bayanlar merhaba,
ben haziran ve temmuz arasında bir anne adayıyım :)) haziran sonu temmuz başı görünüyor bakalım hayırlısı olsun.
size sorum olacak, wcye gittiğimde karnımın aşağılarında hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor. sizlerde de oluyor mu? bir de bebeklerinizin hareketinde azalma oluyor mu bazen? doktorumu aradım ulaşamadım, birazdan tekrar arıcam da sizlere de sorayım dedim.
benimde haziran sonu temmuz başı gibi görünüyo ama takvimim sAÇmalıyoo bir ayım filan kaldı sanırım
adet sancısı gibi sancılar arada olabiliyor cnm normal
bebek hareketleride yeri daraldığı için kimi zaman az olabiliyor evt
doktorumun SÖYLEDİKLERİNİİ AKTARIYORUM:
vajinada çüürük şeklinde ağrılar
vajinaya doğru iğne batması anlık şekilde
karın ağrısı
bel ağrısı bunlar normalmiş cnm
BU ARADAAA KIZLARRRRR:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
*-*-*-ÇATI-*-*-*muayenesini araştırdım okudum vs..
neden herkes bukadar korkuyo bilemedim
acaba benim bilmediğim bi şeymi var çatı muayenesinde
neden korkuyorsunuzz
benn bir hafta sonra tatile gidicem bir haftalığına doktorum izin verdi
bende inş. yollarda doğurmam
bencede yaa bu çatı muaynesi abartılcak değil bence sonuçta doğum yapıcaz onun yanında çatı matı falan lafı olmamalı,, doktor iki parmağıyla kemiklerde darlık varmı yokmu onu kontrol edicek dimi bütün elini sokcak değil heralde???????????
bencede yaa bu çatı muaynesi abartılcak değil bence sonuçta doğum yapıcaz onun yanında çatı matı falan lafı olmamalı,, doktor iki parmağıyla kemiklerde darlık varmı yokmu onu kontrol edicek dimi bütün elini sokcak değil heralde???????????
bende dün doğuruyordum nerdeyse....
dün sabah nst ye gittim aşırı ödem ve hipertansiyondan hemen yatırdılar bu sabahtan içinde doktorum bence alalım artık dedi ben biraz daha beklemek istedim neyse sabaha kadar sıkı izlem çks ve nst takibi kandı idrardı derken ödemim azaldı az önce eve geldim ebe olmamın avantajını gördüm evden el dopleriyle kalp atımını takip edeceğim tansiyonda sıkı takip yapıcaz en ufak bir şey olursa gece bile ara artık alrım dedi doktorum sıradaki benim sanırım kızım 1600 gr olmuş 32+5 olduk 1 hafta daha sıkar dişini inşallah...ben artık tuvalet dışında hiç ayağa kalkmıyorum işim çok zor...preeklamsi hafif yada orta şiddetle başlamış tansiyonunuzu sürekli ölçtürün el ve yüzdeki şişmeleride hafife almayın arkadaşlar...
JAPONES bu arada çok şükür ikinizde sağlıklıymışsınız çok sevindim doğumlar başladı desenize...allh analı babalı büyütsün...
Fıstıklarım ben doğurdum detayları sonra anlatırım. Normal oldu. 3070gr boyunu olcmediler şimdi yıkamaya götürdüler. Çok sirin Rabbim bagislasin inşallah. Sizin saatle 8:25te doğdu. Süt bekliyoruz Öpuyorum sizi, aklımdan çıkmadınız valla
dün sabah nst ye gittim aşırı ödem ve hipertansiyondan hemen yatırdılar bu sabahtan içinde doktorum bence alalım artık dedi ben biraz daha beklemek istedim neyse sabaha kadar sıkı izlem çks ve nst takibi kandı idrardı derken ödemim azaldı az önce eve geldim ebe olmamın avantajını gördüm evden el dopleriyle kalp atımını takip edeceğim tansiyonda sıkı takip yapıcaz en ufak bir şey olursa gece bile ara artık alrım dedi doktorum sıradaki benim sanırım kızım 1600 gr olmuş 32+5 olduk 1 hafta daha sıkar dişini inşallah...ben artık tuvalet dışında hiç ayağa kalkmıyorum işim çok zor...preeklamsi hafif yada orta şiddetle başlamış tansiyonunuzu sürekli ölçtürün el ve yüzdeki şişmeleride hafife almayın arkadaşlar...
JAPONES bu arada çok şükür ikinizde sağlıklıymışsınız çok sevindim doğumlar başladı desenize...allh analı babalı büyütsün...
Kızlar karnım da acayip bi ağrı var ama böle sancı ya da organ ağrısı gibi diil!!sanki cildim acıyo,özellikle göğsümün alt kısmı ve gece yatarken çok artıyo,dönerken falan sanki yara ağrısı gibi acıyoo!sancı türü bi ağrım daha hiç olmadı,35.hafta içindeyim,bazen düşünüyorum acaba sancı böle bişeymi diye ama benim cildim yara gibi acıyo resmen yaa;(dr.sölemiştim ultrasonda böbreklerime falan baktı ama sorun yok dedi,ben de üstelemedim!böle bişey yaşayan varmı??
CANIM DÜN GECEDEN BERİ TAKİP EDİYORUM. Allah Sena bebeğe ailesiyle birlikte hayırlı,güzel bir ömür versin. Seni de tebrik ederim.Fıstıklarım ben doğurdum detayları sonra anlatırım. Normal oldu. 3070gr boyunu olcmediler şimdi yıkamaya götürdüler. Çok sirin Rabbim bagislasin inşallah. Sizin saatle 8:25te doğdu. Süt bekliyoruz Öpuyorum sizi, aklımdan çıkmadınız valla
Kızlar karnım da acayip bi ağrı var ama böle sancı ya da organ ağrısı gibi diil!!sanki cildim acıyo,özellikle göğsümün alt kısmı ve gece yatarken çok artıyo,dönerken falan sanki yara ağrısı gibi acıyoo!sancı türü bi ağrım daha hiç olmadı,35.hafta içindeyim,bazen düşünüyorum acaba sancı böle bişeymi diye ama benim cildim yara gibi acıyo resmen yaa;(dr.sölemiştim ultrasonda böbreklerime falan baktı ama sorun yok dedi,ben de üstelemedim!böle bişey yaşayan varmı??
benim de aynen canım, bacak ayak bu akşam kocaman. ve daha 6 haftam var böyle devam ederse işim çok zor.ayağıma terliklerim bile olmuyor.Ayaklarım öle bi şişti ki ilk defa bu kadar fazla şişiyor ayakkabının içinden çıkarmıştım geri Giyince üst tarafı eti puf gibi patlayacak
Fıstıklarım ben doğurdum detayları sonra anlatırım. Normal oldu. 3070gr boyunu olcmediler şimdi yıkamaya götürdüler. Çok sirin Rabbim bagislasin inşallah. Sizin saatle 8:25te doğdu. Süt bekliyoruz Öpuyorum sizi, aklımdan çıkmadınız valla
:26::26::26::26:
geçmiş olsun,bıraz daha bekler inş bebişin.
ben de bıraz önce dısarı çıktım fenalık geçiriodum kaldırıma oturdum da yle kendıme geldım,yalnız dısarıda çıkamıcam artık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?