2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:2:
hepsini boşver otur kızını bekle

Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 5 ziyaretçi)

melike_ecesuu baby03+ SARIPAPATYA03+ Bia **garfield**+ youngmom sev_rey pearl_pearl+ caseyeraa cetrefilli ssah mirabelle+ elanurkr LeYLa_21+ layyydy+ zazez+ 30temmuz holi incisahin yasmin_07 mnkbs sedahayri27+ flzayk evdefnaz+

hayyyy kırk bin kere maşallahhhhhh ne kadann kalabalıgız bugünnnnn

hoşgeldin melikecim, kalabalıgız da kimsede yazacak derman yok sanırım

gözün aydın tatlımm benimm allah analı babalı büyütsün inşşş kuzucunu darıısda hayırlısıyla bize olsun inşşşşşş

gözlerim gidiyo canlarımm çok uykum var öpüdünüz rabbime emanet olun yawrularınızla

canım bende önceden temizlik şirketi ile çalışıyordum.iki kişi geliordu birine cam teknisyeni diolar sadece camları siliyor.diğeri de ev içinde yapılması gerekenleri..istanbuldamıısn bilmiorum ama sanıırm istanbul içi hizmet veriyorlar..özelden yazardım ama mesaj atma hakkım yok...googledan hizmet 7/24 diye arattırabilirsin..

doğum yapan arkadaşımızın gözüaydınn

allah ayırmasın çok güzell darısı bizlerin başına artık

Aynen ya yemeğide yedim geldim gözler gidiyor vücutumun suyu sıkılmış gibi hissediom nasıl bi hisse artık Işler bana bakar ben onlara elimi çeneme koydum kaygısız bi şekilde oturuyom

ay mesajı yanlışlıkla begendim :)
canım bence sen dr a gitt beklemeden nts ye filan bağlasınlar..o pembe akıntıya nişan diolar nişan gelince doğum çok yakın demek oluyorrrr nette yazdıına göre nişan gelince aynı gün içinde veya 1 hafta içinde doğum olabiliyormuşşş..koş doktora koş.

Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur
buna cevap yazmaya fırsat kalmadı Esra'cım..

selam canım, bekliyoduk ama şok olduk..sıra bize mi geliyo..:18: Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişini..

Çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş..Allah'ım hayırlısıyla sağlıcakla ve zamanında kucağımıza alayı nasip etsin minişleri..

kızlar ben bu ara hiç bişey yiyemiyorum iştahım acayip kesildi sizde de aynı durumlar varmı canım hiç yemek yemek istemiyor benim
Benim de midem bi acayip, yediklerim geri gelecek sanki..Ama bi yerde okumuştum, son dönemde annede iştah kesilmesi ve yemek yiyememe normalmiş canım..

Canım Allah bağışlasın. çok sevindim senin adına. Allah'ım meleğini bağışlasın sana..Şimdi en çok merak edilen soru "doğum nasıldı?, iki doğum şeklini de deneyen biri olarak normal mi sezeryan mı?"

Ayy canım ya bilmiyorum ki..zamanında gelir inşallah bebişin..Ama okuduklarımdan sanki doğum belirtileri gibi..panik olma ama bi doktorunu mu arasan..

Bu arada benim belim dün gece felaketti. Sağlam olan sağ bacağımın üstüne de basamadım, gece uyuyamadım, dönemedim, eşim bile acıdı sanırım halime..Üstüne bi de sabah kalktım oğlum sanki hareket etmedi uzun bi süre. Neyse ki sonradan başladı da rahatladım..Allah'ım yardım etsin hepimize..Amin..

Son düzenleme:

Normal isteyen biri olarak acayip merak ediyorum :18:
Bizde teker teker anne olucaz artık

ooy maşallah canım
cok sevindim bideee normal aslansın valla
lakır lakır sütlerin olsun inş.sağlıklı uzun
ömürlü olsun

yeriz biz o şirineyii ALLAH UZUN VE GÜZEL ÖMÜRLER VERSİN ESRACIMM DEMEKK Kİ SABAH SEKİZ BUCUKTA KAKTIGIMDA SENACIK 5 DK OLMUŞ DOĞALI :)))

Aynen ya yemeğide yedim geldim gözler gidiyor vücutumun suyu sıkılmış gibi hissediom nasıl bi hisse artık Işler bana bakar ben onlara elimi çeneme koydum kaygısız bi şekilde oturuyom

off bende yidim bi ağıırlık çöktüü bişi yapamıorum valaa hava da çok sıcak yaaaa sıcaktan uyuyamıorum kii ter su oluyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…