canım o acık süt haslanırken kokuyor bana, küçükken memlekete gittiğimizde annem ankaradan aoçnin boş şişesini götürürmüş ki kandıracak beni, yer miyimcanım kutu sutu tutuyor ama pastorize olan kaynatcaksın ama önce yinede
ama acık sutun yogurdu kokmazki ben yeni başladım çokta memnunum gercek yogurt oluyo ama mayayı iyi bulman lazım mayalayan varsa cevrende onlardan al hazır yoğurttan olmuyor
mayayı da hazır yogurttan mı kullanıyrdun gülaycımcanım 4 yıl yurtdışında hep kutu süt ile yoğurt yaptım çokta güzel tutuyordu
yanlız hiç fokur fokur kaynatıp soğumasını beklemiyodum
azcık ılıtıp hemen mayalıyodum
sonuçta pastörize tekrar niye kaynatıcamki
deniz suyu gibi
denize mi gitsek ne
merhabalar arkadaşlar,
ben doğumum haziran sonu göründüğü için haziran annelerine takılıyordum hep. bizim topikte ses seda kalmadı, 1 aya kalmaz buralar da öyle olacak, millet 2şer 3 er doğurdu hep, biz de geride kaldık
ben hala çalışıyorum bu haftasonu izne ayrılıyorum artık. ödemden şikayetçi genelde herkes, benim de oluyor ama rahatsız edecek kadar değil çokşükür. bol su en güzel çare. yemeklerdeki tuzu da azaltırsanız rahatlarsınız biraz daha.
kızlar hastane çantasını hazırlayan var mı? benim evde bi çekçekli valizim var, orta büyüklükte,sizce çok mu abartı olur onu götürsem? yoksa ikimize ayrı ayrı 2 çanta mı yapmalıyım, kararsız kaldım. tavsiyeniz varmı?:44:
Bunu duyunca yerimde duramıyorum valla...Şuana kadar çoktan denize ya da havuza girmiştim...Ancak bu koca göbekle birazcık çekiniyorum...artık doğumdan sonra kısmetse..kızlar siz ne düşünüyorsunuz doğumdan sonra tatil fikrine..annem olmaz diyor 2 aylık bebekle nasıl tatil yapacaksınız ama..ben denize girmeden olmaz diyorum..yazın sonunda güney ya da ege kıyılarına kaçmayı düşünüyoruz..eylül 2. hafta gibi...
canım o acık süt haslanırken kokuyor bana, küçükken memlekete gittiğimizde annem ankaradan aoçnin boş şişesini götürürmüş ki kandıracak beni, yer miyimyine de kokusunu alır içmezmişim. bir de gercekten de kullanmak istemem açık süt, güvenemem yani..e ev tipi yogurtla falan da mı olmaz ki maya:26:
mayayı da hazır yogurttan mı kullanıyrdun gülaycım
kızlar ben yemege kacayım da gelince cvplarınıza bakayım, öptüm sizi
canım o acık süt haslanırken kokuyor bana, küçükken memlekete gittiğimizde annem ankaradan aoçnin boş şişesini götürürmüş ki kandıracak beni, yer miyimyine de kokusunu alır içmezmişim. bir de gercekten de kullanmak istemem açık süt, güvenemem yani..e ev tipi yogurtla falan da mı olmaz ki maya:26:
mayayı da hazır yogurttan mı kullanıyrdun gülaycım
kızlar ben yemege kacayım da gelince cvplarınıza bakayım, öptüm sizi
Bunu duyunca yerimde duramıyorum valla...Şuana kadar çoktan denize ya da havuza girmiştim...Ancak bu koca göbekle birazcık çekiniyorum...artık doğumdan sonra kısmetse..kızlar siz ne düşünüyorsunuz doğumdan sonra tatil fikrine..annem olmaz diyor 2 aylık bebekle nasıl tatil yapacaksınız ama..ben denize girmeden olmaz diyorum..yazın sonunda güney ya da ege kıyılarına kaçmayı düşünüyoruz..eylül 2. hafta gibi...
bugün doktorumuza gittim. 2433 gr 41 cm olmuşuz yaklaşık. ilk defa ntsmiz çekildi. normalmiş çok şükür. 2 hafta sora gelceksin dedi. benden haberler bu kadar. geceleri uyuyamıorum yahu ben. sıcak sıkıntı basıo.
bugün doktorumuza gittim. 2433 gr 41 cm olmuşuz yaklaşık. ilk defa ntsmiz çekildi. normalmiş çok şükür. 2 hafta sora gelceksin dedi. benden haberler bu kadar. geceleri uyuyamıorum yahu ben. sıcak sıkıntı basıo.
ayy evet ya süper ama bebiş hastalanırsa ya iki aileninde diline dolanırız ondan korkuyom
ben de düşünüorum ya 3 günlük bi tatil. o sırada bebiş ya da ben rahatsız olmassam gideriz die düşünüorum. dikkat ettikten sora bişi olmaz. ama çok da rahat bi tatil olmaz sanırım. ama yine de kış gelmeden bi hava almakta fayda var.
kızlar bana yine müsade
şimdide gideyim büyük kızımın dolabını düzelteyim kışlıkları kaldırıp yazlıklarını çıkarayım.
Çok işim vaaaar daha çooook
ya sorma canım..ben ki bodrumda yaşıyorum zaten..denize hala giremedim düşünebiliyo musun :84: yani çekiniyorum zaten çok kalabalık buralar..tenha bi koyda giriim bi kere diyorum..evde havuz var ona giriyorum ama deniz gibi olmuyo malesef...ben nisanda başlardım denize girmeye normalde
bence 40ın çıksın gelirsiniz nolucakki..geçen gün otele bi müşteri geldi 15 günlük bebeğiyle düşün artık..bebek arabasında dolaşıyolardı yani pek şikayetçi de değillerdi..istanbuldan gelmişler..sadece kadının 40ı çıkmadığı için denize giremiyodu..kanaması oluyomuş enfeksyon riskine karşı girmiyomuş denize..o 15 günlük bebişle geldiğine göre siz gelirsiniz kesin..ben olsam giderdim ama zaten tatil yöresinde yaşıyoruzzbu taraflara gelirsen beklerizz canım bu aradaa
kızlar bana yine müsade
şimdide gideyim büyük kızımın dolabını düzelteyim kışlıkları kaldırıp yazlıklarını çıkarayım.
Çok işim vaaaar daha çooook
hadi gözün aydın canımm !!inanır mısın bende uyuyamıyorum geceleri ya..:84: bütün kapı pencereyi açıyorum öyle yatıyorumm..toplasan heralde 3-4 saat anca uyuyorumdur o derece yanii :44:
vala kızlar dediğim gibi biz tatil yöresinde yaşıyoruz ve otelimiz var..otele gelen yeni doğan bebek sayılarını saysam size şaşarsınızhiç de bişey olmuyo dikkat ettikten sonra..bebiş sevmekten bi hal oldum zaten hehe sadece dediğim gibi 40.ınızı çıkarın öle gelin..millet sabredemeyip 40 ı dolmadan gelio ama bence denize giremezsiniz enfeksyon riski taşıo çünküü
vala kızlar dediğim gibi biz tatil yöresinde yaşıyoruz ve otelimiz var..otele gelen yeni doğan bebek sayılarını saysam size şaşarsınızhiç de bişey olmuyo dikkat ettikten sonra..bebiş sevmekten bi hal oldum zaten hehe sadece dediğim gibi 40.ınızı çıkarın öle gelin..millet sabredemeyip 40 ı dolmadan gelio ama bence denize giremezsiniz enfeksyon riski taşıo çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?