Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur
günaydın kızlar bu hafta itibariyle artık izne ayrılmış olmama rağmen evde okadar temizlik işi varki uğrayamadım dün birtürlü.
şöyle bir geçmişe bakıp geleyim ben
masallah kizina canim insllh sag saglim alirsin kucaginacalisma raporunuda almissin hersey gonlunce olsun
selam güzel anne adayları
temizliğim bitti ama bende bittim tabi iş yapmadım kaynanam ve görümcem geldi onlar yaptı sağolsunlar ama ben bile yoruldum hem moralmen yoruldum halılarımı yıkatıcam ama cuma gününden beri oyalıyolar firmadakiler iki gündür gelemediler elimiz kolumuz bağlandı sonundaa bugün iptal ettik başka bi yerrle anlaştık yarın geleccekler bakalım inşallah
canımı sıkan bi diğer konuda doğumdan sonra sevgili kayınvaldem bana tabiri caizse yerleşmeyi düşünüo bide görümcemin kızına bakıo onunla beraber gelcekmiş beşiğini bile getircekmiş bana bunları anlattı önce idrak edemedim işim vardı sonradan anladım ve acayip canım sıkıldı ofofofofofoffof
ne yapayım şimdi ben gelme desem nasıl dicem kız da yaramaz durduu yerde durmuo herrşeyi karıştırıo ve kızamıorumda çünkü kaynanamın hoşuna gitmio ben kızınca offffffffff canım çok sıkılıo doğum sonrası depresyonuna girmeye şimdiden başladım
günaydın canım amin hepimizin gönlüne göre olsun
günaydınnnn kızlaaarrrrrrr
48 günüm kaldı şu anda kızımı kucağıma almak için
günaydın kızlar dün doktordaydım 2 kilo 44 cm olmuş kızım bir hafta önden gidiyor dedi gelişimi ters dönmüş normal doğum için bi sorun yok dediuzatma raporumuda aldım temmuzun 4 üne kadar çalışıom
Selam güzel anne adaylarım nasılsınız bebişler nasıl sayfalar çok ilerlediği için ve ben düzenli giremediğim için malum küçük bir melek düştü bizim eve ve benim kata da bomba düştü diyebilirim badna işi hala bitmedi ama çok az kaldı bu haftasonu da ablamlar gelip temizliğimi eşya yerleşimimi yaparlar ondan sonra benden iyisi yok çok şükür faceye takılan annişler biliyor ama burdan da yazayım dedim oğlumu perşembe günü hastaneden çıkardık çok şükür çok iyi durumda kuzum. Okuduğuma göre Esra arkadaşımızın sancıları sıklaşmış inşallah istediği gibi normal doğuma girebilir nişanım ve suyum gelmedi demiş benimde suyum yerindeydi ama 6 cm açılma ile biraz daha beklesem sancıları normal doğucaktı oğlum ama dr. izin vermedi şükür ki bende zaten normali düşünmüyordum. Doğumdan sonra 6 kilo vermiş durumdayım ve nerdeyse hiç göbeğim yok görenler normal doğum mu yaptın diye soruyorlar gayet iyi ve toparlanmış durumdasın diyorlar ki daha 13 günlük lohusayım erken doğumunda tek avantajı ne göbeğimde ne de başka bir yerimde çatlak oluşmadı.
Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur
günaydın kızlar dün doktordaydım 2 kilo 44 cm olmuş kızım bir hafta önden gidiyor dedi gelişimi ters dönmüş normal doğum için bi sorun yok dediuzatma raporumuda aldım temmuzun 4 üne kadar çalışıom
,superisi2006,yasmin_07,elifnaz33,sincap_,layyydy,
herkez gunaydinlar kizlar dun gece cok zor uyudum ve uyudugumda da esra yi gordum ruyamda kizi dogumus ve burada resmini paylasmiti bizlerle
bu arada sag kolum cok agrio hep sag tarafima yatiorum ya korkuorum cocuk saga yer yapacakta dogumu zorlastircak die neyse rabbim buyuk verir insllh bir kolaylik
bu arada kizlar sizlerle bisiy paylasmak istiorum bundan sonra nasilsa dogumlar siklasir artik. yasadigim yerde son terminde hastaneden herkezi tembihlerler eger nisan ve sanci olursa kendi arabanizla gelebilirsniz yanliz su gelirse oldugunuz yere uzananin musait deilse en yakin yere uzanin ve ambulans cagirin yerinizden alkmayin gezinmeyin derler cunku kordon dolanmasi en cok suyu gelipte gezenlerin basina geliomus buna cok dikkat ediolar kizlar sakin yanlis anlamayin sadece sizi bilgilendirmek istedim burda doguma kadar hersey normal derler ilgilenmezler pek ama ona cok dikkat ederler ondan yazmak istedim panik olmaniza neden olduysam kusura bakmayin
öslemim gece aklıma sen geldin.. dedim ortalarda yok bu ne oldu die seker durumu fiklan vardı ne oldu..
ayy sabaha kadar esracımla ugrastım... ay saglıkla dogum yapmış ama rüyaların ilginçligi yhaa 55 cm dogmuş senacıkuyandım direk kostum buraya bişi varmı die
bu arada herkese günaydınnnnn:93::93::93:
öslemim gece aklıma sen geldin.. dedim ortalarda yok bu ne oldu die seker durumu fiklan vardı ne oldu..
ayy sabaha kadar esracımla ugrastım... ay saglıkla dogum yapmış ama rüyaların ilginçligi yhaa 55 cm dogmuş senacıkuyandım direk kostum buraya bişi varmı die
bu arada herkese günaydınnnnn:93::93::93:
gunaydinn canim hayirli olsun izinin bol bol dinlen bu arada seninde az kalms ya ticket te 17 yazioayy ne guzel ya benimde cok cabuk gecse daha 38 gunum var
Sağol canım sanada günaydın. Evet dr.um hesabına göre 25 hazirandan fazla beklemezmiş kızım içerde yoksa biz 1-2 temmuzda bekliyorduk ama kısmet japoness de doğuma girince bende heyecanlandım valla aramızda 2 gün vardı onunla
Esradan haber varmı diye damladım hemen buraya
ama kızım çok acıktı biz bir kahvaltı yapalım da gelelim teyzeleri
albende de o kadar ayse butun gece esra ile ugrastim dogurmustu... esim ise giderken uyandim sesinden cunku hamileyim die beni kalddirtmio kendi kalkip gidio. neyse geldim ki belki dogurdum kizlar yazisini gorurum dedim ama hayirlisi allah yardimci olsun ...
Esradan haber varmı diye damladım hemen buraya
ama kızım çok acıktı biz bir kahvaltı yapalım da gelelim teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?