2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım...
GÜNAYDIIINN
biz şu ateşten kurtulamadık bi
3 gündür halsiz kaldı kuzucum sabah dr gittik tekrar
bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi
inş geçer Allah beterinden korusun kuzularımızı
geçmiş olsun canım...aminnnn

Kizlar yazamiyorum pek ama sizi hep okuyorum bilgi olsun diye yaziyim gecen hafta basimiza geldi oglum 3 gun ateslendi fitil koydum kendine geliyor fitilin etkisi gecince yine ates 39 oluyor ama sadece ates baska cocukta hicbirsey yok ne burun tikanikligi nede oksuruk falan doktora goturduk kan tahlili idrar tahlili falan yaptilar birsey cikmadi aksam eve geldik bir baktim oglumda kirmizi dokuntuler basladi hemen doktoru aradim 6. Hastalik geciriyor yarin getir goreyim artik atesi olmaz korkma dedi. Ertesi gun goturduk 6. Hastalik cikarmis bizdeyeni ogrendik boyle bir hastaligi hic ilac vermedi doktorumuz 3 gun icinde gecer kizarikliklar vucudunda dedi sukur gecti gercekten. Aklinizda bulunsun arkadaslar sadece ates olursa ve 3 gun surer ve sonunda vucudunda kirmizi dokuntuler olursa 6. Hastalik oluyormus

ben sezeryanla doğum yaptım canım.

MRB HANIMLAR

kaka yapamıyor fakat gazını çıkartabiliyorsa bu ne demek oluyordu???

haftaya baryumlu kolon grafisi çekilecek..gün yaklaştıkça stres oluyorum...durumlar aynı bi düzelme yok..

gaz çıkartabiliyosa bağırsaklarında bir problem yoktur diye biliyorum ama....
kolaylıkla atlatırsınız inşallah canım. duru ne olup bittiğini hiç anlamaz bile umarım.
dua ediyorum sizin için sürekli.

sonunda çizelge yaptımmm....

ben de bu çizelgeyi yapamayan bir benim zannediyordum
çok uğraştım ama yapamamıştım
boş bir zamanımda ben de tekrar deneyeyim bakayım.

GÜNAYDIIINN
biz şu ateşten kurtulamadık bi
3 gündür halsiz kaldı kuzucum sabah dr gittik tekrar
bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi
inş geçer Allah beterinden korusun kuzularımızı

çok geçmiş olsun
ateş mahvediyor kuzuları

bizim de 2 dişimiz var, onlar da yeni çıktı sayılır.
3 ayda 6 diş birden çıkartamaz sanırım

çok geçmiş olsun...

bu sefer de diğeri iptal oldu
neyse şimdi çıkmam lazım daha sonra uğraşırım yine...
kuzulara kahvaltı yaptıracağım şimdi...

Son düzenleme:
çok zor Allah kimselere vermesin..geçen cumartesi gece 2 den 6 ya kadar ağladım hatta hızımı alamadım oturma odasına gidip böğüre böğüre ağladım...rahatladım biraz..o gece kızım kaç defa kalktı ağlayarak emzik veriyorum almıyo su veriyorum içmiyo boynuma dolanıyo üstüme saldırıyo annee anneee diyo dayanamadım çok ağladım çok..sabahına azıcık kaka yaptı sert sert sonra fitil koydum fitille bile yapmıyo artık bizimki yapamadı..parmağımla tuşe yaptım yine yapmadı..
benim kızım hiç muz yiyemedi tadını bilmiyor yavrum...

hiç duymamıştım..neler duyuyoruz..bizde geçen bi arkadaştan pektolog diye bi dr duyduk anüs çevre sorunlarıyla ilgileniyormuş ne garip dimi?

çizelgeyi ben de yaptım nihayet sağol sarıpapatyam..

bir tane de emirim için yapmaya çalışayım.

önemli değil canım çok basitmiş gerçekten..bende az uğraşmamıştım daha önce bide o kadar karmaşık anlatıyolarki bişeyde anlamıyodum..

gaz çıkartma ama kaka yapamama sorumu cevapladığın için tşkler canım..kaç gündür merak içindeydim..
özletme kendini 2 çocukla zor biliyorum ama..
sizde incilendiniz hayırlı olsun bizdede çıksada ishal olsa şöyle cır cır olsa..aaahhh...

bu arada dualarınız ve iyi dilekleriniz için tşkler hepinize..yarın gece baryum içiricez perşembe sabaha kadar aç tutup sabah kolon grafisi çekilecek..

zeytin kilolar ne alemde ne kadar verdin?geçen okuldan bi arkadaş geldi 45 yaşında ikizleri var kocaman..senelerdir diyet yapar bırakır tekrar alır beğenmez diyeti vs. geçen geldiler tanıyamadım kadını..3 ayda 12 kilo vermiş..dukan diyetimi dedi neydi..anlattı biraz..sırf protein diyetiymiş..çay serbestmiş mesela..

bende sonunda dün diyete başladım. umarım başarılı olurum. ben tek taraflı beslenmeye karşıyım sonuçta vucutun tüm besinlere ihtiyaçı var önemli olan dengeli beslenmek kalorisi düşük gıdalar yemek.

doğru söylüyosun..ben anlamam diyetten hiç yapmadım...duru sağolsun üzüntüsü eritti beni 59 kg yim..

selamlar kızlar
sarıpapatya öncelikle cok gecmiş olsun inş hepsi gececek ve sen kızına yasadılarınzı anlatacaksın ve o hadı ya dicek :)sen iyi ol guclu anne guclu cocuk demek senin psikolojınden etkilenıyordur dualarımız sizinle.
bugun benim içinde kötu bı gundu eşimle dun gece tartıştık bayram için ucak bileti almış ıgdırlı kendisi 15 gun orda klacakmısız kndi gidiyo poraya buraya evde annesiyle ben kalıyorum komsularıyla ahbap oluyorum hapis hayatı yasıyorum resmen bebekle evde habweri yok tabi dedim ve tartıştık baya gelince devam ettik kızım hemen anladı ve ağlamaya başladı ondan once ustteki komsu fındıkmı kırıyodu anlamadım userkli çivi çakar gıbı ses bende kessin artık idye bağırdım sinirliydim tabi yavrucak kucağımda yıne hemen ağladı zaten gundu<z cok fırtına vardı sesindeuyumadı ondanda hzuzursuzdu derken en son yorgun dustu emerken uyudu odaya göturuken tuvalet aynasıyla benım arama eli sıkıstı bır uyandı ağlayarak inş bişey yoktur yanı hersey usutuste bıde kp ve kv geliyolar haftasonu dr için bende plan yapmıstım anneme gitcektim oda bozuldu zaten evimi .. göturuyo kızım hiç bişi yaptırmıyo hemen ağlıyo aman neyse dertler bitmez cennet değil ya bura adı dunya ve imtihan hepsi Rabbım yerdımcımız olsun

canım merhabaa
erkekler bizi anlayamıyor malesef bizde bazen tartışırız çok nasirdir ama kızım etkileniyo hemen ağlıyolar yavrucaklar bende bi kez çok sinirlendim eşime değil ama kv lideme ozaman ela çok ağlamıştı çok üzülmüştüm bizim eşimle son günlerde çatıştığımız konu kızımı asla yere bırakmıyor artık tutup kalkıp yürüyor korkuda yok tabi kızımda fıldır fıldır geziyo tutunarak eşim çıldırıyo kafasını vuracak düşecek tut aşkım sunu walla yüreğime inecek eşim yatana kadar böyle cinnet geçiriyorum resmen takma boşver canım benim eve gelince bebekli ev temiz olabiliyor ama malesef derli toplu olamıyor ben topluyorum mesela arkamı bi dönüyorum kızım bütün çekmeceleri indirmiş senin kusuruna bakan evine gelmesiin rahat ol boşver

sabirli ol canim saripapatyaya dedigin gibi sen iyi ol kizinda iyi olur. bizim hic tartismamiz olmaz keske olsa hep icimde patliyor soyliyeceklerim maalesef sonrasinda ogluma sesimi yukseltiyorum sanki ofkemi hissediyor zaten hiperaktif ve hircin dahada hircinlasiyor hergun kavga gurultu silip supuruyorum mecburen. eskherif kucagimdan inmiyor bu siralarda geceleri bile yatagina koydugum an uyanip boynuma sariliyor insallah gecici bir durumdur..

günaydın hanımlar
kaçgündür yazmaıyorum okuyup çıkıyorum
uykusuzum ve sinirliyim
kesintisiz 2 saat uykum yok ve artık sinirlerim iyice gerildi
gündüz kesintisiz uyuyo gece oldunmu sürekli uyanıyo kendı dönüp uyumuyo sürekli yat kalk başım dönüyo artık napcamı şaşırsdım
bunun dışında emekliyo artık anne anee diye her odaya dolanıyo
ahh bide gece uyuya tadından yenmıcek

paptyam inş. bugun kolay geçer işiniz allah yardımcınız olsun

merhaba kızlar fırsat buldukça takılmaya çalışcam .26 temmuz doğumluyuz biz diş çıkarma dönemindeyiz bunun kolay bir yolunu bileniniz :18: varmı ne yapsak durmuyor mızmız.kucaktan inmicek ses olmıcak . ne zormuş şu diş çıkarma geç çıkan diş iyi olur derlerdi hakkatten öyleymiş hiç yoktan anne için ilk kızım bir yaşında çıkardı hiç problem olmamıştı bu ne ya gecem gündüzüm karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…