- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.001
merhaba kızlar fırsat buldukça takılmaya çalışcam .26 temmuz doğumluyuz biz diş çıkarma dönemindeyiz bunun kolay bir yolunu bileniniz :18: varmı ne yapsak durmuyor mızmız.kucaktan inmicek ses olmıcak .ne zormuş şu diş çıkarma geç çıkan diş iyi olur derlerdi hakkatten öyleymiş hiç yoktan anne için ilk kızım bir yaşında çıkardı hiç problem olmamıştı bu ne ya gecem gündüzüm karıştı.
MRB KIZLAR
BİZ BUGÜN dra gitmedik kolon grafisini 4 mayısa ertelettik...napim içim elvermiyo dayanamıyorum bi umut belki biraz diyetle düzelirde gerek kalmaz diye..zaten son pazar kaka yaptı,salı azıcık yaptı,çarşamba tamamen kaka yaptı..yani eskiye göre eh fena değil diyeyim..ama hatırlarsanız 6. ay civarıda böyle olmuştu duphalac kullanmıştım 2 hafta biraz düzelmişti..işte 2 ay sonra yine aynı duruma düştük,,şu an yine düzelme aşamasında..uykusuda düzeldi biraz..saat başı uyanmıyor artık...
dün resmen çamur yağdı burda camlar berbat..dışarısı görünmüyordu duru uyurken 2 tane cam sildim yemek yapıyrm bizden böylee..
öptüm hepinizi
mirabelle biz bu komşuları napcaz ya bizimkide sürekli her sabah bizi uyandırıyor..gecede öyle..
merhaba kızlar fırsat buldukça takılmaya çalışcam .26 temmuz doğumluyuz biz diş çıkarma dönemindeyiz bunun kolay bir yolunu bileniniz :18: varmı ne yapsak durmuyor mızmız.kucaktan inmicek ses olmıcak .ne zormuş şu diş çıkarma geç çıkan diş iyi olur derlerdi hakkatten öyleymiş hiç yoktan anne için ilk kızım bir yaşında çıkardı hiç problem olmamıştı bu ne ya gecem gündüzüm karıştı.
MRB KIZLAR
BİZ BUGÜN dra gitmedik kolon grafisini 4 mayısa ertelettik...napim içim elvermiyo dayanamıyorum bi umut belki biraz diyetle düzelirde gerek kalmaz diye..zaten son pazar kaka yaptı,salı azıcık yaptı,çarşamba tamamen kaka yaptı..yani eskiye göre eh fena değil diyeyim..ama hatırlarsanız 6. ay civarıda böyle olmuştu duphalac kullanmıştım 2 hafta biraz düzelmişti..işte 2 ay sonra yine aynı duruma düştük,,şu an yine düzelme aşamasında..uykusuda düzeldi biraz..saat başı uyanmıyor artık...
dün resmen çamur yağdı burda camlar berbat..dışarısı görünmüyordu duru uyurken 2 tane cam sildim yemek yapıyrm bizden böylee..
öptüm hepinizi
mirabelle biz bu komşuları napcaz ya bizimkide sürekli her sabah bizi uyandırıyor..gecede öyle..
geçmiş olsun canım ,bebekler hasta olunca insan hayattan beziyor .yemek mi yiyorum işe mi gidiyorum ruh gibi bişeyimMRB KIZLAR
BİZ BUGÜN dra gitmedik kolon grafisini 4 mayısa ertelettik...napim içim elvermiyo dayanamıyorum bi umut belki biraz diyetle düzelirde gerek kalmaz diye..zaten son pazar kaka yaptı,salı azıcık yaptı,biraz..saat başı uyanmıyor artık...
sağol cnm hoşbuldum.yeşil soğanı önceleri alıyodu ama artık eline bile almıyor.diş jeli olarak caljel biraz rahatlatıyor .Calpol lede ağrı ateşe müdahale ediyorum .hoşgeldin canım topiğimize sobeledim seni diğer topikteydim yeşil soğan verin diyolar bide beyaz ekmekte bi madde varmış o iyi geliyomuş wallaaa çeresizlik insana herşeye yaptııyoo annelik zor diş jeli kullanıyomusunn ben bazen sürüyorum emziğinin kenarlarını kemirmiyo ozaman
benim oglusumda 25 dogumlu ikidisimiz var nerdeyse dort aydir baska disi cikmadi hep bekliyorum bende uykusyzluk sinir yaramazlik caresini bulamadim alt dislerde bukadar sorun yasamamistk
inş canım düzelirde gerek kalmaz
benim kuzuda altıncı hastalık geçiriyomuş boşu boşuna antibiyotik verdim çocuğa
dr bogaz enf demişti akşamına yüzünde boynunda kızarıklıklar oluştu ordan anladım
dr suç yok tabi başta sadece ateş olunca anlaşılmıyomuş hastalık
bi de diş geliyo galiba 2 gündür çıldırttı beni bugün biraz daha iyi çok şükür gece de iyi uyudu maşallah
canım geçmiş olsun..bence en tehlikeli hastalık 6 . hastalık benim büyük kız nerdeyse havale geçirecekti 40,5 la hastaneye yetiştirmiştik.sinsi bir hastalık kızımın başında ve boynunda bezeler kaldı o illet yüzünden saçları döküldü.
hmmm oglumda gecirdi ates disinda zararsiz diye biliyordum gorustugum iki doktor oyle demisti !!!!
offff ayni mizmizlik bizdede var ust tavsanlar kendini gosterdi AMA tiktik sesi gelmiyor goruntu var ses yok yani :))
gündüz uykularınız nasıl oğlumu ayağımda salladigim sürece 3saat bile uyuyabiliyor fakat bıraktığım an uyanıyor
hoşgeldin canım topiğimize sobeledim seni diğer topikteydim yeşil soğan verin diyolar bide beyaz ekmekte bi madde varmış o iyi geliyomuş wallaaa çeresizlik insana herşeye yaptııyoo annelik zor diş jeli kullanıyomusunn ben bazen sürüyorum emziğinin kenarlarını kemirmiyo ozaman
diğer topice baktım ama orası çok hızlı gidiyor.yazılanları okumakta geç kalıyodum.herkes kaynaşmış olunca yabancı kalıyosun
şu kokoş hatunlara takılayım dedim çok hızlılar.bir türlü ayak uyduramadımneresiymiş orası????????????
benm büyük kızım 1 yaşından bir gün önce diş çıkarmıştı maşallah şimdi çok güzel dişleri çürüme filanda yok henüz.geç çıkması iyi diyorlardı gerçekten öyleymişbenim kızımın niye dişi yok??alla allaaa 1 yaşına kadar çıkmazsa dr uk olcaz yine...
emeklemiyorda tembel..kaldırmıyo totoyu..herşeyi yapıyo ama sevmiyo çocuk yüzüstü durmayı işte..kendi kendine oturup kalkıyo,çekyat kenarlarından yürüyo biraz yardımla..otururken arkasına dönüp bişey alıyo geri kalkamıyo bağırıyo..tembellikmi bilmiyorum..bi sorun yoktur işallah..
bu arada biz sokakta yürütece biniyoruz artık..çocukların arasına katılıyoruz örümcekle..arkalarından bir gidişi var..büyümüşde arkadaşlarıyla oynarmışş...küçüüüükkkk...
benim kızımın niye dişi yok??alla allaaa 1 yaşına kadar çıkmazsa dr uk olcaz yine...
emeklemiyorda tembel..kaldırmıyo totoyu..herşeyi yapıyo ama sevmiyo çocuk yüzüstü durmayı işte..kendi kendine oturup kalkıyo,çekyat kenarlarından yürüyo biraz yardımla..otururken arkasına dönüp bişey alıyo geri kalkamıyo bağırıyo..tembellikmi bilmiyorum..bi sorun yoktur işallah..
bu arada biz sokakta yürütece biniyoruz artık..çocukların arasına katılıyoruz örümcekle..arkalarından bir gidişi var..büyümüşde arkadaşlarıyla oynarmışş...küçüüüükkkk...
merhaba hanımlar uzun zamandır gelemedim buralara. arada okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım.
kardeşim geldi ingiltereden dün gönderdik. çok özlemişim ama çabuk geçiyor zaman doyamadık.
çok tatlı oğluşu var onu da sünnet ettirdik gelmişken orda sadece kliniklerde yapılıyormuş. güvenemiyoruz dediler benim oğlanın doktoruna götürdük. çok çabuk iyileşti maşallah hiç sesi çıkmadı. ilk gün ağladı sadece ertesi gün gezmelere çıktık.
hasta olduk hepimiz bu arada daha tam iyileşemedik erenin öksürüğü devam ediyor. oğlum eridi hastalıktan ateşlendi. dünle bugün iyiyiz çok şükür.
erenim kavga etmeyi öğrendi abimin kızının saçını başını yoluyor. dilay çok kıskanç erenin oyuncaklarını elinden alıyor benim oğlan da atlıyor üstüne.
sıralamayı epey ilerlettik duvarlara tutunup geziyoruz. yürüme arabası aldık dün çok sevdi tutunup geziyor bıdık oğlum. playskool ilk arabamı aldık kararsız kaldık almakta gerek var mı diye. iyiki almışız fiyatı da çok değil çok sevdi eren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?