ben sırf ödem için rahatlatıcı banyo tuzu aldım. Pedikürcüm önermişti. Ben çok bir fark görmedim açıkçası. soğuksu çok güzel rahatlatıyor. Tuzun etkisini ben çözemedimGerçekten güzel bir tesasdüf...senin nasıl durumlar canım...şikayetlerin neler..ben de ödem çook fazla özellikle ayaklarımda...bol bol su içmeme rağmen hala şiişler geçmiyo..dr.um idrar ve kan tahlili yaptı herhangi bir sorun yok dedi...bazılarının bünyesinden de kaynaklanıyor olabilir ..
az önce bir yazı buldum...gebelikte ödem nasıl azltılabilir diye..;
"soğuk suyun içine 2-3 avuç dolusu kaya tuzu ya da iri tuz atıp 20dk. kadar ayaklarını içinde bekletin.sonrada kurulayıp ayaklarınızın altına yüksek yastıklar koyarak dinlendirin diyor.." bu akşam deneyeceğim...
ben sırf ödem için rahatlatıcı banyo tuzu aldım. Pedikürcüm önermişti. Ben çok bir fark görmedim açıkçası. soğuksu çok güzel rahatlatıyor. Tuzun etkisini ben çözemedim
EVEEEEET preseedda konusmustuk seninle dogru, hele bir yerden gözüm ıssırıyorhehehene güzel buldunuz işte sincabınızııı,sağlıkla doğduğu günü de görürsünüz inşallah ben çok önce seninle başka bi topikte konuşmuştum öyle hatırlıyorum. bi krem vardı yaa preseed die -yanlış hatırlamıorsam tabi - orda da konuşmuştuk..
bende de çok sancı yapıor tuvalet olayı.az kaldı geçecek inşallah
benm bugünkü en büyük şikayetim karnım çok sert! pozisyon değiştirmiş karnım hep yamukkk beni rahatsız etti..bi de bugün belim ayrılacak gibi ortadan! ağrıyor çok...hergün başka bişey oluo tabii..
şişlikler için ben tuzu kestim.çok işime yaradı.. 2-3 aydır tuz kullanmıyorum.bol su da içince öyle çok ödem olmadı..
doktorumu aradım bunun içinde sakıncalı diyor dedim içim rahat değil içip içmeme konusunda dedim ben sana iç dedim ya gebeler için sakıncalı değil o dedi beni azarladı
herkese gunaydın kızlar dun butun gece dolandım
tv de tekrar dizileri izledim en son 4 de yattıgımı
hatırlıyorum acaip bi gaz sancısı ve karnıma giren
kramplar asagı olan baskı oldurdu beni ya :18:
Günaydın kızlarrrr!!nasılsınız?bebişler nasıl??
Esra'cım gözünaydınnn..sağlıkla,huzurla büyüt prensesini..
Mine dualarımız seninle inşallah normale döner herşey...
hoşgeldin senemcim..İsmin senem herhaldeadaş oluyoruz seninle ve ilginçtir ki ben de 34+3 üm bugün güzel tesadüfff
günayyydııın.. al benden de o kadar bu gece 4 kez wc ye kalktım..aralarda dönerken olan uyanmaları sayamadım artık... sanırım vücudumuz bizi hazırlamaya başladııı...
teşekkür ederiz canım..bu tarifi ben de deniyim.duymuştum bi kaç kşiden daha..Hatta annem Gülben ergenin programında duymuş beni aramıştı yaparsın diye.fazla bi ödemim yok şuan ama karbonatlı suyun bi zararı da olmaz.Karbonat mucizevi bişey zaten herşeyde kullanılıyormuşşş
Evet canım,tuzlu soğuksu yaz aylarında ayaklarımızı gerçekten çok rahatlatıyor..Üniversite yıllarında sınav stresi falan..yoga ya gitmiştim..orda da tuzlusu yapıyorduk..yurda döndüğümde pamuk gibi oluyordum,stersten,yorgunluktan eser kalmıyordu..ama şimdi iş,evlilik,zorlu bir hayat..fırsat olmuyor du yapmaya..bu akşamdan itibaren yapıcam...denemenizi kesinilkle tavsiye ederim..
ohhh yalnız deilimyahu bir de kestirmiştim ben, toplansa toplanmıyor, bıraksam iyice bir jölelemeden acık da bıramıyorum, ben 3 kez ameliyat oldum, üçüne de fönlü gitmiştim, millet evde düzleştir diyor da o makine de işe yaramaz ki, bayagı çift fönle yatısıyor benim saclar:78:
afiyet olsun
Afiyet olsun canım
herkese gunaydın kızlar dun butun gece dolandım
tv de tekrar dizileri izledim en son 4 de yattıgımı
hatırlıyorum acaip bi gaz sancısı ve karnıma giren
kramplar asagı olan baskı oldurdu beni ya :18:
merhabalar arkadaşlar,
ben doğumum haziran sonu göründüğü için haziran annelerine takılıyordum hep. bizim topikte ses seda kalmadı, 1 aya kalmaz buralar da öyle olacak, millet 2şer 3 er doğurdu hep, biz de geride kaldık
ben hala çalışıyorum bu haftasonu izne ayrılıyorum artık. ödemden şikayetçi genelde herkes, benim de oluyor ama rahatsız edecek kadar değil çokşükür. bol su en güzel çare. yemeklerdeki tuzu da azaltırsanız rahatlarsınız biraz daha.
kızlar hastane çantasını hazırlayan var mı? benim evde bi çekçekli valizim var, orta büyüklükte,sizce çok mu abartı olur onu götürsem? yoksa ikimize ayrı ayrı 2 çanta mı yapmalıyım, kararsız kaldım. tavsiyeniz varmı?:44:
kolay gelsin dilekleriniz için sağolun gerçekten kolay geldi sanırım. Gerçi mutfakta elim hızlıdır.
Bulaşık makinasını boşalttım. Akşamdan dağılan mutfağımı topladım. çorbamı pişirdim. Yemeğimi ocağa koydum. Yoğurdumu mayaladım. Kızıma artan sütten sütlü tatlı yapıverdim. Makineden çıkan çamaşırlarımı astım. Yerine yenileri attım.
1 saatte işimi kolayladım. Master şeftekiler halt etmiş yanımda. Bir ara 4 ocak birde fırın aynı anda açıktı çalışırken.
şimdide 500ml. Lik bardağımı aldım karbonatlı suyumu yudumlayıp size yazıyorum
vallahi hızlıymışım aynı hızı birde ev işinde österebilsem işte orda yavaşım.
maşallah sanaaa, şimdi de bakem yogurdu hangi sütten mayalıyorsun, pastörize mi acık süt mü? ben acık süt kullanamam, kokusuna dayanamıyorum, kutu sütle de yogurt yapabilir miyim ki? tutar mı?Kolay gelsin dilekleriniz için sağolun gerçekten kolay geldi sanırım. Gerçi mutfakta elim hızlıdır.
Bulaşık makinasını boşalttım. Akşamdan dağılan mutfağımı topladım. Çorbamı pişirdim. Yemeğimi ocağa koydum. Yoğurdumu mayaladım. Kızıma artan sütten sütlü tatlı yapıverdim. Makineden çıkan çamaşırlarımı astım. Yerine yenileri attım.
1 saatte işimi kolayladım. Master şeftekiler halt etmiş yanımda. Bir ara 4 ocak birde fırın aynı anda açıktı çalışırken.
Şimdide 500ml. lik bardağımı aldım karbonatlı suyumu yudumlayıp size yazıyorum
Vallahi hızlıymışım aynı hızı birde ev işinde österebilsem işte orda yavaşım.
günaydın kızlar.. ben 2011 ağustos anneleri topicindenim ilk defa şeker ölçümüne başladım..şekeri yüksek çıkıpta ölçüm cihazı ile hergün şekerini ölçen arkadaşlara sormak istiyorum. şimdi yemek yedikten 2 saat sonra tokluk şekerimizi ölçüyoruzya o iki saat boyunca bişey yemiyoruz ama su içebilirmiyiz? acil cvp veerbilirmisiniz lütfeeeennnn
Merhaba, bende Temmuz annesi olucam diye hesaplarken muhtemelen Haziran annesi olacağım. Yarın 23-24 haziran a gün alabilirim. Ben küçük boy çekçekli valize bebeğimin eşyalarını koydum. Ayrı bir çantayada kendi eşyalarımı. Seninki gibi tek valiz daha da rahat olabilir. Abartı olmaz bence. Normal mi doğuracaksın sezeryan mı belli mi?merhabalar arkadaşlar,
ben doğumum haziran sonu göründüğü için haziran annelerine takılıyordum hep. bizim topikte ses seda kalmadı, 1 aya kalmaz buralar da öyle olacak, millet 2şer 3 er doğurdu hep, biz de geride kaldık
ben hala çalışıyorum bu haftasonu izne ayrılıyorum artık. ödemden şikayetçi genelde herkes, benim de oluyor ama rahatsız edecek kadar değil çokşükür. bol su en güzel çare. yemeklerdeki tuzu da azaltırsanız rahatlarsınız biraz daha.
kızlar hastane çantasını hazırlayan var mı? benim evde bi çekçekli valizim var, orta büyüklükte,sizce çok mu abartı olur onu götürsem? yoksa ikimize ayrı ayrı 2 çanta mı yapmalıyım, kararsız kaldım. tavsiyeniz varmı?:44:
maşallah sanaaa, şimdi de bakem yogurdu hangi sütten mayalıyorsun, pastörize mi acık süt mü? ben acık süt kullanamam, kokusuna dayanamıyorum, kutu sütle de yogurt yapabilir miyim ki? tutar mı?
gebelik şekerinde su içilebiliyor diye biliyorum ben doktorum öyle demişti
maşallah sanaaa, şimdi de bakem yogurdu hangi sütten mayalıyorsun, pastörize mi acık süt mü? ben acık süt kullanamam, kokusuna dayanamıyorum, kutu sütle de yogurt yapabilir miyim ki? tutar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?