2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım topiğimize sobeledim seni diğer topikteydim yeşil soğan verin diyolar bide beyaz ekmekte bi madde varmış o iyi geliyomuş wallaaa çeresizlik insana herşeye yaptııyoo annelik zor diş jeli kullanıyomusunn ben bazen sürüyorum emziğinin kenarlarını kemirmiyo ozaman

MRB KIZLAR
BİZ BUGÜN dra gitmedik kolon grafisini 4 mayısa ertelettik...napim içim elvermiyo dayanamıyorum bi umut belki biraz diyetle düzelirde gerek kalmaz diye..zaten son pazar kaka yaptı,salı azıcık yaptı,çarşamba tamamen kaka yaptı..yani eskiye göre eh fena değil diyeyim..ama hatırlarsanız 6. ay civarıda böyle olmuştu duphalac kullanmıştım 2 hafta biraz düzelmişti..işte 2 ay sonra yine aynı duruma düştük,,şu an yine düzelme aşamasında..uykusuda düzeldi biraz..saat başı uyanmıyor artık...

dün resmen çamur yağdı burda camlar berbat..dışarısı görünmüyordu duru uyurken 2 tane cam sildim yemek yapıyrm bizden böylee..
öptüm hepinizi

mirabelle biz bu komşuları napcaz ya bizimkide sürekli her sabah bizi uyandırıyor..gecede öyle..

inş canım düzelirde gerek kalmaz
benim kuzuda altıncı hastalık geçiriyomuş boşu boşuna antibiyotik verdim çocuğa
dr bogaz enf demişti akşamına yüzünde boynunda kızarıklıklar oluştu ordan anladım
dr suç yok tabi başta sadece ateş olunca anlaşılmıyomuş hastalık
bi de diş geliyo galiba 2 gündür çıldırttı beni bugün biraz daha iyi çok şükür gece de iyi uyudu maşallah

benim oglusumda 25 dogumlu ikidisimiz var nerdeyse dort aydir baska disi cikmadi hep bekliyorum bende uykusyzluk sinir yaramazlik caresini bulamadim alt dislerde bukadar sorun yasamamistk

gecmis olsun canim Allah sifa versin. duphalac aliskanlik yapiyordur belki kisa aralar vererek kullansan belki ise yarar??

geçmiş olsun canım ,bebekler hasta olunca insan hayattan beziyor .yemek mi yiyorum işe mi gidiyorum ruh gibi bişeyim
sağol cnm hoşbuldum.yeşil soğanı önceleri alıyodu ama artık eline bile almıyor.diş jeli olarak caljel biraz rahatlatıyor .Calpol lede ağrı ateşe müdahale ediyorum .
benim oglusumda 25 dogumlu ikidisimiz var nerdeyse dort aydir baska disi cikmadi hep bekliyorum bende uykusyzluk sinir yaramazlik caresini bulamadim alt dislerde bukadar sorun yasamamistk

nisan başı iki dişimizi çıkardık ama bu kadar problemli değildi.

canım geçmiş olsun..bence en tehlikeli hastalık 6 . hastalık benim büyük kız nerdeyse havale geçirecekti 40,5 la hastaneye yetiştirmiştik.sinsi bir hastalık kızımın başında ve boynunda bezeler kaldı o illet yüzünden saçları döküldü.

hmmm oglumda gecirdi ates disinda zararsiz diye biliyordum gorustugum iki doktor oyle demisti !!!!

Son düzenleme:
hmmm oglumda gecirdi ates disinda zararsiz diye biliyordum gorustugum iki doktor oyle demisti !!!!

Ateş yükselttiği için tehlikeli zaten canım.Ateşe 10 dk da bir müdehale ediyodum 3 gün boyunca.havale geçirme riski var.geçmiş olsun tekrar allahım beterinden esirgesinBiz iki haftadır mızmızız alt iki dişten başka diş yok

offff ayni mizmizlik bizdede var ust tavsanlar kendini gosterdi AMA tiktik sesi gelmiyor goruntu var ses yok yani :))
gündüz uykularınız nasıl oğlumu ayağımda salladigim sürece 3saat bile uyuyabiliyor fakat bıraktığım an uyanıyor

benmde kayınvalidem şuan burda o alıştırmış ayakata sallayarak uyutmaya.ama iyiki bu dönem yanımda kayınvalidem yoksa çok zor olucaktı.kucaktan inmiyor cadım.kimseyi görmemesi lazım yoksa hemen mızmızlanıyor canım benmki.bizim görünürde başka dişte yok 1 haftadır aynı

diğer topice baktım ama orası çok hızlı gidiyor.yazılanları okumakta geç kalıyodum.herkes kaynaşmış olunca yabancı kalıyosun

diğer topice baktım ama orası çok hızlı gidiyor.yazılanları okumakta geç kalıyodum.herkes kaynaşmış olunca yabancı kalıyosun

canım evet sayfalar çok çabuk ilerliyo ama olsun yetişebildğin kadar sende kaynaşırsın bende eski sayılmam tatlım çok sıcak bi topik kafan dağılır

benim kızımın niye dişi yok??alla allaaa 1 yaşına kadar çıkmazsa dr uk olcaz yine...
emeklemiyorda tembel..kaldırmıyo totoyu..herşeyi yapıyo ama sevmiyo çocuk yüzüstü durmayı işte..kendi kendine oturup kalkıyo,çekyat kenarlarından yürüyo biraz yardımla..otururken arkasına dönüp bişey alıyo geri kalkamıyo bağırıyo..tembellikmi bilmiyorum..bi sorun yoktur işallah..

bu arada biz sokakta yürütece biniyoruz artık..çocukların arasına katılıyoruz örümcekle..arkalarından bir gidişi var..büyümüşde arkadaşlarıyla oynarmışş...küçüüüükkkk...

neresiymiş orası????????????
şu kokoş hatunlara takılayım dedim çok hızlılar.bir türlü ayak uyduramadım
benm büyük kızım 1 yaşından bir gün önce diş çıkarmıştı maşallah şimdi çok güzel dişleri çürüme filanda yok henüz.geç çıkması iyi diyorlardı gerçekten öyleymiş
benmki yeni yeni oturmaya başladı canım 26 temmuz doğumlu. örümcekle koşabiliyoruz ama otururken dengemiz tam oluşmadı.emeklemek yok zaten

Son düzenleme:

benim oğlum da emeklemiyor vede hiç niyeti yok yüz üstü yatırınca basıyor çığlığı, bir yere tuturursam orada iyi duruyor ama kendi kendine tutunup kalkmak yok, sanırım biraz tembel.
Dün doktara götürdüm herşey yolunda dedi. boy:76 cm kilo 11,5 kg yani biraz toplu doktor kilodan harekette zorlanıyordur dedi. aman nasıl olsa yürür yürümeyen çocukmu var şu dünyada :)

merhaba hanımlar uzun zamandır gelemedim buralara. arada okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım.
kardeşim geldi ingiltereden dün gönderdik. çok özlemişim ama çabuk geçiyor zaman doyamadık.
çok tatlı oğluşu var onu da sünnet ettirdik gelmişken orda sadece kliniklerde yapılıyormuş. güvenemiyoruz dediler benim oğlanın doktoruna götürdük. çok çabuk iyileşti maşallah hiç sesi çıkmadı. ilk gün ağladı sadece ertesi gün gezmelere çıktık.

hasta olduk hepimiz bu arada daha tam iyileşemedik erenin öksürüğü devam ediyor. oğlum eridi hastalıktan ateşlendi. dünle bugün iyiyiz çok şükür.
erenim kavga etmeyi öğrendi abimin kızının saçını başını yoluyor. dilay çok kıskanç erenin oyuncaklarını elinden alıyor benim oğlan da atlıyor üstüne.
sıralamayı epey ilerlettik duvarlara tutunup geziyoruz. yürüme arabası aldık dün çok sevdi tutunup geziyor bıdık oğlum. playskool ilk arabamı aldık kararsız kaldık almakta gerek var mı diye. iyiki almışız fiyatı da çok değil çok sevdi eren.

selam kızlar annemin yanına geldim bakımı rahatladı kızımın ama buseferde gece uyumuyo dönüp durdu bisey öğrendim sizle de paylaşayım dedim hemen rezene papatya anason cayı bebekleri gece uyutuyormuş Burdaki aktar kapaliydi bugün alamadık ins yarın alcam bakalım bisuru kiside yaramış ins yarar

çok gecmis olsun bian önce iyileşir inşallah şeyi merak ettim oncelikle yeğeninin nerde sünnet oldu benim oglusunda olması laziam hep erteliyoruz ??
Bugün bende alacaktım eşek coca negerek var vsssss bahaneleri sayinca bide cüzdanını boşalttığım için almadım gerçi buz koltuk kenarlarında çok rahat yuruyruz hatta tv Ünitesi'ne tirmanip tık tık yapiyoruz kemiriyoruz yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…