2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hatirlanmak guzel!

Bir sey degil, canim.
Ben iyiyim, cok sukur. 7 haftam kaldi. Normal dogum mu, yoksa epidural normal dogum mu olsun, karar veremiyorum. Sen nasilsin? Benden daha az vaktin kalmis..

iyi olmana sevindim canim bende iyi diyelim iyi olalim misali aslinda benim sancilarim oluo canim cok, doktorum dedi ic karnim dar oldugu icin birde cok zayiftim ondan bebek organlarima baski yapio kotu oluorum oglumda 34. haftada hastaneye yatmistim bu sebepten ama bunda daha gitmedim bakalim hayirlisi .evet az kaldi benide heyacan basti hayirlisiyla alabilseydik kucagimiza

oyy hadi gözümüz aydın yaa çok sewindimmm:26: ne mutluluk yaşıyodur şimdii :97:darısı hepimizin başınaaa

[sıze="3"]japones

hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün kızını
[/sıze]

evet aynen canım..36.hafta bitince normal sayılıo..doktor da bana 24 hazirandan sonra dedi mesela..een son gelme ihtimali 10 temmuz dedi..olabilecek en son günü söylüolar zaten o zaman da 41.haftama girio :26:

duramıyorum zaten gece sürekli kendimi dinledim arada sancı giriyor ben oturup cep tel. den süre tutuyorum.
allahtan hala düzensiz sancılarım. Ay sonuna kadar beklesin istiyorum inşallah bekler

düzensizse daha vaktin var canmm..ya ne güzeell az kalmışş senin bende 37.haftama gelsem bian önce de beklesem minnoşumuu koskoca 8 ayı dewirdim de şurda bi kaç haftamı geçiremiyorumm

Sancilarin icin magnezyum aliyor musun? Iyi geliyor sancilara. Benim de vardi. Doktorum magnezyum-kalsiyum ilaci vardi. Sancilar kesildi.

Insallah bebisin, mumkun oldugunca icerde kalir. Ne kadar iceride kalirsa o kadar gelisip, kilo aliyor 40. haftaya kadar. Hayirlisi olsun! Allah hepimizi saglikla kuratrsin, insallah! Ben de cok heyecanliyim. Sanki ilk dogumum

son zamana kadar içeride kalması gelişmesi açısından iyide kendi adıma konuşayım son haftaya kadar beklerse oğlum 4 küsür oluruz gibime geliyo geçen hafta perşembe günü dr konrolüm vardı 3.300 dedi 1 haftada 500 gr almış

ooh maşşala minnoşunaa tam tosuncuk olmuş ciddenn

ben de aynısını düşünüyorummmm...bunları gördükçe bana heyecan basıooo buarada aynı günlerimiz canımm 24 haziran-10 temmuz arası beklioruz minnoşu bizz

evet beyda. ben sana yazmıştım daha önceden ama okumadın sanırım. senin adet günün de 5 ekimdi yanılmıyorsam. 12 temmuzda son gün. bana dr haziran demedi. haftaya gidecem dr a bakim ne diyecek. iletişimi koparmayalım senle

evet aynen canım..36.hafta bitince normal sayılıo..doktor da bana 24 hazirandan sonra dedi mesela..een son gelme ihtimali 10 temmuz dedi..olabilecek en son günü söylüolar zaten o zaman da 41.haftama girio :26:

senin icin ve bebgin icin en hayirlisi neyse o olsun canim saglikli gelsinde kuzun ama cokta bekletmesin cunku heleki son gunler hic gecmio benim oglan 40 hafta 3 gunluk dogdu son 3 gun gic gecmedi hal geldi haaa helecekle gecio butun saniyler

masallah suphanallah bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…