- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.041
merhaba hanımlar keyifler yerindedir umarım.
ben bir türlü iyileşemiyorum canım hiçbir şey yapmak da istemiyor hiç halim yok başım ağrıyor sürekli. ne biçim hastalık anlamadım annemler de aynı şekilde üç hafta oldu iyileşemediler.
okuyorum kızlar ama yazmaya mecalim kalmıyor eren de iyice dadandı bana kucağımda uyumak istiyor bir de bu çıktı bir de gezerek uyuyacakmış sıpa.
eren iyi maşallah çabuk atlattı.
bu ara önlüklere taktı nasıl asılıyr istemiyor takmayacakmışız batsın üstümüz umrunda mı kuzunun. ben de demir damlası dökülen kıyafeti vardı çıkmıyor zaten lekesi onu giydiriyorum yemek yedirirken önlük niyetine kullanıyoruz şimdilik.
[ı]
yeşil soğan mı?tazesimi yoksa baş soğanmı canım..soğan ne yapar ki anlamadım yani..ilk defa duydum şaştım kaldım...:26::26::26::26::26:[/ı]
tünaydın hanımlar ev buldum sonunda Allah a şükür taşınıyorumhaziran sonu gibi darısı bütün ev arayanlara
mrb kimse yokmuuu????
baba kız uyudu bizimkiler 9 da canım sıkıldı aslında çok uykum var......
duru eski uyku düzenine döndü tekrar..çok şükür..2 gün çok eziyet etti ama..şimdi 9 da kalkıyor öğlen ve akşamüzeri 1.5-2 şer saat uyuyor..
bu arada bizim kız havalar ısınalı sokakçı oldu..bide komşu bulduk çocuklu tam kafa dengim anneside iyi anlaştık çok sevdim..kaç aydır nerelerdeydin diyorum..beraber sokağa çıkıp çocukları oynatıyoruz yada bi gün onlarda bigün bizdeyiz..yanlız kızı biraz sorunlu..annesi ki öğretmen oda hiçbişeye hayır demiyor..naparsa yapsın hayır yapma demiyor..çocuk her dediğini yaptırmaktanda bıkmış mızmız bişey..çocuğa hayır denmezmi hiç ilerde hayatta zorluklarla nasıl mücadele edecek..savaşacak...duru bile anlıyo hayırdann..tabağı devirdi diye kızmıştım imdide tam elini götürüyo devirecekken gözüme bakıyo kaşlarımı kaldırıyom çekiyo elini..
neyse grşmek üzere
sizlere bişey sorucam milupann gece çayına kızım bayılıyo
yanlız arkasında 3 ay içinde tüketilmelidir diyo onu 3 ayda
tüketemem 4 ay oldu kzıma alalı bir ölçeğini 100 cc suya yapılıyo acaba bişey olurmu ki yaa
sanki bana biraz ürün satmak için yapılan bişeymiş gibi geliyor bilginiz varmı yaa
tünaydın hanımlar ev buldum sonunda Allah a şükür taşınıyorumhaziran sonu gibi darısı bütün ev arayanlara
sizlere bişey sorucam milupann gece çayına kızım bayılıyo
yanlız arkasında 3 ay içinde tüketilmelidir diyo onu 3 ayda
tüketemem 4 ay oldu kzıma alalı bir ölçeğini 100 cc suya yapılıyo acaba bişey olurmu ki yaa
sanki bana biraz ürün satmak için yapılan bişeymiş gibi geliyor bilginiz varmı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?