2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sende haklısın ne diyeyim ama ben de fazla içli dışlı olmayı seven biri değilim,,,tabiki gelip gidecekler ama aynı şehirde yaşıyoruz gelip haftalarca kalmalarına gerek yok diye düşünüyorum bende napalım uygun bi dille izah edicez bizde

Esracım, sancılardan vs de haberim yoktu. şimdi öğrendim doğumunu, çooooook sevindim, çok tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün inşallah.

Doğum hikayeni merakla bekliyoru hepimiz canım:)

aaay annemlerdeyim ya butun komsular
ay sen nasıl odem olmusun beklemez bu
yakın bunun dogumu deyip duruyorlar
ayar ettiler beni ya bugunde saka gibi
bi şişim kendimi aştım

şekerim çok sevindim normal doğuma karar vermene, son haftalarda vazgeçer gibiydin, ben de bişey demiyodum, ama neyseki cesaret gelmiş:) biz normal isteyelim de allah korusun son anda ters bi durum olursa zaten sezaryene alacaklar yapcak bişi yok.

o komşulara da sinir oldum, bence sen de ödem falan yokki ne alaka yani, onlar seni en son zayıf gördüyse bi anda kilo almış görünce ödem sanmışlardır bence.

bendee bugn sonunda izne çıktımm ama işte daha az yoruluyordum yaaa..
evde ay onu yapiim bunu yapiim derkenn fena yorduldumm.
birde bişi keşfettim..hipermarketin sanal dükkanındanbi güzelll alışverişş yaptımmm...hayatta taşıyamayacağım poşetler dolusu şeyler geldi az önce..ne güzelmiş yahuu...ay hamile olunca insan çok çabuk sevinip çok çabk üzülüo sanırsam :)

ben de migros sanal marketten istedim bikaç kere. çok süper oldu. seçmek gereken meyve-sebzelerden istemiyorum ama çürükleri koyarlar diye.

ben de migros sanal marketten istedim bikaç kere. çok süper oldu. seçmek gereken meyve-sebzelerden istemiyorum ama çürükleri koyarlar diye.

ben risk alıp meyve sebze siparişi de verdim.ama tavsiye ederim çürük çarık yok hiç gerçekten.
dondurulmuş gıda siparişide verdim onu da buzdolu bir torbaya kyup getirmişler..memnun kaldım.

bayanlar merhaba,
ben haziran ve temmuz arasında bir anne adayıyım :)) haziran sonu temmuz başı görünüyor bakalım hayırlısı olsun.
size sorum olacak, wcye gittiğimde karnımın aşağılarında hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor. sizlerde de oluyor mu? bir de bebeklerinizin hareketinde azalma oluyor mu bazen? doktorumu aradım ulaşamadım, birazdan tekrar arıcam da sizlere de sorayım dedim.

Ayaklarım öle bi şişti ki ilk defa bu kadar fazla şişiyor ayakkabının içinden çıkarmıştım geri Giyince üst tarafı eti puf gibi patlayacak

Son düzenleme:

Canım gözün aydın çok duygulandım Allah sağlıkla analı babalı buyutmeyi nasip etsin sen japonya daydın değil mi karışma riski sıfır :)))

ay kalbim nasi atiyo bilemezsin Allah anali babali buyutsun insallah yazdiklarini okudukca panik oldum benim ilk bebegimde:18: :18:
bu arada bende persembe gun ogleden sonra gidiyorum drumla gorusmeye normal dogum istiyorum eger bi problem olmazsa ama cok tirsiyorum yaa bi dogursaydim su cocugu

bende dün doğuruyordum nerdeyse....
dün sabah nst ye gittim aşırı ödem ve hipertansiyondan hemen yatırdılar bu sabahtan içinde doktorum bence alalım artık dedi ben biraz daha beklemek istedim neyse sabaha kadar sıkı izlem çks ve nst takibi kandı idrardı derken ödemim azaldı az önce eve geldim ebe olmamın avantajını gördüm evden el dopleriyle kalp atımını takip edeceğim tansiyonda sıkı takip yapıcaz en ufak bir şey olursa gece bile ara artık alrım dedi doktorum sıradaki benim sanırım kızım 1600 gr olmuş 32+5 olduk 1 hafta daha sıkar dişini inşallah...ben artık tuvalet dışında hiç ayağa kalkmıyorum işim çok zor...preeklamsi hafif yada orta şiddetle başlamış tansiyonunuzu sürekli ölçtürün el ve yüzdeki şişmeleride hafife almayın arkadaşlar...
JAPONES bu arada çok şükür ikinizde sağlıklıymışsınız çok sevindim doğumlar başladı desenize...allh analı babalı büyütsün...

ayy aman canım gelmesin hemen bebişler.. benim daha çok işim var..temmuzu beklesinler yine de..

evet ya ben de okulda evden daha rahatım..ayağım iyileşsin de ben daha 3 hafta gidicem okula.. ordan da doğuma giderim artık..

evet canım yer daraldığı için hareketlerde azalma olması normalmiş..Ama sen yine de ara doktorunu..İçin rahat etsin..

allah sana ve bebeğinede kolaylııklar versi,n canım yar ve yardımcınız olsun

:26::26::26::26:

geçmiş olsun,bıraz daha bekler inş bebişin.
ben de bıraz önce dısarı çıktım fenalık geçiriodum kaldırıma oturdum da yle kendıme geldım,yalnız dısarıda çıkamıcam artık sanırım

kızlar bişey sorucam
japones'e çatı muayenesi denen şey yapılmadı dimi?
çin'de mi yapmıyolar acaba, yoksa yapmaya fırsat mı olmadı?
gerçi Esra hiç böyle bi muayene olacağından filan bahsetmemişti ama..:44:
ya biz de yaptırmasak ne olur ki, ben çok korkuyorum ondan..:18:

Allah yardımcın olsun canım ya..İnşallah herşey yolunda gider ve güzel olur..

geçmiş olsun canım bebişinin kilosuda gayet güzel inşallah biraz daha sıkar dişini kuzucuk

ESRACIMMM canımm maşallahh ohh aldın kızçeni kucağına,misler gibi pembişş odasına,geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,uzun sağlıklı ömürlerr versinn,darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…