çok doğru söyledin canım,keyfimizden gitmiyoruz bu sıcakta.semenya sana yazcam dıye yazdıgının ıcıne yazmısım canım benım:) bu sanaa
bende ucretlı calısıyorum bana da hala nıye gelıyorsun dıyorlar,zaten aldıgım 3kurus para bende bılıyorum ıhtıyacım olmasa gelmemeyıı ınsanlar herkesı kendılerı gıbı sanıyorlar,bende bu halımle gelıp gık etmezken hele de o kadarcık para alırken bazılarının habıre soylenmesıne ızın almasına delırıyorum,boşversen
güle güle giysin canım bebişin,bana da 250 çok geldi ama hast.çıkışların 20lifalan galiba.ben 10 lu ve 5li aldım.ayrıyetten zıbın ve alt aldım bol bol göbeği düşmeden çıtçıtlılar giydirilmiyormuş.ben 37 no.almıştım ama şişmeden önceydi yeniden almam lazım terlik.ya da evden eşiminkileri götürmek zorunda kalcammerhaba arkadaşlar,
Ben yine alışverişe g. Birde dayanamadım oğlumuda götürdüm. Bu hatayı birdaha yapmam benim için çok zor oldu. elimi bırakıp bırakıp kaçtı. bugünkü alışveriş merkezindede Marks&spencer yoktu.
Neyse 2 takım ufaklık marka hastane çıkışı ve bir tulumla 2 yeleğe 250 tl verdim. sebamed şampuan aldım. Tabi en önemlisi terlik sorunumu çözdüm twigy den beyaz parmak arası çiçekli bir model aldım. rahat bir model. zaten ayağım şiş olduğu için 40 numaralara bile girmedi. bu aldığım ayarlanabiliyor. 39 no. normalde 38 giyerim. darısı bulamayanların başına. zaman az kaldı. ben yıkayıp ütüleme işlerini yapıcam veya yaptırıcam:)
aynen canım,bu akşam düğüne eşimi yalnız gönderdim.zorlaşmaya başladı bu iş,her sabah of hala mı hamileyim demeye başladım.kolayca doğuversinler ya.selam arkadaşlar hepimiz mutlu sona yavaş yavaş yaklaşırken bebeklerimize kavuşmanın heyecanı ve doğum korkusuyla son günlerimizi sayıyoruz umarım hepimizin doğumları kolay olur Allahım tüm doğum yapacakları bir avazda kurtarsın inşallah...Bu arada ben su son günlerde okadar çol şistimki ellerim bacaklarım ayaklarım balon gibi oldular kendimi çok hantal hissediyorum hiç bir iş yapasım gelmiyor dışarı bile çıkasım gelmiyor
Bende hala çalışıyorum durmadan ne zaman doğurucan yok daha doğurmadın mı diye şaka yapıyorlar bir de yediğim lokmaları sayıyorlar uyuz oluyorum....Mutfağa girip bi domates alsam ooo kocaman oldun vs...Benden çok yiyenler göze batmıyor hamile olunca her şey göze batıyor...Bugun bi de çabuk yprulduğumu farkettim evi süpürdüm viledayla sildim çamaşır astım işe geldim şimdi de bitiğim saat 12 olsa da eve gitsem uyusam
Canım sıcak burası ama daha önceki yıllara göre serin bile denebilir. 6. kattayız balkon esiyor üşüyorum bile akşamları. gündüzde zaten alışveriş mekezlerine gidiyorum oralada serin. Marks and spencer a gideyim bi daha çıkmam herhalde. sen alışveriş için mi çıktın?iyi yapmışsın canım..cicilerinizi güle güle kullanın işala...yavaş yavaş başlarsın yıkama ütüleme işlerine...benm de terlik kaldı ama bi numara büyük alıcam sanırım..terliklerim olmuo bana zaten...orası da sıcaktır şimdi baya..buraso felaket ben de bu saate kadar bekledim dışarı çıkmak için..birazdan çıkıcam ancaa
hayırlı olsun canım.Benimde o civarda olacak inş.kızlar 25 haziranda anne oluyorum bi aksilik çıkmazsa 20 günümm kaldı
aslında 10 lu ve diğeride sanırım 15 liydi. ne fiyatına nede kaçlı olduğuna baktm.koskoca alışveriş merkezinde doğru dürüst bebek mağazası yoktu.mevlüt takımı ve tulum ve 2 yelek de bu fiyata dahil. bu halde gezemediğim için artık bulduğuma razı oldum.Ben ilk oğlumunkileride saklamıştım her ihtimale karşı onlarıda hazırladım. hastane çıkışlarını iri olduğu için giyememişti. o yüzden bu oğluşumada fazla almak istemdim. ilk 10 gün giyer giyebilirse. patikli alt ve yazlık tulum alırım yine. beğendiğim organik bir zıbın takımı olursa onuda alabilirim.alt açmam var zaten ama 1 tane daha almak istiyorum. emzik ve kaşıklı biberon kaldı birde. ah bu halde gezebilsem neler bulurdumda. belki doğduktan 10 gün sonra falan gezer tamamlarım eksikleri.çok doğru söyledin canım,keyfimizden gitmiyoruz bu sıcakta.
güle güle giysin canım bebişin,bana da 250 çok geldi ama hast.çıkışların 20lifalan galiba.ben 10 lu ve 5li aldım.ayrıyetten zıbın ve alt aldım bol bol göbeği düşmeden çıtçıtlılar giydirilmiyormuş.ben 37 no.almıştım ama şişmeden önceydi yeniden almam lazım terlik.ya da evden eşiminkileri götürmek zorunda kalcam
aynen canım,bu akşam düğüne eşimi yalnız gönderdim.zorlaşmaya başladı bu iş,her sabah of hala mı hamileyim demeye başladım.kolayca doğuversinler ya.
bizim okulda da bi öğrt.ark. var yaşlı ellilerde,herkes homili gırtlak yiyor,zaten ilk 3 ay yiyememişim,elimde bi şey görsün yine götürüyorsun bakıyorum da diyor. sonra da gelip yediğime ortak oluyor.bütün terbiyemi bozdurdu bana karışma dedim artık. bidaha gelip benle yiyor ama o lafları bıraktı Allahtan. sen vardiyalı mı çalışıyorsun canım? 12 yi neden bekliyorsun?
çokgeçmiş olsun arkadaşım ...allah bir daha sıkıntı yaşatmasın...çaresiz kalmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim ....
Aman canim hemen doktora git. Ya da telefon ac ve sor, kolestaz olabilir miyim diye. Kolestaz denen hastalik ayak kasintisi ile basliyor ben gecirdim. Cok onemli bir hastalik ama ilaci var caresi var. Intrahepatik kolestaz diye arastirirsan gorursun. Bu kasinti hice sayilmaz, karaciger enzimi testi yapmalari lazim sana.merhaba kızlar,ben de bu saatte tek ben ayaktayım zannediyordum.kaşınmaktan uyuyamadım. ayaklarım feci kaşınıyor napıcam bilemiyorum. duş aldım bu saatte,sabah da sbs de görevliyim nasıl uyuyup nasıl uyanıcam.off ya.didemA,rainofapril siz napıyosun bu saatte?gece kuşları
Bugun bizim kizlar tembellik yapiyorlar belli kiherkeze gunaydin japones sen herkezden once kalmisin ama senin saat farkindan dolayi sanirim cok kotu oluo insan su saat farki yuzunden yine allahtan bizim bir saat geri ama yinede tr ye gidince tuaf oluom ilk gun seni dusunemiorum bile ama yinede hersey turkiyeye gitmeye deger.
Bugun bizim kizlar tembellik yapiyorlar belli ki
Benim 5 saat var canim, dedigin gibi zor oluyor. Hele kislari 6 saat farka cikiyor cunku Cin'de yaz saati uygulamasi yok. Sabahlari kalkinca in cin top oynuyor, annemi aramak istesem saatlerce beklemem gerekiyor. Hakikaten cok zor. Turkiye'ye gidince de adaptasyon zor oluyor dedigin gibi. Ama alistik artik, nereye gidersek oranin saatine uygun yasamaya basliyoruz hemen.
Sen neredeydin canim? Neden kapali her yer? Kahvalti konusunda sonnn derece katiliyorum, burada da oyle bir zevk yok. Turk restoranlari var kahvalti veren ama insan Turkiye'deki gibi peynir simit vs bulamiyor.evet dedigin gibi sanirim olsun ya turkiyede pazar bir bambaska oluo cik disari istedigin yerde kahvaltini yap gez toz burda oylemi heryer kapali acik bir yer bulamazsin.
gercekten senin ki daha zor ama dedigin gibi insan alisio sonralari ne yapalim gerci alismasak ne yapacaz ama offfffff ben cok ozledim turkiye yi sen gidecekmisin bu yaz
Sen neredeydin canim? Neden kapali her yer? Kahvalti konusunda sonnn derece katiliyorum, burada da oyle bir zevk yok. Turk restoranlari var kahvalti veren ama insan Turkiye'deki gibi peynir simit vs bulamiyor.
Turkiye'ye gidecegiz ama bebegin 40'inin cikmasi lazim. Doktor 1,5 aylikken ucmasi daha iyi olur dedi. Gecen sene bu zamanlar Tr'ye gitmeme 10 gun kalmisti ne guzel :97: 2 ay kaliyordum en azindan simdi 3 haftada donmek zorundayimbebekle tek basima donemem, yol 11 saat suruyor neredeyse. Esimin izni kadar kalip donecegiz artik. Sen gidecek misin?
Allah kolaylik versin canim yurtdisi her haliyle zor malesef. Oradan Turkiye ucusu kisa suruyordur ne guzel.. Napalim Allah saglikli olsun da bebisler bunlar da cekilir seyler.canim ben avusturya da oturuorum burda cumartesi 6 dan sonra hayat durur pazartesiye kadar ancak bazi biraneler acik olur birane diorum gercekten ondan bile beter nasil gidip iciolar anlamiorum okadar pis ki anlamatama onunden gecerken bile acayip pis kokuo pis dedigim icki deil canim acayip kotu bir koku neyse pis seyler bide bizi beyenmezler
ben ekim ayi gibi gitmek istiorum ne sicak oluo nede soguk bebek icinde cok guzel olur ama esmin isleri cok yogunizin alamiyabilirim dio belki yilbasi tatilinde gideriz dio ama bende o zaman pek gitmek istemiorum cok soguk oluo cocuklar hasta olur die ama bilmiorum hayirlisi artik
Allah kolaylik versin canim yurtdisi her haliyle zor malesef. Oradan Turkiye ucusu kisa suruyordur ne guzel.. Napalim Allah saglikli olsun da bebisler bunlar da cekilir seyler.
Canim ozelden adini gonder ben ekleyeyim seni kendi listeme, gruba grubun basi dahil ediyor olabilir ya da senin eklemen gerekiyor olabilir. Beni de eklemisti arkadaslar hatirlamiyorum nasildi simdi.evet canim bizim 2 bucuk saat suruo allahtan kisa ama varya giderken turkiye ye bana nasil uzun gelio saat yerimde duramiorum biran once gitmek icin evet ya bebislerimiz saglikli olsun da herseye deger fama ve hilmiyi okudum icim gitti ya en zoru sonuna kadar gelipte oyle seyler yasamak rabbim insllh bebigini onlara bagislar rabbim evlat acisi yasatmasin ya ne guzel hemen faceden yatek kursi baslatmislar facee´isi cok yario bazen bizimkilerde acmis ama ben bulamadim sende varmi canim varsa bana davet yollayabilirmisin cunku hastenye felan yatarsam telden facee girebiliom ama bu suteye giremiorum yardimci olursan sevinirim
Canım sıcak burası ama daha önceki yıllara göre serin bile denebilir. 6. kattayız balkon esiyor üşüyorum bile akşamları. gündüzde zaten alışveriş mekezlerine gidiyorum oralada serin. Marks and spencer a gideyim bi daha çıkmam herhalde. sen alışveriş için mi çıktın?
hayırlı olsun canım.Benimde o civarda olacak inş.
aslında 10 lu ve diğeride sanırım 15 liydi. ne fiyatına nede kaçlı olduğuna baktm.koskoca alışveriş merkezinde doğru dürüst bebek mağazası yoktu.mevlüt takımı ve tulum ve 2 yelek de bu fiyata dahil. bu halde gezemediğim için artık bulduğuma razı oldum.Ben ilk oğlumunkileride saklamıştım her ihtimale karşı onlarıda hazırladım. hastane çıkışlarını iri olduğu için giyememişti. o yüzden bu oğluşumada fazla almak istemdim. ilk 10 gün giyer giyebilirse. patikli alt ve yazlık tulum alırım yine. beğendiğim organik bir zıbın takımı olursa onuda alabilirim.alt açmam var zaten ama 1 tane daha almak istiyorum. emzik ve kaşıklı biberon kaldı birde. ah bu halde gezebilsem neler bulurdumda. belki doğduktan 10 gün sonra falan gezer tamamlarım eksikleri.
kötü haber göbek deliğimin tam üzerinde ilk çatlağımı gördüm çok çoook üzüldüm.nerdeyse doğmak üzere oğlum son dakika golünü attı. inş. daha olmaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?