bulutcum o ebe biraz afedersin de acayipmiş yani... anacım allah korusun yaz ayları, vğcut susuz kalır, bebeğin suyu azalır, her yer bangır bangır bagırıyor bol su içsin gebeler diye. sen sütünü ayranını suyunu, sıvı gıdanı eksik etme canım benim, bebeklerimiz iyi olsun diye zaten herşeyKızlar banada sağlık ocağındaki ebe söylemişti..az su tüket ayaklarının altına yastık koy uzan..şişliklerin geçer diye...saten içtiğimiz bir su var...sütle....etrfımdakiler o gazlı içecekleri soğuk soğuk içtikçe heleki...
Olsun diyorum bebeğim için katlanırım herşeyi...rabbim herşeyin hayırlısını versin....içmeyiz yemeyiz bizlerde....
Merhaba;
Ben de kısmetse Temmuz annelerinden olacağım canım...şuan34+3 deyim gerçekten çok zor olmaya başladı,özellikle el ve ayaklardaki şişlikler...ben de çok fazla...Yüce Rabbimm hepimize yardım etsin...sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza akmayı nasip etsin...
Çalışyor musun laydy?
günaydın canım hoşgeldin bende uyandım evde olmama rağmenaynen şöle görünüyorum tipim kaydı
Herkese Günaydın
Ayakta uyuyorum yine:97:
Sizler nasılsınız?
günaydın güzeller
nasılsınız bugün? ben geceleri sürekli uyanıyorum artık yaaa, nerde benim o eski mis gibi uykularımmm
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrr....herşey gönlünüzce olsun...kızlar ödemler çok su içmektende oluyormuş..aklınızda bulunsun..fazla su tüketmeyin....
Esracığım maşallah bebişini kucağına aldı...rabbim ayırmasın...güzel günler görsünler....
Uykusuz bir gecenin sabahından günaydın hepinize.
eh işte haleti ruhiyemiz bozuk biraz
canım ben dün gece papatya melisa çayı yaptım küt diye uyudum tavsiye ederim..
günaydın canım
papatya melisa şekersiz çay...süper uyuytuyor...günaydın canım
Herkese Günaydın
Ayakta uyuyorum yine:97:
Sizler nasılsınız?
günaydın güzeller
nasılsınız bugün? ben geceleri sürekli uyanıyorum artık yaaa, nerde benim o eski mis gibi uykularımmm
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrr....herşey gönlünüzce olsun...kızlar ödemler çok su içmektende oluyormuş..aklınızda bulunsun..fazla su tüketmeyin....
Esracığım maşallah bebişini kucağına aldı...rabbim ayırmasın...güzel günler görsünler....
bulutcum arkadaşlara katılıyorum.
Bende gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon ve haliyle bunlara bağlı aşırı ödem var.
Ödem için bol bol su içmek gerek. Sıvı tüketmek gerekli dr. ve bir çok dr. un söylediği bu.
Ben karpuz yiyince bile ödemim azalıyor. Karpuzun çoğu su biliyorsun. Ve ödemim hat safhada iken 1.5 litre suyun içine 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp içiyorum. Daha öncede yazmıştım ödemi olanlara dr.umun tavsiyesidir. Denedim içebilirsiniz diye.
Bu sayede hatırlatmış olayım tekrar ödemi olanların işine yarar belki
günaydın güzeller
oo hala rahat rahat uyuyanlara maşallah diyelim o zaman valla nazar değmesinben hala geceleri rahat uyuyorum bazen su diyom uyanıp sayıklıyom eşim getiriyor onu bile kafamı kaldırıp içmeye üşeniyom
:44: banada doktorumda hemşirede günde 3 lt su tüketmeye çalış demişti
dün bi karikatür gördüm kopyalayamadım ama kısaca anlatayım size. kadın hamile. yatıyo, midesi bulanıyo kalkıyo; yatıyo nefes alamıyo, kalkıyo; yatıyo, bel ağrısından kalkıyo; tuvalete kalkıyo; beli ağrıyo kalkıyo falan. en sonunda toplanmışlar bi yerde konuşuyorlar bi arkadaşı şöyle söylüyo; bu uykularınızın değerini iyi bilin çocuk doğduktan sonra hiç uyuyamayacaksınız
günaydın serbulocum, canım melisa antidepresan etkili bir bitki deil mi? zararı olmasın:26:
bugün de pek bir bilmiş gördüm kendmi
ben hala geceleri rahat uyuyorum bazen su diyom uyanıp sayıklıyom eşim getiriyor onu bile kafamı kaldırıp içmeye üşeniyom
Kızlar banada sağlık ocağındaki ebe söylemişti..az su tüket ayaklarının altına yastık koy uzan..şişliklerin geçer diye...saten içtiğimiz bir su var...sütle....etrfımdakiler o gazlı içecekleri soğuk soğuk içtikçe heleki...
Olsun diyorum bebeğim için katlanırım herşeyi...rabbim herşeyin hayırlısını versin....içmeyiz yemeyiz bizlerde....
eh işte haleti ruhiyemiz bozuk biraz
canım ben dün gece papatya melisa çayı yaptım küt diye uyudum tavsiye ederim..
günaydın canım
papatya melisa şekersiz çay...süper uyuytuyor...günaydın canım
ben hala geceleri rahat uyuyorum bazen su diyom uyanıp sayıklıyom eşim getiriyor onu bile kafamı kaldırıp içmeye üşeniyom
dün bi karikatür gördüm kopyalayamadım ama kısaca anlatayım size. kadın hamile. yatıyo, midesi bulanıyo kalkıyo; yatıyo nefes alamıyo, kalkıyo; yatıyo, bel ağrısından kalkıyo; tuvalete kalkıyo; beli ağrıyo kalkıyo falan. en sonunda toplanmışlar bi yerde konuşuyorlar bi arkadaşı şöyle söylüyo; bu uykularınızın değerini iyi bilin çocuk doğduktan sonra hiç uyuyamayacaksınız
günaydın kızlarrrr
mineden haberiniz var mı bilmiorum ama ben yaziim de bol bol dua edelim
dün kontrole gitmiş dr.u erken doğm riski var die yatırmş hemen hastaneye
açılması yokmuş ama nst de sancısı çıkmş
yanlş bilmiosam 34. haftasında
dua edelim aklımıza geldikçe
ayy bende antiderpesifim zatenama bende ilk defa içtim hamilelikte valla ne bilim bacım zararı olurmu acep:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?