2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2. aşım acımamıştı hiç benim

ama ilki çok yakmıştı inş. acımazz ikincisi seninde:97:

tetanoz aşısını son 1 ay kala yapmıyorlarmış. erken doğuma neden olabiliyormuş. ben de geçen hafta 1. dozu oldum, ikinciyi doğumdan sonra yaparız dediler.
aşı olduğum gün kasıklarıma kramplar girdi.

Son düzenleme:

oyy :) haberlerini bekliyoruz canım. kızının adı çok hoş ben de hala karar veremedim ikinci isim olarak sena istiyor babamız adaş olabilir cimcimeler :)

canim benimm iyi olmana cokkk sevindim, sanada oglusunada masallah yaa Rabbim yüzünüzü hep güldürsün insallah...
Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur
Allah im bir nefeste kurtarsin canim ya insallah sena cikta seni cok üzmeden gelir canim, Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah dualarim seninle cannimmm hayirli haberlerle gel insallah ayyy bende cokk heyecanlandim yaaaa

kizlarrr benim karnim cok uzun süre cok sert olarak kaliyor hele ayaktayken uzaninca pek birsey yok ama yinede normalmidir acaba ?
japones te doguma gitti ona soracaktim kasilma dedigi nasil oluyor diye emmeee kacirdim suyu gelmis suan hastanede allah yardimcisi olsun....
kasilmayla alakali durum nasil oluyor anlayamadim?

meraba canim hayirli geceler oncelikle kasilmalar karnin sertlesir nefesin darlanir kalbin sanki hiz hizli atar daralirsin gozle baktiginda da anlarsin tam gobek deligin altinda acayip toplanir yani bende boyle oluo ama kisiye gore deisirmi orasini bilemicem

japonescim canim rabbim bir nefeste kurtarsin .isnllh sag saglim sena na kavusursun canim. normalde duymustum ilki erken dogarsa % 90 sonrakilerde erken dogar die hayirlisi rabbime emanet ol...

bu arada tuya cim gecmis dogum gunun kutlu olsun canim . rabbim bundan sonraki butun dogum gunlerini bebsinle sevdiklerinle gecirmeni nasip eylesin ,hersey gonlunce olsun ....

pelcel cim sende izine ayrilmisin tadini cikart canim bol bol dinlen bebisinle cicileride yikayip utulemisin hayirlisyla bebisine giydirirsin insllh ...

neyse ben artik gidip uyumaya calisim heyacandan uykum kacti ama boyle daha kotu oluo zaman gecmio uyuyayim da bare zaman gecsinn

esracım belki şuan doğm yaptın güzel kızın sena kollarında
belki de henüz annesinin sıcacık karnında
her ne şekilde olursa olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun

günaydın kızlar dün doktordaydım 2 kilo 44 cm olmuş kızım bir hafta önden gidiyor dedi gelişimi ters dönmüş normal doğum için bi sorun yok dedi uzatma raporumuda aldım temmuzun 4 üne kadar çalışıom

günaydın kızlar bu hafta itibariyle artık izne ayrılmış olmama rağmen evde okadar temizlik işi varki uğrayamadım dün birtürlü.

şöyle bir geçmişe bakıp geleyim ben

Akşam bu yazını okumuştum sabahta suyunun geldiğini okudum. Belki de şimdi doğum yapmışsındır yada kuzun hala içerdedir. Allah senin deminik Sena nında yar ve yardımcısı olsun dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

,superisi2006,yasmin_07,elifnaz33,sincap_,layyydy,
herkez gunaydinlar kizlar dun gece cok zor uyudum ve uyudugumda da esra yi gordum ruyamda kizi dogumus ve burada resmini paylasmiti bizlerle
bu arada sag kolum cok agrio hep sag tarafima yatiorum ya korkuorum cocuk saga yer yapacakta dogumu zorlastircak die neyse rabbim buyuk verir insllh bir kolaylik

bu arada kizlar sizlerle bisiy paylasmak istiorum bundan sonra nasilsa dogumlar siklasir artik. yasadigim yerde son terminde hastaneden herkezi tembihlerler eger nisan ve sanci olursa kendi arabanizla gelebilirsniz yanliz su gelirse oldugunuz yere uzananin musait deilse en yakin yere uzanin ve ambulans cagirin yerinizden alkmayin gezinmeyin derler cunku kordon dolanmasi en cok suyu gelipte gezenlerin basina geliomus buna cok dikkat ediolar kizlar sakin yanlis anlamayin sadece sizi bilgilendirmek istedim burda doguma kadar hersey normal derler ilgilenmezler pek ama ona cok dikkat ederler ondan yazmak istedim panik olmaniza neden olduysam kusura bakmayin

masallah kizina canim insllh sag saglim alirsin kucagina calisma raporunuda almissin hersey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…