sanada geçmiş olsun canım bende sabah ilk uyanınca hareketlerini dinliyorum önce..buna cevap yazmaya fırsat kalmadı Esra'cım..
selam canım, bekliyoduk ama şok olduk..sıra bize mi geliyo..:18: Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişini..
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş..Allah'ım hayırlısıyla sağlıcakla ve zamanında kucağımıza alayı nasip etsin minişleri..
Ayy canım ya bilmiyorum ki..zamanında gelir inşallah bebişin..Ama okuduklarımdan sanki doğum belirtileri gibi..panik olma ama bi doktorunu mu arasan..
yarın gidicem nst için..hareketler normal ama kasılmalar devam..yok değildir değildir..ooofff
Bu arada benim belim dün gece felaketti. Sağlam olan sağ bacağımın üstüne de basamadım, gece uyuyamadım, dönemedim, eşim bile acıdı sanırım halime..Üstüne bi de sabah kalktım oğlum sanki hareket etmedi uzun bi süre. Neyse ki sonradan başladı da rahatladım..Allah'ım yardım etsin hepimize..Amin..
ay mesajı yanlışlıkla begendim :)
canım bence sen dr a gitt beklemeden nts ye filan bağlasınlar..o pembe akıntıya nişan diolar nişan gelince doğum çok yakın demek oluyorrrrnette yazdıına göre nişan gelince aynı gün içinde veya 1 hafta içinde doğum olabiliyormuşşş..koş doktora koş.
kızlar benimde 2-3 haftaya kalmayacak gibime geleiyor..
geçen gece 4 saat süren ağrımdan bahsetmiştim çok şiddetliydi..dünden beride kasılmalarım var ara ara..korkumdan 2 magnezyum içtim..akşamda pembe bi akıntı gelmişti ama çok azdı..adet sancısı gibi ağrılarım var..belimde kopacak sanki..bunlar belirtimi acaba ben hala geçer diye bekliyorum..
eşimi aradım şimdi bi nst ye bari girim dedim bende ..inş iyi haberlerle dönerim..şimdi sancı o anda gelmez hep öyle olur ya yalancı çıkarır insanı bakalım nolcak..
bende normal yapmaya karar verdim
ne yapalım hayırlısı oyle boyle cekecez
her ikisinde de acı allah yardımcımız olur
artık bi avazda
inş canım gönlüne göre olsun bizim kararımızlada olmuyo gerci gecen sene bi ark. işyerinden normal diye gitti sezeryn olup geldi nasip bakalım
gecmiyor canim o basagrisi, benim 33. haftamda cikti gebelik zehirlenmesi,, ondan öncesinde doktoruma hep diyordum tansiyonumu ölcüyorum normal ama bulnk görüyorum basim dönüyor ve basim agriyor normal diyordu.... birgpn bebek az harekte ediyor diye hastaneye gittik orda tansiyonum biraz yüksek cikti sonra idrardada protein cikinca ellerim ayaklarimda sisti tani konuldu.... ama kand egerleim cok yüksekti, gerci ben 14. haftamdada o degerim yüksekmis ama doktorum beni hastanee yollamamisti sadece not etmis, onuda ben daha gecen hafta farkettim tabi hastanedekiler önceki kan sayimlarina bakamdiklari icin herhangi birsey uygulamadilar.. ne yalan söyleyeyim simdi dogsa icim rahatliyacak, cünkü kan degerim yine yükselicek diye korkuyorum cünkü kan degerimin yükselmesi hrhangi bi etki yapmadi bende, nasil anlayacamki simdilik 12 temmuza sadece randevum var oda dogum yapacagim hastanede, kadin doktorumdaki kontrollerimde bitti o zamana kadar bekliycekmiyim bilmiyorum Rabbim hayirlisini verdin saglicakla gelsinSağol canım sanada geçmiş olsun. Biz 28. haftadan beri doktor doğumu gerçekleştirecek diye diye kızımla inatla mücadele ediyoruz. 28. ve 32. haftala tehlikeli zamanlar demişti doktorum. Sürekli tansiyonumu kontrol ediyorum. Tansiyon düşürecek şeyler yemeye çalışıyorum. Son değerlerim benimde iyiydi. Baş ağrısı bendede hat safhada 20 haftalıktık biz gebelik zehirlenmesini öğrendiğimizde ozamandan beri hiç geçmezmi şu ağrı geçmiyor işte.
Bu benim ikinci doğumum olacak. İlkinde böyle şeyler yaşamadım. Karnım şişmese hamile olduğumu bile anlamayacaktım o dereece rahattım yani. Normal doğumdu. Bunuda normal istiyorum ama doktorum tansiyonun yükselirse kendi hayatınıda bebeğininkinide riske atarsın diyor.
Herşeyi son ana bıraktı. Tansiyon dışında normal olmaması için bir sebep yokmuş. Ben tansiyon hapı içmiyorum şuanda. Sancıların başladığında serumuna tansiyon ilacı katarız yükselmezse normal olur büyük ihtimalle yükselmez ilacın etkisiyle ama yükselirse son anda sezeryana döneriz gibi şeyler söylüyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
aynen canim yaa bende gecen evde tansiyonum ölctüm 174/110 5 dakika araliklarla ölctüm yanlistir diye ama hep yüksekti gittim hastaneye 120/82 :)) beni yalanci cikardi... en sonunda evdeki tansiyon aletim bazuk tanisi konuldu.......eşimi aradım şimdi bi nst ye bari girim dedim bende ..inş iyi haberlerle dönerim..şimdi sancı o anda gelmez hep öyle olur ya yalancı çıkarır insanı bakalım nolcak..
eşimi aradım şimdi bi nst ye bari girim dedim bende ..inş iyi haberlerle dönerim..şimdi sancı o anda gelmez hep öyle olur ya yalancı çıkarır insanı bakalım nolcak..
artık bi avazda
artık bi avazda
aynen bende normal istiyorum dün gittiğimde konuştum bebişte dönmüş şu an için bi sıkıntı gözükmüyor dedi bakalım inşallah
aaay annemlerdeyim ya butun komsular
ay sen nasıl odem olmusun beklemez bu
yakın bunun dogumu deyip duruyorlar
ayar ettiler beni ya bugunde saka gibi
bi şişim kendimi aştım
hadi hayırlısı,istediimiz gibi olur inş ben de normal istiyorumm,nasıl geçti nefes tekniği dersin anlatılcak gıbıyse anlat bız de faydalanalım pelıncım...
bende de bi sıkıntı yok bi catıya
bakılması kaldı dr.um onada bakalım
tabi ki de ilk dusuncen normal olsun
dedi
ne zaman bakcak catına dedimi bişey bana demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?