2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Yalnız herkes toplanmış

Esracım , Sena'n sağlıkla büyüsün inşallah.. Darısı başımıza. Anlatmanı 4 gözle bekliyorummm doğumunu

Fıstıklarım ben doğurdum detayları sonra anlatırım. Normal oldu. 3070gr boyunu olcmediler şimdi yıkamaya götürdüler. Çok sirin Rabbim bagislasin inşallah. Sizin saatle 8:25te doğdu. Süt bekliyoruz Öpuyorum sizi, aklımdan çıkmadınız valla

Canım Allah anali babalı büyütsün tekrardan. Valla sayende normal doğurma hevesim arttı yaw Darısı başımıza inşallahhhhhh

Öp miskokulu kızını bizim içinnnnn

hayırlı ugurlu olsun canım şirineni sana bağışlasın Allah :) ne güsel kokuyodur o şimdi miss misss... ayyy bizimkide sağlıklı doğar umarımmm

vay beeeeeeee,gözlerim doldu.. esracığımm Allah analı babalı sağlıklı mutlu günlerde büyütsün inşallah.. hoşgeldi meleğinn.

ayy süper yaaa Allahım darısı başımıza.canm seni öpüyorum o minik meleği de kokluyorum.geçmiş olsun.Rabbim analı babalı büyütsün

ay canım tekrar allah bağışlasın normal olmuş bide çok güzell çok sevindimm

masallah suphanallah canim bebisinrabbim anali babali buyutsun insllh tez zamanda sutunde gelir darisi bizim basimiza hayirlisiyla

Allah bağışlasın sağlıkla darısı başımıza

helal olsun esra catır catır dogurdun kız masallahhhhh
bak bir de sezaryandan sonra normal dogurtamayız diolar valla süpersin canım kilosu da cok iyi allahım hayırlı omurler versin

tebrik ederim canım, Allah bağışlasın.

AY NE OLDU BANA GÖZLERİM NİYE DOLDU NİYE BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ ANLAMADIMKİ JAPONES DOĞURMUŞ...inanamıyorum ya...çok duygulandım..bide ezeryandan sonra normal yapmış mşşallah maşşallah...
günaydın kızlar bu arada...

hemen açıldı benim çeşmeler zırla zırla bi yere kadar dimi :) çoook sevindim sağlıklı olmasına canım. Allah ayırmasın yavrundan kokusuna kavuştun artık darısı başımıza

Canım benim ne mutlusundur şimdi.Rabbim annesine babasına bağışlasın,ömrünce gülen yüzünüz solmasın,ömrü hayırlı uzun olsun...Darısı da bizim başımıza olsun.

Aslan Esra çatır çatır doğurdun vala bravo
Darısı Bizim başımıza...
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün kızımızı

maşallah esracım ayyy gözlerimden yaşlar boşaldı meleğine kavuştun artık ne güzel bol bol sarıl kokla onu... detayları bekliyoruz ona göre...
darısı başımıza insallah....:97:

esra maşallah ya çok güzel. biz de yaşayacak mıyız bu duyguyu. çok garip bişey bu. kaç aydır karnımızda sonra elimize mi alıcaz yani. ayh bana bişeyler oliiii.

canım Allah bağışlasın gözün aydın olsun...darısı başımıza olsun...maşallah kilosuda iyiymiş canım Allahım bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…