2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben sırf ödem için rahatlatıcı banyo tuzu aldım. Pedikürcüm önermişti. Ben çok bir fark görmedim açıkçası. soğuksu çok güzel rahatlatıyor. Tuzun etkisini ben çözemedim

Evet canım,tuzlu soğuksu yaz aylarında ayaklarımızı gerçekten çok rahatlatıyor..Üniversite yıllarında sınav stresi falan..yoga ya gitmiştim..orda da tuzlusu yapıyorduk..yurda döndüğümde pamuk gibi oluyordum,stersten,yorgunluktan eser kalmıyordu..ama şimdi iş,evlilik,zorlu bir hayat..fırsat olmuyor du yapmaya..bu akşamdan itibaren yapıcam...denemenizi kesinilkle tavsiye ederim..

ben sırf ödem için rahatlatıcı banyo tuzu aldım. Pedikürcüm önermişti. Ben çok bir fark görmedim açıkçası. soğuksu çok güzel rahatlatıyor. Tuzun etkisini ben çözemedim

EVEEEEET preseedda konusmustuk seninle dogru, hele bir yerden gözüm ıssırıyor allah saglıkla kucagımıza da almayı nasip etsin sincaplarımızı

doktorumu aradım bunun içinde sakıncalı diyor dedim içim rahat değil içip içmeme konusunda dedim ben sana iç dedim ya gebeler için sakıncalı değil o dedi beni azarladı

Canım artık iç sesini dinlemekten başka birşey kalmamış biz konuştukça senin kafanı dahada karıştıracağıza benziyor

herkese gunaydın kızlar dun butun gece dolandım
tv de tekrar dizileri izledim en son 4 de yattıgımı
hatırlıyorum acaip bi gaz sancısı ve karnıma giren
kramplar asagı olan baskı oldurdu beni ya :18:

Geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış diycem ama bende çıplak ayak terliksiz dolaşıyorum sıcaktan ve kocaman olan ayaklarımdan dolayı

Dedne bakalım canım bende çok işe yarıyor şuan içiyorum bile karbonatlı suyumu

merhabalar arkadaşlar,
ben doğumum haziran sonu göründüğü için haziran annelerine takılıyordum hep. bizim topikte ses seda kalmadı, 1 aya kalmaz buralar da öyle olacak, millet 2şer 3 er doğurdu hep, biz de geride kaldık
ben hala çalışıyorum bu haftasonu izne ayrılıyorum artık. ödemden şikayetçi genelde herkes, benim de oluyor ama rahatsız edecek kadar değil çokşükür. bol su en güzel çare. yemeklerdeki tuzu da azaltırsanız rahatlarsınız biraz daha.
kızlar hastane çantasını hazırlayan var mı? benim evde bi çekçekli valizim var, orta büyüklükte,sizce çok mu abartı olur onu götürsem? yoksa ikimize ayrı ayrı 2 çanta mı yapmalıyım, kararsız kaldım. tavsiyeniz varmı?:44:

deniz suyu gibi
denize mi gitsek ne

ben hastaneye yanımda saç kurutma makinası götürcem bozulurlarsa önleri düzeltirim hiç olmazsa

sağol tatlım

Afiyet olsun canım

sağol tatlım

herkese gunaydın kızlar dun butun gece dolandım
tv de tekrar dizileri izledim en son 4 de yattıgımı
hatırlıyorum acaip bi gaz sancısı ve karnıma giren
kramplar asagı olan baskı oldurdu beni ya :18:

offf canım yaa bari gündüz yat dinlen sende geleceğimizi görüyorum sanki

Kolay gelsin dilekleriniz için sağolun gerçekten kolay geldi sanırım. Gerçi mutfakta elim hızlıdır.

Bulaşık makinasını boşalttım. Akşamdan dağılan mutfağımı topladım. Çorbamı pişirdim. Yemeğimi ocağa koydum. Yoğurdumu mayaladım. Kızıma artan sütten sütlü tatlı yapıverdim. Makineden çıkan çamaşırlarımı astım. Yerine yenileri attım.
1 saatte işimi kolayladım. Master şeftekiler halt etmiş yanımda. Bir ara 4 ocak birde fırın aynı anda açıktı çalışırken.
Şimdide 500ml. lik bardağımı aldım karbonatlı suyumu yudumlayıp size yazıyorum

Vallahi hızlıymışım aynı hızı birde ev işinde österebilsem işte orda yavaşım.

kızlar

istanbulda dışarıda öle bi hava varki nazi fırını gibi kaynıyo dışarısı
bana çok yakın bi pazar var düşünün yarım saatte giitim geldim meyve aldım tansiyonum düştü soğuk suyun altına girdim hemen:86::86: ÇOK ÖNEMLİ Bİ İŞİNİZ YOKSA SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN ÇOKKK SICAAAAKKK:

hoşgeldin canım
ben 2 küçük çanta yapmıştım ama büyük bir çantaya değişiricem gibi duruyor
heleki hastanen uzaksa valizini kullanman mantıklı bence

haa maşallahh tühh tühhh

siz neler konuşuyorsunuz merakımdan hızım herhalde

bluebottle hoşgeldin ben orta boy tek valiz hazırladım. İlk doğumumdada öyle hazırlamıştım.

günaydın kızlar.. ben 2011 ağustos anneleri topicindenim ilk defa şeker ölçümüne başladım..şekeri yüksek çıkıpta ölçüm cihazı ile hergün şekerini ölçen arkadaşlara sormak istiyorum. şimdi yemek yedikten 2 saat sonra tokluk şekerimizi ölçüyoruzya o iki saat boyunca bişey yemiyoruz ama su içebilirmiyiz? acil cvp veerbilirmisiniz lütfeeeennnn

maşallah sanaaa, şimdi de bakem yogurdu hangi sütten mayalıyorsun, pastörize mi acık süt mü? ben acık süt kullanamam, kokusuna dayanamıyorum, kutu sütle de yogurt yapabilir miyim ki? tutar mı?

gebelik şekerinde su içilebiliyor diye biliyorum ben doktorum öyle demişti

Merhaba, bende Temmuz annesi olucam diye hesaplarken muhtemelen Haziran annesi olacağım. Yarın 23-24 haziran a gün alabilirim. Ben küçük boy çekçekli valize bebeğimin eşyalarını koydum. Ayrı bir çantayada kendi eşyalarımı. Seninki gibi tek valiz daha da rahat olabilir. Abartı olmaz bence. Normal mi doğuracaksın sezeryan mı belli mi?

maşallah sanaaa, şimdi de bakem yogurdu hangi sütten mayalıyorsun, pastörize mi acık süt mü? ben acık süt kullanamam, kokusuna dayanamıyorum, kutu sütle de yogurt yapabilir miyim ki? tutar mı?

canım kutu sutu tutuyor ama pastorize olan kaynatcaksın ama önce yinede
ama acık sutun yogurdu kokmazki ben yeni başladım çokta memnunum gercek yogurt oluyo ama mayayı iyi bulman lazım mayalayan varsa cevrende onlardan al hazır yoğurttan olmuyor

gebelik şekerinde su içilebiliyor diye biliyorum ben doktorum öyle demişti

ayy Allah razı olsun susuzluktan ölücem yahuu..sende de mi şeker var? şimdi 5 gün boyunca ölçüm yapıp ona göre doktorum şekerimin düşüp düşmediğine bakıp tedavi verecekmiş oyüzden yanlış yapmak istemiyorumda..

canım 4 yıl yurtdışında hep kutu süt ile yoğurt yaptım çokta güzel tutuyordu
yanlız hiç fokur fokur kaynatıp soğumasını beklemiyodum
azcık ılıtıp hemen mayalıyodum
sonuçta pastörize tekrar niye kaynatıcamki

Açık sütten mayalıyorum canım. Ama kızım küçükken pastorize sütten mayalıyordum. Tutuyordu ama bazen ayarı kaçırınca sulu oluyordu. Pastorize sütü yoğurt yaparken açık süt gibi kaynatmamak gerekiyor. Mayalanacak sıcaklığa gelince ocağı kapatmalı hemen. Biraz fazla ısınınca soğusun diye beklemek zorunda kalıyorsun ozamanda ayar kaçıyor.
Yalnız ben hiç 1 lt. den fazla sütle yapmadım. Kabının küçük olması gerekiyormuş. Şöyle küçük yarım kiloluk kavanozda yada nutella kavanozları gibi daha küçüklerinde dene istersen. Bebişin doğmadan alıştırma yapmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…