Canım inşallah bebeğin durabildiği kadar durur karnında da çok bekletmez sizi hastane çıkışında ben 8 gün bekledim oğlumu çok şükür şimdi kucağımda hatta kavga bile etmeye başladı memeyle.
canim ayni haftada benimde öyle oldu tam 32+0 da hastaneye yattim preeklampsiden dolayi.... ertesi günü bebegi alacaz dediler ama sonra degerlerim normale döndü-.... insallah seninde Rabbim gönlüne göre verir canim cok gecmis olsun bende sürekli tansiyonumu takip ediyorum.... ama sinir olarak 160/110 den fazla olursa gel dedi, ama bana sanki doktorun verdigi bu sinir biraz yüksek gelid ::.. cok ilginc internette okudum 140/90 yaziyo ama doktorum bana baska sinir verdi..... sizce normalmi ?
baby nurse
canım beni biliyormusun bilmem. ben 35 gün önce ağır preeklampsi sebebiyle erken doğum yaptım 31+2 de.. hiç istemedim doğurmak aman bu kadar durdu 2-3 hafta daha dursun dedim ama üniversite hastanesinde doktor hiç dinlemedi aldı ameliyata. çok üzüldüm erkenden boşyere aldılar diye ama sonradan hangi doktora danıştıysam verilmiş sadakam olduğunu, doktorun sezeryan kararını takdir ettiklerini söylediler. çok ciddi bir sıkıntı olduğunu yeni yeni anlıyorum. o yüzden ısrar etmemeni tavsiye ederim. maşallah bebişin kilosu güzel hayata sıkı sıkı tutunur. benimki 1100 gr doğdu.ufak bir solunum sıkıntısı var. onu atlatabilirse eve gelecek nasipse. çok geçmiş olsun canım.Allah yardımcın olsun
kesinlikle sana katılıyorum allah göstermesin eklamsiye çevirseymiş dünyanın neresine gidersen git kurtulamazdın rabbim yüzüne bakmış...bende pazartesi günü sezeryan olmaya karar verdim zaten ısrar etmiycem dediğin gibi...pazartesi 33+4 olacağız inşallah akciğer gelişimi iyice toparladı en azından kilosu açısından küvozde kalır allah hakkımızda hayırlısını versin sende kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inşallah arkadaşım....
baby nurse, bebiş ne güzel kilo almış öyle, kilosu ilerlemiyor diyordun, korkutmuştun bizi. :)ay canım inşallah ....haftaya alacaklar artık mecburen inşallah bende senin gibi kızımı sağlıkla kucağıma alırım...emsin kuzucun ne güzel maşallah...
günaydın şekerlerr
günaydın şekerlerr
Ayaklarım öle bi şişti ki ilk defa bu kadar fazla şişiyor ayakkabının içinden çıkarmıştım geri Giyince üst tarafı eti puf gibi patlayacak
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrr....herşey gönlünüzce olsun...kızlar ödemler çok su içmektende oluyormuş..aklınızda bulunsun..fazla su tüketmeyin....
Esracığım maşallah bebişini kucağına aldı...rabbim ayırmasın...güzel günler görsünler....
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrr....herşey gönlünüzce olsun...kızlar ödemler çok su içmektende oluyormuş..aklınızda bulunsun..fazla su tüketmeyin....
Esracığım maşallah bebişini kucağına aldı...rabbim ayırmasın...güzel günler görsünler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?