2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

semenya dogru bılıyorsunn ısmımı mecık e attım özelden,10dakıka dolmadıgı ıcın sna atamıyorum hemen bakalım o bulabılırse eklesın ben onu bulamadımm

slm kızlar girip bi selam vereyim dedim bugun annem gidiyo bir haftadır beraberdik anne adayı olunca sanki annemi daha cok anladım Allah uzun ömürler versin annelerimize

semenya dogru bılıyorsunn ısmımı mecık e attım özelden,10dakıka dolmadıgı ıcın sna atamıyorum hemen bakalım o bulabılırse eklesın ben onu bulamadımm

canim ben seni arattim bulamadi ben sana ozelden mesaj attim ona bir bak can cazim

tamam cnm
slm kızlar girip bi selam vereyim dedim bugun annem gidiyo bir haftadır beraberdik anne adayı olunca sanki annemi daha cok anladım Allah uzun ömürler versin annelerimize

Allah kavuştursun,göndermek çok zor.onlar için de zor.ben de 2 hafta önce gönderdim.akılları bizde kalıyor,bu halimizle bırakmak istemiyorlar

yok canım emniyette görevliyiz. süreli görevler olduğu için geri dönüyoruz.

canim esinle siyah beyazmi resmin firfirli bir elbise var ama oysa arkadaslik yollamayi kapatmissin canim yollanmio

allah kavustursun canim amin cumlemizin annelerine saglikli sihhatli uzun omurler versin rabbim .

merhabalarr. ne zmandır yazmıordum. çok sıkılıorum bugünlerde yahu. napsam kar etmio.

o bende de var mırabelle,hatta benımkı dogunca sankı ben sankı artık annemın mınık kızı olmayacakmısım gıbıı cok uzuluyorum sankı annemle aramıza mesafe gırecekk gıbı,Allah kavustursun bu arada keşke doguma yakın gelseydı canım
yok canım emniyette görevliyiz. süreli görevler olduğu için geri dönüyoruz.
sen de mı emnıyettesın yanı ıkınız de mı çalışıyorsunuz eşinle,zor ama tedbılı mekanda ferahlık vardır boşverr
canim esinle siyah beyazmi resmin firfirli bir elbise var ama oysa arkadaslik yollamayi kapatmissin canim yollanmio
hayır canım öyle bı fotograf degıl gayet renklı cızgılı bı gomlek var ustumde

merhabalarr. ne zmandır yazmıordum. çok sıkılıorum bugünlerde yahu. napsam kar etmio.

bende cok sıkılıyorum sureklı ağlamalardayım memnunıyetsızım hayata daır endıselerım cogaldı,psıkolojım bozuldu,aynaya bakmaktan bıle nefret eder oldum sadece uyumak ıstıyorumm tuyaa,senn benı ornekk alma

merhaba canim ne oldu hayirdir neden CANIN SIKILIO onemli deilse paylasirsan biraz rahatlarsin ama nedensiz birseyse bende de SIK SIK oluo canim

canim tama buldum sdimi eklicem seni insllh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…