika oluyor..ayrıca yazın kalabalığı da kalmıyoorr....
Tünaydın arkadaşlar, sohbetlere katılıp birşey yazamıyorum. bilgisayar virüslü 1 kelimeyi 5 dk da yazıyor. tam başlıyorum yazmaya vazgeçiyorum. laptopımı da bozmuşlar yeğenlerim ben evde yokken. Buda kardeşimin hem yavaş hem virüslü1 yıl bende yurdışında yaşadım. Hemde sudan da. ülkemi hemde nasıl özlüyordum 2 ayda bir geliyor olmama rağmen. şimdide 2 ay sonra 3yıllığına bulgaristan a gidicem. orası yakın olduğu için çok zor olmaz herhalde.
Mecik ve japones siz sürekli mi çin ve avusturyada yaşıyorsunuz?
dışarı çıktım alılverişe biraz bakiim bişeyler diye..zaten merkezdeyiz ama sıcaktan bayılıcaktımm..beni çok etkiliyo sıcak..bi de güneş yanığı olmaktan korkuyorum..doktor mutlaka koruyucu kullan güneşte fazla kalmamaya çalış dedi..hamile lekeleri kalıyor malum..bizim de evimizin balkonu esiyo çok güzel serin ama dışarısı sıcak baya...
son bi ayda çatlak olabilir dediler zaten bende korkuyorum..krem kullanıyorum hergün..bi de vücut susuz kalınca kuruyor ve malum çatlaklar oluşuyor işte..
,diamond07,fibula,**garfield**,
kizlar sizden bir istegim olucak japonese arkadasa dedim ama bulamadi sanirim bana face icin davat gonderirmisiniz cunku benim sancilarim cok oluo ve hastaneye heran bisiler olabilir ondan benim telden bu siteye girilmio ama facee cok rahat girebiliorum yardimci olursaniz cok sevinirim
Canım bende güneş kremi ve şapkayla çıkıyorum. ama ilkinde hiç çatlağım olmamıştıondan masajı ihmal ettim galiba
byb cevabin cin tesekkur ederim canim dugun resminmi var
byb cevabin cin tesekkur ederim canim
evet canım ikimizin fotosu var portre
saol canim yolladim aslinda haziran annelerini okuyodum bugun fatma ve hilmi die bir arkadas var orda durumunu okudum ve arkadaslari face den hemen bir birlerini ulasmislar bende onun icin face uye olmak istedim birbirmize daha hizli ulasabilmek icin ilgin iicn tesekkur ederim ayriyetten japones sanada canim
beni face den aklersen ben de sana davet yollarım canım..'oğuzhan beyda haney' diye arat çıkar
canım bende ekledim elmas
canım bende ekledim elmas
Tünaydın arkadaşlar, sohbetlere katılıp birşey yazamıyorum. bilgisayar virüslü 1 kelimeyi 5 dk da yazıyor. tam başlıyorum yazmaya vazgeçiyorum. laptopımı da bozmuşlar yeğenlerim ben evde yokken. Buda kardeşimin hem yavaş hem virüslü1 yıl bende yurdışında yaşadım. Hemde sudan da. ülkemi hemde nasıl özlüyordum 2 ayda bir geliyor olmama rağmen. şimdide 2 ay sonra 3yıllığına bulgaristan a gidicem. orası yakın olduğu için çok zor olmaz herhalde.
Mecik ve japones siz sürekli mi çin ve avusturyada yaşıyorsunuz?
Yarın kontrolümüz var canım,sorucam. inşallah öyle bir şey değildir. bende daha önce de mantar olmuştu, şimdi de tek ayakta olunca kaşıntı ondan şüphelendim. dediğin hastalıkta başka yerler de kaşınıyormuş.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.çok berbat bi şey.Aman canim hemen doktora git. Ya da telefon ac ve sor, kolestaz olabilir miyim diye. Kolestaz denen hastalik ayak kasintisi ile basliyor ben gecirdim. Cok onemli bir hastalik ama ilaci var caresi var. Intrahepatik kolestaz diye arastirirsan gorursun. Bu kasinti hice sayilmaz, karaciger enzimi testi yapmalari lazim sana.
Kizlar daldim hemen konuya gunaydin demeden, gunaydin herkeseGecmise hic bakamadim, herkes iyidir umarim? Haziran annelerinden bir arkadas vardi, duydunuz mu ne oldugunu? Hilmi ve Fatma nickli arkadasin bebegi kordon kanamasi gecirmis, yasam mucadelesi veriyormus. Sok oldum sarsildim cok Allah yardimcilari olsun bebegin de annenin de. Allahi, hayirlisi ile saglikla kavussaydik su bebelerimize yaa
beyda cıkmıs sanırım,birii benide eklesınn grubaa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?