- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.061
canım ben hiç kullanmadım ne faydası var hiç bilmiyorum ben de mi alsam.:44:
kızlar birşey soracağım aranızda buharlı temizleyici kullanan var mı bu ara onu araştırıyorum. birsürü marka var kafam çok karıştı. ariete diye bir marka var yorumlar çok iyi ama çok pahalı 1250 lerden bahsediliyor. o kadar parayı vermek de içime sinmiyor.
aynı şeyi bende düşünmüştüm...bende 3 ayda bitiremedim nerdeyse 6 ay yetti..boşver bişey olmuyo kullan..
uyku düzeni çok önemli gerçekten..uyumayan çocuk ne zormuş geçen 2 gün deli etti beide..
sizlere bişey sorucam milupann gece çayına kızım bayılıyo
yanlız arkasında 3 ay içinde tüketilmelidir diyo onu 3 ayda
tüketemem 4 ay oldu kzıma alalı bir ölçeğini 100 cc suya yapılıyo acaba bişey olurmu ki yaa
sanki bana biraz ürün satmak için yapılan bişeymiş gibi geliyor bilginiz varmı yaa
Merhaba,
benim oğlumda 4 gecedir çok huzursuz sürekli uykusunda ağlıyor. iki gece saat 3 civarı ağrı kesici veriyorum resmen sızıp kalıyor bir ağrısı var ama bulamadı diş desem öyle görünen bir şey yok. gündüzleri sakin ama biraz iştahı kesik. neyse umarım en kısa zamanda düzelir çok yorucu oluyor hastalık. herkeze iyi haftasonları.
niye kimse yok herkes nerde:44:
bu ara hava sıcak herkes dışarda galiba...
dışarısı iyide evin içi çok soğuk oluyo hala öğlene kadar..gecede serin baya..kalariferlerde yanmıyor artık bizim..durunun üstüne küçük yün yorgan örtüyorum..kışın örtmemiştim şimdi örtüyoruz..
kısa kollu zıbın giydirmeye başladınızmı??ben hala uzun kollu çıtçıtlı zıbın giydiriyorum içine belinide topluyo iyi oluyor..atlet kilota taaa yaza geçicem..bu hafta kısa kollu zıbınlar alırsam giydireyim artık diyorum..1 tane aldım ama giydirmekten korkuyorum üşür diye..hatta gece çok soğuk olursa elektrikli soba bile yakıyorum biraz...
duru hanım farklı stiliyle emeklemeye alıştı iyice...evin içinde yatakta heryerde yuvarlanıyor...döne döne gidiyor heryere...acaba emeklemeden önce böylemi olur bütün çocuklar..daha emeklermi dersiniz..bugün koltuktan düştü dönerken kafasını halıya çarptı ağlamadı hiç..nasıl çocuksa..
öptüm hepinizi..19 mayıstan sonra memlekete gidiyorum bende 1 ay yokum..
bu arada benim göğüslerimden süt iniyor hala..bıraktım sağmayı 1 ay oldu ama hala banyoda veya bişey yiyince süt iniyor..neden çekilmediki hala..
canım ben kısa kollu çıtçıtlıları kışın da giydirdim kıyafetlerinin içine atlet niyetine. değişiyor kıyafetine göre bazen kısa bazen uzun kollu giydiriyorum.
bizim kombi olduğu için sorun olmuyor istediğimiz gibi yakıyoruz. merkezi sistemlerin de öyle sorunları oluyor özellikle bebek olunca.
emeklemeye başlamadan önce eren de yuvarlanarak gidiyordu heryere.büyük ihtimal emekleyecektir senin kuzu da.
git canım valla değişiklik çok iyi geliyor insan tazeleniyor sanki.
aa bende benimki dönüyordur sadece sandım emekler inş..10 aylık oldu yeni yeni emekliyor tahminimce anası gibi 14 aylık yürücekk..ama yaza annemgile gidince orası kalabalık çabuk yürür belki..
bilmiyorum ki canım böyle oluyordur belki de zamanla kesilecektir.
Merhaba arkadaşlar,
dün oğlumu sonunda doktora götürdüm üşütmüş antibiyotik verdi bugün biraz sakinleşti.
Dün oyuncakcıda playskoolun benim ilk arabam diye bir oyuncak gördüm acaba hiç kullanan varmı tavsiye edermisiniz. ben hiç yürüteç kullanmadım, ama bu oyuncak çok mantıklı görünüyor.
canım çok geçmiş olsun kuzuna.
ben geçen hafta aldım çok güzel kullanıyor eren tutunup yürüyor. düşme ihtimali olur sürekli arkasından tutmak zorunda kalırım diye çok tereddüt ettim ama kendini çok güzel kontrol ediyor. yarın videosunu çekecem koyabilirsem görebilirsin nasıl kullandığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?