ya tetanoz aşısı oluyorumm..aramadılar beni sağlık ocağından doktor da demedi tetanoz aşısı olcen diye..ben gittim geçen ay işte ben tetanoz aşısı olmıcam mı die..geçen ay yaptılar ilkini.yarın da ikincisini yapıcaklar işte..diğeri de artık doğumdan soraya kaldı..
Fistiklarim yatmadan bakayim dedim. Kasilmalar 15 dakikada bir geliyor hala, baska hic bir belirti yok. Oglumda nisanim gelmisti ve kirk dakika sonra sancilarim baslamisti. Sonra 20 dakikada bir derken hastaneye giderken 3 dakikada bire dusmustu. Gelecek olsa simdiye gelirdi sancilar degil mi? Yine de hazirlikliyim bu gece bir sey olur falan diye. Biraz fazla hazirim dogurmaya galiba benkizim da nasil kipir kipir anlatamam
bu arada kizimin adina karar verdik. Sena koyacagiz kismet olursa.
Pamukselim yazdigini gordum sonra yazacagim sana. Hayirlisiyla su sabahi bir cikarayim da
Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur
canim benimm iyi olmana cokkk sevindim, sanada oglusunada masallah yaa Rabbim yüzünüzü hep güldürsün insallah...Selam güzel anne adaylarım nasılsınız bebişler nasıl sayfalar çok ilerlediği için ve ben düzenli giremediğim için malum küçük bir melek düştü bizim eve ve benim kata da bomba düştü diyebilirim badna işi hala bitmedi ama çok az kaldı bu haftasonu da ablamlar gelip temizliğimi eşya yerleşimimi yaparlar ondan sonra benden iyisi yok çok şükür faceye takılan annişler biliyor ama burdan da yazayım dedim oğlumu perşembe günü hastaneden çıkardık çok şükür çok iyi durumda kuzum. Okuduğuma göre Esra arkadaşımızın sancıları sıklaşmış inşallah istediği gibi normal doğuma girebilir nişanım ve suyum gelmedi demiş benimde suyum yerindeydi ama 6 cm açılma ile biraz daha beklesem sancıları normal doğucaktı oğlum ama dr. izin vermedi şükür ki bende zaten normali düşünmüyordum. Doğumdan sonra 6 kilo vermiş durumdayım ve nerdeyse hiç göbeğim yok görenler normal doğum mu yaptın diye soruyorlar gayet iyi ve toparlanmış durumdasın diyorlar ki daha 13 günlük lohusayım erken doğumunda tek avantajı ne göbeğimde ne de başka bir yerimde çatlak oluşmadı.
Allah im bir nefeste kurtarsin canim ya insallah sena cikta seni cok üzmeden gelir canim, Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah dualarim seninle cannimmm hayirli haberlerle gel insallah ayyy bende cokk heyecanlandim yaaaaKızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur
kizlarrr benim karnim cok uzun süre cok sert olarak kaliyor hele ayaktayken uzaninca pek birsey yok ama yinede normalmidir acaba ?
japones te doguma gitti ona soracaktim kasilma dedigi nasil oluyor diye emmeee kacirdim suyu gelmis suan hastanede allah yardimcisi olsun....
kasilmayla alakali durum nasil oluyor anlayamadim?
Fistiklarim yatmadan bakayim dedim. Kasilmalar 15 dakikada bir geliyor hala, baska hic bir belirti yok. Oglumda nisanim gelmisti ve kirk dakika sonra sancilarim baslamisti. Sonra 20 dakikada bir derken hastaneye giderken 3 dakikada bire dusmustu. Gelecek olsa simdiye gelirdi sancilar degil mi? Yine de hazirlikliyim bu gece bir sey olur falan diye. Biraz fazla hazirim dogurmaya galiba benkizim da nasil kipir kipir anlatamam
bu arada kizimin adina karar verdik. Sena koyacagiz kismet olursa.
Pamukselim yazdigini gordum sonra yazacagim sana. Hayirlisiyla su sabahi bir cikarayim da
günaydın kızlar dün doktordaydım 2 kilo 44 cm olmuş kızım bir hafta önden gidiyor dedi gelişimi ters dönmüş normal doğum için bi sorun yok dediuzatma raporumuda aldım temmuzun 4 üne kadar çalışıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?