2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım o acık süt haslanırken kokuyor bana, küçükken memlekete gittiğimizde annem ankaradan aoçnin boş şişesini götürürmüş ki kandıracak beni, yer miyim yine de kokusunu alır içmezmişim. bir de gercekten de kullanmak istemem açık süt, güvenemem yani..e ev tipi yogurtla falan da mı olmaz ki maya:26:
mayayı da hazır yogurttan mı kullanıyrdun gülaycım

kızlar ben yemege kacayım da gelince cvplarınıza bakayım, öptüm sizi

Bunu duyunca yerimde duramıyorum valla...Şuana kadar çoktan denize ya da havuza girmiştim...Ancak bu koca göbekle birazcık çekiniyorum...artık doğumdan sonra kısmetse..kızlar siz ne düşünüyorsunuz doğumdan sonra tatil fikrine..annem olmaz diyor 2 aylık bebekle nasıl tatil yapacaksınız ama..ben denize girmeden olmaz diyorum..yazın sonunda güney ya da ege kıyılarına kaçmayı düşünüyoruz..eylül 2. hafta gibi...

deniz suyu gibi
denize mi gitsek ne

bizde de doğumlar başladı zaten yavaş yavaş..şimdi bi yoğunluk var ama daha sonra olmıcak bencede ben bebiş için minik bi valiz hazırladım.kendim için de plaj çantası gibi bişey..onu yanıma alıcam diye ayrı ayrı hazırladım çantaları..bi de karışıklık olmasın o sırada diye öyle yaptım..bebiş çantasını zaten bebek odasına teslim ediyomuşuz..benm kendi eşyalarım yanımda duracak..

ayy evet ya süper ama bebiş hastalanırsa ya iki aileninde diline dolanırız ondan korkuyom

bugün doktorumuza gittim. 2433 gr 41 cm olmuşuz yaklaşık. ilk defa ntsmiz çekildi. normalmiş çok şükür. 2 hafta sora gelceksin dedi. benden haberler bu kadar. geceleri uyuyamıorum yahu ben. sıcak sıkıntı basıo.

Afiyet olsun canım. Ben pastorize sütle ilk mayaladığımda ev yoğurdu bulamadım hazır yoğurtla mayalamıştım

afiyet olsun fıstık...
vala canım çinde yoğurt kavramı yoktu var olan yoğurtlarda meyvalıydı
hazır alıp götürmüştük türkiyeden ilk ondan mayaladık ondan sonra hep bitmeden yeniledim
gerçi evde mayalanmış yoğurt hiç bir zaman satın alınanlar gibi sert olmuyor ama çocuğa da zaten o kadar verilmiyor
yani tam kıvamında olur bence

ya sorma canım..ben ki bodrumda yaşıyorum zaten..denize hala giremedim düşünebiliyo musun :84: yani çekiniyorum zaten çok kalabalık buralar..tenha bi koyda giriim bi kere diyorum..evde havuz var ona giriyorum ama deniz gibi olmuyo malesef...ben nisanda başlardım denize girmeye normalde
bence 40ın çıksın gelirsiniz nolucakki..geçen gün otele bi müşteri geldi 15 günlük bebeğiyle düşün artık..bebek arabasında dolaşıyolardı yani pek şikayetçi de değillerdi..istanbuldan gelmişler..sadece kadının 40ı çıkmadığı için denize giremiyodu..kanaması oluyomuş enfeksyon riskine karşı girmiyomuş denize..o 15 günlük bebişle geldiğine göre siz gelirsiniz kesin..ben olsam giderdim ama zaten tatil yöresinde yaşıyoruzz bu taraflara gelirsen beklerizz canım bu aradaa

ben de düşünüorum ya 3 günlük bi tatil. o sırada bebiş ya da ben rahatsız olmassam gideriz die düşünüorum. dikkat ettikten sora bişi olmaz. ama çok da rahat bi tatil olmaz sanırım. ama yine de kış gelmeden bi hava almakta fayda var.

MAŞALLAH BEBİŞİNE CANIM

Doğru valla..bir de işin o kısmı var.."Annemler gitme diyorlar ki kayınvalidemler zaten derler olmaz diye" dediğin gibi sonra Allah korusun bişey olursa ...dillerinden kurtulamayız..Napıcaz o zaman arkadaşlar...Butün yıl stres ,çalış,ev ,benim bir de denetimlerim vardı ki..hepten yoruldum valla..yakın bir yerler olsa diyorum ama..marmara civarında o mevsimde çok yakın yerler yok..en yakını ege kıyıları biraz aşağı kısımlar tabi..

sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz...bazen içimden "hele bir doğumu atlat da gerisi kolay" diyesim geliyor ama..bu tür işleri de önceden planlamak gerekiyor...

ayy evet ya süper ama bebiş hastalanırsa ya iki aileninde diline dolanırız ondan korkuyom

hadi gözün aydın canımm !! inanır mısın bende uyuyamıyorum geceleri ya..:84: bütün kapı pencereyi açıyorum öyle yatıyorumm..toplasan heralde 3-4 saat anca uyuyorumdur o derece yanii :44:

kızlar bana yine müsade
şimdide gideyim büyük kızımın dolabını düzelteyim kışlıkları kaldırıp yazlıklarını çıkarayım.
Çok işim vaaaar daha çooook

vala kızlar dediğim gibi biz tatil yöresinde yaşıyoruz ve otelimiz var..otele gelen yeni doğan bebek sayılarını saysam size şaşarsınız hiç de bişey olmuyo dikkat ettikten sonra..bebiş sevmekten bi hal oldum zaten hehe sadece dediğim gibi 40.ınızı çıkarın öle gelin..millet sabredemeyip 40 ı dolmadan gelio ama bence denize giremezsiniz enfeksyon riski taşıo çünküü

Geçen yaz Bodrum Turgutreis'deydik,devre mülk var orada..heryaz geliyoruz..Ama bu yaz..Annemler gidicek..Haziranın ortasında gidecekler...Harika biryer gerçekten..Geçen yazımız mükemmel geçmişti..Annem,babam,ben ve eşim...her yeri gezdik,bodrum,yalıkavak,gümbet..artık çevredeki tüm beldeler,bodum kalesi..harikaydı...Armonia 'da kalmıştık ..harika biryer..tam karşıda yunan adaları...deniz pırıl pırıl...Ayy...süper biryer ...birde bergamut reçeli anı varki...gitmeden önce araştırdım ne yenir ne içilir diye...kabak çiçeği dolması,zeytin yağlılar falan bolca yedik..bir de bargamut reçeli yemeden dönmeyin diyordu..heryerde aradık neyse bir yerde bulduk ama..benim tahmin ettğim gibi kokulu aromalı bir reçel değil di..

Bodrum diyince çenem düştü...kusura bakmayın...Kocaeli de yaşıyorum..yol çok uzun...bu yaz naparız bakalım...Çok incesin teklifin için yinede çok teşekkür ederim..

hadi gözün aydın canımm !! inanır mısın bende uyuyamıyorum geceleri ya..:84: bütün kapı pencereyi açıyorum öyle yatıyorumm..toplasan heralde 3-4 saat anca uyuyorumdur o derece yanii :44:

ya ben de annamadım. bişideğil çocugun da uyku düzzeni olmıcak die korkuom.

valla içimi rahatlattın cnm. ya zaten çocuk doğunca kısıtlı olucak herşey. öle eve kapanmak istemiorum. 2 aylık olur o zamana biras güneş görsün. biz de doğum stresini atalım yani. kış gelince çok bunalabiliriz sora hep çocuk çocuk ev ev. kendimize eşimize zaman ayırırsak daha mutlu olarak daha ii bakarız bebişlerimize. biz geçen sene de balayına eylülde gitmiştik çok güseldi hava.çok boğucu da değildi.

hangi otel cnm özelden atsana geliris belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…