2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cok sevindim cnm.. kız o kadar calısma be acı bebişe :) azıcık hamişligin keyfini sür faceye gelmiyorsun aksamları....

eve gidiyorum yemeğimi yiyiyorum saat 9 oluyor canım sonra kendimden geçiyom doğum sonrası daha fazla kalıyım diye çalışıyorum canım zaten yoksa bugünden giderimde işte

günaydın kızlar facete gördüm esranın suyu gelmiş....haber varmı diye giriyim dedim...ama yok sanırsam....dün akşam bizde eskişehirde şöle bi dolaşalım dedik...doğurcam sandım nerdeyse...bu hamileliğimde kızımda yaşamadığım çoğu şeyi yaşıyorum...kasılmalarım ve böle şeyimde bişi batıyo hissi çok oluyo ayağımı kaldıramıyorum bazen....

hadi yaa:18: ama mecbur olmam gerekiyomuşş eyvah olmasam mı acabaa bi saat sora aşıya gidicemm

Kizlar!
Daha once bu topic'e yaziyordum; hatirlayanlar vardir beni. Size mujdeli bir haber vermek istiyorum:

Japones (Esra) dogum yapmis. Facebook'taki duvarinda okudum. Sena dogmus! Gozu aydin olsun! Allah anali babali buyutsun! Kendisine de gecmis olsun!

ben kendi adima diyim canim hatirlamaz olurmuyum. guzel hebrin icin saol canim. nasilsin iymisin

Hatırladım canım.

Ay ne güzel haber Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkları iyidir inşallah. Hem geçmiş olsun hem gözü aydın.

ayy ne güzel maşallah esra kaç haftalıktı ya erkenmi oldu şimdi

allahım analı babalı büyütsün inşallahh

günaydınlarrrr esra da aldı bebişini maşallah. güle güle üyütür inşallah kuzusunu. sıra kimde acaba ben de onu merak ediyorum

gunaydınlar her hamişlik farklı olur diyolar demek doğru sölüyolar canım

ben kendi adima diyim canim hatirlamaz olurmuyum. guzel hebrin icin saol canim. nasilsin iymisin

Hatirlanmak guzel!

Bir sey degil, canim.
Ben iyiyim, cok sukur. 7 haftam kaldi. Normal dogum mu, yoksa epidural normal dogum mu olsun, karar veremiyorum. Sen nasilsin? Benden daha az vaktin kalmis..

Benden 2 gün küçüktü sanırım erken olmadı sayılır 38 in içindeydi

günaydınlarrrr esra da aldı bebişini maşallah. güle güle üyütür inşallah kuzusunu. sıra kimde acaba ben de onu merak ediyorum

Belki bendedir kimbilir esrayla aramızda iki gün olunca heyecan yaptım zati

37. haftasi bitmisti 38 in icindeydi yok canim bu haftada erken sayilmio 36 dan sonrasi normalmis netten okumustum 40. haftaya kadar kadinlarin %5 kalirmis.hamile kalinan zaman tam olarak kesin bilinmedigi icin fazladan verilirmis yani oyle yaziodu :44:

doğum yapan arkadaşa geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün prensesini inş

benimkide bu hafta baskı yapmaya başladı çıkmak için sabırsızlanıyo sanki 36 haftayı bitirdik sizinkiler nasıl yaramazlık durumları

Senamız gelmiş , çok sevindim
Esra tombiş yanaklı resimlerinide yollar bize

saol canım sende haber verdiğin için

evet ya benimkide indi aşağıda takılıyo kasıklarımda hissediyom ve ben 38 e kadar calışmayı dusunuyorum artık nasıl olcaksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…