2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sanada geçmiş olsun canım bende sabah ilk uyanınca hareketlerini dinliyorum önce..

ama çok açık pembe canım ya dur bakalım yarına kadar sabredicem..

bi doktora git sen yaa en azından nst ye filan girersin..ben de panik oldum şimdiii gerçi haftamız ii çok şükür gelse de sorun olmaz canım..

bende normal yapmaya karar verdim
ne yapalım hayırlısı oyle boyle cekecez
her ikisinde de acı allah yardımcımız olur
artık bi avazda

eşimi aradım şimdi bi nst ye bari girim dedim bende ..inş iyi haberlerle dönerim..şimdi sancı o anda gelmez hep öyle olur ya yalancı çıkarır insanı bakalım nolcak..

artık bi avazda

inş canım gönlüne göre olsun bizim kararımızlada olmuyo gerci gecen sene bi ark. işyerinden normal diye gitti sezeryn olup geldi nasip bakalım

inş canım gönlüne göre olsun bizim kararımızlada olmuyo gerci gecen sene bi ark. işyerinden normal diye gitti sezeryn olup geldi nasip bakalım

tabi canım allahdan hayırlısı ben
tamamen tırsaklıgımdan normalden
vazgecmiştim ama artık baktım hersey
normal o yuzden bekleyecegim normali

gecmiyor canim o basagrisi, benim 33. haftamda cikti gebelik zehirlenmesi,, ondan öncesinde doktoruma hep diyordum tansiyonumu ölcüyorum normal ama bulnk görüyorum basim dönüyor ve basim agriyor normal diyordu.... birgpn bebek az harekte ediyor diye hastaneye gittik orda tansiyonum biraz yüksek cikti sonra idrardada protein cikinca ellerim ayaklarimda sisti tani konuldu.... ama kand egerleim cok yüksekti, gerci ben 14. haftamdada o degerim yüksekmis ama doktorum beni hastanee yollamamisti sadece not etmis, onuda ben daha gecen hafta farkettim tabi hastanedekiler önceki kan sayimlarina bakamdiklari icin herhangi birsey uygulamadilar.. ne yalan söyleyeyim simdi dogsa icim rahatliyacak, cünkü kan degerim yine yükselicek diye korkuyorum cünkü kan degerimin yükselmesi hrhangi bi etki yapmadi bende, nasil anlayacamki simdilik 12 temmuza sadece randevum var oda dogum yapacagim hastanede, kadin doktorumdaki kontrollerimde bitti o zamana kadar bekliycekmiyim bilmiyorum Rabbim hayirlisini verdin saglicakla gelsin
eşimi aradım şimdi bi nst ye bari girim dedim bende ..inş iyi haberlerle dönerim..şimdi sancı o anda gelmez hep öyle olur ya yalancı çıkarır insanı bakalım nolcak..
aynen canim yaa bende gecen evde tansiyonum ölctüm 174/110 5 dakika araliklarla ölctüm yanlistir diye ama hep yüksekti gittim hastaneye 120/82 :)) beni yalanci cikardi... en sonunda evdeki tansiyon aletim bazuk tanisi konuldu.......

hayırlı haberlerle donersin
canım inş.panik yapma
benimde gecen hafta aynıydı
yalancı sancıdır onlar

artık bi avazda

hadi hayırlısı,istediimiz gibi olur inş ben de normal istiyorumm,nasıl geçti nefes tekniği dersin anlatılcak gıbıyse anlat bız de faydalanalım pelıncım...

artık bi avazda

aynen bende normal istiyorum dün gittiğimde konuştum bebişte dönmüş şu an için bi sıkıntı gözükmüyor dedi bakalım inşallah

aaay annemlerdeyim ya butun komsular
ay sen nasıl odem olmusun beklemez bu
yakın bunun dogumu deyip duruyorlar
ayar ettiler beni ya bugunde saka gibi
bi şişim kendimi aştım

aynen bende normal istiyorum dün gittiğimde konuştum bebişte dönmüş şu an için bi sıkıntı gözükmüyor dedi bakalım inşallah

bende de bi sıkıntı yok bi catıya
bakılması kaldı dr.um onada bakalım
tabi ki de ilk dusuncen normal olsun
dedi

aaay annemlerdeyim ya butun komsular
ay sen nasıl odem olmusun beklemez bu
yakın bunun dogumu deyip duruyorlar
ayar ettiler beni ya bugunde saka gibi
bi şişim kendimi aştım

evet tya benide gören diyo ne kadar şişmissin ikizmi yoksa karnım buyuk napiim yani bebek küçük:26:

hadi hayırlısı,istediimiz gibi olur inş ben de normal istiyorumm,nasıl geçti nefes tekniği dersin anlatılcak gıbıyse anlat bız de faydalanalım pelıncım...

canım tek hoca vardı ben saban gibi
aramadan gittim dogumu anlattı nefes
haftaya salı ondan normale karar verdim
ya ama sancılar sıklasınca işaret parmagımızı
sonmeyen mum gibi dusunup durmadan hızlı
bi sekilde üfleyin dedi ii geliyormus

Temmuz ayinin cic anne adaylari...... bence bu basligi degiselim... kimse temmuzda dogum yapmyacak sanirim :))))) baksaniza simdiden bizi birakanlar oldu.... bu gidisle sirayla dogurucaz... sirada kim var acaba ???
..... Rabbim hepimizin bebegini saglicakla kucagina almyi onun misss kokusunu icine doya doya cekmeyi nasip etsin

ben annemle biraz dısarı cıkıcaz kızlar
gelirim optm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…