2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmis olsun canim insllh bebisin cok iyidir

nst ye hiç girmedim ben. şimdi söyler belki. gerçi normal doğum yapacakları nst ye alıyo olabilirler. ben sezeryan olmak istiyorum. bakalım

yok canım nst ye bebeğin kalp atışları jormalmi kasılma cokmu diye bakıyolar sezeryana bile alınabilirsin sorun görülürse

bende normal doğumu epiduralli istiyodum ama bebiş dönmedi yuksek ihtimalle sezeryan olcam canım o da epiduralli ama
valla bence iyki epidural var o olmasa napardık o acıyla

doğru tahmin ikiside normal doğum ablam hastanede ben evde :))) hatta 3 doğum yapmış ablamın büyüğü ilk bebeği 1 gün yaşayıp ölmüş onun kilosunu bilmiyorum ama

Son düzenleme:
kızlar ben bu ara hiç bişey yiyemiyorum iştahım acayip kesildi sizde de aynı durumlar varmı canım hiç yemek yemek istemiyor benim

güzide canım cok uzuldum gecmiş olsun bunla kalsın tatlım allahtan kötü bir sekilde dusmemişsin((

esracım gözün aydın tatlım masallah kavustun sena ya darısı bizim basımıza insallah

kızlar ben bu ara hiç bişey yiyemiyorum iştahım acayip kesildi sizde de aynı durumlar varmı canım hiç yemek yemek istemiyor benim

sevil ben de öyleyim son ay olabiliyormus hatta son haftalar anneler kilo bile verebiliyormus uzulme ne gızel daha az kiloyla tamamlarsın artık

benimde dengem bozuldu bi yşyorum bi midem bulanıyo ama midem sanırım çok karıştırdığımdan dolayı bulanıyo..bence son haftalar bi garip olunuyo gene her bakımdan onun içindir .

canım çok gecmiş olsun bebeişin kıpırdıyosa sorun yoktur değmiş

ayyy çok geçmişler olsun ya canım hiç bi sorun yoktur inşş

cok gecmis olsun canim insllh bebisin cok iyidir

güzide canım cok uzuldum gecmiş olsun bunla kalsın tatlım allahtan kötü bir sekilde dusmemişsin((

esracım gözün aydın tatlım masallah kavustun sena ya darısı bizim basımıza insallah

teşekkür ederim kızlar, Allah daha kötüsünden korusun hepimizi..

Günaydın kızlar..nasılsınız...bebişler nasıllar...artık günler yaklaştıkça sabırsızlanıyorlar galiba..çabuk gelmek istiyorlar...vakitlice doğsunlar...

Esra arkadaşımızada geçmiş olsun diliyorum...bebeğini güzel günlerde büyütsün....
Hepimiz....

guzidecim cok gecmiş olsun canım,doktoruna görünürsen için rahat eder, inşallah önemli bişey yoktur, allah nazarlardan saklasın

rabbim hepimizin yardımcısı olsun...böle durumları birdahada yaşatmasın...dün çok korkuyordum...bugün güvenim üzerime geldi...sizlerin sayesinde...güzel yorumlarınızla....

canım cok gecmis olsun verilmis sadakan varmıs
allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…