günaydın herkese.. Esraya çok sevindim,gözü aydın olsun.
kızlar ben dün akşam dengemi kaybedip düştüm.popomun üstüne oturdum düşerken o yüzden çok korktum.elimde de bardak vardı,avuç içim kesilmiş,baya bi kanadı anlamadım.şoka girdim sanırım,kanın elimden geldiğini bile anlamamışım.Ağrı sızı oldu ama,
Neyseki Allahtan çok önemli bişey olmadı. sabah bebişim kıpır kıpırdı.
Bugünde kontrolüm var öğleden sonra,,ne olur dua edin,iyi geçsin herşey..
nst ye hiç girmedim ben. şimdi söyler belki. gerçi normal doğum yapacakları nst ye alıyo olabilirler. ben sezeryan olmak istiyorum. bakalım
geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım inş bişeyi yoktur bebişin
normal veya sezeryan o konuda bişey diyemicem drla geçen hafta konuştuk sadece doğum hakkında öncesinde konuşmamıştık kızlar epüdral normal hakkında ne düşünüyosunuz
Onemli degil, canim. Doktorun bana verdigi ilk ilac (suda eriyen ilaclardan) da benim midemi bulandiriyordu. Ama daha sonra agizdan alinan, erimeyen magnezyum-kalsiyum ilaci verdi. Ondan cok memnunum.
Oglun daha kucukmus. Aralari az olacak. Arkadas gibi buyurler artik.
Bence de, Allah herkese anne olmayi tattirsin!
Hersey guzel gozukuyor! Uamrim hersey yolunda gider ve tosuncugunu saglikla kucagina alirsin insallah!
Bak, genetik faktor demek ki. Annen 5 kilo dogurmus. Hem de iki tane! Masallah kadina! Allah bilir, normal dogumladir.
kızlar ben bu ara hiç bişey yiyemiyorum iştahım acayip kesildi sizde de aynı durumlar varmı canım hiç yemek yemek istemiyor benim
kızlar ben bu ara hiç bişey yiyemiyorum iştahım acayip kesildi sizde de aynı durumlar varmı canım hiç yemek yemek istemiyor benim
geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım inş bişeyi yoktur bebişin
normal veya sezeryan o konuda bişey diyemicem drla geçen hafta konuştuk sadece doğum hakkında öncesinde konuşmamıştık kızlar epüdral normal hakkında ne düşünüyosunuz
canım çok gecmiş olsun bebeişin kıpırdıyosa sorun yokturdeğmiş
ayyy çok geçmişler olsun ya canım hiç bi sorun yoktur inşş
cok gecmis olsun caniminsllh bebisin cok iyidir
güzide canım cok uzuldum gecmiş olsun bunla kalsın tatlım allahtan kötü bir sekilde dusmemişsin((
esracım gözün aydın tatlım masallah kavustun sena ya darısı bizim basımıza insallah
günaydın kızlar nasılsınız...inşallah herşey yolundadır...bebişleriniz iyidir....
Fatma arkadaşımıza sabır diliyorum....
Kızlar cumartesi kontrolüm vardı...gittik ultrasona koydu doktorum herşey yolunda dedi...nst ye gönderdi...ordada bir problem çıkmadı.....
Eşimle eve geldim lavobaya gittim çamaşırımda kahve rengi leke hafifte kan...allahım bu nedir...ne yapacağımı şaşırdım...eşimide korkutmak istemiyorum....en sonunda söyledim....tekrar hastaneye gittik...tekrar aynı işlemleri yaptılar...sancı çıkmadı....
Doktora sordum neden oldu diye ya kendini çok yormuştursun yada nişan dediğimiz şey olabilir dedi...aldı beni bir korku...bir arkadaştada öyle olmuştu 2 hafta sonra doğum yapmıştı...aklıma o geldi nasıl korktum anlatamam....
Ondan sonrada leke filan olmadı..eski halimizdeyiz...ama içimde bir korku duruyor...bebeğim o gün 2 400 gr olmuştu....yanlız baş yukarıda popo aşağıda dedi...ama doğum zamanına kadar değişirmiş...
Arkadaşlar böyle birşey duydunuzmu ne olur bana yardımcı olun...bebeğim dursun vaktini beklesin..büyüsün....ne olur dualarınızı eksik etmeyin...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
günaydın herkese.. Esraya çok sevindim,gözü aydın olsun.
kızlar ben dün akşam dengemi kaybedip düştüm.popomun üstüne oturdum düşerken o yüzden çok korktum.elimde de bardak vardı,avuç içim kesilmiş,baya bi kanadı anlamadım.şoka girdim sanırım,kanın elimden geldiğini bile anlamamışım.Ağrı sızı oldu ama,
Neyseki Allahtan çok önemli bişey olmadı. sabah bebişim kıpır kıpırdı.
Bugünde kontrolüm var öğleden sonra,,ne olur dua edin,iyi geçsin herşey..
guzidecim cok gecmiş olsun canım,doktoruna görünürsen için rahat eder, inşallah önemli bişey yoktur, allah nazarlardan saklasın
canım cok gecmis olsun verilmis sadakan varmıs
allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?