günaydın kızlarrrr
mineden haberiniz var mı bilmiorum ama ben yaziim de bol bol dua edelim
dün kontrole gitmiş dr.u erken doğm riski var die yatırmş hemen hastaneye
açılması yokmuş ama nst de sancısı çıkmş
yanlş bilmiosam 34. haftasında
dua edelim aklımıza geldikçe
piskopat gibi olduk vala
dün eşime sıkıldım ben bu hamilelikten diyip durdum
]
canım sen ebe ye bakma doktoruna güven
ya sonra bebekte sıvı azalması yada sıvı kireçlenmesş olursa?
piskopat gibi olduk vala
dün eşime sıkıldım ben bu hamilelikten diyip durdum
poponu kaşı fazla kimseyede çaktırma vala saldırırız sana
şu karikatür mü?
Eki Görüntüle 206258
günaydınnnn
esranın fotoda gördüm de ben hala kırmızı taç ya da kurdela almadım yaaa, hep unutuyorum:18: ayrıca ben saçlarıma fön çektirmeden gidersem zaten elmas taç da taksam bonus saçlarımdan görünmez ki
günaydın kızlarrrr
mineden haberiniz var mı bilmiorum ama ben yaziim de bol bol dua edelim
dün kontrole gitmiş dr.u erken doğm riski var die yatırmş hemen hastaneye
açılması yokmuş ama nst de sancısı çıkmş
yanlş bilmiosam 34. haftasında
dua edelim aklımıza geldikçe
kızlar bişey soracam geçen haftalarda rahatsızlandığımda kendi doktorum yoktu başka doktora çıktım infex diye bi ilaç bide fitil yazdı idrar yollarında iltahap var diye eve geldim reçetesinde gebelerin kullanması dikkatli risk yarar değerlendirmesi yaptıktan sonra gerekli görüyorsa kullanın diyor bende kullanmadım pazartesi kendi doktoruma sordum kullan dedi bizim iş yeri hekimide 3. derece bi ilaç etkisi bilinmiyor kullanma dedi ne yapmam gerek bilemedim aranızda kullanan varmı
esranın fotoda gördüm de ben hala kırmızı taç ya da kurdela almadım yaaa, hep unutuyorum:18: ayrıca ben saçlarıma fön çektirmeden gidersem zaten elmas taç da taksam bonus saçlarımdan görünmez ki
günaydın datlumm
ayyyy aynı ben yaaaşimdiden onun hesabını yapıyorum bebek aniden gelirse Allah KORUSUN hilkat garibesi gibi bişey olurum hastanede
suyun tadında geliyor mu karbonat? ben aksamları ayak bileklerimden şişmeyi görmeye basladım cünkü...
canım senin kızının ödül alması nasıldı? heyecanlandın mı?
kızlarr ben bi kahvaltı edip geliyorum
canım iltihap cok ileri derecedeyse kullanmalısın ama hafifse ben olsam kullanmam, ben gebeliğin 12. haftasında penisilin igne vurulmak zorunda kalmıstım, 15 tane. faydası ve zararı tartılmalıymıs böyle durumlarda. doktorunla sen karar vereceksiniz canım buna da :26:
kızlar bişey soracam geçen haftalarda rahatsızlandığımda kendi doktorum yoktu başka doktora çıktım infex diye bi ilaç bide fitil yazdı idrar yollarında iltahap var diye eve geldim reçetesinde gebelerin kullanması dikkatli risk yarar değerlendirmesi yaptıktan sonra gerekli görüyorsa kullanın diyor bende kullanmadım pazartesi kendi doktoruma sordum kullan dedi bizim iş yeri hekimide 3. derece bi ilaç etkisi bilinmiyor kullanma dedi ne yapmam gerek bilemedim aranızda kullanan varmı
ya bir de doguma gitmeden dusa girecez, fön mü kalır duşta:26: çooook dardayım bu konuda çooook, dediğin gibi ben saç bakım ürünleri için de bir canta hazırlayımallah iyiliğini versn sende yanında bulundur foto çeklirkn yaparsn bişeler yatıştırıcı felan bulundur bari yanında
yok canım karbonat tadı gelmiyor. Ama suyun tabi azıcık değişiyor. İçilmeyecek gibi değil ben de ilk başta içemem sanmıştım. İlk 1-2 bardak zor içtim sonra alıştım.
Ay canım ne kadar dikkatlisin sağol. Heyecanlanmammı hem de nasıl. Birde miniğim içerde rahat durmadı o akşam sancıdan ölüyordum. Eşim bile korktu kızı falan bırakıp öğretmenine hastaneye götürecekti neredeyse.
Yok dedim şimdiden onun için beni umursamıyorlar falan diye düşünür dedim gitmedim. Çok ilginçti ama ablası sahneye çıkıyor miniğim de duruyor sancıda duruyor. Ablası sahneden iniyor miniğim de sancıda başlıyordu. Ablası 4 kere sahneye çıktı her seferinde böyle oldu.
Şİmdiden ablasını kıskandı galiba içerdeki.
ayy dur yaaa bizim lafımızla içme, allah esirgesin, bilmiyorum ki canım, bir internette falan da baksan yaafiyet olsun
o zaman içiyim demi ilaç önümde kararsız kaldım
kızlarr ben bi kahvaltı edip geliyorum
çok şükür canım bu gidişle bende esra gibi doğurcam valla koşuşturmadan halim kalmıyo...pazardan kalan yorgunluğum p.tesi bile geçmedi dün akşam gene misafirim vardı..yorgunluktan kolum tutmuyo...37.haftaya kadar imkanı yok çalışamam...haftaya salı raporumu alıcam inş.ya bir de doguma gitmeden dusa girecez, fön mü kalır duşta:26: çooook dardayım bu konuda çooook, dediğin gibi ben saç bakım ürünleri için de bir canta hazırlayım
sen nasılsın sedacım? keyfin nasıl?
aman diyim daha heyecan falan yapma canım benim, iş ki bebiş kıskanc olsun, ablası kıskanırsa işin daha zor:18:
ayy dur yaaa bizim lafımızla içme, allah esirgesin, bilmiyorum ki canım, bir internette falan da baksan ya
evet şu ince fularlar var ya, onlardan takarım genelde de, kırmızısını bulayım da ondan alayım bari, saol gülaycımbandana al fıstık yada eşarp bağlarsın
illa kırmızı taç olması şart değil ya
sedacım evde napcan peki, temizliği de bitirdin, otur otur sıkılmaz mısın? dogumdan sonra izninden 5 hafta gidecek ama bu sekilde. azcık daha sabretsen ya:26:çok şükür canım bu gidişle bende esra gibi doğurcam valla koşuşturmadan halim kalmıyo...pazardan kalan yorgunluğum p.tesi bile geçmedi dün akşam gene misafirim vardı..yorgunluktan kolum tutmuyo...37.haftaya kadar imkanı yok çalışamam...haftaya salı raporumu alıcam inş.
benim saçlar buharı gördün mü toplanıyor canım, deli gibi gezicem sanırım ben dogumdan sonra, başka bir çarem yokÇetrefillim Allahtan ablada daha kıskançlık yok doğunca ne olur bilmiyorum. Herkesi tembihliyorum Önce İlayda yı sevin ilgi gösterin sonra bebeğe bakın diye. Kızım iki tarafında ilk torunu el üstünde tutuldu hep çünkü.
Fön sorunu bende de var. Gerçi saçım kıvırcık değil ama yinede fönlü olsun istiyorum. Günler azaldı her banyodan sonra fön çektireyim diyorum. Doğuma gitmeden önce de duş alırken de bone takayım saçlarım ıslanmasın diye düşünüyorum. Belki fikir olur size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?