- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.021
selam kızlar annemin yanına geldim bakımı rahatladı kızımın ama buseferde gece uyumuyo dönüp durdu bisey öğrendim sizle de paylaşayım dedim hemen rezene papatya anason cayı bebekleri gece uyutuyormuş Burdaki aktar kapaliydi bugün alamadık ins yarın alcam bakalım bisuru kiside yaramış ins yarar
benim oğlum da emeklemiyor vede hiç niyeti yok yüz üstü yatırınca basıyor çığlığı, bir yere tuturursam orada iyi duruyor ama kendi kendine tutunup kalkmak yok, sanırım biraz tembel.
Dün doktara götürdüm herşey yolunda dedi. boy:76 cm kilo 11,5 kg yani biraz toplu doktor kilodan harekette zorlanıyordur dedi. aman nasıl olsa yürür yürümeyen çocukmu var şu dünyada :)
çok gecmis olsun bian önce iyileşir inşallah şeyi merak ettim oncelikle yeğeninin nerde sünnet oldu benim oglusunda olması laziam hep erteliyoruz ??
Bugün bende alacaktım eşek coca negerek var vsssss bahaneleri sayinca bide cüzdanını boşalttığım için almadım gerçi buz koltuk kenarlarında çok rahat yuruyruz hatta tv Ünitesi'ne tirmanip tık tık yapiyoruz kemiriyoruz yani :))
günaydın hanımlar
kaçgündür yazmaıyorum okuyup çıkıyorum
uykusuzum ve sinirliyim
kesintisiz 2 saat uykum yok ve artık sinirlerim iyice gerildi
gündüz kesintisiz uyuyo gece oldunmu sürekli uyanıyo kendı dönüp uyumuyo sürekli yat kalk başım dönüyo artık napcamı şaşırsdım
bunun dışında emekliyo artık anne anee diye her odaya dolanıyo
ahh bide gece uyuya tadından yenmıcek
paptyam inş. bugun kolay geçer işiniz allah yardımcınız olsun
merhaba kızlar fırsat buldukça takılmaya çalışcam .26 temmuz doğumluyuz biz diş çıkarma dönemindeyiz bunun kolay bir yolunu bileniniz :18: varmı ne yapsak durmuyor mızmız.kucaktan inmicek ses olmıcak .ne zormuş şu diş çıkarma geç çıkan diş iyi olur derlerdi hakkatten öyleymiş hiç yoktan anne için ilk kızım bir yaşında çıkardı hiç problem olmamıştı bu ne ya gecem gündüzüm karıştı.
MRB KIZLAR
BİZ BUGÜN dra gitmedik kolon grafisini 4 mayısa ertelettik...napim içim elvermiyo dayanamıyorum bi umut belki biraz diyetle düzelirde gerek kalmaz diye..zaten son pazar kaka yaptı,salı azıcık yaptı,çarşamba tamamen kaka yaptı..yani eskiye göre eh fena değil diyeyim..ama hatırlarsanız 6. ay civarıda böyle olmuştu duphalac kullanmıştım 2 hafta biraz düzelmişti..işte 2 ay sonra yine aynı duruma düştük,,şu an yine düzelme aşamasında..uykusuda düzeldi biraz..saat başı uyanmıyor artık...
dün resmen çamur yağdı burda camlar berbat..dışarısı görünmüyordu duru uyurken 2 tane cam sildim yemek yapıyrm bizden böylee..
öptüm hepinizi
mirabelle biz bu komşuları napcaz ya bizimkide sürekli her sabah bizi uyandırıyor..gecede öyle..
benim oglusumda 25 dogumlu ikidisimiz var nerdeyse dort aydir baska disi cikmadi hep bekliyorum bende uykusyzluk sinir yaramazlik caresini bulamadim alt dislerde bukadar sorun yasamamistk
offff ayni mizmizlik bizdede var ust tavsanlar kendini gosterdi AMA tiktik sesi gelmiyor goruntu var ses yok yani :))
gündüz uykularınız nasıl oğlumu ayağımda salladigim sürece 3saat bile uyuyabiliyor fakat bıraktığım an uyanıyor
benim kızımın niye dişi yok??alla allaaa 1 yaşına kadar çıkmazsa dr uk olcaz yine...
emeklemiyorda tembel..kaldırmıyo totoyu..herşeyi yapıyo ama sevmiyo çocuk yüzüstü durmayı işte..kendi kendine oturup kalkıyo,çekyat kenarlarından yürüyo biraz yardımla..otururken arkasına dönüp bişey alıyo geri kalkamıyo bağırıyo..tembellikmi bilmiyorum..bi sorun yoktur işallah..
bu arada biz sokakta yürütece biniyoruz artık..çocukların arasına katılıyoruz örümcekle..arkalarından bir gidişi var..büyümüşde arkadaşlarıyla oynarmışş...küçüüüükkkk...
merhaba hanımlar uzun zamandır gelemedim buralara. arada okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım.
kardeşim geldi ingiltereden dün gönderdik. çok özlemişim ama çabuk geçiyor zaman doyamadık.
çok tatlı oğluşu var onu da sünnet ettirdik gelmişken orda sadece kliniklerde yapılıyormuş. güvenemiyoruz dediler benim oğlanın doktoruna götürdük. çok çabuk iyileşti maşallah hiç sesi çıkmadı. ilk gün ağladı sadece ertesi gün gezmelere çıktık.
hasta olduk hepimiz bu arada daha tam iyileşemedik erenin öksürüğü devam ediyor. oğlum eridi hastalıktan ateşlendi. dünle bugün iyiyiz çok şükür.
erenim kavga etmeyi öğrendi abimin kızının saçını başını yoluyor. dilay çok kıskanç erenin oyuncaklarını elinden alıyor benim oğlan da atlıyor üstüne.
sıralamayı epey ilerlettik duvarlara tutunup geziyoruz. yürüme arabası aldık dün çok sevdi tutunup geziyor bıdık oğlum. playskool ilk arabamı aldık kararsız kaldık almakta gerek var mı diye. iyiki almışız fiyatı da çok değil çok sevdi eren.
benim kızımın niye dişi yok??alla allaaa 1 yaşına kadar çıkmazsa dr uk olcaz yine...
emeklemiyorda tembel..kaldırmıyo totoyu..herşeyi yapıyo ama sevmiyo çocuk yüzüstü durmayı işte..kendi kendine oturup kalkıyo,çekyat kenarlarından yürüyo biraz yardımla..otururken arkasına dönüp bişey alıyo geri kalkamıyo bağırıyo..tembellikmi bilmiyorum..bi sorun yoktur işallah..
bu arada biz sokakta yürütece biniyoruz artık..çocukların arasına katılıyoruz örümcekle..arkalarından bir gidişi var..büyümüşde arkadaşlarıyla oynarmışş...küçüüüükkkk...
hoşgeldin canım topiğimize sobeledim seni diğer topikteydim yeşil soğan verin diyolar bide beyaz ekmekte bi madde varmış o iyi geliyomuş wallaaa çeresizlik insana herşeye yaptııyoo annelik zor diş jeli kullanıyomusunn ben bazen sürüyorum emziğinin kenarlarını kemirmiyo ozaman
slm anneler
efsuunnnnn
bi sorum olacak..sen unnadodan kumaş mama sandalyesi almıştınya sandalyeye takılandan..o arkası yani bel ısmı açık sandalyelerede takılabiliyormu..yoksa sandalyenin arkasının tam boydan kapalımı olması gerekiyor..benim sandalyelerin hepsinin ortası boşluklu sadece sırt kısmında minder ve çubukları var o aradan tototsu arkaya kayarmı?
limangoda gördümde alıcam 16 tl...unnadoda 50 tl idi sanırım..
canım ayrıca bi parçası var kemer gibi takıyosun bebeğin poposu kaymıyo ürün içine bak ama varmıdu ben bi bakıyım
slm anneler
efsuunnnnn
bi sorum olacak..sen unnadodan kumaş mama sandalyesi almıştınya sandalyeye takılandan..o arkası yani bel ısmı açık sandalyelerede takılabiliyormu..yoksa sandalyenin arkasının tam boydan kapalımı olması gerekiyor..benim sandalyelerin hepsinin ortası boşluklu sadece sırt kısmında minder ve çubukları var o aradan tototsu arkaya kayarmı?
limangoda gördümde alıcam 16 tl...unnadoda 50 tl idi sanırım..
canım baktım bunları biliyorum naylon ama terletir bence önümüz yaz hemde parçası yok poposunun kaymaması için
bu arada duru 2 gündür bi türlü gündüz uyumuyor..sanırım gece çok uyuyor..gece 9 da yatıyor sabah 9 da kalkıyor..gündüzde öğlen bide akşamüstü uyurdu..2 gündür uyumak istemiyor yıkıyor ortalığı..nasılda cadılaştı 2 gündür bişey oldu çocuğa sinirli sinirli hareketler yapıyo..benden görmüş olamaz hiç öyle davranmam..inş geçici bi dönemdir çekilmez böyle kalırsa..bugün ayağımda sallamak zorunda kaldım..hiç sallamazdım kendi kendine uyurdu...10 ay sonra ayağımda salladım ne kötü bişey sallamak ya salak oldu kafası resmen..alışık değiya sallamaya bide gülüyo deli kız..
neyse sanırım gündüz uykularını tekdüşürecek..akşamüstü 2-3 saat uyusa yeter çokda takmıyorum dünyanın sonu değil uykusu yoksa uyumasın napim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?