2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim arkadaşım kullanıyo hatta bende alacaktım ama eve rütübet yaıyo dedi bide su lekesi bırakıyomuş öle dio reklamlardaki gibi silmeye gerek yok felan palavra diyo siliyosun yine değişen bişey yok diyo tek fark diyo deterjan değilde buhar kullanıyosun diyo ben vazgeçtim almadım o yuzden

aynı şeyi bende düşünmüştüm...bende 3 ayda bitiremedim nerdeyse 6 ay yetti..boşver bişey olmuyo kullan..
uyku düzeni çok önemli gerçekten..uyumayan çocuk ne zormuş geçen 2 gün deli etti beide..

sağol canım yaaa walla hep tereddüt ediyodum atmayada kıyamadım daha dolu çünkü korka korka veriyodum sağol

canım ben biraz evhamlı bi anneyim ben olsam atarım kullanmam allah korusun bişey olur diye güvenemiyorum ben süt için içtiğim granülleri ve çok şurup atmışlığım var

Dün form da bi konu okudum gece kabuslar gördüm çok kötü etkilendim allah bütün bebekleri masum meleklerimizi korusun hain sapıklardan kötü düşünceli her canlıdan aminn aminnnn

merhaba hanımlar gerçi haftasonu pek gelen giden olmuyor buraya malum havalar da ısındı kimse evde durmak istemiyor.
acayip bir gece geçirdik. benim bıdık oğlum akşam 7de uyudu bir saat falan yatar sonra kalkar dedim ama uyanmadı. gece 3 benim kuzu ayakta gözler fıldır fıldır anam bu ne. oyun oynamak istiyormuş neyse kalktım artık salladım falan uyumayacak belli. saat 5miydi 6mıydı bilmiyorum ama sabahı ettik birlikte kucağımda uyudu kaldı sonra.
benim kafa kazan gibi şu anda serseme döndüm. kıyamadım uyandırmaya ne bileyim gecenin bir vakti uyanacağını. bir daha uyutmam öyle. bir de alışmışız akşamları erenle vakit geçirmeye resmen canımız sıkıldı.
neyse biz de dışarı çıkacağız bakalım benim büyük kuzu kendine yeni telefon aldı onunla oynayıp duruyor. az hevesini alsın çıkarız inşallah.
herkese mutlu hafta sonları öptüm sizi.

Merhaba,
benim oğlumda 4 gecedir çok huzursuz sürekli uykusunda ağlıyor. iki gece saat 3 civarı ağrı kesici veriyorum resmen sızıp kalıyor bir ağrısı var ama bulamadı diş desem öyle görünen bir şey yok. gündüzleri sakin ama biraz iştahı kesik. neyse umarım en kısa zamanda düzelir çok yorucu oluyor hastalık. herkeze iyi haftasonları.

günaydın hanımlar herkese ışıl ışıl sağlık dolu haftalar
biz iyiyiz oğluşumla oyun oynuyoruz bu ara benim tokalara taktı çıkardı yine sıpa. sağlığımız sıhhatimiz yerinde teyzeleribu aralar keyfimiz de yerinde çok şükür. hadi öptük durmuyor bu kuzu yazdırmıyor.

canım nasıl oldu senin kuzu iyileşmişsinizdir inşallah.

niye kimse yok herkes nerde:44:

bu ara hava sıcak herkes dışarda galiba...

dışarısı iyide evin içi çok soğuk oluyo hala öğlene kadar..gecede serin baya..kalariferlerde yanmıyor artık bizim..durunun üstüne küçük yün yorgan örtüyorum..kışın örtmemiştim şimdi örtüyoruz..
kısa kollu zıbın giydirmeye başladınızmı??ben hala uzun kollu çıtçıtlı zıbın giydiriyorum içine belinide topluyo iyi oluyor..atlet kilota taaa yaza geçicem..bu hafta kısa kollu zıbınlar alırsam giydireyim artık diyorum..1 tane aldım ama giydirmekten korkuyorum üşür diye..hatta gece çok soğuk olursa elektrikli soba bile yakıyorum biraz...

duru hanım farklı stiliyle emeklemeye alıştı iyice...evin içinde yatakta heryerde yuvarlanıyor...döne döne gidiyor heryere...acaba emeklemeden önce böylemi olur bütün çocuklar..daha emeklermi dersiniz..bugün koltuktan düştü dönerken kafasını halıya çarptı ağlamadı hiç..nasıl çocuksa..

öptüm hepinizi..19 mayıstan sonra memlekete gidiyorum bende 1 ay yokum..

bu arada benim göğüslerimden süt iniyor hala..bıraktım sağmayı 1 ay oldu ama hala banyoda veya bişey yiyince süt iniyor..neden çekilmediki hala..

canım ben kısa kollu çıtçıtlıları kışın da giydirdim kıyafetlerinin içine atlet niyetine. değişiyor kıyafetine göre bazen kısa bazen uzun kollu giydiriyorum.
bizim kombi olduğu için sorun olmuyor istediğimiz gibi yakıyoruz. merkezi sistemlerin de öyle sorunları oluyor özellikle bebek olunca.
emeklemeye başlamadan önce eren de yuvarlanarak gidiyordu heryere.büyük ihtimal emekleyecektir senin kuzu da.
git canım valla değişiklik çok iyi geliyor insan tazeleniyor sanki.

bu arada benim göğüslerimden süt iniyor hala..bıraktım sağmayı 1 ay oldu ama hala banyoda veya bişey yiyince süt iniyor..neden çekilmediki hala..

bilmiyorum ki canım böyle oluyordur belki de zamanla kesilecektir.

valla bende bilemedim...bugün kızımla banyo yaptık ikimiz..çıkınca ilk onu giydirdim ben giyinirken bi baktım uyumuş kuzu..

oh denizcim babayıda al çıkın biyerlere hava çok güzel..eskişeirde porsuk çayımı ne vardı orası çok güzel..

Merhaba arkadaşlar,
dün oğlumu sonunda doktora götürdüm üşütmüş antibiyotik verdi bugün biraz sakinleşti.
Dün oyuncakcıda playskoolun benim ilk arabam diye bir oyuncak gördüm acaba hiç kullanan varmı tavsiye edermisiniz. ben hiç yürüteç kullanmadım, ama bu oyuncak çok mantıklı görünüyor.

canım çok geçmiş olsun kuzuna.
ben geçen hafta aldım çok güzel kullanıyor eren tutunup yürüyor. düşme ihtimali olur sürekli arkasından tutmak zorunda kalırım diye çok tereddüt ettim ama kendini çok güzel kontrol ediyor. yarın videosunu çekecem koyabilirsem görebilirsin nasıl kullandığını.

teşekkür ederim bugün magazada baktık ve resmen korktuk sonra dedimki öyle tehlikeli bir şey olsaydı 9 aylık yazmazladı dedim. sanırm bu hafta alacağım.

günaydın hanımlar
benim kuzu kahvaltı yapmadan uyudu yine. mızladı durdu neymiş uykusunu alamamış sanki zorla kaldırdık sıpayı. çok güzel sarılıyor bana boynumdan sıkı sıkı tutuyor kafasını dayıyor göğsüme orda uyuyacak. çok tatlı oldu teyzeleri bebişlerimizin tam sevilme zamanları. hele erkekler az büyüyünce ya git öpme diyecek kendini sevdirmeyecek. bu yüzden mıncıklayıp duruyorum ben. büyüdüğünü gördükçe içim gidiyor çok özleyeceğim bu hallerini.:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…