2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

esra gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Sakin sakin doğumu bekleyip ben hastanedeyim deyip çatır çatır doğurdun valla. Bizim yerimize de kokla minik Senayı.
Darısı bize olsun inşallah.

Çok duygulandım sıra kimde bende mi acaba. :18:

doğuma hazırlıklı gitmekte fayda var. doğum sancısı gelir gelmez dr a koşmamak lazım. bir site paylaşmıştım sizinle. orda aynen böyle diyordu. herkesin doğum sancısı hemen hemen aynıdır o süreyi beklemek zorundasın. ya evde ya da hastanede sancı odasında. bu arada bizim burda bebeği yıkamıyorlar. yıkasalar ne iyi olurdu. bebek yıkamaktan da çekiniyorum. annem de kayınvalidem de kimbilir en son ne zaman bebek yıkadılar

daha önceden anne olmuş arkadaşlara bi sorum olacak. nişan denilen sını ne kadar geliyor. çok az mı belli eder kendini yoksa ıslatır mı çamaşırı. bende azar azar ara sıra gelir bu sıvı. nerden anlayacam ki şimdi gelse

elanurcum
nişan denilen sey kanlı ve nasıl desem sumuksu bişey böle yapıs yapıs farkedersin onu zaten

bu arada bebek yıkamak inan cok basit
bebegi kolunun ustune alacaksın zaten kirli değiller ki basını sampuanla birazda su gdök kese yapmıyacaksın nasılsa
2 3 tas su dök cıkar urkutme bebii de sakin sakin yıkarsın tatlım
korkarsa devam edio uzun sure sudan korkusu

hoşgeldinnn minik kuzucukkk !!!:65: darısı hepimizin başınaaa !!

evdefnaz ben tanımını okudum aynen senin anlattığın gibi şekerim ama ben çok mu az mı geliyo onu merak ediyorum. bi de gelir farketmem kafayı yerim ondan sonra

canım benimki tamamen adet kanaması gibi gelmişti. Bir sabah uyandım tuvalete gittim ki sanki adet olmuşum. Akşama suyum sızarak gelmeye başlamıştı doğumda 3 gün sonra gerçekleşti. Suni sancı vermişlerdi sancılarım sıklaşmadı diye.
Herkeste aynı mı gelir nişan bilmiyorum ama

benimde dengem bozuldu bi yşyorum bi midem bulanıyo ama midem sanırım çok karıştırdığımdan dolayı bulanıyo..bence son haftalar bi garip olunuyo gene her bakımdan onun içindir .

aynı problem bende de var canım ya..midem bulanıo bi garip oluyorum..bazen yiyorum bazen hiç bişi istemio canım..son dönemlerde normalmiş evet..bu sıra bende mideyi baya bi karıştırdım ama

kızlar birşey soracağım
temizlik şirketini aradım az önce burda 1 tane var zaten. Duvarlarım ve camlar silinecek dedim tuvalet banyo ve birde mutfak dolaplarımın sadece yüzü silinecek dedim.
Camları dışardan sildirmiyoruz elemanlarımıza dediler. Eee ben anladım cam silmekten o zaman dedim. Elemanlarımızın başına birşey gelirse bütün sorumluluk bizim bizde o sorumluluğu almıyoruz dediler.
Sanırım sigortasız çalıştırıyor bunlar insanları.
Şimdi kadın tutsam onun peşinden dolanmak dahada yorar diyorum birde güvenebileceğim bildiğim hiç temizlikçi kadın yok.

Sizce ne yapmalıyım içtende olsa camların silinmesine razı mı olmalıyım. Bu arada benim evde üç balkon var. Camların çoğu zaten balkondan silinecek. Sadece salonda 2 cam var dıştan silinecek olan.
Ne dersiniz

:44: bilmiyorum ama zaten camın batan kısmı genelde dış tarafı oluyor hadi iç tarafı kalsa tamam diyecem

Esra,

Allah analı babalı büyütsün....gözünaydın...tatlı bebişini öp,kokla..inşallah sıra bizlere de gelecek..ve hayırlı ve kolay doğumlar yaparız inşallah..

herkese selam...

:44: bilmiyorum ama zaten camın batan kısmı genelde dış tarafı oluyor hadi iç tarafı kalsa tamam diyecem

camın kiri dışardan olur zaten,içten silinmesinin bi anlamı olmaz kı.kadın daha mantıklı görunuyor bu durumda sen bilirsin tabi

Evet bende aynı şeyi düşünüyorum. Dışardan camlara baktım da pervazlar sırf toz simsiyah.
Şimdi bana temizlik şirketini öneren arkadaşı aradımda şirketin onlara yapacağı ödemenin dışında 10-15 tl öner camı dıştan silmeleri için silerler belki dedi. Bu sefer de ben ya birşey olursa demeye başladım.Gerçi kadın tutsak aynı risk yine var öyle değilmi ? Allah korusun tabiki

evet canim demekki benimkilerde kasilma, ama öyle düzenli degil sanirim hicks bunlar.... sagol bitanem bilgilendirdigin icin... ben hep o sertlesmeyi bebek dönüyor saniyordum heheh cehalet iste
gecmis olsun canim yaa benimde 3 aydir sol bilegim agriyo cok fena kipirdatamiyorum, doktor kan dolasimindan olmustur dedi ama beni pek tatmin etmedi nedense....
verdigin bilgi icin tesekkür ederim canim demekki suyun gelmesi cok önemli tek basina gitmemek lazim....
canim gecmis olsun benimde gebelik zehirlenmem var, seninki ne durumda bende 1 hafta yattim hastnede ama 36. haftadan kücüktü ve cok tehlikeli degildi diye doguma almadilar kan degerlerimi takip etmislerdi karaciger degerlerimden birisi yüksekti eger daha cok yükselirse doguma alicaz dediler, 33 haftaliktim o zaman, neyseki degerlerim düstü ve taburcu oldum, suandada herhangi bir kontrol tarihi vermediler, yani kendinide herhangi kötü birsey hissedersen gel dediler, birde tansiyonumu sürekli ölcüyorum yükselirse mutlaka gel dediler, tek hissettigim bulanik görmem ve hicc gecmeyen bas agrisi bazen cok siddetleniyo bazen hafif ama hicc gecmiyor yani hastanedede herhangi bi sekilde tedavi uygulayamadilar sadece yatiyordum.... sen nasilsin simdi seninki ne durumda? sen neler yasiyorsun?
sagol canim hatirlamamiyiz canim yaaa verdigin habr icin tesekkür ederim canim

Esracigimmmmm canim yaaa öncelikle o halinle bizleri unutmadigin icin sana yürekten birr tesekkür etmek istiyorum... minik SENA cikta hosgeldi sefalar getirdi canim, ne güzel melegin kucaginda mislerr gibi kokuyordur simdi bizim yerimizede kokla canim.... ikinizide öpüyorum

aneeem esra doğurmuş muu. dün sahte sancıdır filan diodu. ayyy çok şükür sağlıkla olmuşş. off valla o kadar korkuom ki yaklaştıkça. napcam bilmiomm. panik oluom çokk. hastane çantamı hazırlamadım odasını temizlemedim kıyafetlerini yerleştirmedim.sanki onları hazırlayınca hemen doğcak gibi gelio korkuom. dünden beri sol kasığım ağrıo ya sabah kalkamadım yataktan. neden oluo acaba ya bugünlerde magnezyum içmiom ondan mı.yoksa doğum mu yaklaştı.aneemmmm

kızlar benimde 2-3 haftaya kalmayacak gibime geleiyor..
geçen gece 4 saat süren ağrımdan bahsetmiştim çok şiddetliydi..dünden beride kasılmalarım var ara ara..korkumdan 2 magnezyum içtim..akşamda pembe bi akıntı gelmişti ama çok azdı..adet sancısı gibi ağrılarım var..belimde kopacak sanki..bunlar belirtimi acaba ben hala geçer diye bekliyorum..

Sağol canım sanada geçmiş olsun. Biz 28. haftadan beri doktor doğumu gerçekleştirecek diye diye kızımla inatla mücadele ediyoruz. 28. ve 32. haftala tehlikeli zamanlar demişti doktorum. Sürekli tansiyonumu kontrol ediyorum. Tansiyon düşürecek şeyler yemeye çalışıyorum. Son değerlerim benimde iyiydi. Baş ağrısı bendede hat safhada 20 haftalıktık biz gebelik zehirlenmesini öğrendiğimizde ozamandan beri hiç geçmezmi şu ağrı geçmiyor işte.

Bu benim ikinci doğumum olacak. İlkinde böyle şeyler yaşamadım. Karnım şişmese hamile olduğumu bile anlamayacaktım o dereece rahattım yani. Normal doğumdu. Bunuda normal istiyorum ama doktorum tansiyonun yükselirse kendi hayatınıda bebeğininkinide riske atarsın diyor.

Herşeyi son ana bıraktı. Tansiyon dışında normal olmaması için bir sebep yokmuş. Ben tansiyon hapı içmiyorum şuanda. Sancıların başladığında serumuna tansiyon ilacı katarız yükselmezse normal olur büyük ihtimalle yükselmez ilacın etkisiyle ama yükselirse son anda sezeryana döneriz gibi şeyler söylüyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

yaşadığın yerde başka temizlik şirketi yok mu?
olmadı arkadaşlarına rica etsen?

yaşadığın yerde başka temizlik şirketi yok mu?
olmadı arkadaşlarına rica etsen?

yok canım oda geçen ay açılmış zaten. Herkes çalışıyor. Hiçbirine kıyamam ki. Bu gidişle razı olucam galiba. Duvarlarımın silinmesi lazım 2-3 kişi yolluyorlarmış bir günde biter ozaman. Doğumdan sonra 10-15 gün anca kalırım evde sonra ankaraya gidicez. Ailelerimimz orda eşimle ikimizin yaz tatili orda geçer. Eylülde dönünce olmadı kendim silerim en kötüsü. Evin isi gitsin bebişim doğmadan istiyorum. Kalorifer kömürlüda is çok.
aslında badana yaptıracaktı ev sahibi ama ayın 17 sinden sonraya anca ayarlayabiliyormuş bende ozamana kadar kızımın içimde duracağına emin değilim. Dursada ozaman iyice ağırlaşmış olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…