son zamana kadar içeride kalması gelişmesi açısından iyide kendi adıma konuşayım son haftaya kadar beklerse oğlum 4 küsür oluruz gibime geliyo geçen hafta perşembe günü dr konrolüm vardı 3.300 dedi 1 haftada 500 gr almış
benim 32. haftada 2 kiloydu yavrucuğum. tahminen kaç kilo doğar ki bu kız
Sancilarin icin magnezyum aliyor musun? Iyi geliyor sancilara. Benim de vardi. Doktorum magnezyum-kalsiyum ilaci vardi. Sancilar kesildi.
Insallah bebisin, mumkun oldugunca icerde kalir. Ne kadar iceride kalirsa o kadar gelisip, kilo aliyor 40. haftaya kadar. Hayirlisi olsun! Allah hepimizi saglikla kuratrsin, insallah! Ben de cok heyecanliyim. Sanki ilk dogumum
Esraaa doğurmuş ya süper :) Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza
Tabii bu durum bebek acisindan iyi, eger yeterli suyu falan da varsa. Ama bize gelince, isi biraz zorlastiriyor gibiAma bir arkadasim gecen yil 4,5 kiloluk bebek dogurdu, normal dogumla. Ilk dogumuydu bir de. Ama zor olmadi. Cok da korkmamak lazim. Catiniz musaitse, 4 kilo uzeri de olsa kolay olabilir dogum.
Masallah, sizin oglus kucuk bir tosuncuk!Insallah saglikli bir sekilde alirsiniz kucaginiza!
evet beyda. ben sana yazmıştım daha önceden ama okumadın sanırım. senin adet günün de 5 ekimdi yanılmıyorsam. 12 temmuzda son gün. bana dr haziran demedi. haftaya gidecem dr a bakim ne diyecek. iletişimi koparmayalım senle
kontrollere kaç gündebir gidiyosun şuanda 35.ci haftadasın galiba
dr um eğer ağrın olursa 2 hafta sonra gel olmazsa 4 hafta sonra gelirsin demişti ağrım olmadı gitmedim. haftaya gidicem bakalım
Kizlar!
Daha once bu topic'e yaziyordum; hatirlayanlar vardir beni. Size mujdeli bir haber vermek istiyorum:
Japones (Esra) dogum yapmis. Facebook'taki duvarinda okudum. Sena dogmus! Gozu aydin olsun! Allah anali babali buyutsun! Kendisine de gecmis olsun!
ben artık her hafta gidiyorum hem kontrol hem nst ikisi bir arada
kusura bakma canim mutfaktaydim gormemisim yazdigini oglumda cok aldim magnezyum hic ise yaramadi bunda acikcasi hic almadim migdem bulanio yogurt gibi ondan . hayirlisi artik canim 36 dan sonra zaten sadece kilo aliomus bakalim kizim ne zaman ceeeeee yapacak bu aralar ogluma kizinca o anniiiiii ceeee yapio daha dillenemedi sipacimmm 1 bucuk yasinda ama tikk yokkk
zaten dogum aicisi unutulmasa kim yapardiki birden baska ama gercekten bambaska bir duygu bu yaa rabbim isteyen herkeze taddirsin
Hersey guzel gozukuyor! Uamrim hersey yolunda gider ve tosuncugunu saglikla kucagina alirsin insallah!her perşembe kontrol için gidiyorum suyu yeterli nst sonuçları iyi çıkıyo biz 2 kız kardeşiz ablam ve ben ikimizde 5 kilocuk doğmuşuz bana benzicek gibime geliyo bakalım hayırlısı
allah hepimizi zamanında bi nefeste kurtarsın inş meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
günaydın herkese.. Esraya çok sevindim,gözü aydın olsun.
kızlar ben dün akşam dengemi kaybedip düştüm.popomun üstüne oturdum düşerken o yüzden çok korktum.elimde de bardak vardı,avuç içim kesilmiş,baya bi kanadı anlamadım.şoka girdim sanırım,kanın elimden geldiğini bile anlamamışım.Ağrı sızı oldu ama,
Neyseki Allahtan çok önemli bişey olmadı. sabah bebişim kıpır kıpırdı.
Bugünde kontrolüm var öğleden sonra,,ne olur dua edin,iyi geçsin herşey..
kızlar ben dün akşam dengemi kaybedip düştüm.popomun üstüne oturdum düşerken o yüzden çok korktum.elimde de bardak vardı,avuç içim kesilmiş,baya bi kanadı anlamadım.şoka girdim sanırım,kanın elimden geldiğini bile anlamamışım.Ağrı sızı oldu ama,
nst ye hiç girmedim ben. şimdi söyler belki. gerçi normal doğum yapacakları nst ye alıyo olabilirler. ben sezeryan olmak istiyorum. bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?