2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde haziran sonu temmuz başı gibi görünüyo ama takvimim sAÇmalıyoo bir ayım filan kaldı sanırım

adet sancısı gibi sancılar arada olabiliyor cnm normal

bebek hareketleride yeri daraldığı için kimi zaman az olabiliyor evt

doktorumun SÖYLEDİKLERİNİİ AKTARIYORUM:

vajinada çüürük şeklinde ağrılar

vajinaya doğru iğne batması anlık şekilde

karın ağrısı

bel ağrısı bunlar normalmiş cnm

BU ARADAAA KIZLARRRRR:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

*-*-*-ÇATI-*-*-*muayenesini araştırdım okudum vs..

neden herkes bukadar korkuyo bilemedim

acaba benim bilmediğim bi şeymi var çatı muayenesinde

neden korkuyorsunuzz

benn bir hafta sonra tatile gidicem bir haftalığına doktorum izin verdi

bende inş. yollarda doğurmam

bencede yaa bu çatı muaynesi abartılcak değil bence sonuçta doğum yapıcaz onun yanında çatı matı falan lafı olmamalı,, doktor iki parmağıyla kemiklerde darlık varmı yokmu onu kontrol edicek dimi bütün elini sokcak değil heralde???????????

ay cnm çok komiksin yaa

çocuk çıkcak ordan dimi doğru

herkese iyi akşamlar
iyi bakın göbüşlere , miadından once doğurmayın haa :18:

limon değilinden karpuz çıkarmak işte tüm mesele bu

Selam kızlar nasılsınız biz çok iyiz şükür fırsat buldukça pc başına geçip yazılarınızı okumaya çalışıyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz teyzeleri artık yavaştan meleklerimiz düşmeye başladı kucaklara Esram da aldı miniğini sıcacık kucağına darısı sizlerin başına.

Canım inşallah bebeğin durabildiği kadar durur karnında da çok bekletmez sizi hastane çıkışında ben 8 gün bekledim oğlumu çok şükür şimdi kucağımda hatta kavga bile etmeye başladı memeyle.

cnm üzerinden büyük bi bebiş kalktı hayırlısıylabizi haberdar et sıksıkk darısı başımızaaaa

canim ayni haftada benimde öyle oldu tam 32+0 da hastaneye yattim preeklampsiden dolayi.... ertesi günü bebegi alacaz dediler ama sonra degerlerim normale döndü-.... insallah seninde Rabbim gönlüne göre verir canim cok gecmis olsun bende sürekli tansiyonumu takip ediyorum.... ama sinir olarak 160/110 den fazla olursa gel dedi, ama bana sanki doktorun verdigi bu sinir biraz yüksek gelid ::.. cok ilginc internette okudum 140/90 yaziyo ama doktorum bana baska sinir verdi..... sizce normalmi ?

Japones, gözün aydın, Allah sizi bebeğinize, onu da size bağışlasın; tabi darısı başımıza

Ben çok sıkıldım kızlar hamile olmaktan. Hamilelikten önceki hallerimi hatırlamıyorum bile, hatta doğduğumdan beri, şu yaşıma kadar hep hamileymişim gibi geliyor artık

33.haftama girdim artık. Kızımın hareketleri canımı yakmaya başladı, bir de vajinamda ağrı hissediyorum, sizde de oluyor mu bu tür ağrılar?

Kızlar karnım da acayip bi ağrı var ama böle sancı ya da organ ağrısı gibi diil!!sanki cildim acıyo,özellikle göğsümün alt kısmı ve gece yatarken çok artıyo,dönerken falan sanki yara ağrısı gibi acıyoo!sancı türü bi ağrım daha hiç olmadı,35.hafta içindeyim,bazen düşünüyorum acaba sancı böle bişeymi diye ama benim cildim yara gibi acıyo resmen yaa;(dr.sölemiştim ultrasonda böbreklerime falan baktı ama sorun yok dedi,ben de üstelemedim!böle bişey yaşayan varmı??

bu gogus alti ve gobegimin ortasinda cildim yirtiliyormus yara varmis gibi acilar bende de oluyo son zamanlarda caim
ama ben normal diyorum cunku bakiyorumda catlamalar hergecen gun artiyo onlairn acisi diye dusunuyorum
kizlar neden cok korkuyorsunuz su cati muayenesinden 2dklik bisey
benim simdiye kadar3 defa yapildi
iki hafta once 3.su yapildiginda dr artik cok sert degil zamanla dahada yumusayip doguma yaklasacaksin dedi

CANIM DÜN GECEDEN BERİ TAKİP EDİYORUM. Allah Sena bebeğe ailesiyle birlikte hayırlı,güzel bir ömür versin. Seni de tebrik ederim. Çatır çatır doğurdun. Maaşallah

Detaylı haberlerini bekliyoruz...

canım benim 32 haftalıkken gogusum altı
oyleydi bi baktım ertesi gun catlamıs
korkarım catlakların baslayacak hazırlıklı
ol bol bol nemlendir cildini canım

cok gecmis olsun canım bekler bekler
sen içini ferah tut benimde odem cok
fazla tansiyon yuksek idrarda albumin
baktılar ama temiz cıktı cok sukur
sıkma canını olsada bizden daha bilinclisin
cok sukur üstesinden gelirsin:44:

ii geceler kızlar biz biraz uyumaya
calışalım artık bitti uykular

Ayaklarım öle bi şişti ki ilk defa bu kadar fazla şişiyor ayakkabının içinden çıkarmıştım geri Giyince üst tarafı eti puf gibi patlayacak
benim de aynen canım, bacak ayak bu akşam kocaman. ve daha 6 haftam var böyle devam ederse işim çok zor.ayağıma terliklerim bile olmuyor.

usg de bakmadı dr kilosunu öğrenemedim diye üzülürken bak şimdi kucağında meleğin. Allah bağışlasın,uzun ve hayırlı bir ömür versin bebeğine canım.çok sevindim ve biraz daha anneliğe yaklaştığımı hissettim.

çürük gibi acıyan ağrılar normalmiş doktorum söyledi

aman arkadaşım dikkat et tansiyonun düşer yada yükselir sende kendine dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…