2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, efsun_zeren+

efsuncum nasılsın tatlım?bebiş nasıl inşallah herşey yolundadır?

günaydıııııııııııııın

oğluşum aşırı huysuz ve ishal su gibi yapıyo üstü başı batıyo taşıyo çünkü
az yemek bol bol su içiyo
şu dişler gelsin artık yazık yavruma

geçmiş olsun canım..diş çıkartırken ishal oluyor bebekler...ateşini kontrol et ara ara..ateşide çıkabilir..

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, mutlueren, Huysuz

ateş yok canım sadece ishal 2 gündür offf offf
annem de yok bugun halam bakıyo inşallah durur onda çok huysuz aklım evde

ateş yok canım sadece ishal 2 gündür offf offf
annem de yok bugun halam bakıyo inşallah durur onda çok huysuz aklım evde

ağrı kesici veriyormusun ben huzurlanınca yarım ölcek calpol veriyorum. iyi geliyor.
dün Ömürde çok huzursuzdu akşam ağrı kesici verdim baktım bu sabah 4. dişi patlamış.

canım çizelgeden bahsediyorsun herhalde...o ayrı bir siteden hazırlanıyor...bebeğin doğum tarihi ve yazmak isteğin cümleyi bana özelden mesaj at..sana hazırlarım istersen..sevgiler tatlım...

ilgin için teşekkür ederim.
ben hazırladım ama bu siteye mesajların altına nasıl ekliyorsunuz onu beceremedim.

ilgin için teşekkür ederim.
ben hazırladım ama bu siteye mesajların altına nasıl ekliyorsunuz onu beceremedim.

profil var yukarda onu tıkla...ortalara doğru çizelge yazısı vardır..çizelgenin yanında kalem işareti var..o kalem işaretini tıklayınca bir kutucuk açılır..kopyaladığın linki oraya yapıştır.kaydeti tıkla..çizelgen hazır..bu kadar...

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
cumartesi kontrole gittik kan sayımı yapıldı sınırın biraz altında çıktı
damlayı değiştrdi dr ferro kullanyoduk ferrum verdi
kilomuzu begendi bana az gibi geliyo
o kadar harekete normal heralde
yalnız kendini degil benide bitirdi zıpır

canım çizelgeden bahsediyorsun herhalde...o ayrı bir siteden hazırlanıyor...bebeğin doğum tarihi ve yazmak isteğin cümleyi bana özelden mesaj at..sana hazırlarım istersen..sevgiler tatlım...

leylahanım bna özelden msj atmışsnz ama benm msj sayım yetrli olmadığı için sizecevap yazamyrum.

merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi mobil internetten takip ediyorum ama onda cevap yazamıyorum

yoğun bir hafta sonu geçirdiim misafirim vardı yemeklii pazar günüde ailecek gezdik güzeldi kızım tam bir şebekk

eyaa eyaa die kendi adını söylüyoor birde elaaa diye sesleniyorum neee diyor sıpaaa bide diğer dadan yanıma gelmesini istiyorsam elaaaa seni göremiyorum diye bağırıyorum emekleyerek hehhh hehhh hehhh diyerek yanıma gelip beeeehhhh yapıyoo yerim onu benn dünde kendi yatağının çekmecesini açıp içine oturmuş orda oynuyodu allahım napacam ben bu cadıylaa artık iyice her yerden tutup kalkıyoruz tutunarak duvarlarda dahil yürüyoruz day day duruyoruz eee daha ne olsunn sizin meleklerinizede maşallahhhh allah hepsini nazarlardan korusun

şu çizelgeyi bende beceremedim bi türlüü ama azimliyiim

huysuzum geçmi şolsun canım tez zamanda düzelir inşaallah

inci şahin bende kızımı götürmek istiyorum ama yaa damar yolu bulamazlarsa die korkuyorum aslında benimde götürmem lazım

ben şimdi kızıma gidiyorum çok özledim pamuğumu ayyy pazartesileri daha zor oluyo çalışmak hafta sonu alışıyorum

canım kan sayımını dr mu gerekli gördü birde tuple mi kan aldılar bende yaptırcaktım esim canını neden yaktrıcaz zaten kanı ne kadar dedi kaldı

dün akşam kafamı duvarlara vurcaktım iyice bunaldım
ağla ağla kendini yırttı kuzum
yatmak istemıyo al kucağına çık odadan dolaş korıdorda ses yok
ama içeri gir yatır başlıyo bağırmaya
bişeyi olsa dışarda da ağlar dimi
gezmek mi istiyo canı ne anlamadım
ağrı kesici veriyorum yok meme veriyorum yok emzik veriyorum yok

bebekler ilk 3 ay gazdan ağlar biz tam tersi
ilk 3-4 ay ver emsin yatır uyusun nası uslu bi bebekti
sonradan bi çoştu hala devam ediyo
2. bebek mi aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım kan sayımını dr mu gerekli gördü birde tuple mi kan aldılar bende yaptırcaktım esim canını neden yaktrıcaz zaten kanı ne kadar dedi kaldı
evet canım dr istedi. demir damlasını ona göre ayarlıyalım diye sınırda olunca 10 damla ver dedi çok az aldılar kanı tüpün çeyreği bile degil

huysuzcum sen çalışmaya başladıktan sonramı başladı seni özlüyo olabilir ondan soruyorum sana naz yapıyo bence.mümkün oldugunca kucagına al birlikte vakit geçirin zaten öyle yapıyosundrda bi de bu ihtimal üzerinde durun bakalım belki sadece seni özlediği içindir

ay canım inanmassın ama aynı şey dün banada oldu. uyuması gereken saatte dalamıyor uyuyamıyor. dolandırdığımda duruyor. ben sana benimkinin nedenini söyleyeyim. ben dün biraz fazla uyuttum uyandı ayağıma aldım devam ettim oda uyudu. benimki ondan oldu...

günaydın
biz dün hastaneye götürdük
iyi bi dr. bulduk
çok güzel muayne etti baştan aşağı kimse bukadar incelemedi uzun uzun
sonuç:
hiç birşeyi yok
kulak temiz boğaz temiz ciğerler temiz
böbrek ultrason çekildik
kan verdik idrar orda yapmadı sıpa bugun vercez
muaynede birşey çıkmadı aşırı hareketli bi çocuk meraklı dedi
hala 8 kilo dr. normal boyu uzun ondan size zayıf geliyo dedi zaten bu çocuktan kilo beklemeyın bu hareketle kilolu bi çocuk olmaz dedi
bazı çocuklarda 2 yaşına kadar böyle huysuz olur dedi
yaaa nası napcaz yani dedim
yapcak bişe yok rezene ıhlamur papatya içir dedi
zaten içiriyorum ama

böyle işte kızlar
bugunde tahlillerine bakcaz

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun şükürki bişey yokmuş meleğinin allah hepimizi böyle iyi doktorlarla karşılaştırsın bende cumartesi günü kan tahlili vermeyi düşünüyorum kızımın çünkü rengi yok hiç kızımın solgun görünüyo

efsun bnm oğlumda çok solgun bembeyaz yüzü
bakalım ne çıkcak kanda
bn daha önce yaptırdım normaldı kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…