Kızlar bana biraz müsade gideyim bulaşık makinasını boşaltayım. Mutfağı toplayayım. Ocağada bir yemek koyayım. Sonra yine gelirim. Sayfa açık zaten arada gelir bakarım bilem
evet şu ince fularlar var ya, onlardan takarım genelde de, kırmızısını bulayım da ondan alayım bari, saol gülaycım
sedacım evde napcan peki, temizliği de bitirdin, otur otur sıkılmaz mısın? dogumdan sonra izninden 5 hafta gidecek ama bu sekilde. azcık daha sabretsen ya:26:
benim saçlar buharı gördün mü toplanıyor canım, deli gibi gezicem sanırım ben dogumdan sonra, başka bir çarem yok
hoşgeldin canım sende sağlıklıca alırsın inşallah bebişini kucağına çalışıyorum canım sende çalışıyorsun heralde sabah açtığımda 8 de bi sen bi ben vardıkyada uyku tutmadı
ay hiç sorma :86: yataktan kalkınca karşımda dolap aynalı yatakta yüzüme bak aboo diye diye 5 dk falan kendimi inceliom yatakta özellikle sabahları çok korkunç oluyom :86:
o zaman iç canım, enfeksiyon ilerlerse amniyos sıvısına kadar ulasabiliyormus ve erken doguma neden olabilirmiş allah korusun...şifan olsun umarım...doktorumu aradım bunun içinde sakıncalı diyor dedim içim rahat değil içip içmeme konusunda dedim ben sana iç dedim ya gebeler için sakıncalı değil o dedi beni azarladı
herkese gunaydın kızlar dun butun gece dolandım
tv de tekrar dizileri izledim en son 4 de yattıgımı
hatırlıyorum acaip bi gaz sancısı ve karnıma giren
kramplar asagı olan baskı oldurdu beni ya :18:
Merhaba;
Ben de kısmetse Temmuz annelerinden olacağım canım...şuan34+3 deyim gerçekten çok zor olmaya başladı,özellikle el ve ayaklardaki şişlikler...ben de çok fazla...Yüce Rabbimm hepimize yardım etsin...sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza akmayı nasip etsin...
Çalışyor musun laydy?
günaydın güzeller
nasılsınız bugün? ben geceleri sürekli uyanıyorum artık yaaa, nerde benim o eski mis gibi uykularımmm
bulutcum arkadaşlara katılıyorum.
Bende gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon ve haliyle bunlara bağlı aşırı ödem var.
Ödem için bol bol su içmek gerek. Sıvı tüketmek gerekli dr. ve bir çok dr. un söylediği bu.
Ben karpuz yiyince bile ödemim azalıyor. Karpuzun çoğu su biliyorsun. Ve ödemim hat safhada iken 1.5 litre suyun içine 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp içiyorum. Daha öncede yazmıştım ödemi olanlara dr.umun tavsiyesidir. Denedim içebilirsiniz diye.
Bu sayede hatırlatmış olayım tekrar ödemi olanların işine yarar belki
o zaman iç canım, enfeksiyon ilerlerse amniyos sıvısına kadar ulasabiliyormus ve erken doguma neden olabilirmiş allah korusun...şifan olsun umarım...
su perisi kolay gelsin canım sana da
doktorumu aradım bunun içinde sakıncalı diyor dedim içim rahat değil içip içmeme konusunda dedim ben sana iç dedim ya gebeler için sakıncalı değil o dedi beni azarladı
günaydın canım benim yokluğumda sen iznede ayrılmışın oh ne güzel gözün aydın hadi
ay allah korusun canımivet ivet hemen içmem lazım
gaz sancısını sadece ve sadece yürüyüş yaparak atabiliyorum ben, agır bişeyler mi yemiştin canım, geçmiş olsun, isabetli bir zamanda evdesin yani
hoşgeldin sincapcım, ayh senin nickin bir başka hoşuma gidiyor, bizim için bebeğimize kavusmak sincap bulmaktı, şimdi seni her gördüğümde o muhabbetlerimiz aklıma geliyorGünaydın kızlarrrr!!nasılsınız?bebişler nasıl??
günayyydııın.. al benden de o kadar bu gece 4 kez wc ye kalktım..aralarda dönerken olan uyanmaları sayamadım artık... sanırım vücudumuz bizi hazırlamaya başladııı...
canım biz iyice kafanı karıstırıcaz, doktorun ne diyorsa ya da aklından ne geciyorsa onu ya, mirabelle de daha hafif bir ilac al demiş, o da haklı, enfeksiyon ne durumda biliyorsan onu da yapabilirsin. ama doktorun sende üreyen enfeksiyona karsı bir antibiyotik vermiştir. yani iki ucu b.klu bir deynek...ne desek boş...günaydın canım benim yokluğumda sen iznede ayrılmışın oh ne güzel gözün aydın hadi
ay allah korusun canımivet ivet hemen içmem lazım
ahh su doktorların ilac hayranlığı canım ben yerinde olsam içmem gider b sınıfı bir ilça laırım hemen eczaneden onu içerim
gunaydınlar su içiyorsun değilmi en az 3 lt kabızlık ve gazı engelliyor
Günaydın kızlarrrr!!nasılsınız?bebişler nasıl??
Esra'cım gözünaydınnn..sağlıkla,huzurla büyüt prensesini..
Mine dualarımız seninle inşallah normale döner herşey...
hoşgeldin senemcim..İsmin senem herhaldeadaş oluyoruz seninle ve ilginçtir ki ben de 34+3 üm bugün güzel tesadüfff
günayyydııın.. al benden de o kadar bu gece 4 kez wc ye kalktım..aralarda dönerken olan uyanmaları sayamadım artık... sanırım vücudumuz bizi hazırlamaya başladııı...
teşekkür ederiz canım..bu tarifi ben de deniyim.duymuştum bi kaç kşiden daha..Hatta annem Gülben ergenin programında duymuş beni aramıştı yaparsın diye.fazla bi ödemim yok şuan ama karbonatlı suyun bi zararı da olmaz.Karbonat mucizevi bişey zaten herşeyde kullanılıyormuşşş
hoşgeldin sincapcım, ayh senin nickin bir başka hoşuma gidiyor, bizim için bebeğimize kavusmak sincap bulmaktı, şimdi seni her gördüğümde o muhabbetlerimiz aklıma geliyor
bu tuvalet mevzuu da feci yani, sıkışıp uyandıgımda kalkmam o kadar zor oluyor ki... keşke tam sıkısmadan uyanabilsem..diger türlü bir sancı ki sormayın, bünyem son dakikaya kadar tutuyor çişini:78:
canım biz iyice kafanı karıstırıcaz, doktorun ne diyorsa ya da aklından ne geciyorsa onu ya, mirabelle de daha hafif bir ilac al demiş, o da haklı, enfeksiyon ne durumda biliyorsan onu da yapabilirsin. ama doktorun sende üreyen enfeksiyona karsı bir antibiyotik vermiştir. yani iki ucu b.klu bir deynek...ne desek boş...
Gerçekten güzel bir tesasdüf...senin nasıl durumlar canım...şikayetlerin neler..ben de ödem çook fazla özellikle ayaklarımda...bol bol su içmeme rağmen hala şiişler geçmiyo..dr.um idrar ve kan tahlili yaptı herhangi bir sorun yok dedi...bazılarının bünyesinden de kaynaklanıyor olabilir ..
az önce bir yazı buldum...gebelikte ödem nasıl azltılabilir diye..;
"soğuk suyun içine 2-3 avuç dolusu kaya tuzu ya da iri tuz atıp 20dk. kadar ayaklarını içinde bekletin.sonrada kurulayıp ayaklarınızın altına yüksek yastıklar koyarak dinlendirin diyor.." bu akşam deneyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?