yok canım oda geçen ay açılmış zaten. Herkes çalışıyor. Hiçbirine kıyamam ki. Bu gidişle razı olucam galiba. Duvarlarımın silinmesi lazım 2-3 kişi yolluyorlarmış bir günde biter ozaman. Doğumdan sonra 10-15 gün anca kalırım evde sonra ankaraya gidicez. Ailelerimimz orda eşimle ikimizin yaz tatili orda geçer. Eylülde dönünce olmadı kendim silerim en kötüsü. Evin isi gitsin bebişim doğmadan istiyorum. Kalorifer kömürlüda is çok.
aslında badana yaptıracaktı ev sahibi ama ayın 17 sinden sonraya anca ayarlayabiliyormuş bende ozamana kadar kızımın içimde duracağına emin değilim. Dursada ozaman iyice ağırlaşmış olurum.
hoşgeldin melikecim, kalabalıgız da kimsede yazacak derman yok sanırımToplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 5 ziyaretçi)
melike_ecesuu baby03+ SARIPAPATYA03+ Bia **garfield**+ youngmom sev_rey pearl_pearl+ caseyeraa cetrefilli ssah mirabelle+ elanurkr LeYLa_21+ layyydy+ zazez+ 30temmuz holi incisahin yasmin_07 mnkbs sedahayri27+ flzayk evdefnaz+
hayyyy kırk bin kere maşallahhhhhh ne kadann kalabalıgız bugünnnnn
Fıstıklarım ben doğurdum detayları sonra anlatırım. Normal oldu. 3070gr boyunu olcmediler şimdi yıkamaya götürdüler. Çok sirin Rabbim bagislasin inşallah. Sizin saatle 8:25te doğdu. Süt bekliyoruz Öpuyorum sizi, aklımdan çıkmadınız valla
hoşgeldin melikecim, kalabalıgız da kimsede yazacak derman yok sanırım
hoşgeldin melikecim, kalabalıgız da kimsede yazacak derman yok sanırım
yok canım oda geçen ay açılmış zaten. Herkes çalışıyor. Hiçbirine kıyamam ki. Bu gidişle razı olucam galiba. Duvarlarımın silinmesi lazım 2-3 kişi yolluyorlarmış bir günde biter ozaman. Doğumdan sonra 10-15 gün anca kalırım evde sonra ankaraya gidicez. Ailelerimimz orda eşimle ikimizin yaz tatili orda geçer. Eylülde dönünce olmadı kendim silerim en kötüsü. Evin isi gitsin bebişim doğmadan istiyorum. Kalorifer kömürlüda is çok.
aslında badana yaptıracaktı ev sahibi ama ayın 17 sinden sonraya anca ayarlayabiliyormuş bende ozamana kadar kızımın içimde duracağına emin değilim. Dursada ozaman iyice ağırlaşmış olurum.
kızlar benimde 2-3 haftaya kalmayacak gibime geleiyor..
geçen gece 4 saat süren ağrımdan bahsetmiştim çok şiddetliydi..dünden beride kasılmalarım var ara ara..korkumdan 2 magnezyum içtim..akşamda pembe bi akıntı gelmişti ama çok azdı..adet sancısı gibi ağrılarım var..belimde kopacak sanki..bunlar belirtimi acaba ben hala geçer diye bekliyorum..
buna cevap yazmaya fırsat kalmadı Esra'cım..Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur
selam canım, bekliyoduk ama şok olduk..sıra bize mi geliyo..:18: Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişini..Kizlar!
Daha once bu topic'e yaziyordum; hatirlayanlar vardir beni. Size mujdeli bir haber vermek istiyorum:
Japones (Esra) dogum yapmis. Facebook'taki duvarinda okudum. Sena dogmus! Gozu aydin olsun! Allah anali babali buyutsun! Kendisine de gecmis olsun!
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş..Allah'ım hayırlısıyla sağlıcakla ve zamanında kucağımıza alayı nasip etsin minişleri..günaydın herkese.. Esraya çok sevindim,gözü aydın olsun.
kızlar ben dün akşam dengemi kaybedip düştüm.popomun üstüne oturdum düşerken o yüzden çok korktum.elimde de bardak vardı,avuç içim kesilmiş,baya bi kanadı anlamadım.şoka girdim sanırım,kanın elimden geldiğini bile anlamamışım.Ağrı sızı oldu ama,
Neyseki Allahtan çok önemli bişey olmadı. sabah bebişim kıpır kıpırdı.
Bugünde kontrolüm var öğleden sonra,,ne olur dua edin,iyi geçsin herşey..
Benim de midem bi acayip, yediklerim geri gelecek sanki..Ama bi yerde okumuştum, son dönemde annede iştah kesilmesi ve yemek yiyememe normalmiş canım..kızlar ben bu ara hiç bişey yiyemiyorum iştahım acayip kesildi sizde de aynı durumlar varmı canım hiç yemek yemek istemiyor benim
Canım Allah bağışlasın. çok sevindim senin adına. Allah'ım meleğini bağışlasın sana..Şimdi en çok merak edilen soru "doğum nasıldı?, iki doğum şeklini de deneyen biri olarak normal mi sezeryan mı?"Fıstıklarım ben doğurdum detayları sonra anlatırım. Normal oldu. 3070gr boyunu olcmediler şimdi yıkamaya götürdüler. Çok sirin Rabbim bagislasin inşallah. Sizin saatle 8:25te doğdu. Süt bekliyoruz Öpuyorum sizi, aklımdan çıkmadınız valla
Ayy canım ya bilmiyorum ki..zamanında gelir inşallah bebişin..Ama okuduklarımdan sanki doğum belirtileri gibi..panik olma ama bi doktorunu mu arasan..kızlar benimde 2-3 haftaya kalmayacak gibime geleiyor..
geçen gece 4 saat süren ağrımdan bahsetmiştim çok şiddetliydi..dünden beride kasılmalarım var ara ara..korkumdan 2 magnezyum içtim..akşamda pembe bi akıntı gelmişti ama çok azdı..adet sancısı gibi ağrılarım var..belimde kopacak sanki..bunlar belirtimi acaba ben hala geçer diye bekliyorum..
Canım Allah bağışlasın. çok sevindim senin adına. Allah'ım meleğini bağışlasın sana..Şimdi en çok merak edilen soru "doğum nasıldı?, iki doğum şeklini de deneyen biri olarak normal mi sezeryan mı?"
Fıstıklarım ben doğurdum detayları sonra anlatırım. Normal oldu. 3070gr boyunu olcmediler şimdi yıkamaya götürdüler. Çok sirin Rabbim bagislasin inşallah. Sizin saatle 8:25te doğdu. Süt bekliyoruz Öpuyorum sizi, aklımdan çıkmadınız valla
Normal isteyen biri olarak acayip merak ediyorum :18:
Bizde teker teker anne olucaz artık
Aynen ya yemeğide yedim geldim gözler gidiyor vücutumun suyu sıkılmış gibi hissediom nasıl bi hisse artıkIşler bana bakar ben onlara elimi çeneme koydum kaygısız bi şekilde oturuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?