aynen normalde bu saatte bende kaklmam :) bilinc altı kk ya bak die die kaldırdı ins senacık annesinin kollarında mışıl mışıl uyuyordur....
günaydın canım iyiyim şüküresradan daha haber yok bende çok merak ediyorum :96:
herkesee günaydınnn !!:80::79:
bugün herkes erkencii ben dahiillbi haber yok amaa:26:
cok sevindim cnm.. kız o kadar calısma be acı bebişe :) azıcık hamişligin keyfini sürfaceye gelmiyorsun aksamları....
tetanoz aşısını son 1 ay kala yapmıyorlarmış. erken doğuma neden olabiliyormuş. ben de geçen hafta 1. dozu oldum, ikinciyi doğumdan sonra yaparız dediler.
aşı olduğum gün kasıklarıma kramplar girdi.
Kizlar!
Daha once bu topic'e yaziyordum; hatirlayanlar vardir beni. Size mujdeli bir haber vermek istiyorum:
Japones (Esra) dogum yapmis. Facebook'taki duvarinda okudum. Sena dogmus! Gozu aydin olsun! Allah anali babali buyutsun! Kendisine de gecmis olsun!
Kizlar!
Daha once bu topic'e yaziyordum; hatirlayanlar vardir beni. Size mujdeli bir haber vermek istiyorum:
Japones (Esra) dogum yapmis. Facebook'taki duvarinda okudum. Sena dogmus! Gozu aydin olsun! Allah anali babali buyutsun! Kendisine de gecmis olsun!
Kizlar!
Kizlar!
günaydın kızlar facete gördümesranın suyu gelmiş....haber varmı diye giriyim dedim...ama yok sanırsam....dün akşam bizde eskişehirde şöle bi dolaşalım dedik...doğurcam sandım nerdeyse...bu hamileliğimde kızımda yaşamadığım çoğu şeyi yaşıyorum...kasılmalarım ve böle şeyimde bişi batıyo hissi çok oluyo ayağımı kaldıramıyorum bazen....
ben kendi adima diyim canim hatirlamaz olurmuyum. guzel hebrin icin saol canim. nasilsin iymisin
ayy ne güzel maşallahesra kaç haftalıktı ya erkenmi oldu şimdi
günaydınlarrrr esra da aldı bebişini maşallah. güle güle üyütür inşallah kuzusunu. sıra kimde acaba ben de onu merak ediyorum
ayy ne güzel maşallahesra kaç haftalıktı ya erkenmi oldu şimdi
Kizlar!
doğum yapan arkadaşa geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün prensesini inş
benimkide bu hafta baskı yapmaya başladı çıkmak için sabırsızlanıyo sanki 36 haftayı bitirdik sizinkiler nasıl yaramazlık durumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?