beyda cıkmıs sanırım,birii benide eklesınn grubaa yaa
beyda cıkmıs sanırım,birii benide eklesınn grubaa yaa
canim bana yolla ismini ozelden ben ekliyim seni
beyda eklemiş seni canım
ayarlarım kapalı sanırım canım senın acıksa ben eklıyım senı
semenyacım benı eklemedı beyda canım mecık haklı
semenya dogru bılıyorsunn ısmımımecık e attım özelden,10dakıka dolmadıgı ıcın sna atamıyorum hemen bakalım o bulabılırse eklesın ben onu bulamadımm
tamam cnmsemenya dogru bılıyorsunn ısmımımecık e attım özelden,10dakıka dolmadıgı ıcın sna atamıyorum hemen bakalım o bulabılırse eklesın ben onu bulamadımm
slm kızlar girip bi selam vereyim dedim bugun annem gidiyo bir haftadır beraberdik anne adayı olunca sanki annemi daha cok anladım Allah uzun ömürler versin annelerimize
yok canım emniyette görevliyiz. süreli görevler olduğu için geri dönüyoruz.canım sen nıye yurtdısındasın sureklı de farklı yerler,eşin muhendıs falan mı?senın ısınle mı alakalı bu antalya sofya vss abowww yanıı,hoşş ben de yurtdısında yaşamayı ısterdım ama
slm kızlar girip bi selam vereyim dedim bugun annem gidiyo bir haftadır beraberdik anne adayı olunca sanki annemi daha cok anladım Allah uzun ömürler versin annelerimize
mecik birdaha dene ıstersen açtım ekleme ayarlarını ben senı bulamadımm gittii :)
o bende de var mırabelle,hatta benımkı dogunca sankı ben sankı artık annemın mınık kızı olmayacakmısım gıbıı cok uzuluyorum sankı annemle aramıza mesafe gırecekk gıbıslm kızlar girip bi selam vereyim dedim bugun annem gidiyo bir haftadır beraberdik anne adayı olunca sanki annemi daha cok anladım Allah uzun ömürler versin annelerimize
sen de mı emnıyettesın yanı ıkınız de mı çalışıyorsunuz eşinle,zor ama tedbılı mekanda ferahlık vardır boşverryok canım emniyette görevliyiz. süreli görevler olduğu için geri dönüyoruz.
hayır canım öyle bı fotograf degıl gayet renklı cızgılı bı gomlek var ustumdecanim esinle siyah beyazmi resmin firfirli bir elbise var ama oysa arkadaslik yollamayi kapatmissin canim yollanmio
merhabalarr. ne zmandır yazmıordum. çok sıkılıorum bugünlerde yahu. napsam kar etmio.
merhabalarr. ne zmandır yazmıordum. çok sıkılıorum bugünlerde yahu. napsam kar etmio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?