2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Emziriyorsan sende iç hem sütun cogalir hemde sütten bebisine gecer ben hergun bir fincan icerim

öncelikle günaydın kızlar bebislerimizle cookk cookk güzel bir hafta olur inşallah

doktor sorun yok diyorsa hiç üzülme canım elbet yürüyecek keske benim sipada tombik vetembel olsa pesinde kosmaktan mahvoluyorum aksam dokuzbucukta beraber uyuyoruz :)

Son düzenleme:
merhaba hanımlar herkese mutlu günler.bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun.
benim kuzu yine başladı yememeye diş bekliyorum bakalım hayırlısı.

ben eskişehirdeyim burda özel ümit hastanesi var orda yaptırdık. gerek yok özele diye düşünülebilir ama içimiz rahat etmedi doğumu da orda yaptım erenin kontrolleri için de oraya gidiyoruz. doktor çok rahat onun rahatlığı bize de yansıdı çok şükür yeğenim de eren de sorunsuz atlattı. ne kadar erken olursa o kadar rahat oluyor. tavsiyem en kısa zamanda yaptırın.

benim ilk bebeğim aynı böyleydi
çok iyi anlıyorum seni, çok yıpratıcı bi süreç ama bitiyo, eninde sonunda bitiyo bu günler
bu arada emeklemeniz hayırlı olsun, çok sevimli oluyolar emeklerken:)

aramıza hoşgeldin canım
bizim iki dişimiz var ama çıkana kadar bizim de canımız çıktı resmen
ben çok huzursuz olduğu zaman calpol veiyorum diş çıkarma döneminde.

canım ben de seni çok merak etmiştim
acaba naptılar, nasıl geçti diye...
inşallah hiç gerek kalmada dzelir, kendiliğinden düzene girer

benim oglusumda 25 dogumlu ikidisimiz var nerdeyse dort aydir baska disi cikmadi hep bekliyorum bende uykusyzluk sinir yaramazlik caresini bulamadim alt dislerde bukadar sorun yasamamistk

benim kuzu da 25 temmuz doğumlu:13:

bizim gündüz uykuları bu ara çok düzensiz
benimki de kucağımda göğsümde uyumak istiyo, beşiğine bırakıyorum daha ben arkamı dönmeden ses veriyo
geçici bi durumdur inş. diye dua ediyorum.

her çocuk bir olmuyo canım ya
1 yaşında diş çıkaran bir sürü bebek tanıyorum
emeklemeden yürüycek belki senin prenses

ben yürüteç kullanmadım bu sefer, kullansam belki çok rahat ederdim, nefes alırdım azıcık

11 mayıs ta benim de kardeşim ingiltereden gelecek, dört gözle bekliyorum kendisini
1 haftacık kalıp dönecek

ilk arabamı biz de aldık ama abisi sahiplendi hemen
enese sıra gelmedi henüz

bu arada hastalığınız için geçmiş olsun

emeklemeden yürücek demekki yaramaz annesi...endişeye mahal yok canım..bazı çocuklar emekleden yürür geç diş çıkarır...sakinnnnnnn

yeşil soğan mı?tazesimi yoksa baş soğanmı canım..soğan ne yapar ki anlamadım yani..ilk defa duydum şaştım kaldım...:26::26::26::26::26:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, eymen_b

eymen slm canım..nasılsın bebişin nasıl?

slm anneler

efsuunnnnn
bi sorum olacak..sen unnadodan kumaş mama sandalyesi almıştınya sandalyeye takılandan..o arkası yani bel ısmı açık sandalyelerede takılabiliyormu..yoksa sandalyenin arkasının tam boydan kapalımı olması gerekiyor..benim sandalyelerin hepsinin ortası boşluklu sadece sırt kısmında minder ve çubukları var o aradan tototsu arkaya kayarmı?
limangoda gördümde alıcam 16 tl...unnadoda 50 tl idi sanırım..

canım ayrıca bi parçası var kemer gibi takıyosun bebeğin poposu kaymıyo ürün içine bak ama varmıdu ben bi bakıyım

bu arada duru 2 gündür bi türlü gündüz uyumuyor..sanırım gece çok uyuyor..gece 9 da yatıyor sabah 9 da kalkıyor..gündüzde öğlen bide akşamüstü uyurdu..2 gündür uyumak istemiyor yıkıyor ortalığı..nasılda cadılaştı 2 gündür bişey oldu çocuğa sinirli sinirli hareketler yapıyo..benden görmüş olamaz hiç öyle davranmam..inş geçici bi dönemdir çekilmez böyle kalırsa..bugün ayağımda sallamak zorunda kaldım..hiç sallamazdım kendi kendine uyurdu...10 ay sonra ayağımda salladım ne kötü bişey sallamak ya salak oldu kafası resmen..alışık değiya sallamaya bide gülüyo deli kız..
neyse sanırım gündüz uykularını tekdüşürecek..akşamüstü 2-3 saat uyusa yeter çokda takmıyorum dünyanın sonu değil uykusu yoksa uyumasın napim...

canım ayrıca bi parçası var kemer gibi takıyosun bebeğin poposu kaymıyo ürün içine bak ama varmıdu ben bi bakıyım

nasıl bi kemer bilmediğim için anlamadım canım ama sanırım yok...sen bi bakarmısın limango ya sevi bebede...alıyımmi sence iş görmezmi yeter diye düşünüyorum fiyatıda acaip uygun geldi..

canım baktım bunları biliyorum naylon ama terletir bence önümüz yaz hemde parçası yok poposunun kaymaması için

maşallah gece iyi uyuyomuş canım yetiyodur ona 12 saat
öğlende uyusun istiyosan sabah erken kaldır istersen
bizimkide 9buçuk 10 gibi uyuyor sabahda 8buçuk gibi kalkıyor öglende 3 saate yakın uyuyor
o hareketlerden bizimkide yapıyo arada büyüdükleri için heralde yeni şeyler ögrendikçe geçer bence
daha dur neler yapıp şaşırtacak bu sıpalar bizi

canım evet dikilebilir becerebiliyosan dik walla benim teyzem benimkinin kalıbını aldı şimdi satıyor 25 tl ye tabi ben aldım 50 tl ye ama resmen hayatımı kurtardı yemek yedirirken bi yere gezmeye g,ittiğimizde bide gözlük çantası gibi çantası var koy içine götür istediğin yere

şimdilerdede tuperware ıslak mendil kutusu ve bebekler için minik kaplar var onlardan alıyorum çarşıya gezmeye giderken ben kızıma ıslak mendil kullanamıyorum içine ıslak pamuk koyacağım minik kaplarıda kızımın çorbasını meyvesini koyup götürmek için alacağım bi bakıyım da ekleyim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…