Fıstıklarım ben doğurdum detayları sonra anlatırım. Normal oldu. 3070gr boyunu olcmediler şimdi yıkamaya götürdüler. Çok sirin Rabbim bagislasin inşallah. Sizin saatle 8:25te doğdu. Süt bekliyoruz Öpuyorum sizi, aklımdan çıkmadınız valla
daha önceden anne olmuş arkadaşlara bi sorum olacak. nişan denilen sını ne kadar geliyor. çok az mı belli eder kendini yoksa ıslatır mı çamaşırı. bende azar azar ara sıra gelir bu sıvı. nerden anlayacam ki şimdi gelse
benimde dengem bozuldu bi yşyorum bi midem bulanıyo ama midem sanırım çok karıştırdığımdan dolayı bulanıyo..bence son haftalar bi garip olunuyo gene her bakımdan onun içindir .
kızlar birşey soracağım
temizlik şirketini aradım az önce burda 1 tane var zaten. Duvarlarım ve camlar silinecek dedim tuvalet banyo ve birde mutfak dolaplarımın sadece yüzü silinecek dedim.
Camları dışardan sildirmiyoruz elemanlarımıza dediler. Eee ben anladım cam silmekten o zaman dedim. Elemanlarımızın başına birşey gelirse bütün sorumluluk bizim bizde o sorumluluğu almıyoruz dediler.
Sanırım sigortasız çalıştırıyor bunlar insanları.
Şimdi kadın tutsam onun peşinden dolanmak dahada yorar diyorum birde güvenebileceğim bildiğim hiç temizlikçi kadın yok.
Sizce ne yapmalıyım içtende olsa camların silinmesine razı mı olmalıyım. Bu arada benim evde üç balkon var. Camların çoğu zaten balkondan silinecek. Sadece salonda 2 cam var dıştan silinecek olan.
Ne dersiniz
kızlar birşey soracağım
temizlik şirketini aradım az önce burda 1 tane var zaten. Duvarlarım ve camlar silinecek dedim tuvalet banyo ve birde mutfak dolaplarımın sadece yüzü silinecek dedim.
Camları dışardan sildirmiyoruz elemanlarımıza dediler. Eee ben anladım cam silmekten o zaman dedim. Elemanlarımızın başına birşey gelirse bütün sorumluluk bizim bizde o sorumluluğu almıyoruz dediler.
Sanırım sigortasız çalıştırıyor bunlar insanları.
Şimdi kadın tutsam onun peşinden dolanmak dahada yorar diyorum birde güvenebileceğim bildiğim hiç temizlikçi kadın yok.
Sizce ne yapmalıyım içtende olsa camların silinmesine razı mı olmalıyım. Bu arada benim evde üç balkon var. Camların çoğu zaten balkondan silinecek. Sadece salonda 2 cam var dıştan silinecek olan.
Ne dersiniz[/Q
camın kiri dışardan olur zaten,içten silinmesinin bi anlamı olmaz kı.kadın daha mantıklı görunuyor bu durumda sen bilirsin tabi
:44: bilmiyorum ama zaten camın batan kısmı genelde dış tarafı oluyor hadi iç tarafı kalsa tamam diyecem
camın kiri dışardan olur zaten,içten silinmesinin bi anlamı olmaz kı.kadın daha mantıklı görunuyor bu durumda sen bilirsin tabi
evet canim demekki benimkilerde kasilma, ama öyle düzenli degil sanirim hicks bunlar.... sagol bitanem bilgilendirdigin icin... ben hep o sertlesmeyi bebek dönüyor saniyordum heheh cehalet istemeraba canim hayirli geceler oncelikle kasilmalar karnin sertlesir nefesin darlanir kalbin sanki hiz hizli atar daralirsin gozle baktiginda da anlarsin tam gobek deligin altinda acayip toplanir yani bende boyle oluo ama kisiye gore deisirmi orasini bilemicem
gecmis olsun canim yaa benimde 3 aydir sol bilegim agriyo cok fena kipirdatamiyorum, doktor kan dolasimindan olmustur dedi ama beni pek tatmin etmedi nedense....,superisi2006,yasmin_07,elifnaz33,sincap_,layyydy,
herkez gunaydinlar kizlar dun gece cok zor uyudum ve uyudugumda da esra yi gordum ruyamda kizi dogumus ve burada resmini paylasmiti bizlerle
bu arada sag kolum cok agrio hep sag tarafima yatiorum ya korkuorum cocuk saga yer yapacakta dogumu zorlastircak die neyse rabbim buyuk verir insllh bir kolaylik
bu arada kizlar sizlerle bisiy paylasmak istiorum bundan sonra nasilsa dogumlar siklasir artik. yasadigim yerde son terminde hastaneden herkezi tembihlerler eger nisan ve sanci olursa kendi arabanizla gelebilirsniz yanliz su gelirse oldugunuz yere uzananin musait deilse en yakin yere uzanin ve ambulans cagirin yerinizden alkmayin gezinmeyin derler cunku kordon dolanmasi en cok suyu gelipte gezenlerin basina geliomus buna cok dikkat ediolar kizlar sakin yanlis anlamayin sadece sizi bilgilendirmek istedim burda doguma kadar hersey normal derler ilgilenmezler pek ama ona cok dikkat ederler ondan yazmak istedim panik olmaniza neden olduysam kusura bakmayin
canim gecmis olsun benimde gebelik zehirlenmem var, seninki ne durumda bende 1 hafta yattim hastnede ama 36. haftadan kücüktü ve cok tehlikeli degildi diye doguma almadilar kan degerlerimi takip etmislerdi karaciger degerlerimden birisi yüksekti eger daha cok yükselirse doguma alicaz dediler, 33 haftaliktim o zaman, neyseki degerlerim düstü ve taburcu oldum, suandada herhangi bir kontrol tarihi vermediler, yani kendinide herhangi kötü birsey hissedersen gel dediler, birde tansiyonumu sürekli ölcüyorum yükselirse mutlaka gel dediler, tek hissettigim bulanik görmem ve hicc gecmeyen bas agrisi bazen cok siddetleniyo bazen hafif ama hicc gecmiyor yani hastanedede herhangi bi sekilde tedavi uygulayamadilar sadece yatiyordum.... sen nasilsin simdi seninki ne durumda? sen neler yasiyorsun?Canım olaya birde iyi tarafından bak seni bu haldeyken seni yalnız bırakmamışlar. Gelip temizliğini yapmışlar yardımcı olmuşlar.
Benim Nisan sonunda annem gelmişti kızlarımın odasını annemle kağıt kapladık. Eşim annem ben. Kaplatmadık yani biz yaptık. Annemle birde oda takımını tüm mobilyayı boyadık acı kahveden beyaza çevirdik. Araya pembe dekorlar kattık. Ve tüm takımı beş kat boyadık.
Sonra annem gitti. Daha yorgunluğunu atamadan ev sahibinin evi satacağını öğrendi. Mayıs ayı boyunca ev aradı mayıs sonunda buldular satın aldılar ve haziran başında taşındılar. Şuan eve yerleşmeye çalışıyor. Kadıncağız iki aydır bayağı bir yoruldu. Belinde kemik erimesi var. Yorulmaması ağır iş yapmaması lazım. Canım ya ben nasıl öderim hakkını.
Şimdi bunları neden anlattım dün görümcemle konuştum. Seçimden sonra gelicem diyordun gelecekmisin dedim. Evi temizleticem kadı tutucam yada temizlik şirketi ayarlıycaz dedim. Yinede yanımda birisi olsa iyi olur. Deterjan su vermek için yapılanları kontrol etmek için dedim. Gelecekmsen seçimden sonraya bırakayım. Yoksa bu hafta çağırayım. Her geçen gün ağırlaşıyorum ve yeğenin leğen kemiğine yerleşmiş doğum yakın zamanda olabilir dedi doktor dedim. Sonuçta 37 hafta bitti zaten herhan olabilir dr. un demesine gerek yok bunu bilmek için.
Ama ne dedi biliyor musun? Ya gelicem ben ama seçimden sonra ne zaman bilimiyorum. Belki seçimden bir hafta sonra belki birkaç gün sonra dedi. Kendisi bekar benimle yaşıt 31 yaşında ve çalışmıyor. Kendisiini bağlayan hiçbirşey yok.
Ardından tepemi attıracak cümleyi de kurdu. Teyze gelmiycekmi yanına diye. O gelirse yaparsınız dedi. Teyze dediği annem oluyor. 60 a merdiven dayamış anneciğimi yaptıkları yorulduğu yetmiyormuş gibi onu çağır demeye getiriyor. Sanki ben ona evimi temizlemeye gel demişim gibi.
Bende tansiyon yüksek bu hamileliğimde gebelik zehirlenmem var ama kimsenin karnı burnundaki beni düşündüğü yok. Birde annem taşındı daha yerleşmeye çalışıyor kadın zaten yoruldu dinlensin doğuma kadar anneleri yormaya gerek yok dedim.
Sonra dediki ben annemi gönderiyorum yanına (kayınvalidemden bahsediyor) ama sen git gençler iyi anlaşır daha yardımcı olursunuz birbirinize diyormuş. Doğru söylüyor dedim bende zaten kayınpederim kanser ışın tedavisi görüyor babamı yalnız bırakmak istemez haklı olarak dedim.
Lafı uzattım ama gel görki evlendiğimde çeyiz sererken annem eşim ve ben vardım. Onlar yoktu. İlk hamileliğimde il değiştirmek zorunda kaldık karnım burnumda taşımdım annem ben ve eşim vardı onlar yoktu. Kızım doğduktan sonra ev ısınmadığı için 6 ay sonra tekrar taşındık yine annem ben eşim vardı onlar yoktu.
Bu sefer de dedimki hazır kendisi gelicem demöişken temizliği o zamana bırakayım. Ama topikte doğumlar arttıkça benimde günüm yaklaştıkça temizlik hallolsun istedim. Ama çok şey istemişim.
Akşam eşime temizlik şirketini ara da hafta sonu gelsinler dedim. Aaa neden görümceni beklemiycenmi diyor. Birşey demedim Japoness den bahsettim aynı haftadayız sancıları başlamıştı nezaman doğum olacağı belli olmaz bir an önce bitsin işler dedim. Bana söylediklerini söylesem 9 yıldır bunları dile getirmek işe yaramadı hep kavga ettik. Söylemek bile istemedim.
Anlayacağın onlar senin yanında olmaya çalışıyorlar. Belki biraz sıkıntı yaşarsın rahat hareket edemezsin ama evinde yemeğini yapan çamaşırını temizliğini halleden birilerinin olması ilk aylarda işine yarayacaktır. Sıkma şimdiden canını. Bak beterin beteri var
sagol canim hatirlamamiyiz canim yaaa verdigin habr icin tesekkür ederim canimKizlar!
Daha once bu topic'e yaziyordum; hatirlayanlar vardir beni. Size mujdeli bir haber vermek istiyorum:
Japones (Esra) dogum yapmis. Facebook'taki duvarinda okudum. Sena dogmus! Gozu aydin olsun! Allah anali babali buyutsun! Kendisine de gecmis olsun!
Fıstıklarım ben doğurdum detayları sonra anlatırım. Normal oldu. 3070gr boyunu olcmediler şimdi yıkamaya götürdüler. Çok sirin Rabbim bagislasin inşallah. Sizin saatle 8:25te doğdu. Süt bekliyoruz Öpuyorum sizi, aklımdan çıkmadınız valla
canim gecmis olsun benimde gebelik zehirlenmem var, seninki ne durumda bende 1 hafta yattim hastnede ama 36. haftadan kücüktü ve cok tehlikeli degildi diye doguma almadilar kan degerlerimi takip etmislerdi karaciger degerlerimden birisi yüksekti eger daha cok yükselirse doguma alicaz dediler, 33 haftaliktim o zaman, neyseki degerlerim düstü ve taburcu oldum, suandada herhangi bir kontrol tarihi vermediler, yani kendinide herhangi kötü birsey hissedersen gel dediler, birde tansiyonumu sürekli ölcüyorum yükselirse mutlaka gel dediler, tek hissettigim bulanik görmem ve hicc gecmeyen bas agrisi bazen cok siddetleniyo bazen hafif ama hicc gecmiyor yani hastanedede herhangi bi sekilde tedavi uygulayamadilar sadece yatiyordum.... sen nasilsin simdi seninki ne durumda? sen neler yasiyorsun?
kızlar birşey soracağım
temizlik şirketini aradım az önce burda 1 tane var zaten. Duvarlarım ve camlar silinecek dedim tuvalet banyo ve birde mutfak dolaplarımın sadece yüzü silinecek dedim.
Camları dışardan sildirmiyoruz elemanlarımıza dediler. Eee ben anladım cam silmekten o zaman dedim. Elemanlarımızın başına birşey gelirse bütün sorumluluk bizim bizde o sorumluluğu almıyoruz dediler.
Sanırım sigortasız çalıştırıyor bunlar insanları.
Şimdi kadın tutsam onun peşinden dolanmak dahada yorar diyorum birde güvenebileceğim bildiğim hiç temizlikçi kadın yok.
Sizce ne yapmalıyım içtende olsa camların silinmesine razı mı olmalıyım. Bu arada benim evde üç balkon var. Camların çoğu zaten balkondan silinecek. Sadece salonda 2 cam var dıştan silinecek olan.
Ne dersiniz
yaşadığın yerde başka temizlik şirketi yok mu?
olmadı arkadaşlarına rica etsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?