2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tabii bu durum bebek acisindan iyi, eger yeterli suyu falan da varsa. Ama bize gelince, isi biraz zorlastiriyor gibi Ama bir arkadasim gecen yil 4,5 kiloluk bebek dogurdu, normal dogumla. Ilk dogumuydu bir de. Ama zor olmadi. Cok da korkmamak lazim. Catiniz musaitse, 4 kilo uzeri de olsa kolay olabilir dogum.

Masallah, sizin oglus kucuk bir tosuncuk! Insallah saglikli bir sekilde alirsiniz kucaginiza!

esra kavusmus bebegine maşallah, allah saglıkla huzrla büyütmeyi nasip etsin. topiğin ilk zamanlı bebeği SENA bebek, maşallah

gunaydın kızlaaaar annemlere geldim sabah eşim
bıraktı bugun besiktas da nefes dersleri var
12.00 - 14:00 arası isteyen varsa gelebilir.

kusura bakma canim mutfaktaydim gormemisim yazdigini oglumda cok aldim magnezyum hic ise yaramadi bunda acikcasi hic almadim migdem bulanio yogurt gibi ondan . hayirlisi artik canim 36 dan sonra zaten sadece kilo aliomus bakalim kizim ne zaman ceeeeee yapacak bu aralar ogluma kizinca o anniiiiii ceeee yapio daha dillenemedi sipacimmm 1 bucuk yasinda ama tikk yokkk

zaten dogum aicisi unutulmasa kim yapardiki birden baska ama gercekten bambaska bir duygu bu yaa rabbim isteyen herkeze taddirsin

her perşembe kontrol için gidiyorum suyu yeterli nst sonuçları iyi çıkıyo biz 2 kız kardeşiz ablam ve ben ikimizde 5 kilocuk doğmuşuz bana benzicek gibime geliyo bakalım hayırlısı
allah hepimizi zamanında bi nefeste kurtarsın inş meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

evet canım hatırladımm 5 ekimdi doğru..doktor bana da 12 temmuz son gün diyodu ama geçen hafta gittiğimde 10 temmuz dedii..bi de haziran 24 den sonra da bekle dedi..37.haftadan sonra yani hazırlıklı olmak lazım zate..bende haftaya gidicem önce çatı muayenesi yapıcak sonra da doğumu konuşucaz dedi bakalım artık..:44:

esracım hayırlı olsun tatlım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun senacık hoşgeldin....

günaydın herkese.. Esraya çok sevindim,gözü aydın olsun.

kızlar ben dün akşam dengemi kaybedip düştüm.popomun üstüne oturdum düşerken o yüzden çok korktum.elimde de bardak vardı,avuç içim kesilmiş,baya bi kanadı anlamadım.şoka girdim sanırım,kanın elimden geldiğini bile anlamamışım.Ağrı sızı oldu ama,
Neyseki Allahtan çok önemli bişey olmadı. sabah bebişim kıpır kıpırdı.
Bugünde kontrolüm var öğleden sonra,,ne olur dua edin,iyi geçsin herşey..

Onemli degil, canim. Doktorun bana verdigi ilk ilac (suda eriyen ilaclardan) da benim midemi bulandiriyordu. Ama daha sonra agizdan alinan, erimeyen magnezyum-kalsiyum ilaci verdi. Ondan cok memnunum.

Oglun daha kucukmus. Aralari az olacak. Arkadas gibi buyurler artik.

Bence de, Allah herkese anne olmayi tattirsin!

Hersey guzel gozukuyor! Uamrim hersey yolunda gider ve tosuncugunu saglikla kucagina alirsin insallah!
Bak, genetik faktor demek ki. Annen 5 kilo dogurmus. Hem de iki tane! Masallah kadina! Allah bilir, normal dogumladir.

canım ya geçmiş olsun. bişey yoktur inşallah.

geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım inş bişeyi yoktur bebişin

nst ye hiç girmedim ben. şimdi söyler belki. gerçi normal doğum yapacakları nst ye alıyo olabilirler. ben sezeryan olmak istiyorum. bakalım

normal veya sezeryan o konuda bişey diyemicem drla geçen hafta konuştuk sadece doğum hakkında öncesinde konuşmamıştık kızlar epüdral normal hakkında ne düşünüyosunuz

canım çok gecmiş olsun bebeişin kıpırdıyosa sorun yoktur değmiş

ayyy çok geçmişler olsun ya canım hiç bi sorun yoktur inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…