2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın buralardayım sarıpaptyam

işgüç var okuyup çıkıyorum
bi değişiklik yok benim sıpa halen uyumuyo geceleri huysuzluğu devam edıyo

emekliyo şuan hızla elin tutuncada koşuyo sanki acalesi var
ayakta durmaya çabalalıyo hoşunada gidiyo sonra pat popo üstüne oturuyo

halen daha dişimiz yok bizim

merhaba hanımlar keyifler yerindedir umarım.
ben bir türlü iyileşemiyorum canım hiçbir şey yapmak da istemiyor hiç halim yok başım ağrıyor sürekli. ne biçim hastalık anlamadım annemler de aynı şekilde üç hafta oldu iyileşemediler.
okuyorum kızlar ama yazmaya mecalim kalmıyor eren de iyice dadandı bana kucağımda uyumak istiyor bir de bu çıktı bir de gezerek uyuyacakmış sıpa.
eren iyi maşallah çabuk atlattı.
bu ara önlüklere taktı nasıl asılıyr istemiyor takmayacakmışız batsın üstümüz umrunda mı kuzunun. ben de demir damlası dökülen kıyafeti vardı çıkmıyor zaten lekesi onu giydiriyorum yemek yedirirken önlük niyetine kullanıyoruz şimdilik.

Iyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazamıyorum işler çok yoğun kendinize iyi bakın öptüümmmm

kızlar çok uzun zaman oldu yazmayalı tam yazıcam bişi çıkıyor. sonrada unutuyorum. bebişler büyüdükçe yaramaz oluyorlar. bizim cadının arkasından koşarken yoruluyorum valla. onu elledi bunu ağzına attı derken geçiveriyor zaman. ama yarum sessiz. allahaşükür kendi kendine oynuyor. zaten beni hiç tınlamıyor. kendi oynasın istiyor. emekliyor yerde bişi görsün fişek gibi gidiyor valla herşei yiyiyoruz artık. bakalım kocaman olduk. elinden tuttuğunda öyle adımlar atıyorki kocaman kocaman gülmekten yarılıyorum valla. merak ettiğim bişi var siz nasıl oyunlar oynuyorsunuz bebişlerinizle. benimki suratıma bile bakmıyor bazen o yüzden kendi kendine oynuyor. bende pek ellemiyorum kendine güveni olsun diye ama korkuyorumda ne kadar süre yanlız bırakmalıyım ne kadar oynamalıyım bilmiyorum.
mayısın 10 unda tükiyeye gidiyorum 23 de dönücem sonra tekrar temmuzda gidicem ordanda bir 15 gün denize cumburlop temmuzda kızımla çok eğlenicez... ablamda geliyor almayadan temmuzda çocuklar falan. çok heyecanlıyım yaa bir an evvel vakit geçsin istiyorum... neyse kızlar öptüm sizi ve bebişlerinizi görüşürüz

tatlım bende öyleyim valla bahar sendromu olsa gerek. bide bende sinüzit var. boyun fıtığı falan üçü bastırıyor ne yapağımı şaşırıyorum... allah yardımcımız olsun

tünaydın hanımlar ev buldum sonunda Allah a şükür taşınıyorum haziran sonu gibi darısı bütün ev arayanlara

[ı]

yeşil soğan mı?tazesimi yoksa baş soğanmı canım..soğan ne yapar ki anlamadım yani..ilk defa duydum şaştım kaldım...:26::26::26::26::26:
[/ı]

bende veriyorum elaya yeşil soğan (soğan diş etlerinideki acıyı gideriyo) çok hoşuna gidiyo

slm hanımlar
daha evvelki gün yazmıştımya emeklemiyor ne olacak sanırım emeklemeden yürücek vs diye...bizim sıpa dönmeyi öğrenmiş heryere yuvarlanarak gidiyo..değişik bi stili var..radikal kızım..yuvarlana yuvarlana salonu turluyo..dönüyodu ama böyle seri yuvarlanamıyodu..

mrb kimse yokmuuu????

baba kız uyudu bizimkiler 9 da canım sıkıldı aslında çok uykum var......

duru eski uyku düzenine döndü tekrar..çok şükür..2 gün çok eziyet etti ama..şimdi 9 da kalkıyor öğlen ve akşamüzeri 1.5-2 şer saat uyuyor..

bu arada bizim kız havalar ısınalı sokakçı oldu..bide komşu bulduk çocuklu tam kafa dengim anneside iyi anlaştık çok sevdim..kaç aydır nerelerdeydin diyorum..beraber sokağa çıkıp çocukları oynatıyoruz yada bi gün onlarda bigün bizdeyiz..yanlız kızı biraz sorunlu..annesi ki öğretmen oda hiçbişeye hayır demiyor..naparsa yapsın hayır yapma demiyor..çocuk her dediğini yaptırmaktanda bıkmış mızmız bişey..çocuğa hayır denmezmi hiç ilerde hayatta zorluklarla nasıl mücadele edecek..savaşacak...duru bile anlıyo hayırdann..tabağı devirdi diye kızmıştım imdide tam elini götürüyo devirecekken gözüme bakıyo kaşlarımı kaldırıyom çekiyo elini..
neyse grşmek üzere

bu aralar sakin burası ben de çok uğrayamıyorum çoğu zaman okuyup çıkıyorum pek iyi hissetmiyorum kendimi.

papatyacım çok iyi oluyor etrafında kafa dengi birilerinin olması yanlızlık zor.
her çocuk farklı gelişim gösteriyor sonuçta hepsi yürümeyi konuşmayı er ya da geç öğreniyorlar. papatyacım çok takılmamak lazım ama insan ister istemez kıyaslama yapıyor.

benim kuzu da erkenden uyudu normalde 11den önce uyumaz 9da uyudu eyvah dedim kalkacak bu uyumayacak ondan sonra seyreyle gümbürtüyü. neyse uyandı biraz önce emdi tekrar uyudu bakalım geceyi nasıl geçireceğiz.:18:

balkona çıktık bugün çok mutlu oldu kuzum pek seviyor dişarıyı. hemen evin çaprazında park var ordaki çocukların seslerini duyuyor nasıl bakıyor onlara. yarın götüreyim bakalım çocukları çok seviyor. çıkamadık ki arkadaş daha yeni ısındık ne kışmış dedim bitmeyecek herhalde içimin ısındığını hissettim bugüm çok şükür. yakında da sıcaklardan yakınmaya başlarız valla ay benim çenem düştü neyse görüşürük yatam gari.

merhaba canım benim kızımıda dede babanne çok şımartıyor ben bişeye hayır dediğimnde direk babanneye yada dedeye bakıyo nolaak böyle bilmiyorum bebekler kullanmayı çok iyi biliyo

günaydın herkese

çok uykum var ooffffffff

dün kızım babannede sabah 9 sa uyumuş

11,30 da kalkmış sonra 2,30 da uyumuş

4de kalkmış ben aldım eve götürdüm 7 dede uykusu geldi

mız mız mız deli etti beni uyuttum uyutmaz olsaydım

8 ,20 de zorla uyandırdım

sonra 11 de sallamaya bi başladım 12,30 zorla uyudu tabi bana sinir harbi yaşattı o arada

düzene sokamıyorum uykusunu yaaa çalışan anne olmanın dezavantajları bu işte

ben hafta sonu düzene sokuyorum hafta içi hoooop başa dön

allahım yardım et güç ver walla dün ilk kez bağırdım uyu artık diyee zaten boyun fıtığım var elim tamamen uyuşuktu

eşim geldi aldı allahım bir çığlık annemden aldın beni diee oda üzülüyo bana ama babada oyun oynamak istiyo hiç uyumuyo

yatağına yatırdım bende koltuğa oturdum napacak die bakıyorum o beni görmüyo yatıyo 2 dk hoop kalkıyo öbür tarafa yatıyo 2 dakka sonra hoop öbür

tarafa tam 1 saat boyuncaa yatağının içinde dört döndü ama gözleri kapalı şaştım kaldım artık boyun fıtığı felan dinlemedim aldım kucağıma sarıldım zorla

uyuttum çok yorgunum çok

sizlere bişey sorucam milupann gece çayına kızım bayılıyo

yanlız arkasında 3 ay içinde tüketilmelidir diyo onu 3 ayda

tüketemem 4 ay oldu kzıma alalı bir ölçeğini 100 cc suya yapılıyo acaba bişey olurmu ki yaa

sanki bana biraz ürün satmak için yapılan bişeymiş gibi geliyor bilginiz varmı yaa

aynı şeyi bende düşünmüştüm...bende 3 ayda bitiremedim nerdeyse 6 ay yetti..boşver bişey olmuyo kullan..
uyku düzeni çok önemli gerçekten..uyumayan çocuk ne zormuş geçen 2 gün deli etti beide..

günaydın hanımlar keyifler iyidir umarım.
dün erken yatmıştı eren maşallah gece uyanmadı bir iki mızmızlık etti emdi uyudu tekrar 8de de kalktık. oyuncaklarıyla oynuyor şimdi.

tünaydın hanımlar ev buldum sonunda Allah a şükür taşınıyorum haziran sonu gibi darısı bütün ev arayanlara

hayırlı olsun canım allah kolaylık versin.

canım ben hiç kullanmadım ne faydası var hiç bilmiyorum ben de mi alsam.:44:

kızlar birşey soracağım aranızda buharlı temizleyici kullanan var mı bu ara onu araştırıyorum. birsürü marka var kafam çok karıştı. ariete diye bir marka var yorumlar çok iyi ama çok pahalı 1250 lerden bahsediliyor. o kadar parayı vermek de içime sinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…