2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sedacım 32. haftaya gelince insanın enerjisi bir düşüyor. İyiki izne ayrılmamışım ozaman çünkü sonradan enerjim geri geldi. Bir kaç hamile arkadaşıma da aynısı oldu.

Bence artık misafir kabul etme anlayışla karşılayacaklardır seni. Sen misafirliğe git. Sonra 5 haftana yazık olmasın derim ben.

Kızlar bana biraz müsade gideyim bulaşık makinasını boşaltayım. Mutfağı toplayayım. Ocağada bir yemek koyayım. Sonra yine gelirim. Sayfa açık zaten arada gelir bakarım bilem

doktorumu aradım bunun içinde sakıncalı diyor dedim içim rahat değil içip içmeme konusunda dedim ben sana iç dedim ya gebeler için sakıncalı değil o dedi beni azarladı

canım ben bu iş yerimde çalışmıycam o yüzden

herkese gunaydın kızlar dun butun gece dolandım
tv de tekrar dizileri izledim en son 4 de yattıgımı
hatırlıyorum acaip bi gaz sancısı ve karnıma giren
kramplar asagı olan baskı oldurdu beni ya :18:

Evet canım çalışıyorum;

Ben de sabah açtığımda yanlızca seni görmüştüm..şuan diğer bütün arkadaşlar geldi..bu yüzden herkeslere güzel bir gün diliyorum..çalışanlara Allah kolaylıklar versin...

doktorumu aradım bunun içinde sakıncalı diyor dedim içim rahat değil içip içmeme konusunda dedim ben sana iç dedim ya gebeler için sakıncalı değil o dedi beni azarladı
o zaman iç canım, enfeksiyon ilerlerse amniyos sıvısına kadar ulasabiliyormus ve erken doguma neden olabilirmiş allah korusun...şifan olsun umarım...

su perisi kolay gelsin canım sana da

gaz sancısını sadece ve sadece yürüyüş yaparak atabiliyorum ben, agır bişeyler mi yemiştin canım, geçmiş olsun, isabetli bir zamanda evdesin yani

Günaydın kızlarrrr!! nasılsınız?bebişler nasıl??

Esra'cım gözünaydınnn..sağlıkla,huzurla büyüt prensesini..
Mine dualarımız seninle inşallah normale döner herşey...

hoşgeldin senemcim..İsmin senem herhalde adaş oluyoruz seninle ve ilginçtir ki ben de 34+3 üm bugün güzel tesadüfff

günaydın güzeller

nasılsınız bugün? ben geceleri sürekli uyanıyorum artık yaaa, nerde benim o eski mis gibi uykularımmm

günayyydııın.. al benden de o kadar bu gece 4 kez wc ye kalktım..aralarda dönerken olan uyanmaları sayamadım artık... sanırım vücudumuz bizi hazırlamaya başladııı...

teşekkür ederiz canım..bu tarifi ben de deniyim.duymuştum bi kaç kşiden daha..Hatta annem Gülben ergenin programında duymuş beni aramıştı yaparsın diye.fazla bi ödemim yok şuan ama karbonatlı suyun bi zararı da olmaz.Karbonat mucizevi bişey zaten herşeyde kullanılıyormuşşş

günaydın canım benim yokluğumda sen iznede ayrılmışın oh ne güzel gözün aydın hadi

o zaman iç canım, enfeksiyon ilerlerse amniyos sıvısına kadar ulasabiliyormus ve erken doguma neden olabilirmiş allah korusun...şifan olsun umarım...

su perisi kolay gelsin canım sana da

ay allah korusun canım ivet ivet hemen içmem lazım

ahh su doktorların ilac hayranlığı canım ben yerinde olsam içmem gider b sınıfı bir ilça laırım hemen eczaneden onu içerim

günaydın canım benim yokluğumda sen iznede ayrılmışın oh ne güzel gözün aydın hadi

saol canım evet cıktım ama bi
iyiyim bi kotu izin yaramadı
herhalde:44:

gunaydınlar su içiyorsun değilmi en az 3 lt kabızlık ve gazı engelliyor

gaz sancısını sadece ve sadece yürüyüş yaparak atabiliyorum ben, agır bişeyler mi yemiştin canım, geçmiş olsun, isabetli bir zamanda evdesin yani

aynen ya tam zamanında ayrılmısım
annemle konusuyorum sabah verdigi
cvp sen simdi evdesin kuruyorsun cık
dısarı dio simdide ufak ufak kramplar
giriyor karnıma:26:

hoşgeldin sincapcım, ayh senin nickin bir başka hoşuma gidiyor, bizim için bebeğimize kavusmak sincap bulmaktı, şimdi seni her gördüğümde o muhabbetlerimiz aklıma geliyor

bu tuvalet mevzuu da feci yani, sıkışıp uyandıgımda kalkmam o kadar zor oluyor ki... keşke tam sıkısmadan uyanabilsem..diger türlü bir sancı ki sormayın, bünyem son dakikaya kadar tutuyor çişini:78:

canım biz iyice kafanı karıstırıcaz, doktorun ne diyorsa ya da aklından ne geciyorsa onu ya, mirabelle de daha hafif bir ilac al demiş, o da haklı, enfeksiyon ne durumda biliyorsan onu da yapabilirsin. ama doktorun sende üreyen enfeksiyona karsı bir antibiyotik vermiştir. yani iki ucu b.klu bir deynek...ne desek boş...

gunaydınlar su içiyorsun değilmi en az 3 lt kabızlık ve gazı engelliyor

ay içmem mi gece bile 2 koca
bardak içiyorum ama anlamadım
ayaklarımı mı usuttum sıcak cıbıl
cıbıl geziyorum terlikde giyemiyorum
şiş ayaklara

Gerçekten güzel bir tesasdüf...senin nasıl durumlar canım...şikayetlerin neler..ben de ödem çook fazla özellikle ayaklarımda...bol bol su içmeme rağmen hala şiişler geçmiyo..dr.um idrar ve kan tahlili yaptı herhangi bir sorun yok dedi...bazılarının bünyesinden de kaynaklanıyor olabilir ..

az önce bir yazı buldum...gebelikte ödem nasıl azltılabilir diye..;

"soğuk suyun içine 2-3 avuç dolusu kaya tuzu ya da iri tuz atıp 20dk. kadar ayaklarını içinde bekletin.sonrada kurulayıp ayaklarınızın altına yüksek yastıklar koyarak dinlendirin diyor.." bu akşam deneyeceğim...

hehehe ne güzel buldunuz işte sincabınızııı,sağlıkla doğduğu günü de görürsünüz inşallah ben çok önce seninle başka bi topikte konuşmuştum öyle hatırlıyorum. bi krem vardı yaa preseed die -yanlış hatırlamıorsam tabi - orda da konuşmuştuk..

bende de çok sancı yapıor tuvalet olayı.az kaldı geçecek inşallah

benm bugünkü en büyük şikayetim karnım çok sert! pozisyon değiştirmiş karnım hep yamukkk beni rahatsız etti..bi de bugün belim ayrılacak gibi ortadan! ağrıyor çok...hergün başka bişey oluo tabii..

şişlikler için ben tuzu kestim.çok işime yaradı.. 2-3 aydır tuz kullanmıyorum.bol su da içince öyle çok ödem olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…