2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

efsun bnm oğlumda çok solgun bembeyaz yüzü
bakalım ne çıkcak kanda
bn daha önce yaptırdım normaldı kanı

kızım 11 kilo kilosu iyi ama yüzü kireç gibi kulakları felan canım sıkılıyo inşallah sizde bişey çıkmaz ben hiç yaptırmadım dahaa

sana naz etmiş anlaşılan canım..boyu ne kadar senin bebişin? benimkide zayıf...

boyu 73 cnm 8 kilo dr. normal diyo başta k.valide olmak üzere herkes zayıf diyo
ama dr. çok hareketli zaten almaz dedi
naz mı ne artık bilmiyorum
kötü kromozomlarını babaanneden almış demek

slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı 67 cm boyumuz 9400 kilomuz
boğazımzda hafif enfeksşyon çıktı antibiyotik tedavisinden yeni çıktık olmaması gerekiyo dedi kontrol edeceğiz antibiyoriğe dirençli olabilir ela dedi

günaydın hanımlar

herkesler iyidir umarım
son zamanlarda hiç uğrayamaz oldum buraya
canları sağolsun çocuklar hiç fırsat vermiyor artık
yeni eve alışma süreci midir bilmiyorum bütün düzenleri değişti sanki
enesin uyku düzeni alt üst oldu
gece geç uyuyor, sabah erken uyanıyor
gündüzleri dala dala uyuyamıyor bir türlü
kucağımda uyuyor; yatağına yatırınca açıyor gözünü
tutunup ayağa kalkmayı öğrendi, beşiğinde dikiliyor ayağa hoplaya zıplaya oyun oynuyor sıpa
sabah güneş doğunca bir daha uyumayacağım zannediyor
6-7 de uyku savaşı yapıyoruz resmen
bu eve gelince beşiğini aldım odamızdan
abisiyle aynı odada yatıyorlar artık
ilk günler birbirleinin sesinden uyanıyolardı ama alıştılar artık

enes diş çıkarırken ishal olmuştu, günde 6 kez kaka yapıyordu
ondan beri kabızlık sorununu atlattı gibi, hergün rahat bir şeklde kakasını yapıyor artık
3-4 gündür de sıralamaya başladı sıpacım
anne, baba, dede, abi, meme benzeri sesler çıkarıyor
yemek konusuna gelince; ona hazırladığım çorbaları yemiyor, ben de yapmıyorum artık
günde iki kez kaşık maması veriyorum, meyve, yoğurt bikaç kaşık da kendi yemeklerimizden
1 yaşına kadar böyle idare edeceğim sanırım

huysuzcum benim kuzu da ayladır 8 kilo civarında hiç değişmyo
kan tahlilleri filan normal çıktı
önemli olan sağlıklı olmaları

sarıpapatya naptı acaba?
son günlerde o da girmemiş hiç
umarım duru iyidir

kuzuna maşallah canım..benim kızda kilo almıyor diye üzülüyorum..annem alıyor sen farkında değilsin diyor ama ben üzülüyorum işte...benimkide 8 kilo civarı...çok hareketlendi maşallah...geceleri oynayın benimle diyor...yuvarlanıyor emeklemek istiyor....ayağa kaldırın adım atacam diyor...kollarından tutup adım attırıyorum bende..çok mutlu oluyor...sen normal doğummu yapmıştın canım?

slm hanımlar egemende iyice hareketlenmeye başladı döme işini çözdük bayadır emekleme yok ama dönerek veya sürünerek istediği yere ulaşıyo pazartesi günü gittik dr kan tahlili iyi çıktı biz biraz tombişiz boyumuzda kilomuzda normalin biraz üstünde dede anan ananane benzer sesler çıkarıyoruz gel babası tel sarar yapıyo kendi kendine ben şarkısını söyleyince yapmayı bırakıyo 2 tane daha diş patlattık 8 tane oldu bizden haberler böyle görüşmek üzere

MRB HANIMLAR

kaka yapamıyor fakat gazını çıkartabiliyorsa bu ne demek oluyordu???

haftaya baryumlu kolon grafisi çekilecek..gün yaklaştıkça stres oluyorum...durumlar aynı bi düzelme yok..

MRB HANIMLAR

kaka yapamıyor fakat gazını çıkartabiliyorsa bu ne demek oluyordu???

haftaya baryumlu kolon grafisi çekilecek..gün yaklaştıkça stres oluyorum...durumlar aynı bi düzelme yok..

canım çok çok geçmiş olsun çok merak etmiştim sizi hepimiz merak ettik stres olma tatlm allah yardımcınız olsun

burda çok fena yagmur yagıyooo
ne planlarım vardı halbuki pikniğe gidecektikresmen suya düştü planlarım
artık başka bahara inş
dün akşam kuzucum ateşlendi gece acile gittik idrar tahlili yaptılar bişey çıkmadı
basit bi enfeksiyon dedi dr şimdi iyi çok şükür

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

canım bi ben beceremediimmm şu çizelgeyi olmuyoo

günaydın hanımlar

efsuncum bütün mesele lilypie.com dan adımları next leyip bitirdikten sonra image url denen kırmızı yazıyı tıklayıp çıkan adresi kopyalayıp profilden çizelge yazan yere kopyalamakmış...
ben image url yi baya bi aradım ama sölim..
hadi bi dene..

GÜNAYDIIINN
biz şu ateşten kurtulamadık bi
3 gündür halsiz kaldı kuzucum sabah dr gittik tekrar
bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi
inş geçer Allah beterinden korusun kuzularımızı

aaaaa yaptım canım ama emin ol tesadüfen yaptıımm çok sağol

merhaba arkadaşlar

cumartesi günü kızımı dr götürdüm bi şikayeti yoktu kan vermek için gittik hemoglobinine baktırmak için
nasıl ağladı kuzum ama kısa sürdü ağlaması herşeyimiz normal çıktı hemoglobinin en üst seviyesi 13 kızımınki 12,5 çıktı troidleri felan normal hormonları felan 10 kilo 500 gram normalde 11 de kıyafete saydı dr 1 yaşına kadar 8 tane dişi olmalıymış ama yok sadece 2 tane çıktı kızım dün kabızdı 4 5 gündür yapamıyordu çok muz yedi sabah başladı ıkınmaya akşama kadar nasıl çığlık atıyo ıkındıkça içimiz gitti eşimlee eşim nöbetçi eczaneye gitti bi tane gliserinli fitil vermiş koydum yarım saat sonra kaka yaptı ama nasıl ağlıyo hemen aklıma sarı papatya geldi ne zormuş yarabbim allah sabır versin okadar çeresiz gözünün içine bakarak ağlıyoki neysee artık iyice ilerletti sıralamayı çok tatlı oldu poposunu sallaya sallaya oynuyoo çok özledim kuzumu yerim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…