2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar o uykusuzluk bendede varççnormalde çok uyanmazdım geceleri..şimdi oldum gece bekçisi...:82::82::82::82:
Ama razıyım yeterki bebeğim iyi olsun...bazen uyanıyorum panikle neden kıpırdamıyor diye...bakıyorum aradan zaman geçince oynamaya başlıyor..o da uyuyor... Aslında... Işte annelik böyle olsa gerek....
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı vakitlice doğum yapmayı nasip etsin...aminnnnnnnnnn

Kızlar banada sağlık ocağındaki ebe söylemişti..az su tüket ayaklarının altına yastık koy uzan..şişliklerin geçer diye...saten içtiğimiz bir su var...sütle....etrfımdakiler o gazlı içecekleri soğuk soğuk içtikçe heleki...

Olsun diyorum bebeğim için katlanırım herşeyi...rabbim herşeyin hayırlısını versin....içmeyiz yemeyiz bizlerde....

İzinde de olsam erken kalkıyorum. Eşimi kızımı okula okula yolluyorum. Yemeğimi yapıyorum. Yıkanacakları yıkayıp ütülüyorum. Kışlıkları kaldır yazlık çıkar. Dolap çekmece temizliyorum. Doğumdan sonra anneler bune pislik bune dağınıklık demesinler dimi ama?
Yalnız izine ayrılınca dinlenirim diyordum daha dinlenemedim. Ama daha az yoruluyorum. Bacaklarımın kalçamın ağrısı azaldı. Ne çok yoruluyormuşum iş yerinde de farkında değilmişim.

bulutcum o ebe biraz afedersin de acayipmiş yani... anacım allah korusun yaz ayları, vğcut susuz kalır, bebeğin suyu azalır, her yer bangır bangır bagırıyor bol su içsin gebeler diye. sen sütünü ayranını suyunu, sıvı gıdanı eksik etme canım benim, bebeklerimiz iyi olsun diye zaten herşey

hoşgeldin canım sende sağlıklıca alırsın inşallah bebişini kucağına çalışıyorum canım sende çalışıyorsun heralde sabah açtığımda 8 de bi sen bi ben vardık yada uyku tutmadı

günaydın canım hoşgeldin bende uyandım evde olmama rağmenaynen şöle görünüyorum tipim kaydı

ay hiç sorma :86: yataktan kalkınca karşımda dolap aynalı yatakta yüzüme bak aboo diye diye 5 dk falan kendimi inceliom yatakta özellikle sabahları çok korkunç oluyom :86:

Herkese Günaydın
Ayakta uyuyorum yine:97:
Sizler nasılsınız?

eh işte haleti ruhiyemiz bozuk biraz

günaydın güzeller

nasılsınız bugün? ben geceleri sürekli uyanıyorum artık yaaa, nerde benim o eski mis gibi uykularımmm

canım ben dün gece papatya melisa çayı yaptım küt diye uyudum tavsiye ederim..

günaydın canım

Uykusuz bir gecenin sabahından günaydın hepinize.

papatya melisa şekersiz çay...süper uyuytuyor...günaydın canım

Kızlar sabah erken uyandım ..şimdi uykum geldi azıcık paşamla kestireyeyim..sizlere iyi sohbetler...cevaplarınız içinde teşekürler...byyyyyyyy

bulutcum arkadaşlara katılıyorum.

Bende gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon ve haliyle bunlara bağlı aşırı ödem var.
Ödem için bol bol su içmek gerek. Sıvı tüketmek gerekli dr. ve bir çok dr. un söylediği bu.

Ben karpuz yiyince bile ödemim azalıyor. Karpuzun çoğu su biliyorsun. Ve ödemim hat safhada iken 1.5 litre suyun içine 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp içiyorum. Daha öncede yazmıştım ödemi olanlara dr.umun tavsiyesidir. Denedim içebilirsiniz diye.
Bu sayede hatırlatmış olayım tekrar ödemi olanların işine yarar belki

günaydın serbulocum, canım melisa antidepresan etkili bir bitki deil mi? zararı olmasın:26:

bugün de pek bir bilmiş gördüm kendmi

Herkese Günaydın
Ayakta uyuyorum yine:97:
Sizler nasılsınız?

günaydın güzeller

nasılsınız bugün? ben geceleri sürekli uyanıyorum artık yaaa, nerde benim o eski mis gibi uykularımmm

ben hala geceleri rahat uyuyorum bazen su diyom uyanıp sayıklıyom eşim getiriyor onu bile kafamı kaldırıp içmeye üşeniyom

:44: banada doktorumda hemşirede günde 3 lt su tüketmeye çalış demişti

suyun tadında geliyor mu karbonat? ben aksamları ayak bileklerimden şişmeyi görmeye basladım cünkü...

canım senin kızının ödül alması nasıldı? heyecanlandın mı?

günaydın güzeller

dün bi karikatür gördüm kopyalayamadım ama kısaca anlatayım size. kadın hamile. yatıyo, midesi bulanıyo kalkıyo; yatıyo nefes alamıyo, kalkıyo; yatıyo, bel ağrısından kalkıyo; tuvalete kalkıyo; beli ağrıyo kalkıyo falan. en sonunda toplanmışlar bi yerde konuşuyorlar bi arkadaşı şöyle söylüyo; bu uykularınızın değerini iyi bilin çocuk doğduktan sonra hiç uyuyamayacaksınız

günaydın kızlarrrr
mineden haberiniz var mı bilmiorum ama ben yaziim de bol bol dua edelim
dün kontrole gitmiş dr.u erken doğm riski var die yatırmş hemen hastaneye
açılması yokmuş ama nst de sancısı çıkmş
yanlş bilmiosam 34. haftasında
dua edelim aklımıza geldikçe

oo hala rahat rahat uyuyanlara maşallah diyelim o zaman valla nazar değmesin

uyku mu kaldı değeri mi kaldı allasen

gunaydınlarrr
ya ödem demiş bulutta senin alıntıda gördüm ödem tuz tuketmekten olur tuz su tutar o yuzden yoksa su çok önemli 3 tende fazla içmek lazım hatta yazda geldi amniyotık suyun dolaylı olarak etkilendiğini söyledi doktorum bebeğin suyu çook önemli

canım sen ebe ye bakma doktoruna güven
ya sonra bebekte sıvı azalması yada sıvı kireçlenmesş olursa?

piskopat gibi olduk vala
dün eşime sıkıldım ben bu hamilelikten diyip durdum

poponu kaşı fazla kimseyede çaktırma vala saldırırız sana

şu karikatür mü?

gunaydınn ALLAH şifa versin inş edelim

ayy bende antiderpesifim zaten ama bende ilk defa içtim hamilelikte valla ne bilim bacım zararı olurmu acep:26:

depresiflik dersen benle bu aralar kimse yarısamaz ayh bir aksi oldum ki ben bu aralar, beni çekebilene aşk olsun, giyecek bir şey bulamadıkça kuduruyorum melisayı da hemmen google amcama soralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…