2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

superisi bencha iyi anlıyorlar tahmini degerleri daha iyi veriolar
e de radyolog birine git onlar ultrasondan daha iy anlıyorlar canım...
yani ben de ilk gebeliğimden bu yana ultrason aletlerine ve dr un iyi olcum yaptıgına guvenmiyorum...
simdi bakıyorum ölcümlerine hep iri hep iri gören 6 kilo dogurcam zanneder oysa 4 e yakın dogdu defne..
bunda da öle olcak biliyorum

az veya cok cıkması tamamen özkutleyle alakalı
nolur kendini ve bebeişi strese sokma
yarın baska bir dr a git özel degil mi zaten
en azından az cok farkı anlarsın
tatlım allahım saglıcakla kavusturmayı nasip etsin

evet aklında bulunsun mutlaka..bende görünce kadının durumunu emin oldum artık canım..minik tabak kaşık alalım ve hemşireleri de tembihleyelim canım..sonra sorun yaşarız..kadın hiç emziremiyo şimdi yazık yaa...mama hazırlıo hazır süt verio ve çok pişmaannn...:44:

Kızlar hangi hastanede doğum yapacaksınız sezeryan mı normal mi fiyatları nedir...Ben türkiye hastanesinde yapıcam epudral normal doğum hepsi içinde 1500 tl sizce çok mu?

ben özel bodrum hast.de doğum yapıcam.normal doğum 1.250..ben normal doğum istiorum.epidural olursa 1.750 sezeryan olursa da 2.250... bence ii bi fiyat almışsın canım..

ben özel bodrum hast.de doğum yapıcam.normal doğum 1.250..ben normal doğum istiorum.epidural olursa 1.750 sezeryan olursa da 2.250... bence ii bi fiyat almışsın canım..

bende bahçelievler medicana normal doğum 1500 sezeryan 2100 ben sezeryan istiyorum..bu arada epidrul ve spinalde fiyat farkı yok onlarda 2100

üzülme sakın canım, stres yaşarsan seni daha çok yorar.kendinide suçlama.kız kardeşimin hamileliğide zor geçmişti,gebelik zehirlenmesi oldu,tansiyonu düşmüyordu bebek 3 hafta önce doğdu.dr kardeşime bebek doğmasaydı,senin hayatın tehlikeye girerdi demiş.o çalışmıyordu da. maaşallah şimdi 3 yaşında yeğenim.kilosunuda toparladı.
sen yeterki stres yapma canım.inşallah sağlıklı bişekilde doğacak bebeğin,,pozitif ol tamammı şeker.

hoşgeldin canım,
çarpıntın kansızlıktan olabilir mi
bende de vardı da..

canım süt şimdiden gelmese de olur
bu ilerisi için bir belirti değilmiş..
evt o minik deliklerden bende de var..

ay canım ne güzel ya
ben küstüm bütün komşularıma..
hamile ve ayağı sakat diye insan bi geçmiş olsuna gelir
bi tas çorba getirmez mi?

canım üzülme lütfen
başka bir doktora daha git hatta..

slm garfieldcim..
ayağın nasıl oldu dikkat ediyorsun dimi?işi naptın izin aldınmı?
ben çok sakarlaştım sürekli bardak kapak kırıyorum aklıma sen geliyorsun biyerim kesilcek diye korkuyorum..geçende otobüse biniyordum aklıma yine sen geldin..

sağol canım benim
bi 10 gün daha evdeyim bakalım
mümkün olduğunca dikkat ediyorum canım napiym..
Aslında ayağım iyi gibi ama her doktor farklı bişey söyleyince emin olamıyo işte insan..

Aman canım dikkat et sen de,Allah kimseye yaşatmasın bi daha
sakarlık asıl bende hat safhada
dün akşam acıyan ayağımın üstüne bi de koltuk değneğini düşürdüm iyi mi..
Allahtan sert düşmedi
eşim diyor ki esirgediğin göze çöp batıyor..

merhaba arkadaşlar,
Ben yine alışverişe g. Birde dayanamadım oğlumuda götürdüm. Bu hatayı birdaha yapmam benim için çok zor oldu. elimi bırakıp bırakıp kaçtı. bugünkü alışveriş merkezindede Marks&spencer yoktu.
Neyse 2 takım ufaklık marka hastane çıkışı ve bir tulumla 2 yeleğe 250 tl verdim. sebamed şampuan aldım. Tabi en önemlisi terlik sorunumu çözdüm twigy den beyaz parmak arası çiçekli bir model aldım. rahat bir model. zaten ayağım şiş olduğu için 40 numaralara bile girmedi. bu aldığım ayarlanabiliyor. 39 no. normalde 38 giyerim. darısı bulamayanların başına. zaman az kaldı. ben yıkayıp ütüleme işlerini yapıcam veya yaptırıcam:)

canım benimde okul 1 saatlik uzaklıktaydı,2 araç değiştiriyordum.Dayanamadım ben izne ayrıldım.çekilmez olmuştu benim için. Ama çok zorlanmıyorsan devam et.
benim için de çekilmez oldu valla,bu hafta ayaklarım patates gibi oldu,şişti ve hala geçmedi. bir de okulda artık herkesin "sen daha izne ayrılmıyor musun?" diye sormalarından sıkıldım. size ne ya.herkes son haftasına kadar çalışıyor,milletin gözü bende.bir de zil çalar utanmazlar benden sonra çıkmaya derse,bir de neden çıkmıyor muşum.millet kışın doğuruyor,1 dönem gelmiyorr,yaz tatiliyle de birleştiriyor,oh ne ala.biz tutturamadık işte bırakın da biraz daha gayret edip en azından 2,3 haftayı eylüle ekletelim. bu konuda çok sinirliyim.
en güzeli canım,gez,muhabbet et,ev bunaltıyor insanı. ben de sabahtan beri kitap okuyorum,200 syf.falan okudum.akşam eşimin arkadaşının düğünü var adamı yalnız göndericem mecburen çünkü benim ayaklar fena şişti.ödem oluştu galiba.

canım niye üzüyorsun bu kadar kendini,bak kaçıncı haftana gelmişsin,bebeğin zaten gelişmiştir, korkmana,kendini suçlamana gerek yok,bu aletlerde hata payı çok yüksekmiş.tam ölçememiştir dr,başka dr a da gider ölçtürür rahat edersin,kendini üzme bakim.

iyi yapmışsın canım..cicilerinizi güle güle kullanın işala... yavaş yavaş başlarsın yıkama ütüleme işlerine...benm de terlik kaldı ama bi numara büyük alıcam sanırım..terliklerim olmuo bana zaten...orası da sıcaktır şimdi baya..buraso felaket ben de bu saate kadar bekledim dışarı çıkmak için..birazdan çıkıcam ancaa

canım gule gule kullanın cıcılerınızı,250 cok degılmı yaf cok parcalı mı hast cıkısları?

ben otellerde falan olan havlu terlıklerden aldım realden gayet de uygundu fıyatı 3 mü 5 mı neydı,olmadı sonra atarım hem yumuşak hem genıs rahat ederım dedım,fıkır olsunn

semenya sana yazcam dıye yazdıgının ıcıne yazmısım canım benım:) bu sanaa

bende ucretlı calısıyorum bana da hala nıye gelıyorsun dıyorlar,zaten aldıgım 3kurus para bende bılıyorum ıhtıyacım olmasa gelmemeyıı ınsanlar herkesı kendılerı gıbı sanıyorlar,bende bu halımle gelıp gık etmezken hele de o kadarcık para alırken bazılarının habıre soylenmesıne ızın almasına delırıyorum,boşversen

selam arkadaşlar hepimiz mutlu sona yavaş yavaş yaklaşırken bebeklerimize kavuşmanın heyecanı ve doğum korkusuyla son günlerimizi sayıyoruz umarım hepimizin doğumları kolay olur Allahım tüm doğum yapacakları bir avazda kurtarsın inşallah...Bu arada ben su son günlerde okadar çol şistimki ellerim bacaklarım ayaklarım balon gibi oldular kendimi çok hantal hissediyorum hiç bir iş yapasım gelmiyor dışarı bile çıkasım gelmiyor

amiiiiiinn cnmmmm..benmde ayaklar fenaaa hiiçç oturmaya gelmiyorr uzun oturmam lazım heppp

Bende hala çalışıyorum durmadan ne zaman doğurucan yok daha doğurmadın mı diye şaka yapıyorlar bir de yediğim lokmaları sayıyorlar uyuz oluyorum....Mutfağa girip bi domates alsam ooo kocaman oldun vs...Benden çok yiyenler göze batmıyor hamile olunca her şey göze batıyor...Bugun bi de çabuk yprulduğumu farkettim evi süpürdüm viledayla sildim çamaşır astım işe geldim şimdi de bitiğim saat 12 olsa da eve gitsem uyusam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…