ayrıca bdy kafamda ampül yaktın evet doğru söylüyorsun ya süt gelmezse hemen biberona sarılacak büyükler,kaynanam şimdiden çantaya emzik koy diyor ben de almadım bile dedim şimdi düşünüyorum da kaşık ve tabak alayım biberona sarılmasınlar,mama da verilecekse kaşıkla verilsin kızım biberona alışıp beni yadırgamasın
Kızlar hangi hastanede doğum yapacaksınız sezeryan mı normal mi fiyatları nedir...Ben türkiye hastanesinde yapıcam epudral normal doğum hepsi içinde 1500 tl sizce çok mu?
ben özel bodrum hast.de doğum yapıcam.normal doğum 1.250..ben normal doğum istiorum.epidural olursa 1.750 sezeryan olursa da 2.250... bence ii bi fiyat almışsın canım..
ben özel bodrum hast.de doğum yapıcam.normal doğum 1.250..ben normal doğum istiorum.epidural olursa 1.750 sezeryan olursa da 2.250... bence ii bi fiyat almışsın canım..
benim miniğim ilk kontrolden beri 10 gün kadar büyük çıkıyordu. Dr. erken döllenme demişti. Hatta son adet tarihime göre tahmini doğum tarihini bile 10 gün öne çekmişti.
Hamileliğim yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi ve erken doğum tehlikeleriyle geçti. Bu zamana kadar kızımla inatla dayandık.
Bu kontrolde iki kontrol arasında 17 gün geçmesine rahmen bebeğim 7-8 günlük gelişme göstermiş.
Ultrason değerleri 37 hafta yerine 35+3 35+5 gibi değerler gösterdi. 17 günde 600gr. almış olması gerekirdi ama 300gr. almış dedi dr. umuz.
Kafana takma bu haftalarda ultrason yanlış değerler verir 500gr. ile 1000gr. arasında yanılma payı olur dedi ama benim içim rahatlamadı. Birde kafası çatıya iyice yerleşmiş kafa kemiğinin şekli değiştiği için yanlış ölçülmüş olabilir dedi.
kafa ve karın çapı ölçüsü bir formülle kilo değerini veriyormuş. Kafası çatıya girmiş ve şuan tam yuvarlak değil küçük ölçülür kiloda az çıkar dedi. Bacağını bükülü tuttuğu için boyunu da tam ölçemedi. Bak boyunu ölçelim rahatlarsın ordan anlarız gelişimini dedi ama onuda ölçemedik.
Gebelik zehirlenmesi bebeklerde gelişim geriliği yaptığı için benim içime bir korku girdi gelişim gerilişim geriliği oluşuyor diye. Tansiyonum da yüksekti son günlerde işte çok yoruluyordum şu son 2 haftadır. keşke izne ayrılsaydım öğrencilerimi düşündüm kendi kızımı düşünmedim yorulmasam tansiyonum çıkmazdı tansiyonum çıkmasa gebelik zehirlenmesi tetiklenmezdi. Bende daha iyi beslenirdim diyerek hastaneden çıktığmızdan beri kendimi suçluyorum. Eşim de o kadar rahattır ki yanlıştır o ölçüm diyerek şimdi yatmış uyuyor ama ben hala kendi kendimi yiyorum ve emin olamıyorum gerçekten çatıya yerleştiği için mi ölçemedi doktor diye.
hoşgeldin canım,Bu arada, herkese merhaba kızlar. Birkaç aydır forumu takip ediyorum ama ekim hamişleri başlığından takip ediyordum, bu konuyu yeni farkettim
Bu grup daha kalabalık ve yeni katılanlara daha kucak açıcı gibi
32+3'te kız annesi adayıyım, öğretmenim, miniğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum
Bu arada, kızım hala dönmedi. Başı sol göğsümün altına dayalı imiş, arada çarpıntı yapıyor ama razıyım herşeye, yeter ki, o iyi olsun. Döner değil mi? Hala dönmeyen var mı benim gibi acaba? :18:
canım süt şimdiden gelmese de olurbugün c.tesi bizim topik boş olur...
benim akşamdan belim belim ağrıyor hatta bacaklarıma vuruyor ağrısı..
bide bişey sormak istiyorum...benim göğüslerimden hiç süt gelmiyor diye üzülüyordum..hiç ucuda yoktu göğsümün ebeler oyna biraz ucunu çıkart dediler..yanlara ve aşağı yukarı parmaklarımla bikaç hareket gösterdiler işe yarıyor galiba uçlar çıktı biraz..bide hani şu göğüs ucumuzdaki çatlaklı kısımlar arasında minicik toplu iğne başı kadar kurumuş beyaz şeyler süt mü???
ay canım ne güzel yaherkese iyi haftasonları canlarım
nasılsınız? ben komşuma kahvaltıya çıkmıştım şimdi başka bi komşum kahve içmeye çağırdı duş alıp çıkcmevde oturamıycam bugün galiba... neyse evde durmasam daha iyi kendime iş çıkarıp ağrıtıyorum her yerimi
canım üzülme lütfenbenim miniğim ilk kontrolden beri 10 gün kadar büyük çıkıyordu. Dr. erken döllenme demişti. Hatta son adet tarihime göre tahmini doğum tarihini bile 10 gün öne çekmişti.
Hamileliğim yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi ve erken doğum tehlikeleriyle geçti. Bu zamana kadar kızımla inatla dayandık.
Bu kontrolde iki kontrol arasında 17 gün geçmesine rahmen bebeğim 7-8 günlük gelişme göstermiş.
Ultrason değerleri 37 hafta yerine 35+3 35+5 gibi değerler gösterdi. 17 günde 600gr. almış olması gerekirdi ama 300gr. almış dedi dr. umuz.
Kafana takma bu haftalarda ultrason yanlış değerler verir 500gr. ile 1000gr. arasında yanılma payı olur dedi ama benim içim rahatlamadı. Birde kafası çatıya iyice yerleşmiş kafa kemiğinin şekli değiştiği için yanlış ölçülmüş olabilir dedi.
kafa ve karın çapı ölçüsü bir formülle kilo değerini veriyormuş. Kafası çatıya girmiş ve şuan tam yuvarlak değil küçük ölçülür kiloda az çıkar dedi. Bacağını bükülü tuttuğu için boyunu da tam ölçemedi. Bak boyunu ölçelim rahatlarsın ordan anlarız gelişimini dedi ama onuda ölçemedik.
Gebelik zehirlenmesi bebeklerde gelişim geriliği yaptığı için benim içime bir korku girdi gelişim gerilişim geriliği oluşuyor diye. Tansiyonum da yüksekti son günlerde işte çok yoruluyordum şu son 2 haftadır. keşke izne ayrılsaydım öğrencilerimi düşündüm kendi kızımı düşünmedim yorulmasam tansiyonum çıkmazdı tansiyonum çıkmasa gebelik zehirlenmesi tetiklenmezdi. Bende daha iyi beslenirdim diyerek hastaneden çıktığmızdan beri kendimi suçluyorum. Eşim de o kadar rahattır ki yanlıştır o ölçüm diyerek şimdi yatmış uyuyor ama ben hala kendi kendimi yiyorum ve emin olamıyorum gerçekten çatıya yerleştiği için mi ölçemedi doktor diye.
sağol canım benimslm garfieldcim..
ayağın nasıl oldu dikkat ediyorsun dimi?işi naptın izin aldınmı?
ben çok sakarlaştım sürekli bardak kapak kırıyorum aklıma sen geliyorsun biyerim kesilcek diye korkuyorum..geçende otobüse biniyordum aklıma yine sen geldin..
ikimiz kalmışız forumda..bende nöbetçi forumcu bugün..
benim için de çekilmez oldu valla,bu hafta ayaklarım patates gibi oldu,şişti ve hala geçmedi. bir de okulda artık herkesin "sen daha izne ayrılmıyor musun?" diye sormalarından sıkıldım. size ne ya.herkes son haftasına kadar çalışıyor,milletin gözü bende.bir de zil çalar utanmazlar benden sonra çıkmaya derse,bir de neden çıkmıyor muşum.millet kışın doğuruyor,1 dönem gelmiyorr,yaz tatiliyle de birleştiriyor,oh ne ala.biz tutturamadık işte bırakın da biraz daha gayret edip en azından 2,3 haftayı eylüle ekletelim. bu konuda çok sinirliyim.canım benimde okul 1 saatlik uzaklıktaydı,2 araç değiştiriyordum.Dayanamadım ben izne ayrıldım.çekilmez olmuştu benim için. Ama çok zorlanmıyorsan devam et.
en güzeli canım,gez,muhabbet et,ev bunaltıyor insanı. ben de sabahtan beri kitap okuyorum,200 syf.falan okudum.akşam eşimin arkadaşının düğünü var adamı yalnız göndericem mecburen çünkü benim ayaklar fena şişti.ödem oluştu galiba.herkese iyi haftasonları canlarım
nasılsınız? ben komşuma kahvaltıya çıkmıştım şimdi başka bi komşum kahve içmeye çağırdı duş alıp çıkcmevde oturamıycam bugün galiba... neyse evde durmasam daha iyi kendime iş çıkarıp ağrıtıyorum her yerimi
benim miniğim ilk kontrolden beri 10 gün kadar büyük çıkıyordu. Dr. erken döllenme demişti. Hatta son adet tarihime göre tahmini doğum tarihini bile 10 gün öne çekmişti.
merhaba arkadaşlar,
Ben yine alışverişe g. Birde dayanamadım oğlumuda götürdüm. Bu hatayı birdaha yapmam benim için çok zor oldu. elimi bırakıp bırakıp kaçtı. bugünkü alışveriş merkezindede Marks&spencer yoktu.
Neyse 2 takım ufaklık marka hastane çıkışı ve bir tulumla 2 yeleğe 250 tl verdim. sebamed şampuan aldım. Tabi en önemlisi terlik sorunumu çözdüm twigy den beyaz parmak arası çiçekli bir model aldım. rahat bir model. zaten ayağım şiş olduğu için 40 numaralara bile girmedi. bu aldığım ayarlanabiliyor. 39 no. normalde 38 giyerim. darısı bulamayanların başına. zaman az kaldı. ben yıkayıp ütüleme işlerini yapıcam veya yaptırıcam:)
canım gule gule kullanın cıcılerınızı,250 cok degılmı yaf cok parcalı mı hast cıkısları?merhaba arkadaşlar,
Ben yine alışverişe g. Birde dayanamadım oğlumuda götürdüm. Bu hatayı birdaha yapmam benim için çok zor oldu. elimi bırakıp bırakıp kaçtı. bugünkü alışveriş merkezindede Marks&spencer yoktu.
Neyse 2 takım ufaklık marka hastane çıkışı ve bir tulumla 2 yeleğe 250 tl verdim. sebamed şampuan aldım. Tabi en önemlisi terlik sorunumu çözdüm twigy den beyaz parmak arası çiçekli bir model aldım. rahat bir model. zaten ayağım şiş olduğu için 40 numaralara bile girmedi. bu aldığım ayarlanabiliyor. 39 no. normalde 38 giyerim. darısı bulamayanların başına. zaman az kaldı. ben yıkayıp ütüleme işlerini yapıcam veya yaptırıcam:)
benim için de çekilmez oldu valla,bu hafta ayaklarım patates gibi oldu,şişti ve hala geçmedi. bir de okulda artık herkesin "sen daha izne ayrılmıyor musun?" diye sormalarından sıkıldım. size ne ya.herkes son haftasına kadar çalışıyor,milletin gözü bende.bir de zil çalar utanmazlar benden sonra çıkmaya derse,bir de neden çıkmıyor muşum.millet kışın doğuruyor,1 dönem gelmiyorr,yaz tatiliyle de birleştiriyor,oh ne ala.biz tutturamadık işte bırakın da biraz daha gayret edip en azından 2,3 haftayı eylüle ekletelim. bu konuda çok sinirliyim.
bende ucretlı calısıyorum bana da hala nıye gelıyorsun dıyorlar,zaten aldıgım 3kurus para bende bılıyorum ıhtıyacım olmasa gelmemeyıı ınsanlar herkesı kendılerı gıbı sanıyorlar,bende bu halımle gelıp gık etmezken hele de o kadarcık para alırken bazılarının habıre soylenmesıne ızın almasına delırıyorum,boşversen
en güzeli canım,gez,muhabbet et,ev bunaltıyor insanı. ben de sabahtan beri kitap okuyorum,200 syf.falan okudum.akşam eşimin arkadaşının düğünü var adamı yalnız göndericem mecburen çünkü benim ayaklar fena şişti.ödem oluştu galiba.
eskı tıp altı duz ustu lastıklı kumaş ayakkabılardan al ıstersen canım deıchmanda falan vardı fıyatıda uygun bırazdaha rahatlarsın belkıı
canım niye üzüyorsun bu kadar kendini,bak kaçıncı haftana gelmişsin,bebeğin zaten gelişmiştir, korkmana,kendini suçlamana gerek yok,bu aletlerde hata payı çok yüksekmiş.tam ölçememiştir dr,başka dr a da gider ölçtürür rahat edersin,kendini üzme bakim.
iyi yapmışsın canım..cicilerinizi güle güle kullanın işala...yavaş yavaş başlarsın yıkama ütüleme işlerine...benm de terlik kaldı ama bi numara büyük alıcam sanırım..terliklerim olmuo bana zaten...orası da sıcaktır şimdi baya..buraso felaket ben de bu saate kadar bekledim dışarı çıkmak için..birazdan çıkıcam ancaa
selam arkadaşlar hepimiz mutlu sona yavaş yavaş yaklaşırken bebeklerimize kavuşmanın heyecanı ve doğum korkusuyla son günlerimizi sayıyoruz umarım hepimizin doğumları kolay olur Allahım tüm doğum yapacakları bir avazda kurtarsın inşallah...Bu arada ben su son günlerde okadar çol şistimki ellerim bacaklarım ayaklarım balon gibi oldular kendimi çok hantal hissediyorum hiç bir iş yapasım gelmiyor dışarı bile çıkasım gelmiyor
kızlar 25 haziranda anne oluyorum bi aksilik çıkmazsa 20 günümm kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?