- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.981
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım...merhaba arkadaşlar
cumartesi günü kızımı dr götürdüm bi şikayeti yoktu kan vermek için gittik hemoglobinine baktırmak için
nasıl ağladı kuzum ama kısa sürdü ağlaması herşeyimiz normal çıktı hemoglobinin en üst seviyesi 13 kızımınki 12,5 çıktı troidleri felan normal hormonları felan 10 kilo 500 gram normalde 11 de kıyafete saydı dr 1 yaşına kadar 8 tane dişi olmalıymış ama yok sadece 2 tane çıktı kızım dün kabızdı 4 5 gündür yapamıyordu çok muz yedi sabah başladı ıkınmaya akşama kadar nasıl çığlık atıyo ıkındıkça içimiz gitti eşimlee eşim nöbetçi eczaneye gitti bi tane gliserinli fitil vermiş koydum yarım saat sonra kaka yaptı ama nasıl ağlıyo hemen aklıma sarı papatya geldi ne zormuş yarabbim allah sabır versin okadar çeresiz gözünün içine bakarak ağlıyoki neysee artık iyice ilerletti sıralamayı çok tatlı oldu poposunu sallaya sallaya oynuyoo çok özledim kuzumu yerim onu
geçmiş olsun canım...aminnnnGÜNAYDIIINN
biz şu ateşten kurtulamadık bi
3 gündür halsiz kaldı kuzucum sabah dr gittik tekrar
bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi
inş geçer Allah beterinden korusun kuzularımızı
geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun canım...aminnnn
çok sağol canım benim
GÜNAYDIIINN
kuzuna maşallah canım..benim kızda kilo almıyor diye üzülüyorum..annem alıyor sen farkında değilsin diyor ama ben üzülüyorum işte...benimkide 8 kilo civarı...çok hareketlendi maşallah...geceleri oynayın benimle diyor...yuvarlanıyor emeklemek istiyor....ayağa kaldırın adım atacam diyor...kollarından tutup adım attırıyorum bende..çok mutlu oluyor...sen normal doğummu yapmıştın canım?
MRB HANIMLAR
kaka yapamıyor fakat gazını çıkartabiliyorsa bu ne demek oluyordu???
haftaya baryumlu kolon grafisi çekilecek..gün yaklaştıkça stres oluyorum...durumlar aynı bi düzelme yok..
sonunda çizelge yaptımmm....
GÜNAYDIIINN
merhaba arkadaşlar
cumartesi günü kızımı dr götürdüm bi şikayeti yoktu kan vermek için gittik hemoglobinine baktırmak için
nasıl ağladı kuzum ama kısa sürdü ağlaması herşeyimiz normal çıktı hemoglobinin en üst seviyesi 13 kızımınki 12,5 çıktı troidleri felan normal hormonları felan 10 kilo 500 gram normalde 11 de kıyafete saydı dr 1 yaşına kadar 8 tane dişi olmalıymış ama yok sadece 2 tane çıktı kızım dün kabızdı 4 5 gündür yapamıyordu çok muz yedi sabah başladı ıkınmaya akşama kadar nasıl çığlık atıyo ıkındıkça içimiz gitti eşimlee eşim nöbetçi eczaneye gitti bi tane gliserinli fitil vermiş koydum yarım saat sonra kaka yaptı ama nasıl ağlıyo hemen aklıma sarı papatya geldi ne zormuş yarabbim allah sabır versin okadar çeresiz gözünün içine bakarak ağlıyoki neysee artık iyice ilerletti sıralamayı çok tatlı oldu poposunu sallaya sallaya oynuyoo çok özledim kuzumu yerim onu
Kizlar yazamiyorum pek ama sizi hep okuyorum bilgi olsun diye yaziyim gecen hafta basimiza geldi oglum 3 gun ateslendi fitil koydum kendine geliyor fitilin etkisi gecince yine ates 39 oluyor ama sadece ates baska cocukta hicbirsey yok ne burun tikanikligi nede oksuruk falan doktora goturduk kan tahlili idrar tahlili falan yaptilar birsey cikmadi aksam eve geldik bir baktim oglumda kirmizi dokuntuler basladi hemen doktoru aradim 6. Hastalik geciriyor yarin getir goreyim artik atesi olmaz korkma dedi. Ertesi gun goturduk 6. Hastalik cikarmis bizdeyeni ogrendik boyle bir hastaligi hic ilac vermedi doktorumuz 3 gun icinde gecer kizarikliklar vucudunda dedi sukur gecti gercekten. Aklinizda bulunsun arkadaslar sadece ates olursa ve 3 gun surer ve sonunda vucudunda kirmizi dokuntuler olursa 6. Hastalik oluyormus
çok zor Allah kimselere vermesin..geçen cumartesi gece 2 den 6 ya kadar ağladım hatta hızımı alamadım oturma odasına gidip böğüre böğüre ağladım...rahatladım biraz..o gece kızım kaç defa kalktı ağlayarak emzik veriyorum almıyo su veriyorum içmiyo boynuma dolanıyo üstüme saldırıyo annee anneee diyo dayanamadım çok ağladım çok..sabahına azıcık kaka yaptı sert sert sonra fitil koydum fitille bile yapmıyo artık bizimki yapamadı..parmağımla tuşe yaptım yine yapmadı..merhaba arkadaşlar
hiç duymamıştım..neler duyuyoruz..bizde geçen bi arkadaştan pektolog diye bi dr duyduk anüs çevre sorunlarıyla ilgileniyormuş ne garip dimi?Kizlar yazamiyorum pek ama sizi hep okuyorum bilgi olsun diye yaziyim gecen hafta basimiza geldi oglum 3 gun ateslendi fitil koydum kendine geliyor fitilin etkisi gecince yine ates 39 oluyor ama sadece ates baska cocukta hicbirsey yok ne burun tikanikligi nede oksuruk falan doktora goturduk kan tahlili idrar tahlili falan yaptilar birsey cikmadi aksam eve geldik bir baktim oglumda kirmizi dokuntuler basladi hemen doktoru aradim 6. Hastalik geciriyor yarin getir goreyim artik atesi olmaz korkma dedi. Ertesi gun goturduk 6. Hastalik cikarmis bizdeyeni ogrendik boyle bir hastaligi hic ilac vermedi doktorumuz 3 gun icinde gecer kizarikliklar vucudunda dedi sukur gecti gercekten. Aklinizda bulunsun arkadaslar sadece ates olursa ve 3 gun surer ve sonunda vucudunda kirmizi dokuntuler olursa 6. Hastalik oluyormus
çizelgeyi ben de yaptım nihayet sağol sarıpapatyam..
bir tane de emirim için yapmaya çalışayım.
bu arada dualarınız ve iyi dilekleriniz için tşkler hepinize..yarın gece baryum içiricez perşembe sabaha kadar aç tutup sabah kolon grafisi çekilecek..
zeytin kilolar ne alemde ne kadar verdin?geçen okuldan bi arkadaş geldi 45 yaşında ikizleri var kocaman..senelerdir diyet yapar bırakır tekrar alır beğenmez diyeti vs. geçen geldiler tanıyamadım kadını..3 ayda 12 kilo vermiş..dukan diyetimi dedi neydi..anlattı biraz..sırf protein diyetiymiş..çay serbestmiş mesela..
bende sonunda dün diyete başladım. umarım başarılı olurum. ben tek taraflı beslenmeye karşıyım sonuçta vucutun tüm besinlere ihtiyaçı var önemli olan dengeli beslenmek kalorisi düşük gıdalar yemek.
doğru söylüyosun..ben anlamam diyetten hiç yapmadım...duru sağolsun üzüntüsü eritti beni 59 kg yim..
selamlar kızlar
sarıpapatya öncelikle cok gecmiş olsun inş hepsi gececek ve sen kızına yasadılarınzı anlatacaksın ve o hadı ya dicek :)sen iyi ol guclu anne guclu cocuk demek senin psikolojınden etkilenıyordur dualarımız sizinle.
bugun benim içinde kötu bı gundu eşimle dun gece tartıştık bayram için ucak bileti almış ıgdırlı kendisi 15 gun orda klacakmısız kndi gidiyo poraya buraya evde annesiyle ben kalıyorum komsularıyla ahbap oluyorum hapis hayatı yasıyorum resmen bebekle evde habweri yok tabi dedim ve tartıştık baya gelince devam ettik kızım hemen anladı ve ağlamaya başladı ondan once ustteki komsu fındıkmı kırıyodu anlamadım userkli çivi çakar gıbı ses bende kessin artık idye bağırdım sinirliydim tabi yavrucak kucağımda yıne hemen ağladızaten gundu<z cok fırtına vardı sesindeuyumadı ondanda hzuzursuzdu derken en son yorgun dustu emerken uyudu odaya göturuken tuvalet aynasıyla benım arama eli sıkıstı bır uyandı ağlayarak inş bişey yoktur yanı hersey usutuste bıde kp ve kv geliyolar haftasonu dr için bende plan yapmıstım anneme gitcektim oda bozuldu zaten evimi .. göturuyo kızım hiç bişi yaptırmıyo hemen ağlıyo aman neyse dertler bitmez cennet değil ya bura adı dunya ve imtihan hepsi Rabbım yerdımcımız olsun
sabirli ol canim saripapatyaya dedigin gibi sen iyi ol kizinda iyi olur. bizim hic tartismamiz olmaz keske olsa hep icimde patliyor soyliyeceklerim maalesef sonrasinda ogluma sesimi yukseltiyorum sanki ofkemi hissediyor zaten hiperaktif ve hircin dahada hircinlasiyor hergun kavga gurultu silip supuruyorum mecburen. eskherif kucagimdan inmiyor bu siralarda geceleri bile yatagina koydugum an uyanip boynuma sariliyor insallah gecici bir durumdur..selamlar kızlar
sarıpapatya öncelikle cok gecmiş olsun inş hepsi gececek ve sen kızına yasadılarınzı anlatacaksın ve o hadı ya dicek :)sen iyi ol guclu anne guclu cocuk demek senin psikolojınden etkilenıyordur dualarımız sizinle.
bugun benim içinde kötu bı gundu eşimle dun gece tartıştık bayram için ucak bileti almış ıgdırlı kendisi 15 gun orda klacakmısız kndi gidiyo poraya buraya evde annesiyle ben kalıyorum komsularıyla ahbap oluyorum hapis hayatı yasıyorum resmen bebekle evde habweri yok tabi dedim ve tartıştık baya gelince devam ettik kızım hemen anladı ve ağlamaya başladı ondan once ustteki komsu fındıkmı kırıyodu anlamadım userkli çivi çakar gıbı ses bende kessin artık idye bağırdım sinirliydim tabi yavrucak kucağımda yıne hemen ağladızaten gundu<z cok fırtına vardı sesindeuyumadı ondanda hzuzursuzdu derken en son yorgun dustu emerken uyudu odaya göturuken tuvalet aynasıyla benım arama eli sıkıstı bır uyandı ağlayarak inş bişey yoktur yanı hersey usutuste bıde kp ve kv geliyolar haftasonu dr için bende plan yapmıstım anneme gitcektim oda bozuldu zaten evimi .. göturuyo kızım hiç bişi yaptırmıyo hemen ağlıyo aman neyse dertler bitmez cennet değil ya bura adı dunya ve imtihan hepsi Rabbım yerdımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?